קינג ג'יימס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

קינג ג'יימס

הודעהעל ידי misha » 14 מרץ 2013, 09:11

בשעות הבוקר של יום ראשון האחרון הגיע שון ג'יימס לטיפול בברכו הפגועה, והמטופלים האחרים התווכחו ביניהם מה חשיבותו של הסנטר העונה עבור מכבי ת"א.

אחד המטופלים טען שג'יימס השנה הוא "האתרוג" של מכבי ולכן צריך להיעטף בצמר גפן, ופיזיותרפיסט הקבוצה, רפי וירשובסקי, שהעניק לג'יימס את הטיפול, קרא לו "היהלום". בערב ג'יימס לא שיחק מול ברק נתניה ומכבי ת"א הפסידה. "הברומטר של הקבוצה" היו קוראים לזה פעם.

ג'יימס מציג עונה פנטסטית. הוא שלישי במדד היורוליג עם 17.45, שני בריבאונד עם 6.5 כדורים חוזרים למשחק ושני בחסימות עם 1.8 כאלו למשחק. הערך שלו מטפס בכל שבוע, ואם היתה מניה שלו בבורסה היא היתה שווה היום מיליון דולר, פי שלושה ממה שהוא מרוויח במכבי ת"א.

לג'יימס יש חוזה סגור לעונה הבאה במכבי, וגם אם המועדון ישפר את חוזהו הוא ירוויח בעונה הבאה פחות ממה שהוא יכול להרוויח. את ג'יימס זה לא ממש מרגש: "ההחלטה אם להישאר כאן לא תהיה קשורה בכסף. הערך שלך הוא כמה שישלמו עליך. אני לא אחד מאלה שאם יש להם חוזה הם מתחילים לחשוב שהם יכולים להרוויח פי שלושה במקום אחר, חוזה זה חוזה".

עבור ג'יימס זוהי עונתו החמישית בארץ והכל הלך לו קשה. כשהצטרף לבני השרון נאלץ להיעדר תקופה ארוכה בגלל ניתוח שעבר, ואחר כך גם צחקו על יו"ר הקבוצה, אלדד אקוניס, על השחקן עם ההליכה המוזרה שהוא הביא. גם עונתו הראשונה במכבי ת"א לא היתה פשוטה. הוא היה הסנטר השלישי אחרי סופוקליס שחורציאניטיס וריצ'ארד הנדריקס, ורק לקראת סיום העונה, במשחק החמישי באתונה, קיבל ג'יימס את ההזדמנות שלו.

ג'יימס הוא אב מאושר לתאומים בני שנתיים והוא מספר כי מליסה, רעייתו, היא הכוח העיקרי מאחורי הקריירה שלו: "כשבאתי למכבי ת"א זה היה אחרי שדיברתי איתה על כך שזו תהיה תקופה לא פשוטה וככל הנראה לא אשחק הרבה. הייתי מוכן למצב ומליסה הבינה את זה כמוני וזה עזר לי.
"מה שעוד עזר לי בעונה הראשונה זה האמונה בעצמי והאמונה שההזדמנות תגיע. ההתחלה היתה קשה, אבל ההמשך היה הרבה יותר קל ממה שאנשים חושבים".

שאלנו את ג'יימס על סוגיית יוגב אוחיון, ומה אם תגיע אליו הצעה של מיליוני דולרים מקבוצה רוסית. האם יבקש שחרור ממכבי ת"א? ג'יימס השיב בנחרצות: "החברים הכי קרובים שלי משחקים בצסק"א מוסקבה, אבל אני והמשפחה שלי אוהבים את ישראל מאוד. זה המקום הכי טוב להיות בו, וזה משהו ששווה הרבה יותר מכסף.

"ישראל היא המקום היחיד שבו אפשר לשחק כדורסל וגם להיות איש משפחה. זה המקום היחיד שבו אני מסיים אימון ואני יכול לקחת את הילדים לים או לפארק. יש כאן מזג אוויר נפלא, וזה המקום היחיד שבו אתה מרגיש חופשי. כשאתה משחק בקבוצות באירופה אתה כל הזמן חי בכדורסל, כך שאתה כמעט לא יכול להיות עם המשפחה שלך. בישראל אתה מרגיש שיש לך חיים מעבר לכדורסל".

בגלל האהבה לישראל יכול להיות שתסיים כאן את הקריירה?

"אם אתברך באפשרות הזו אני לא רואה למה לא".

ההזדמנות ששינתה את הכל

אחרי שני הפסדים במשחקי ההכנה בקיץ (לחימקי מוסקבה ולבאמברג), הבינו במכבי ת"א שיש להם בעיה בעמדת הציר. כבר בקיץ הקודם שקלו במכבי ת"א לשחרר את שון ג'יימס, ובקבוצה חיפשו אפשרויות חיזוק גם בעקבות היכולת הפושרת של גיורגי שרמדיני.

לפני טורניר ההכנה האחרון בפאריס, נתן דיוויד בלאט אור ירוק לדני פדרמן לנהל מגעים עם הפועל ירושלים על טרייד, שלפיו יעבור קרייג סמית' למכבי ת"א תמורת ג'יימס ו־200 אלף דולר. בירושלים הסכימו. המזל של מכבי ת"א ושל ג'יימס היה שבאותו ערב נערך משחק בין הקבוצה לבין פאריס לבלואה.

ג'יימס עלה בחמישייה, קלע 13 נקודות והיה טוב. עוזר המאמן, גיא גודס, עזר להוריד את בלאט מהעץ ולפנות בוקר הודיע בלאט לפדרמן שהוא רוצה שג'יימס יישאר. שבוע לאחר מכן, באמצע טורניר גביע ווינר, פורסמו באתר "וואלה!" פרטי העיסקה שלא בוצעה, מה שגרם לתסיסה במערכת הצהובה.

מתי שמעת שהיתה אפשרות שתעבור לירושלים תמורת סמית'?

"שיחקנו בגביע ווינר בחיפה נגד הפועל אילת ולפני המשחק בא אלי אחד הבעלים, אודי רקאנטי, ושאל אותי 'מה זה הבולשיט הזה עליך ועל ירושלים. אין סיכוי שזה יקרה'. זו היתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתי על זה".

לא נפגעת מהשמועות?

"לא. אנשים חושבים שאם לוקחים שחקן אן.בי.אי אז מייד מנצחים את כל המשחקים. זה לא השפיע עלי וידעתי שאם יקרה משהו אתמודד איתו. היה לי ביטחון שאשאר במכבי".

מסנטר שלישי וממועמד לטרייד הפכת לשחקן הכי חשוב במכבי העונה.

"זה הכל עניין של ביטחון. הייתי בטוח שכשאקבל את ההזדמנות לשחק אראה שאני מסוגל לכל. מה ששינה עבורי את העונה היה המקום בחמישייה שבלאט נתן לי במשחק בשאלון. אמרתי לעצמי: 'זו ההזדמנות שלך, תעשה הכל לנצל אותה'".

ועדיין אומרים שאתה לא מספיק פיזי, לא מספיק אגרסיבי ולא מספיק רוצה את הכדור.

"אני משחק עם הלב ונותן הכל. אני לא הכי חזק ולא אקפוץ מעל הראש של כל השחקנים, אבל אני רוצה להצליח יותר מכולם. אני מצפה לקבל את הכדור והמאמן בלאט אומר לשחקנים 'תנו לשון את הכדור'".

אחרי שפגשת כמעט את כל הסנטרים המובילים באירופה, אתה מרגיש שאתה יכול להתמודד איתם?

"בלי שום ספק".

עם מי הכי קשה לך?

"זה דווקא שחקן מהליגה הישראלית - ג'יימס תומאס ממכבי חיפה".

התמוטטות קלה בוויטוריה

אחד המדדים לניצחונות של מכבי ת"א בתקופה האחרונה הוא מספר הדקות של ג'יימס. ברגע שהוא יצא בחמש עבירות סמוך לסיום, מכבי הפסידה לאולימפיאקוס ובדרבי להפועל ת"א.

יש לך בעיה של צבירת עבירות.

"אם אתה מתחיל אגרסיבית ישרקו לך, אבל אני לא בנוי לשחק אחרת. אני לא כזה שייתן שיקלעו עליו נקודות קלות כדי להימנע מעבירה. אני חייב לנסות למנוע סל או לשנות זריקה. בלאט אמר לי שאני צריך לשחק יותר בחוכמה בכל הנוגע לעבירות. זה משהו שאני עדיין לומד".

זה לא מדאיג כשהקבוצה כל כך תלויה בך?

"אני לא מרגיש שום לחץ, זו העבודה שלי. אני יודע שכשאני יורד לספסל אני חייב לשתות, להתרענן ולחזור כי צריכים אותי. אני מתמודד עם המצב".

ג'יימס כבר שילם מחיר על התלות הגדולה בו ועל ריבוי דקות המשחק. זה עלה לו בפציעות ואחרי המשחק מול ויטוריה הוא קרס לכמה שניות. "המשחק בוויטוריה היה פיזי ואינטנסיבי מאוד", סיפר ג'יימס. "התרחצתי והתלבשתי ואז בא אלי וירשובסקי ואמר לי: 'אל תשכח לקחת את המכנסיים של דווין' ואני עניתי לו: 'מי זה?' הוא הושיב אותי וקרא לרופא. פשוט לא הייתי במצב של תודעה לרגע".

אתה מציג עונה נהדרת, אבל מכבי תביא בעונה הבאה סנטר משמעותי.

"אם אצטרך להוכיח את עצמי שוב, אעשה זאת גם אם יביאו הנה את שאקיל אוניל. אם הסנטר יהיה טוב ודומיננטי אלמד לשחק בעמדה מספר 4. אעשה הכל כדי להיות על הפרקט".

ספגת עבירה טכנית בדרבי.

"אוהדי הפועל ת"א קיללו אותי, את המשפחה שלי, את מכבי ואת מי שאתם רוצים. אחרי כל זה לא יכולתי שלא להטביע ולעשות תנועה של טלפון ביד. עשיתי זאת כי האוהד המסוים ההוא קילל אותי והחברה שלו החזיקה מכשיר סלולרי. עשיתי לו תנועה שאומרת 'תגיד לחברה שלך שתתקשר אלי'. על זה שורקים עבירה טכנית?"

טוענים שמכבי ת"א של העונה היא קבוצה בינונית.

"אולי זה נכון. אין לנו את סופו, אין לנו את קית' לנגפורד ואין לנו את הקליעה משלוש של דיוויד בלו. אין לנו שמות גדולים, אבל העניין הוא למצוא את הדרך לנצח משחקים. ניתן הכל עם מה שיש לנו".

תיקחו את האליפות העונה?

"אני בטוח ב־100 אחוז".

תעלו להצלבה?

"דברו איתי אחרי המשחק מול חימקי. שני ההפסדים בנקודה בבית רודפים אותנו, בלעדיהם כבר היינו בשלב הבא. כל משחק מאז סיינה זה משחק הישרדות עבורנו. חימקי זה משחק העונה שלנו".

http://www.israelhayom.co.il/article/78653

:worship
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: קינג ג'יימס

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 מרץ 2013, 09:27

אני פשוט מת עליו, מגיע לו יותר קרדיט מהקהל גם ושירים, כנ״ל סמית׳.
איזה אופי יש לו!!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 מרץ 2013, 09:29

:rose
הבחור הזה צועד בצעדי ענק לרמות האופי של שמות כמו ניקולה ופארקר.
פשוט מכביסט ונשמה טובה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Assaf M » 14 מרץ 2013, 10:01

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אילולי היה מתבצע הטרייד עם ירושלים או שג'יימס לא היה משדרג את היכולות שלו בצורה כל כך דרסטית.
לשדרג משכורת שנתית, להחתים לשנתיים נוספות.
Assaf M

הודעהעל ידי felix_r » 14 מרץ 2013, 14:55

מעניין, מי אלה החבירים שלו, שמשחקים בצסקא?

אם זה ג'קסון, אז אולי החברות עם ג'יימס תעזור להביא אותו אלינו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 14 מרץ 2013, 15:05

felix_r כתב:מעניין, מי אלה החבירים שלו, שמשחקים בצסקא?

הם למדו באותה מכללה או משהו כזה ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 14 מרץ 2013, 15:19

yzafrir כתב:

כן. שנה אחת ב Duquesne
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 מרץ 2013, 15:23

yzafrir כתב:

כן, שיחקו באותו קולג׳
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 14 מרץ 2013, 16:27

שחקן אדיר עם אישיות נדירה
חייבים לפתוח לו את החוזה ולהשאיר אותו לעוד כמה שנים
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 14 מרץ 2013, 16:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 מרץ 2013, 16:29

felix_r כתב:
yzafrir כתב:

כן. שנה אחת ב Duquesne

טוב מאוד,שילחץ עליו לבוא לפה
השילוב ביניהם יכול להיות נהדר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 14 מרץ 2013, 21:39

שון הוא השחקן הכי אהוב עליי במכבי בלי תחרות.
רואים על הפנים שלו שאיכפת לו. הוא עולה ונותן את הנשמה בכל משחק ומשחק, ועל הדרך הוא גם השחקן הכי חשוב במכבי העונה.

הלוואי ויישאר כאן עוד כמה עונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 מרץ 2013, 00:20

אני לא מבין למה אנשים פה מתנגדים בחירוף נפש לשחק עם ג'יימס ב-4 בשנה הבאה. בזמן שליאור מראה שוב כמה הוא אפס מול קבוצות רציניות, ג'יימס בעצמו אומר שהוא מוכן לעשות את ההתאמות ולשחק בעמדה הזאת. מצד שני מבחר השחקנים בעמדה 4 שואף ל-0.

לגבי האופי שלו, אין מה לומר. כל כך שונה מהנדריקס ו-"rolling in the dough" וכל מיני זרים שעברו פה.
שחף

הודעהעל ידי חציברטאס » 15 מרץ 2013, 00:56

הוא מקום שני בנק' מדד העונה ביורוליג אחרי בובי בראון. בשקט בשקט הוא הופך לענק.
חציברטאס

הודעהעל ידי jol9 » 15 מרץ 2013, 09:25

שחף כתב:אני לא מבין למה אנשים פה מתנגדים בחירוף נפש לשחק עם ג'יימס ב-4 בשנה הבאה. בזמן שליאור מראה שוב כמה הוא אפס מול קבוצות רציניות, ג'יימס בעצמו אומר שהוא מוכן לעשות את ההתאמות ולשחק בעמדה הזאת. מצד שני מבחר השחקנים בעמדה 4 שואף ל-0.

לגבי האופי שלו, אין מה לומר. כל כך שונה מהנדריקס ו-"rolling in the dough" וכל מיני זרים שעברו פה.

א - כי הוא לא 4. הוא 5. הוא משחק קרוב לסל גם בהתקפה וגם בהגנה.
אם אתה רוצה סנטר קליל שמסתובב מחוץ לרחבה וזורק שלשות, אז אני מניח שזה יכול לעבוד.
לחלופין, אם אתה יכול להביא סנטר כמו ווייצ'יץ', אז זה גם יכול לעבוד מצויין.

אבל לא נראה לי שזה הסגנון של השחקן שמחפשים.

פרט לכך, אני כן בעד לסגור את עמדות 4-5 עם 3 שחקנים מובילים שיכולים לשחק אחד עם השני, ודווקא ג'יימס מאוד מתאים לקונספט הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 15 מרץ 2013, 10:09

שחף כתב:אני לא מבין למה אנשים פה מתנגדים בחירוף נפש לשחק עם ג'יימס ב-4 בשנה הבאה. בזמן שליאור מראה שוב כמה הוא אפס מול קבוצות רציניות, ג'יימס בעצמו אומר שהוא מוכן לעשות את ההתאמות ולשחק בעמדה הזאת. מצד שני מבחר השחקנים בעמדה 4 שואף ל-0.

למה אתה רוצה להוריד את אחד הסנטרים הטובים ביורוליג לעמדה 4? לא הבנתי.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי rc4991 » 05 אפריל 2013, 11:45

מישהו יכול להסביר לי למה ג'יימס לא חושב אפילו על לזרוק מחצי מרחק ומהשלוש?
היו לו אתמול (ובעוד הרבה משחקים) לא מעט מצבים שהוא היה פנוי לזריקות נוחות מהטווחים האלה והוא לא זרק אפילו כשהיה סוף שעון
יש לו קליעה נהדרת מחצי מרחק וטובה מהשלוש אז למה לעזאזל מכבי לא מנצלת את זה? :x
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 05 אפריל 2013, 12:48

rc4991 כתב:מישהו יכול להסביר לי למה ג'יימס לא חושב אפילו על לזרוק מחצי מרחק ומהשלוש?
היו לו אתמול (ובעוד הרבה משחקים) לא מעט מצבים שהוא היה פנוי לזריקות נוחות מהטווחים האלה והוא לא זרק אפילו כשהיה סוף שעון

הוראה של מאמן כנראה, וחבל. כי בבני השרון הוא זרק שלשות, אומנם לא יותר מידי אלא קצת פחות מזריקה למשחק אבל הוא קלע ב40% פחות או יותר. ומכיוון שהוא כל כך לבד (לא נראה לי שהיה כל כך לבד בבני השרון) לא ברור מדוע לא אומרים לו לאיים על הסל או אפילו מעודדים אותו לזרוק משם. שלשה אחת שלו כל משחק משם תפתח את המשחק כל כך הרבה ותעשה צרות ליריבות שלא ידעו מה לעשות איתו. לדעתי אם בלאט היה מעודד אותו לזרוק אתמול ב5-6 התקפות לפחות שהמשחק נתקע לחלוטין הוא היה יכול לזרוק שלשות חופשיות כמו באימון ולהכריע את המשחק.

אבל אם כבר ג'יימס, אז מישהו יכול להסביר לי מדוע (וגם סמית על הדרך) עדיין לא יצאה הודעה על זה שהאריכו לו את החוזה בעוד שנתיים-שלוש? איכשהו יצא והתפתח פה אחד מהטופ 5 סנטרים ביורוליג, בקבוצה שהגיעה להצלבה ואולי עוד תגיע יותר. שחקן שמחוייב ונהנה במועדון. כל שבוע שמחכים עם הארכה של החוזה שלו יעלה יותר כסף בסופו של דבר. הצלבה טובה נגד ריאל תעלה עוד כמה מאות אלפי דולרים מיותרים. כולם יודעים כמה קשה להביא גבוה איכותי היום וראינו איך אפילו שחקן כמו הנדריס נחטף על ידי קבוצה רוסית שבה לה להוציא כסף. נכון שלג'יימס יש חוזה לשנה הבאה אז אין חשש שיגנבו אותו כנראה אבל דווקא בגלל זה הזמן להאריך את ההסכם שלו הוא כנראה עכשיו, כשקבוצות עוד לא יכולות להציע לו כי הוא חתום גם לשנה הבאה. אם ימתינו לשנה הבאה אז כנראה נהנה ממנו עוד שנה אחרי זאת גם תהיה השנה האחרונה שלו. ואם מסתכלים במשהו על הקריירה של ג'יימס ועקומת הלמידה שלו אז הסיכויים הם שבשנה הבאה הוא רק ילך וישתפר.
NY boy

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אפריל 2013, 13:15

NY boy כתב:
rc4991 כתב:מישהו יכול להסביר לי למה ג'יימס לא חושב אפילו על לזרוק מחצי מרחק ומהשלוש?

הוראה של מאמן כנראה, וחבל. כי בבני השרון הוא זרק שלשות, אומנם לא יותר מידי אלא קצת פחות מזריקה למשחק אבל הוא קלע ב40% פחות או יותר. ומכיוון שהוא כל כך לבד (לא נראה לי שהיה כל כך לבד בבני השרון) לא ברור מדוע לא אומרים לו לאיים על הסל או אפילו מעודדים אותו לזרוק משם. שלשה אחת שלו כל משחק משם תפתח את המשחק כל כך הרבה ותעשה צרות ליריבות שלא ידעו מה לעשות איתו. לדעתי אם בלאט היה מעודד אותו לזרוק אתמול ב5-6 התקפות לפחות שהמשחק נתקע לחלוטין הוא היה יכול לזרוק שלשות חופשיות כמו באימון ולהכריע את המשחק.

אבל אם כבר ג'יימס, אז מישהו יכול להסביר לי מדוע (וגם סמית על הדרך) עדיין לא יצאה הודעה על זה שהאריכו לו את החוזה בעוד שנתיים-שלוש? איכשהו יצא והתפתח פה אחד מהטופ 5 סנטרים ביורוליג, בקבוצה שהגיעה להצלבה ואולי עוד תגיע יותר. שחקן שמחוייב ונהנה במועדון. כל שבוע שמחכים עם הארכה של החוזה שלו יעלה יותר כסף בסופו של דבר. הצלבה טובה נגד ריאל תעלה עוד כמה מאות אלפי דולרים מיותרים. כולם יודעים כמה קשה להביא גבוה איכותי היום וראינו איך אפילו שחקן כמו הנדריס נחטף על ידי קבוצה רוסית שבה לה להוציא כסף. נכון שלג'יימס יש חוזה לשנה הבאה אז אין חשש שיגנבו אותו כנראה אבל דווקא בגלל זה הזמן להאריך את ההסכם שלו הוא כנראה עכשיו, כשקבוצות עוד לא יכולות להציע לו כי הוא חתום גם לשנה הבאה. אם ימתינו לשנה הבאה אז כנראה נהנה ממנו עוד שנה אחרי זאת גם תהיה השנה האחרונה שלו. ואם מסתכלים במשהו על הקריירה של ג'יימס ועקומת הלמידה שלו אז הסיכויים הם שבשנה הבאה הוא רק ילך וישתפר.

תגיד לי, אתה בא ללמד אדם כמו דני פדרמן איך מנהלים מו"מ? עכשיו אנחנו בשלב שמשחקים אותה קשים להשגה, ומחכים שהסוכנים יפנו אלינו.

לשון יש חוזה לעונה הבאה, אז זה פחות רלוונטי. קשה לי להאמין שמכבי יפתחו לו את החוזה עוד העונה( החלטה מטומטמת כמובן).
סמית' יקבל הצעות מטורפות בקיץ, והכל תלוי בכמה הוא התחבר למועדון. אני מקווה שפדרמן לא יעליב אותו עם הצעה מגוחכת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי NY boy » 05 אפריל 2013, 13:28

לא בא ללמד רק להעיר. זה שלשון יש חוזה זה בדיוק הזמן לפתוח להאריך אותו. אם היה שחקן חופשי הקיץ זה כבר היה אבוד. אם תחכה לשנה הבאה אז גם זה יהיה אבוד.

סמית כבר היה צריך להיות מוחתם ובמחיר סביר. היום אם תחתים אותו זה יעלה לך הון ויפגע בעמדות האחרות (ועדיין צריך להחתים אותו, בדיוק כמו ג'יימס עדיף משהו טוב ביד והמשכיות מוכיחה את עצמה... גם הוא וגם ג'יימס היו פה בשנה שעברה). אז על זה כנראה כבר נשלם, בתקווה שכמה שפחות.
NY boy

הודעהעל ידי rc4991 » 05 אפריל 2013, 13:34

NY boy כתב:

אני גם מניח שזו הוראה של בלאט והיא הוראה ממש דבילית ומעצבנת :x
NY boy כתב:לא בא ללמד רק להעיר. זה שלשון יש חוזה זה בדיוק הזמן לפתוח להאריך אותו. אם היה שחקן חופשי הקיץ זה כבר היה אבוד. אם תחכה לשנה הבאה אז גם זה יהיה אבוד.

סמית כבר היה צריך להיות מוחתם ובמחיר סביר. היום אם תחתים אותו זה יעלה לך הון ויפגע בעמדות האחרות (ועדיין צריך להחתים אותו, בדיוק כמו ג'יימס עדיף משהו טוב ביד והמשכיות מוכיחה את עצמה... גם הוא וגם ג'יימס היו פה בשנה שעברה). אז על זה כנראה כבר נשלם, בתקווה שכמה שפחות.

מסכים,צריך להאריך את החוזה של ג'יימס כבר עכשיו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים