המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:פאפס שחקן מוכשר מאוד ואני גם חושב שהוא יעבור לאחת הגדולות ביוון שנה הבאה . הוא מוביל את הקבוצה שלו השנה למקום ה-3 עם מאזן מצויין . ראיתי כמה משחקים שלהם השנה (בגלל שחקן אחר בקבוצה שלו שקצת פחות מצליח , מארק פיין ) והוא מאוד הרשים .
נכשל מחוץ ליוון ? נו באמת , הבחור עוד לא בן 23 , אי אפשר להגדיר את זה ככשלון...
הבעיה היחידה שיש לי איתו או עם כל צעיר מוכשר אחר זה שמכבי היא לא מקום טוב לפתח כשרונות צעירים כי זו מערכת לחוצה מידי...
בלי קשר , שחקן שנראה לי יוזכר בקיץ כמעומד (שוב פעם) הוא טייריס רייס ממינכן . נותן עונה מעולה שם....
rc4991 כתב:yzafrir כתב:פאפס שחקן מוכשר מאוד ואני גם חושב שהוא יעבור לאחת הגדולות ביוון שנה הבאה . הוא מוביל את הקבוצה שלו השנה למקום ה-3 עם מאזן מצויין . ראיתי כמה משחקים שלהם השנה (בגלל שחקן אחר בקבוצה שלו שקצת פחות מצליח , מארק פיין ) והוא מאוד הרשים .
הבעיה היחידה שיש לי איתו או עם כל צעיר מוכשר אחר זה שמכבי היא לא מקום טוב לפתח כשרונות צעירים כי זו מערכת לחוצה מידי...
בלי קשר , שחקן שנראה לי יוזכר בקיץ כמעומד (שוב פעם) הוא טייריס רייס ממינכן . נותן עונה מעולה שם....
מה איתו באמת?אתה יכול להעלות קישור לסטט' שלו?
הוא השתפר לדעתך בניהול המשחק/צבירת הנקודות?יכול לפרוץ במכבי?
yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:פאפס שחקן מוכשר מאוד ואני גם חושב שהוא יעבור לאחת הגדולות ביוון שנה הבאה . הוא מוביל את הקבוצה שלו השנה למקום ה-3 עם מאזן מצויין . ראיתי כמה משחקים שלהם השנה (בגלל שחקן אחר בקבוצה שלו שקצת פחות מצליח , מארק פיין ) והוא מאוד הרשים .
מה איתו באמת?אתה יכול להעלות קישור לסטט' שלו?
הוא השתפר לדעתך בניהול המשחק/צבירת הנקודות?יכול לפרוץ במכבי?
http://basketball.eurobasket.com/player ... chen/89316
כעיקרון אני מעדיף שלעמדה 1 יחתימו רכז עם נסיון יורוליג אפילו קטן (שנה , שנתיים) , אבל אם יחליטו שוב להמר בעמדה הזאת אז אני בהחלט חושב שהוא יכול לעשות את הקפיצה .
בקיץ העדפתי אותו גם על היקמן וגם על פולן...הוא יותר רכז מהם ופחות מפוזר ואנוכי...הוא מביא ניסיון של כמה שנים (מ-2009) בכדורסל האירופאי כך שאני מעדיף אותו על רכז אלמוני שלא שיחק באירופה עדיין
זו כבר עונה שנייה ברציפות שהוא מתקדם ומשתפר , גם בריטאס הוא היה מצויין ומאוד אהבו אותו שם , הוא הוביל אותם עד לפיינלפור של היורוקאפ...
yzafrir כתב:יש עכשיו משחק של קובאן ביורוקאפ ויש להם כמה שחקנים שהייתי שמח לראות במכהי חוץ ממאריץ'
אחד מהם הוא דריק בראון שניראה פשוט מצויין . מעניין מה העלות שלו כי בכל זאת חבל לבזבז כסף לעמדה 4
yellowaura כתב:מה דעתכם על דיון תומפסון מאלבה ברלין ? צעיר (24) מאסיבי, חזק, טכני אני חושב שהוא מצוין למכבי. מזכיר לי גרסה צעירה של דיון אחר שהיה במכבי (תומאס).
yellowaura כתב:מה דעתכם על דיון תומפסון מאלבה ברלין ? צעיר (24) מאסיבי, חזק, טכני אני חושב שהוא מצוין למכבי. מזכיר לי גרסה צעירה של דיון אחר שהיה במכבי (תומאס).
Holiday_Armadillo כתב:yellowaura כתב:מה דעתכם על דיון תומפסון מאלבה ברלין ? צעיר (24) מאסיבי, חזק, טכני אני חושב שהוא מצוין למכבי. מזכיר לי גרסה צעירה של דיון אחר שהיה במכבי (תומאס).
הוא שחקן שחי בצבע
אתה בעצם מביא תאום טיפה יותר שזוף לליאור
Holiday_Armadillo כתב:שחקן שיכול להתאים לקבוצה הוא שלבין מאק ששיחק בבאטלר
צעיר, לא נמוך (1.91), קלעי טוב, חודר טוב מאוד, חוטף לא רע בכלל וגם למרות מספר האסיסטים שלו בבאטלר ( קצת יותר מ-3 למשחק) הוא קורא נהדר את המגרש הפתוח ואת הפיק אנד רול שזה משהו שחסר לנו כבר כמה שנים טובות
אני לא יודעת איפה הוא משחק עכשיו, אולי ב-D-league כי לא שמעתי את השם שלו באירופה, אבל אם מכבי יתקעו עם הצורך להביא שחקן בעמדות 1-2 ובלי הרבה תקציב (כרגיל) אז ממש לא הייתי מתנגדת שהשם שלו יעלה כי הוא גם מתאים לפילוסופיה של בלאט מבחינה התקפית והגנתית
Holiday_Armadillo כתב:אני עדיין לא ויתרתי על מדלי
אני רואה אותו מנסה לקלוע ליי-אפ וכואב לי חוסר הטכניקה שלו אבל אני אוהבת את יכולת הריבאונד שלו, אני אוהבת את ההגנה, אני אוהבת את הלחימה..לא משנה מה הוא עושה לא טוב זה לא גורם לי לרצות שהוא יילך
אני מניחה שלרוב האנשים יש שחקן כזה באיזשהי קבוצה שהם אוהבים
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני עדיין לא ויתרתי על מדלי
אני רואה אותו מנסה לקלוע ליי-אפ וכואב לי חוסר הטכניקה שלו אבל אני אוהבת את יכולת הריבאונד שלו, אני אוהבת את ההגנה, אני אוהבת את הלחימה..לא משנה מה הוא עושה לא טוב זה לא גורם לי לרצות שהוא יילך
זה בגלל שהוא דוגמן, נכון?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני עדיין לא ויתרתי על מדלי
אם זה היה המצב אתה חושב שהייתי רוצה פה את מורן רוט?(כן, אני רוצה שהוא יישאר)
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני עדיין לא ויתרתי על מדלי
אם זה היה המצב אתה חושב שהייתי רוצה פה את מורן רוט?(כן, אני רוצה שהוא יישאר)
מאוד יעזור לי לענות לך על השאלה אם תשווי אותו למישהי מפורסמת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־27 אורחים