המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:שלא ייתגייסו מצידי. העיקר שהשודדים האלה לא יקבלו כסף.
MTA2311 כתב:עכשיו מתחיל האתגר הגדול של יאיר( שהיה על סף דמעות בהשבעה).
מבחינה אישית אני מקווה שהוא ישים דגש דווקא על התקציבים, ולא על הגיוס. הדבר האחרון שאני רוצה זה לראות "חיילים" חרדים בני 28, שמגיעים לצבא עם אישה וארבעה ילדים, מקבלים משכורת מטורפת, לא עושים תורנויות ומשרתים פחות זמן.
אני מקווה בשבילו ובשבילנו שהוא לא יתרסק באוצר. הוא נכנס למשרד הזה בתקופה מאוד קשה, בלי נסיון וכשלא מעט אנשים ירצו לראות אותו נכשל. אם הוא יצליח פה, יכול מאוד להיות שהוא יהיה ראש הממשלה הבא.
LIAV10 כתב:or163 כתב:פרווקציה של חברי הכנסת מטעם יהדות התורה כאשר ביבי הקריא את רשימת השרים והגיע לבנט, הם התפרצו לדבריו וצעקו "יהודי לא מגרש יהודי" ועזבו במחאה את המליאה.
זה היה גדול חחחחח
קובי כתב:jol9 כתב:קובי כתב:גם לי זה מאוד מפריע ! הדוגמא האישית קודם כל חייבת לבוא מנבחרי הציבור. עדיין, יותר מדיי שרים ויותר מדיי סגנים בהסכם המתגבש.
השר לענייני ירושלים והתפוצות, השר המקשר בין הממשלה לכנסת, השר להגנת העורף, השר לעניינים אסטרטגיים ומודיעין ועוד, שהיו יכולים להיות תחת קורת גג אחת של משרד אחר.
אותי מטרידה העובדה שמשרד השיכון נמצא בידי הבית היהודי (מסתמן שיהיה זה אורי אריאל). דיור בר השגה בהתנחלויות לא ממש מדבר אל הרוב. מקווה שאני טועה.
תראה, בנט כבר הראה לנו שהכיוון שלו הוא לא רק ההתנחלויות. אפשר אולי אפילו להגיד, שזה רק אחד מהדברים בהם הוא יטפל.
לי אישית זה לא מפריע, כל עוד הנושא העיקרי שציינת לא ייפגע.
שמע, רק לפני כ-3 חודשים אותו אורי אריאל, שעומד להיות שר השיכון, חבר לאטיאס וגפני בהצבעה להעברת 538 מליון שקלים לסבסוד ההנחות על קרקעות במכרזים לדיור מוזל בהם יש העדפה לחרדים.
שוב, מאוד מאוד מקווה שאני טועה ושלפיד יתן את הטון בעניין שוק הדירות, יישום ועדת טרכטנברג וכו'.
קובי כתב:קובי כתב:jol9 כתב:קובי כתב:גם לי זה מאוד מפריע ! הדוגמא האישית קודם כל חייבת לבוא מנבחרי הציבור. עדיין, יותר מדיי שרים ויותר מדיי סגנים בהסכם המתגבש.
השר לענייני ירושלים והתפוצות, השר המקשר בין הממשלה לכנסת, השר להגנת העורף, השר לעניינים אסטרטגיים ומודיעין ועוד, שהיו יכולים להיות תחת קורת גג אחת של משרד אחר.
אותי מטרידה העובדה שמשרד השיכון נמצא בידי הבית היהודי (מסתמן שיהיה זה אורי אריאל). דיור בר השגה בהתנחלויות לא ממש מדבר אל הרוב. מקווה שאני טועה.
תראה, בנט כבר הראה לנו שהכיוון שלו הוא לא רק ההתנחלויות. אפשר אולי אפילו להגיד, שזה רק אחד מהדברים בהם הוא יטפל.
לי אישית זה לא מפריע, כל עוד הנושא העיקרי שציינת לא ייפגע.
שמע, רק לפני כ-3 חודשים אותו אורי אריאל, שעומד להיות שר השיכון, חבר לאטיאס וגפני בהצבעה להעברת 538 מליון שקלים לסבסוד ההנחות על קרקעות במכרזים לדיור מוזל בהם יש העדפה לחרדים.
שוב, מאוד מאוד מקווה שאני טועה ושלפיד יתן את הטון בעניין שוק הדירות, יישום ועדת טרכטנברג וכו'.
אני כ"כ מצטער שנראה שצדקתי...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4358286,00.html
שר השיכון החדש, אורי אריאל: "מי שיש לו כסף אז שיקנה דירה איפה שהוא רוצה. אבל מי שאין לו כסף לא יכול גם לבקש לגור במרכז וגם ליילל כמה כסף אין לו".
אז קודם כל, פשוט חרפה על אדם שאמור להנהיג פה וכבעיטת פתיחה, במקום לשנס מותניים ולעבוד לפתרון המצוקה הענקית שנקלענו אליה בענף הנד"לן, קורא לעם הבוחר בו "ייללנים".
שנית, לא מבין איך שמו אדם כה מנותק בתפקיד מפתח שכזה. אני מתפלא על לפיד שהשאיר את התיק ה"בוער" הזה בבית היהודי.
רק לפני כשבוע המסמך הקואליציוני עם יש עתיד פורסם (http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 94,00.html) ולהלן ההתייחסות לנושא הדיור:
דיור:
31. הממשלה תפעל למימוש תכנית הדיור הלאומי (מצ"ב נספח מס_), כל גורמי הממשלה יפעלו בצוותא לטובת יישום התכנית שתוגדר כפרויקט לאומי בעדיפות עליונה.
32. לצורך מימוש תכנית הדיור, יוקם קבינט דיור שבראשו יעמוד יו"ר יש עתיד. קבינט הדיור יורכב מהשרים הבאים: שר המשפטים, שר הבינוי והשיכון, השר להגנת הסביבה, שר הפנים, שר החקלאות, שר האנרגיה והמים, שר התחבורה.
33. תוך 30 ימים מיום כינונה של הממשלה יתקן שר השיכון את הקריטריונים לתנאי הזכאות לדיור בבעלות במתכונת ״מחיר למשתכן״, של משרד השיכון, כך שמיצוי כושר ההשתכרות יהווה אחד הקריטריונים לזכאות, חלף הקריטריון ותק בנישואין, בהמשך להמלצות ועדת טרכטנברג. שר השיכון יציג את הקריטריונים ששונו במליאת הממשלה, לאחר אישורם במועצת מקרקעי ישראל.
ומהי תוכנית הדיור ? יותר מ-113 אלף יחידות דיור, שיקודמו כתוכניות לדיור לאומי, מתוכן כ-50 אלף באזורי הביקוש.
פרטים נוספים פה - http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000670521
אבל שר השיכון החדש בשלו ולא באופן מפתיע... הוא שאמרתי - דיור בר השגה בהתנחלויות, זה לא ממש מה שהעם רוצה בו.
שוב, מקווה שאתבדה ושהדברים החשוכים של אריאל הם רק סאגה חולפת...
LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על בוגי והמסוק?
MTA2311 כתב:לגיטימי לחלוטין. היה עדיף שהוא יבטל דיונים חשובים בשביל להגיע לחתונה?
איזה אבא עובד ביום החתונה של הבת שלו? אז הוא עבד כל היום, ובשביל להגיע לחתונה של הבת שלו שהייתה באילת, הוא טס במסוק. אין פה עניין של מותרות.
MTA2311 כתב:בואי תסבירי לי מה את רוצה שהוא יעשה. יבטל את הדיונים? לא יגיע לחתונה של הבת שלו?
את חושבת שהוא רצה לעבוד ביום הזה?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לגיטימי לחלוטין. היה עדיף שהוא יבטל דיונים חשובים בשביל להגיע לחתונה?
איזה אבא עובד ביום החתונה של הבת שלו? אז הוא עבד כל היום, ובשביל להגיע לחתונה של הבת שלו שהייתה באילת, הוא טס במסוק. אין פה עניין של מותרות.
מסוק שאנחנו שילמנו עליו
אם הוא רוצה לשלם בכיף, אבל לא על חשבונינו, אני לא חושבת שיש לזה הצדקה אבל נראה מה יהיו שאר הבזבוזים בממשלה הזאת
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לגיטימי לחלוטין. היה עדיף שהוא יבטל דיונים חשובים בשביל להגיע לחתונה?
מסוק שאנחנו שילמנו עליו
אם הוא רוצה לשלם בכיף, אבל לא על חשבונינו, אני לא חושבת שיש לזה הצדקה אבל נראה מה יהיו שאר הבזבוזים בממשלה הזאת
עדיין, זה לא שהוא עשה את זה בשביל דאווין או משהו כזה. "היה עסוק בדיונים מבצעיים דחופים והערכות מצב" מצדיק את העניין לגמרי, לטעמי. בוגי הוא לא מישהו שהיה עושה את זה אם הייתה אופציה אחרת.
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לגיטימי לחלוטין. היה עדיף שהוא יבטל דיונים חשובים בשביל להגיע לחתונה?
מסוק שאנחנו שילמנו עליו
עדיין, זה לא שהוא עשה את זה בשביל דאווין או משהו כזה. "היה עסוק בדיונים מבצעיים דחופים והערכות מצב" מצדיק את העניין לגמרי, לטעמי. בוגי הוא לא מישהו שהיה עושה את זה אם הייתה אופציה אחרת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים