טופ 16, מח' 11: מכבי נגד חימקי מוסקבה - חמישי, 21:45, ערוץ10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מח' 11: מכבי נגד חימקי מוסקבה - חמישי, 21:45, ער

הודעהעל ידי jol9 » 15 מרץ 2013, 13:21

אור, טוב לשמוע שאתה מפרגן לבלאט.
האמת שהוא לא עשה שום דבר למכבי השנה. הוא פשוט מנסה לשרוד לפי איך שהוא מבין, וצריך לכבד אותו על כך.
פרט לכך, הקבוצה הצליחה להתחבר, ואילולא שני הפסדים טיפשיים בבית, כבר היינו מדברים על מי עדיף לקבל - צסקא עם יתרון ביתיות, או פילזן בלי...

אור השני,
אני חושב שאתה טועה לגבי אליהו, ואני לא מבין, איך מכל הסגל הזה, דווקא אליהו הוא זה שמפריע לך.
הבן אדם נפצע פציעה לא קלה, ואולי אפילו חזר מוקדם מדי. זה ברור שהוא חסר ביטחון לחלוטין, אבל לשחק כדורסל הוא לא שכח. עוד שבועיים-שלושה הוא יחזור
לעצמו.

בכל מקרה הדיון על אליהו הוא מיותר, כי יש לו חוזה והוא יסיים אותו במכבי. לא מדובר כאן על אלישי כדיר עם כל הכבוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 מרץ 2013, 13:56

jol9 כתב:אור, טוב לשמוע שאתה מפרגן לבלאט.
האמת שהוא לא עשה שום דבר למכבי השנה. הוא פשוט מנסה לשרוד לפי איך שהוא מבין, וצריך לכבד אותו על כך.
פרט לכך, הקבוצה הצליחה להתחבר, ואילולא שני הפסדים טיפשיים בבית, כבר היינו מדברים על מי עדיף לקבל - צסקא עם יתרון ביתיות, או פילזן בלי...

אור השני,
אני חושב שאתה טועה לגבי אליהו, ואני לא מבין, איך מכל הסגל הזה, דווקא אליהו הוא זה שמפריע לך.
הבן אדם נפצע פציעה לא קלה, ואולי אפילו חזר מוקדם מדי. זה ברור שהוא חסר ביטחון לחלוטין, אבל לשחק כדורסל הוא לא שכח. עוד שבועיים-שלושה הוא יחזור
לעצמו.

בכל מקרה הדיון על אליהו הוא מיותר, כי יש לו חוזה והוא יסיים אותו במכבי. לא מדובר כאן על אלישי כדיר עם כל הכבוד.

אני חושב ש"מנסה לשרוד" זה תיאור מדוייק של מה שקורה איתו השנה.

בקשר לליאור, הוא היה פצוע שבועיים, והוא כשיר כבר איזה שלושה. לתלות את מה שקורה איתו בפציעה, זה קצת מצחיק. המספרים שהוא נותן בטופ 16 השנה, די דומים למה שהוא נתן שנה שעברה, ואם נעלה להצלבה סביר להניח שנראה עוד ירידה.
הדיון הוא אכן מיותר, אבל סביר להניח שכל עוד ליאור ישחק במכבי( ולדעתי מדובר בעוד הרבה שנים), הדיון הזה יצוף כל שנה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 15 מרץ 2013, 15:30

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:אור, טוב לשמוע שאתה מפרגן לבלאט.

אור השני,
לעצמו.

אני חושב ש"מנסה לשרוד" זה תיאור מדוייק של מה שקורה איתו השנה.

בקשר לליאור, הוא היה פצוע שבועיים, והוא כשיר כבר איזה שלושה. לתלות את מה שקורה איתו בפציעה, זה קצת מצחיק. המספרים שהוא נותן בטופ 16 השנה, די דומים למה שהוא נתן שנה שעברה, ואם נעלה להצלבה סביר להניח שנראה עוד ירידה.
הדיון הוא אכן מיותר, אבל סביר להניח שכל עוד ליאור ישחק במכבי( ולדעתי מדובר בעוד הרבה שנים), הדיון הזה יצוף כל שנה.

מה לעשות שליאור הוא לא בדיוק מופת לשחקן עם כישורים פיזיים גבוהים.
כנראה שלוקח לו הרבה יותר זמן לחזור מהפציעה למצב של תפקוד מלא.

הרי אתמול הוא לקח כמה זריקות טובות, שפשוט לא נכנסו, ואפילו הספיק למסור 2 אסיסטים...

בכל מקרה, אני מסכים איתך שככל שהעונה תתקדם, המשחקים יהפכו לקשוחים יותר, ובלאט יילך עם אנשי הקומנדו שלו.

באותו ההקשר מילה על מדלי. הוא שחקן מאוד חלש. אין לו שום טכניקה, גם לא הרבה שכל והוא גם לא שחקן קבוצתי.
אבל אתמול בלאט הצליח למצוא לו את הנישה שהשאירה אותו על המגרש די הרבה דקות, מבלי שהוא עשה נזק, והנישה היא כמו הנישה של מורן רוט
וגם הנישה אותה חייב לתפוס פלאניניץ'.
זה לא מקרי שהקהל מאוד התלהב בדקות ששלישיית הנגרים הזאת היתה על המגרש, כי הם נלחמו, וניקו את הרצפה עם הגופיות, וגם לא ריחמו על היריבים שלהם כמו שלא
ריחמו על עצמם. קופצים לריבאונד הכי חזק, קופצים לפרקט הכי מהר, עושים עבירות חזקות, ומוציאים את החשק ליריבים לשחק.

אם מכבי תצלח את הטופ 16, בלאט חייב לנצל את השחקנים האלה במשחקי הבית, כדוחפים, שורטים ונושכים.

בחמישייה, אין למדלי שום סיכוי להצליח, כי הוא פשוט לא מספיק כשרוני וכי קצב המשחק בדקות האלה הוא אחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 מרץ 2013, 16:53

איזה סיפור מוזר זה המדלי הזה...
נראה כאילו לקחו מתאגרף אקראי, נתנו לו כדור כתום ביד ואמרו לו "סעי בו". אפס טכניקה, אפס הבנת משחק ואפס יכולת התקפית. ראיתי לא מעט משחקים שלו שנה שעברה, ונראה כאילו מדובר בשחקן אחר לגמרי.

פלניניץ הוכיח אתמול שהוא יכול לתת איזה 10 דקות מנוחה לשון, ולא צריך להתחכם יותר מדי. גם מורן שווה 10 דקות כל משחק לדעתי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 מרץ 2013, 16:57

עם מורן רוט אני באמת לא מבינה את הספסול.
זה בול מסוג השחקנים שאתה רוצה שיעלו מהספסל, והוא גם מסוג השחקנים שבלאט אמור לחבב.
הוא לא עושה יותר מידי נזק על המגרש ומכניס המון אנרגיות.
וכשיש לקבוצה הזו רק רכז אחד שגם הוא לא שווה מי יודע מה, אז מה הקטע??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 15 מרץ 2013, 17:02

אור, אבל זה לא שפלאניניץ' נראה הרבה יותר טוב(כמובן שהנזק הכספי מההחתמה של מדלי בעידן פדרמן הרבה יותר גדול). לא זוכר שראיתי שחקן סרבי\מונטנגרי\קרואטי\סלובני עם טכניקה כל כך לוקה בחסר. הוא מזכיר את יניב גרין בצעירותו, רק עם עוד גובה ובשר. מדלי זה כנראה השחקן כדורסל עם הכי פחות קלאסה שראיתי אי פעם. מן שילוב של בן וואלאס וקוז'יקרו או משהו כזה. כל הכבוד לצוות הסקאוט המהולל.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 מרץ 2013, 17:06

שחף כתב:אור, אבל זה לא שפלאניניץ' נראה הרבה יותר טוב(כמובן שהנזק הכספי מההחתמה של מדלי בעידן פדרמן הרבה יותר גדול). לא זוכר שראיתי שחקן סרבי\מונטנגרי\קרואטי\סלובני עם טכניקה כל כך לוקה בחסר. הוא מזכיר את יניב גרין בצעירותו, רק עם עוד גובה ובשר. מדלי זה כנראה השחקן כדורסל עם הכי פחות קלאסה שראיתי אי פעם. מן שילוב של בן וואלאס וקוז'יקרו או משהו כזה. כל הכבוד לצוות הסקאוט המהולל.

פלניניץ' בהחלט לא נראה יותר טוב, אבל הוא עוד ילד והציפיות ממנו מראש לא היו גבוהות.
אין מה לעשות, זה מה שפדרמן בנה לנו העונה, ועם זה נצטרך להסתדר...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 15 מרץ 2013, 17:11

הוא ילד והכל, השאלה מה בדיוק הרף שלו עם יסודות כאלה. היורוליג זה לא האדריאטית ופלאניניץ' הוא לא שאקיל. בלי יסודות נורמליים אתה לא יכול להתקדם הרבה. הוא נראה כמו מישהו שהגג שלו זה אסטבן באטיסטה, מינוס יכולת הריבאונד של באטיסטה. אבל אולי אני טועה.
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 15 מרץ 2013, 17:46

שחף כתב:הוא ילד והכל, השאלה מה בדיוק הרף שלו עם יסודות כאלה. היורוליג זה לא האדריאטית ופלאניניץ' הוא לא שאקיל. בלי יסודות נורמליים אתה לא יכול להתקדם הרבה. הוא נראה כמו מישהו שהגג שלו זה אסטבן באטיסטה, מינוס יכולת הריבאונד של באטיסטה. אבל אולי אני טועה.

אתה טועה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 מרץ 2013, 17:50

מדלי יכל להיות שחקן כדורעף מספר 1 בעולם לדעתי
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 15 מרץ 2013, 17:51

איזה משחק נהדר אתמול .ריקי היקמן עם משחק ענק ענק! כל הכבוד לכולם וגם לקהל על הניצחון אתמול.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Allan Turing » 15 מרץ 2013, 23:51

משהו לא מסתדר לי עם מדלי. הוא שיחק שנה שעברה בליגה הכי טובה באירופה, שיחק ביורופקאפ,
והיה שחקן מאד יעיל בשתי המסגרות. בנוסף, גם בלאט אמר שמה שהוא רואה באימונים זה 180 מעלות ממה שאנחנו רואים במשחקים.

ואז פתאום הוא עושה מן צעד וחצי מוזר עם ברכיים כפופות במין פוזה כזאת שמזכירה לי וולאבי עם עצירות קשה.
לא ברור.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 31 מרץ 2013, 03:51

משחק אדיר, למרות דקות אחרונות עם ירידה ביכולת.
בכל מקרה פול דייויס קלע שלשה מרגיזה בסיום, אולי יכלו לשמור עליו קצת יותר טוב וזה.
אבל... מה זה בעצם משנה, אם לא 22 הפרש אז העיקר הניצחון.

( :stoned )
~Box & 1~

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־8 אורחים