אני מניחה שכולם פה עושים סדר עם המשפחות המורחבות נכון?
הסיפור שלי די עצוב

אמא שלי נסעה עם אחותי, בעלה ושני הילדים שלהם לצפון לעשות את הסדר עם המשפחה ובגלל שלא היה מקום ברכב אני נשארתי בבית לעשות פיצה עם אבא שלי

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:חג פסח שמח לכולם![]()
הסיפור שלי די עצוב![]()
אמא שלי נסעה עם אחותי, בעלה ושני הילדים שלהם לצפון לעשות את הסדר עם המשפחה ובגלל שלא היה מקום ברכב אני נשארתי בבית לעשות פיצה עם אבא שלי
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חג פסח שמח לכולם![]()
הסיפור שלי די עצוב![]()
רוצה להחליף?
שונא את החגים האלה ושונא את האירועים המשפחתיים האלה. פיצה עם אבא דווקא נשמע לי לא רע בכלל.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חג פסח שמח לכולם![]()
הסיפור שלי די עצוב![]()
רוצה להחליף?
שונא את החגים האלה ושונא את האירועים המשפחתיים האלה. פיצה עם אבא דווקא נשמע לי לא רע בכלל.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חג פסח שמח לכולם![]()
הסיפור שלי די עצוב![]()
רוצה להחליף?
+1
רק שיעבור הערב הזה וכל החג המעצבן הזה!!
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:
ככה מדברת דתייה לייט?!
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:+1
ככה מדברת דתייה לייט?!
חנו'ש כתב:חחחח זה שאני דתיה לא אומר שאני חייבת לאהוב את המשפחתיות הדביקה הזו (או את המשפחה שלי...)
חוץ מזה שבניגוד אלייך, לי יש 7 ימים לגווע ברעב ולאכול קרשים ואוכל מגעיל (ועוד של אשכנזים...), אז מה יש לאהוב בחג הזה?? (וזה בלי להזכיר את כל הנקיונות שגרמו לי ת'צורה))
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:חחחח זה שאני דתיה לא אומר שאני חייבת לאהוב את המשפחתיות הדביקה הזו (או את המשפחה שלי...)
חוץ מזה שבניגוד אלייך, לי יש 7 ימים לגווע ברעב ולאכול קרשים ואוכל מגעיל (ועוד של אשכנזים...), אז מה יש לאהוב בחג הזה?? (וזה בלי להזכיר את כל הנקיונות שגרמו לי ת'צורה))
היי
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:חחחח זה שאני דתיה לא אומר שאני חייבת לאהוב את המשפחתיות הדביקה הזו (או את המשפחה שלי...)
היי
לפחות בקטע הזה אנחנו באותה סירה...
LIAV10 כתב:אני חצי אשכנזי, האוכל של האשכנזים הוא פשוט זוועת עולם, אפילו לכלבה אין לי לב לתת את זה (ומסתבר שביחס לאוכל של אשכנזי של סבתא שלי סביר ביותר)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים