מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה

הודעהעל ידי felix_r » 09 מרץ 2013, 15:05

er79 כתב:פרמאר הוא בדיוק ההבדל בין אנדולו אפס מקרטעת ומאכזבת כמו כל שנה, לבין אנדולו שהגיעה להצלבה, כנראה עם יתרון ביתיות. אני זעקתי בקיץ שמכבי חייבת להביא אותו בכל מחיר, גם על מחיר של פשרות בחלק מהעמדות. נותר לנו רק לאכול את הלב. יש לו אפשרות יציאה בחוזה רק לאנ.בי.איי, ולהערכתי הוא יחזור לשם כבר בעונה הבאה. תואר אירופי הוא לא ייקח, אבל יש סיכוי לא רע לפיינל פור, וזה רק בזכותו.

אתה כותב לנו את זה בטור אחד שראה משחקים של אפס פילזן? אבל באמת?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 09 מרץ 2013, 15:16

ראיתי אתמול את המשחק של מלאגה, וממש אהבתי את הסנטר הקרואטי זוריץ'. פשוט שחקן מצוין. הוא אולי לא מהסנטרים המוכשרים ביותר באירופה, אבל הוא יודע הכל ועושה הכל גם בהתקפה וגם בהגנה. איזו טעות עשתה מכבי שבזמנו לקחה את מצ'באן במקום זוריץ'. היה הופך לחביבו של בלאט.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 09 מרץ 2013, 15:37

felix_r כתב:
er79 כתב:פרמאר הוא בדיוק ההבדל בין אנדולו אפס מקרטעת ומאכזבת כמו כל שנה, לבין אנדולו שהגיעה להצלבה, כנראה עם יתרון ביתיות. אני זעקתי בקיץ שמכבי חייבת להביא אותו בכל מחיר, גם על מחיר של פשרות בחלק מהעמדות. נותר לנו רק לאכול את הלב. יש לו אפשרות יציאה בחוזה רק לאנ.בי.איי, ולהערכתי הוא יחזור לשם כבר בעונה הבאה. תואר אירופי הוא לא ייקח, אבל יש סיכוי לא רע לפיינל פור, וזה רק בזכותו.

האמת שראיתי כמה משחקים שלהם העונה והם ניראים לא בכלל...

לגבי פארמר , אפשר לצעוק כמה שרוצים על זה שמכבי לא החתימה אותו אבל העלות שלו היא כמו כל הזרים של מכבי (3.5 מליון דולר נטו ) כך שזה לא אפשרי בכל מקרה....

פליקס מסכים איתך לגבי זוריץ' , שחקן אחלה . מה שיותר אבסורד זה שהוא העמיד מספרים באדריאטית וכו' לא פחות טובים מטומיץ' וממילאן ומכבי הייתה צריכה סנטר אבל בכל זאת הלכה על מאצבן...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 מרץ 2013, 15:38

פארמר שחקן אדיר ואחד הגארדים הטובים באירופה.
עדיין יש לי תקווה שאיכשהו מכבי תצליח להביא אותו בשנים הבאות, בגלל הקשר שלו לקבוצה והזהות היהודית. עם פארמר, ועוד 2-3 זרים איכותיים, מכבי יכולה לחזור לגדולתה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 09 מרץ 2013, 15:43

yzafrir כתב:
felix_r כתב:

האמת שראיתי כמה משחקים שלהם העונה והם ניראים לא בכלל...

לגבי פארמר , אפשר לצעוק כמה שרוצים על זה שמכבי לא החתימה אותו אבל העלות שלו היא כמו כל הזרים של מכבי (3.5 מליון דולר נטו ) כך שזה לא אפשרי בכל מקרה....

פליקס מסכים איתך לגבי זוריץ' , שחקן אחלה . מה שיותר אבסורד זה שהוא העמיד מספרים באדריאטית וכו' לא פחות טובים מטומיץ' וממילאן ומכבי הייתה צריכה סנטר אבל בכל זאת הלכה על מאצבן...

עצוב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 09 מרץ 2013, 16:14

כמו שזה נראה כרגע , הרכז היחיד שמכבי תוכל להתמודד עליו ויתאים לבלאט הוא בובי בראון...וגם זה לא בטוח...
אין מנוס מהגדלה משמועותית של התקציב בשביל להפוך באמת לקבוצה תחתרותית שלא מתבססת בעיקר על מזל בהגרלה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 09 מרץ 2013, 16:21

הייתם מביאים את סייבוטיס לעמדה 2 במכבי ?
אני מאוד אוהב אותו רק שלא החלטטי אם הוא 2 או 3 ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 מרץ 2013, 16:35

אני ממש לא מחזיק מסייבוטיס. גם לא מבראון שהוא אמנם שחקן אחד על אחד עצום אבל לא הרבה יותר.
השורה התחתונה מובנת לנו כבר עשור- מכבי צריכה להגדיל את התקציב ולהתחיל להלחם על שחקנים ברמה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 09 מרץ 2013, 16:49

החציל האצטקי כתב:אני ממש לא מחזיק מסייבוטיס. גם לא מבראון שהוא אמנם שחקן אחד על אחד עצום אבל לא הרבה יותר.
השורה התחתונה מובנת לנו כבר עשור- מכבי צריכה להגדיל את התקציב ולהתחיל להלחם על שחקנים ברמה.

תראה, בראון עד לפני עונה באמת לא היה משהו לספר עליו הביתה, אבל העונה הוא שדרג את מעמדו, ומוביל קבוצה מאוד מוגבלת ובינונית למאזן מצויין ולהצלבה.

בהנחה והתקציב של מכבי לא יגדל, שחקנים כמו בראון, שהם דרגה מתחת לDD וספאנוליס, אבל גם דרגה מעל כל החברה האחרים שמועמדים למכבי (היקמן, פולן וכו'),
הם האופציה הטובה למכבי כמובן שזול זה לא יהיה, אבל מקצועית זה כנראה יהיה יותר מוצלח ממה שיש לנו עכשיו.

מילה לגבי לוגאן - אני מתחזק בדעה הזאת ממחזור למחזור, אבל אחרי שכל הצדדים הבינו מה הכי טוב לכולם, אנחנו מקבלים קלע חוץ ברמות הגבוהות ביותר,
שמנפק המון שלשות, ובאחוזים מרשימים.
למרות כל מה שנאמר עליו מתחילת העונה, לדעתי הוא מתאים כמו כפפה לקבוצה כמו מכבי, ומכבי לא תמצא שחקן ברמה שלו במחיר שלו כ"כ בקלות.
כן לוקסוס, לא לוקסוס, לא יקרה שום דבר אם על הספסל יישב שחקן אחד של חצי מליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 09 מרץ 2013, 17:52

yzafrir כתב:הייתם מביאים את סייבוטיס לעמדה 2 במכבי ?

אני ממש מחבב אותו, אבל אחרי כל הפציעות שהיו לו בפעולות שלו תמיד חסר לו גרוש ללירה. ראיתי לפחות 5-6 משחקים איתו העונה ביורוליג וב VTB, ובכל משחק הוא לקח על עצמו הרבה ברבע האחרון, ולא הצליח אף פעם. הוא עדיין נראה זריז ואתלטי כמו בעבר, אבל משהו קטן חסר וזה משפיע על התוצאה הסופית. מה שעצוב הוא, שהשחקן עצמו לא מבין שחסר לו את המשהו הקטן הזה. קשה לעמוד את מה שחסר לו, אבל אין לו את זה יותר... זה כמו שתקחו עכשיו את לוגאן, ותורידו לו את כל השלשות החשובות שלו ברגעי ההכרעה. מה ישאר? ישאר אותו השחקן בערך, אבל אחד שלא צריכים אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 09 מרץ 2013, 18:03

felix_r כתב:

כן!!! לא הרבה, אבל כן. שחקן נפלא והברומטר של הקבוצה. וזה שהוא לא ה-cup of tea שלך, ממש לא משנה ולא גורע מזה שהוא בטופ 3 גארדים של אירופה העונה.
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 מרץ 2013, 18:11

jol9 כתב:תראה, בראון עד לפני עונה באמת לא היה משהו לספר עליו הביתה, אבל העונה הוא שדרג את מעמדו, ומוביל קבוצה מאוד מוגבלת ובינונית למאזן מצויין ולהצלבה.

בהנחה והתקציב של מכבי לא יגדל, שחקנים כמו בראון, שהם דרגה מתחת לDD וספאנוליס, אבל גם דרגה מעל כל החברה האחרים שמועמדים למכבי (היקמן, פולן וכו'),
הם האופציה הטובה למכבי כמובן שזול זה לא יהיה, אבל מקצועית זה כנראה יהיה יותר מוצלח ממה שיש לנו עכשיו.

מילה לגבי לוגאן - אני מתחזק בדעה הזאת ממחזור למחזור, אבל אחרי שכל הצדדים הבינו מה הכי טוב לכולם, אנחנו מקבלים קלע חוץ ברמות הגבוהות ביותר,
למרות כל מה שנאמר עליו מתחילת העונה, לדעתי הוא מתאים כמו כפפה לקבוצה כמו מכבי, ומכבי לא תמצא שחקן ברמה שלו במחיר שלו כ"כ בקלות.
כן לוקסוס, לא לוקסוס, לא יקרה שום דבר אם על הספסל יישב שחקן אחד של חצי מליון דולר.

שמע, לא אמרתי שבראון לא שחקן מצויין. אני פשוט לא מחזיק ממנו כי אני עדיין לא תופס ממנו מנהיג שיכול לסחוב קבוצה באופן קונסיסטנטי.
הוא לא איזה פארמר או תאודוסיץ' שהביא הצלחות לא משנה איפה שיחק.

אני גם מסכים לגבי לוגאן, הבחור נותן את נישת הדייויד בלו מעמדה שתיים בחודש-חודש וחצי האחרונים. קילר מחוץ לקשת שבא למאני טיים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 09 מרץ 2013, 18:20

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:תראה, בראון עד לפני עונה באמת לא היה משהו לספר עליו הביתה, אבל העונה הוא שדרג את מעמדו, ומוביל קבוצה מאוד מוגבלת ובינונית למאזן מצויין ולהצלבה.

שמע, לא אמרתי שבראון לא שחקן מצויין. אני פשוט לא מחזיק ממנו כי אני עדיין לא תופס ממנו מנהיג שיכול לסחוב קבוצה באופן קונסיסטנטי.
הוא לא איזה פארמר או תאודוסיץ' שהביא הצלחות לא משנה איפה שיחק.

אני גם מסכים לגבי לוגאן, הבחור נותן את נישת הדייויד בלו מעמדה שתיים בחודש-חודש וחצי האחרונים. קילר מחוץ לקשת שבא למאני טיים.

בוא נתחיל מזה שיהיה לנו שחקן טוב בקו האחורי, שיכול גם לשחק טוב בעצמו, וגם להפעיל אחרים.

אני פשוט לא חושב שמכבי תוכל למצוא גם מנהיג, גם שחקן קבוצתי ורכז אמיתי וגם שחקן עם יכולות סקורינג, אפילו אם תשקיע הרבה כסף יחסית לעצמה.

בכלל, לפני שמסדברים על שחקנים, חשוב להבין מהו הקונספט.האם יוגב נעול כרכז ראשון? האם מכבי תמשיך או לא תמשיך עם היקמן? כנ"ל עם לוגאן... מה יהיה עם רוט?
מה יהיה עם לאנדסברג.
בקיצור, רק בקו האחורי יש הרבה דברים לא ברורים, שההנהלה (וגם בלאט לפחות קצת) צריכים להתחיל ולהתעסק בכך כבר עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 09 מרץ 2013, 19:37

בראון יכול להיות תחליף די מציאותי לפארגו , אבל בתור רכז פחות הייתי רוצה אותו . ליד שחקן כמו ג'אקסון הוא יכול להיות מצויין כי בדומה לפארגו הוא קומבו שגם יודע לנהל משחק אם צריך...
נכון שהוא לא ספאנוליס או דיאמטידיס , אבל הוא גם לא מרוויח כמוהם .
לגבי לוגן , הוא קורבן של העונה המחורבנת הזו , למרות שהוא לא רע יחסית , כלכך נימאס לי מהסגל הזה שגם אותו הייתי רוצה שיעיפו .

אגב בריטאס יש כמה צעירים מצויינים ומעניינים כמו נדוביץ' ולא מזמן חתם שם זובצ'יץ' שהרשים אותי באדריאטית נגד מכבי שנה שעברה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Allan Turing » 10 מרץ 2013, 19:49

כן. ובריטאס הוא שחק 1 הרבה דקות. עדיין מעצבנת אותי ההשלמה הגורפת של האוהדים עם המצב שמכבי "לא מתחרה על שחקנים יקרים".
הם יקרים כי הם טובים בד"כ. למה שמכבי לא תתחרה עליהם? למה אוהדים כאן משלימים אם זה בכזאת קלות?
האוהדים של מכבי (ואני ביניהם) משלמים הון על מנויים. למה שזה לא יתבטא בתקציב של הקבוצה?

המצב הזה לא יכול להימשך הרבה זמן, זה פשוט מתסכל.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי yellowaura » 14 מרץ 2013, 00:22

Allan Turing כתב:

כן. ובריטאס הוא שחק 1 הרבה דקות. עדיין מעצבנת אותי ההשלמה הגורפת של האוהדים עם המצב שמכבי "לא מתחרה על שחקנים יקרים".
הם יקרים כי הם טובים בד"כ. למה שמכבי לא תתחרה עליהם? למה אוהדים כאן משלימים אם זה בכזאת קלות?
האוהדים של מכבי (ואני ביניהם) משלמים הון על מנויים. למה שזה לא יתבטא בתקציב של הקבוצה?

רק מראה שפדרמן הצליח לכופף את האוהדים לרצונו
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Allan Turing » 14 מרץ 2013, 20:47

yellowaura כתב:
Allan Turing כתב:

רק מראה שפדרמן הצליח לכופף את האוהדים לרצונו

לי זה מרגיש כאילו שמכבי היא בנק שנשדד על-ידו, ואנחנו האוהדים בני-ערובה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 מרץ 2013, 20:54

אוקיי
אני הולכת להגיד משהו ואני יודעת שייזרקו עליי דברים אבל אני צריכה להגיד את זה

אני רוצה את הנדריקס פה בשנה הבאה
לא קטע של ברירת מחדל
אני מתגעגעת אליו ולסגנון המשחק שלו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 מרץ 2013, 21:04

:throwup2
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 14 מרץ 2013, 21:21

MTA2311 כתב::throwup2

+1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים