ליאור, היה טוב וטוב שהיה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליאור, היה טוב וטוב שהיה

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2013, 14:56

Holiday_Armadillo כתב:
~Box & 1~ כתב:
MTA2311 כתב:
~Box & 1~ כתב:לכל המכבים שממהרים לגרש את החושך אליהו (באנו חושך לגרש וכו')
איזה ישראלים יהיו לנו בדיוק בקבוצה?
אפשר גם לקנות קבוצה מהאן בי איי ולקרוא לה מכבי,
החכמה היא להצליח למרות (בזכות) הישראלים.

ושלא יספרו לי סיפורים על טיוס "הישראלי" או על לאנדסברג.

החכמה היא להצליח. נקודה.
איזה ישראלים יהיו לנו בדיוק? יוגב, רוט, נעימי, יותם, טיוס, רותבארט.
לאנסברג יהודי, בדיוק כמוך. אולי גם האתיופי שלומד איתך בשכבה הוא רק "ישראלי", ולא ישראלי כמוך? טיוס התגייר גיור אורתודוקסי. אלא אם אורח החיים שלך הוא דתי, כנראה שהוא אפילו יותר יהודי ממך. אני יודע שהוא יותר ממני.
אולי גם דרק, שהיה קפטן נבחרת ישראל הוא לא ישראלי?
אולי גם בלו שאמא שלו יהודייה, וששיחק בנבחרת ישראל הוא לא ישראלי?

אני עובד על ריסון עצמי, אבל אחרי אמירה כזאת... נדרשים כוחות עצומים, בשביל לא להגיד דברים שיגרמו להשעייה שלי מהפורום.

אתה מערבב הרבה דברים ביחד,
וזה בסדר מותר לכעוס, אין כאן משהו אישי.
העניין הוא שהחברה הטובים שציינת הם יהודיים, אין קשר לישראליים מבחינת תחושת הישראליות אל תערבב בין השניים.
בקשר לאתיופי שלמד איתי בשכבה, הוא ישראלי לכל דבר, גדל מספר שנים טובות בישראל,
לעומת החברה שציינת שהם יהודיים אך גדלו באמריקה לכן הם אמריקאיים יהודיים.
והם חברה טובים מאוד שלא יובן לא נכון.

אתה מבין שרוב האוהדים שטובת הקבוצה חשובה להם ולא איזה מנטרה של ''צביון ישראלי'' יותר יתחברו ליהודי אמריקאי שנותן את הנשמה מאשר לישראלי שלא מגיע לו להיות פה\לקבל את החוזה שהוא מקבל, נכון?

כרמל, יהודי אמריקאי הוא ישראלי. בדיוק כמו שיהודי רוסי שעלה לארץ הוא ישראלי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מרץ 2013, 14:58

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
~Box & 1~ כתב:
MTA2311 כתב:

החכמה היא להצליח. נקודה.
לאנסברג יהודי, בדיוק כמוך. אולי גם האתיופי שלומד איתך בשכבה הוא רק "ישראלי", ולא ישראלי כמוך? טיוס התגייר גיור אורתודוקסי. אלא אם אורח החיים שלך הוא דתי, כנראה שהוא אפילו יותר יהודי ממך. אני יודע שהוא יותר ממני.

אני עובד על ריסון עצמי, אבל אחרי אמירה כזאת... נדרשים כוחות עצומים, בשביל לא להגיד דברים שיגרמו להשעייה שלי מהפורום.

העניין הוא שהחברה הטובים שציינת הם יהודיים, אין קשר לישראליים מבחינת תחושת הישראליות אל תערבב בין השניים.

אתה מבין שרוב האוהדים שטובת הקבוצה חשובה להם ולא איזה מנטרה של ''צביון ישראלי'' יותר יתחברו ליהודי אמריקאי שנותן את הנשמה מאשר לישראלי שלא מגיע לו להיות פה\לקבל את החוזה שהוא מקבל, נכון?

כרמל, יהודי אמריקאי הוא ישראלי. בדיוק כמו שיהודי רוסי שעלה לארץ הוא ישראלי.

אבל אתה מבין שאני עונה לו ככה בגלל מה שהוא כתב..לא?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 29 מרץ 2013, 15:02

Holiday_Armadillo כתב:
~Box & 1~ כתב:
MTA2311 כתב:

החכמה היא להצליח. נקודה.

לא סותר.
בזמנו כששאייר עלה לשחק בכל פעם שהוא זרק לסל הייתי בכוננות לקפיצת "יש" כשהכדור היה באוויר.
כנ"ל לאנדסברג, כנ"ל טיוס אם יבוא, כנ"ל כל שחקן.
אנשים כועסים כאן כאילו שמדובר באיזשהו סוד גדול,
בכל קבוצה שלא תראו תמיד יהיו שמחים על שחקנים תוצרת הארץ שגדלו מספר שנים בארץ לפחות,
זו לא איזושהי ידיעה מרעישה וזה משהו שאני אישית מתחבר אליו מאוד.
אין זה אומר ששחקן זר יקבל ממני יחס שונה נהפוכו,, העניין הוא שהסיפוק שלי מהקבוצה גדול יותר כשגם ישראליים משלנו מצליחים להשתלב בה.

קיצר אני לא צריך לתת כאן הרצאה על חשיבות השחקן הישראלי למועדון ישראלי, כל אחד שיחשוב איך שמתחשק לו.
אני ממש לא חושב שהרוב יעדיפו קבוצת זרים טובה מאשר שילוב ישראליים שיקח להם אולי יותר זמן להתחבר.
אני לא בעד מתן חוזים מפוצצים לשחקנים שלא נותנים תפוקה בהתאם.
השילוב של השניים -זרים טובים בשילוב זהות ישראלית -הוא הנכון ביותר.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מרץ 2013, 15:05

~Box & 1~ כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
~Box & 1~ כתב:
MTA2311 כתב:

החכמה היא להצליח. נקודה.

לא סותר.
בזמנו כששאייר עלה לשחק בכל פעם שהוא זרק לסל הייתי בכוננות לקפיצת "יש" כשהכדור היה באוויר.
כנ"ל לאנדסברג, כנ"ל טיוס אם יבוא, כנ"ל כל שחקן.
אנשים כועסים כאן כאילו שמדובר באיזשהו סוד גדול,
בכל קבוצה שלא תראו תמיד יהיו שמחים על שחקנים תוצרת הארץ שגדלו מספר שנים בארץ לפחות,
זו לא איזושהי ידיעה מרעישה וזה משהו שאני אישית מתחבר אליו מאוד.
אין זה אומר ששחקן זר יקבל ממני יחס שונה נהפוכו,, העניין הוא שהסיפוק שלי מהקבוצה גדול יותר כשגם ישראליים משלנו מצליחים להשתלב בה.
מה שיתרום לנו גם ברמת הנבחרת וגם ברמת ההיסטוריה המשותפת שלו ושלנו.

קיצר אני לא צריך לתת כאן הרצאה על חשיבות השחקן הישראלי למועדון ישראלי, כל אחד שיחשוב איך שמתחשק לו.
אני ממש לא חושב שהרוב יעדיפו קבוצת זרים טובה מאשר ישראליים שיקח להם אולי יותר זמן להתחבר.
אני לא בעד מתן חוזים מפוצצים לשחקנים שלא נותנים תפוקה בהתאם.
השילוב של השניים -זרים טובים בשילוב זהות ישראלית -הוא הנכון ביותר.

ישראלים שלוקח להם יותר זמן להתחבר? ליאור במכבי כבר 6 שנים..כמה זמן עוד הוא צריך בשביל להתחבר?
אוהדים אוהבים לראות שחקנים ישראלים מצליחים כשזה שחקנים כמו פניני ורוט או כשזה צעירים כמו שגב וזלמנסון
ליאור הוא שחקן עם הרבה כישרון גולמי שקיבל חוזה מפוצץ אבל הוא עצלן ולא משדרג את הקבוצה..זה נראה לך כמו הגדרה שבא למישהו להתחבר אליה?
הדיון פה הוא לא על שחקנים ישראליים כן או לא אלא על ליאור כן או לא
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 29 מרץ 2013, 15:09

Holiday_Armadillo כתב:

ישראלים שלוקח להם יותר זמן להתחבר? ליאור במכבי כבר 6 שנים..כמה זמן עוד הוא צריך בשביל להתחבר?
אוהדים אוהבים לראות שחקנים ישראלים מצליחים כשזה שחקנים כמו פניני ורוט או כשזה צעירים כמו שגב וזלמנסון
ליאור הוא שחקן עם הרבה כישרון גולמי שקיבל חוזה מפוצץ אבל הוא עצלן ולא משדרג את הקבוצה..זה נראה לך כמו הגדרה שבא למישהו להתחבר אליה?
הדיון פה הוא לא על שחקנים ישראליים כן או לא אלא על ליאור כן או לא

הדיוק גלש לנושאי הישראליות מי ומה.
בכל מקרה בנוגע לליאור ראי מה שכתבתי בשורה לפני אחרונה.
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 29 מרץ 2013, 15:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
~Box & 1~

הודעהעל ידי EulGam05 » 29 מרץ 2013, 15:10

מבחינת מספרים, בששת המשחקים הראשונים של הטופ-16 (כשליאור קיבל דקות משמעותיות ולפני שהוא נפצע) מכבי קלעה 105.12 נק' פר 100 פוזשנים וספגה 103.73. אם מורידים את המשחק אתמול מול בשיקטאש שמקצין את המספרים אז בשאר המשחקים (אחרי שליאור נפצע וזה כולל את המשחק מול ברצלונה) מכבי קולעת 113.94 נק' פר 100 פוזשנים וסופגת רק 99.77. רק בשביל לסבר את האוזן - 113.94 נק' פר 100 פוזשנים זאת ההתקפה הכי יעילה ביורוליג בשלב הטופ-16 ו-99.77 זאת ההגנה השלישית בטיבה בשלב הזה (אחרי צסק"א וברצלונה).

לא יודע אם זה באשמתו של ליאור או לא אבל מה שכן, מבחינת מספרים מכבי הייתה אחת הקבוצות הטובות במפעל איתו על הספסל.
EulGam05

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מרץ 2013, 15:13

הדיוק גלש לנושאי הישראליות מי ומה.
בכל מקרה בנוגע לליאור ראי מה שכתבתי בשורה לפני אחרונה.

הדיון לא היה אמור לגלוש לשם ואני לא יודעת למה הוא הגיע לשם מלכתחילה כי לי לא אכפת שליאור ישראלי, לא ייתן לו שום הנחות אצלי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 מרץ 2013, 15:21

EulGam05 כתב:מבחינת מספרים, בששת המשחקים הראשונים של הטופ-16 (כשליאור קיבל דקות משמעותיות ולפני שהוא נפצע) מכבי קלעה 105.12 נק' פר 100 פוזשנים וספגה 103.73. אם מורידים את המשחק אתמול מול בשיקטאש שמקצין את המספרים אז בשאר המשחקים (אחרי שליאור נפצע וזה כולל את המשחק מול ברצלונה) מכבי קולעת 113.94 נק' פר 100 פוזשנים וסופגת רק 99.77. רק בשביל לסבר את האוזן - 113.94 נק' פר 100 פוזשנים זאת ההתקפה הכי יעילה ביורוליג בשלב הטופ-16 ו-99.77 זאת ההגנה השלישית בטיבה בשלב הזה (אחרי צסק"א וברצלונה).

לא יודע אם זה באשמתו של ליאור או לא אבל מה שכן, מבחינת מספרים מכבי הייתה אחת הקבוצות הטובות במפעל איתו על הספסל.

מאיפה אתה מביא את הסטט׳ האלה?
ומה הנק׳ פר 100 פוזשנים אחרי באשיקטאש?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי EulGam05 » 29 מרץ 2013, 15:36

LIAV10 כתב:
EulGam05 כתב:מבחינת מספרים, בששת המשחקים הראשונים של הטופ-16 (כשליאור קיבל דקות משמעותיות ולפני שהוא נפצע) מכבי קלעה 105.12 נק' פר 100 פוזשנים וספגה 103.73. אם מורידים את המשחק אתמול מול בשיקטאש שמקצין את המספרים אז בשאר המשחקים (אחרי שליאור נפצע וזה כולל את המשחק מול ברצלונה) מכבי קולעת 113.94 נק' פר 100 פוזשנים וסופגת רק 99.77. רק בשביל לסבר את האוזן - 113.94 נק' פר 100 פוזשנים זאת ההתקפה הכי יעילה ביורוליג בשלב הטופ-16 ו-99.77 זאת ההגנה השלישית בטיבה בשלב הזה (אחרי צסק"א וברצלונה).

מאיפה אתה מביא את הסטט׳ האלה?
ומה הנק׳ פר 100 פוזשנים אחרי באשיקטאש?

חישבתי לבד. לא שמרתי את המספרים המדויקים אבל המספרים עם המשחק מול בשיקטאש מאתמול הם בסביבות 116 נק' פר 100 פוזשנים בהתקפה ו-96 בהגנה. אגב, הקבוצה של פארגו-פרקינס-איידסון לפני שנתיים הייתה סופגת 96.6 נק' פר 100 פוזשנים וקולעת 110.1. מה שמצחיק הוא שבינתיים, עם כל הדיבורים על כך שההתקפה של מכבי היא בנאלית ומטומטמת, מבחינת יעילות - למכבי יש העונה בטופ-16 (ואני בכוונה לא מכליל את שלב הבתים שמשפר את המספרים עוד יותר) את ההתקפה הכי טובה בכל שלושת השנים האחרונות. יחד עם זאת, רוב הסיכויים שהמספרים ירדו קצת בשבוע הבא אחרי המשחק מול ברסה שהיא קבוצה ההגנה הכי טובה במפעל ובפער ניכר מהשאר.
EulGam05

הודעהעל ידי יוסי22 » 29 מרץ 2013, 15:49

השיפור הגדול במכבי לא קשור בשום צורה להיעדרות של ליאור , הרי השיפור הגדול במכבי הוא בצד ההתקפי כי ההגנה היתה טובה גם במרבית הסיבוב הראשון ולא נראה לי שמישהו חושב שמדלי שיפר את ההתקפה .

מעבר לכך השיפור הגדול הגיע מכיוון הקו האחורי בראשות סמית שסבל מתקופה חלשה מאוד מחוץ לקשת בשלב הראשון ולוגאן שלא פגע בכלום ולא מהגבוהים , שום דבר לא השתפר כשמדלי החליף את ליאור .

מדובר פה באיזשהו ניסיון מרושע של כמה כתבים שקברו את העונה בצורה פתטית אחרי שבעה משחקים להסית את האש לכיוון הקרבן התורן וחבל שמתעסקים כרגיל עם משהו שלילי במקום להנות מהקבוצה , למה אי אפשר פשוט להנות מהקבוצה בלי למצוא שעיר לעזעזל .
יוסי22

הודעהעל ידי שחף » 29 מרץ 2013, 15:59

ההגנה הייתה טובה במהלך הסיבוב הראשון? באמת? אותה הגנה שאולימפיאקוס קלעה מולה 30 נקודות ברבע וחימקי ריסקה אותה לחלוטין בחוץ?
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 מרץ 2013, 15:59

ידוע לך שהגנה משפרת התקפה, נכון?
במיוחד בקבוצה שבנויה בעיקרה על התקפות במעבר ולא על התקפות עומדות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 29 מרץ 2013, 18:07

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:מעניין אותי דווקא מתי שרשורים ופוסטים מאין אלו יפסיקו לצוץ אחרי כל משחק של מכבי.
ליאור לא מזיק לקבוצה, ולא בגלל הפציעה שלו פתאום מכבי משחקת טוב יותר.

אבל הוא גם לא תורם לה.
גם אני חושב שלא בגלל הפציעה שלו מכבי משחקת טוב יותר, אבל בשורה התחתונה מכבי משחקת טוב יותר, וליאור לא בסגל אפילו. זה לא מדליק אצלך נורה אדומה אפילו?

אני כתבתי כבר לא מעט פוסטים בהקשר לזה.
ברור שזה מדליק נורות אדומות. אצלי, שזה לא חשוב, ובטוח שגם אצל ליאור עצמו ואצל ההנהלה, שזה חשוב בהרבה.

אבל למה צריך אחרי כל משחק ומשחק לטחון את הנושא שוב ושוב? מה זה נותן?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2013, 18:12

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:מעניין אותי דווקא מתי שרשורים ופוסטים מאין אלו יפסיקו לצוץ אחרי כל משחק של מכבי.

אבל הוא גם לא תורם לה.
גם אני חושב שלא בגלל הפציעה שלו מכבי משחקת טוב יותר, אבל בשורה התחתונה מכבי משחקת טוב יותר, וליאור לא בסגל אפילו. זה לא מדליק אצלך נורה אדומה אפילו?

ברור שזה מדליק נורות אדומות. אצלי, שזה לא חשוב, ובטוח שגם אצל ליאור עצמו ואצל ההנהלה, שזה חשוב בהרבה.

קודם כל, אני זוכר שהמקסימום שאמרת זה שההרכב הכי טוב העונה של מכבי, זה עם סמית' ב4, אבל יכול להיות שאני לא זוכר נכון.

כמו שבתחילת העונה אחרי כל משחק טוב שלו היו מהללים, לגיטימי שעכשיו, עם כל משחק שמכבי טובה בלי ליאור, זה יצויין שוב. יש פה מגמה שאי אפשר להתעלם ממנה.
חוץ מזה, כרגע נראה שליאור ימשיך במכבי עוד הרבה זמן, ובשנתיים הקרובות גם תמורת סכומים אסטרונומיים, אז כן, מותר לנו להתלונן על המחדל הזה. גם לא עזר להגיד שמדלי אפס אחרי כל משחק, אבל כולנו עשינו את זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 29 מרץ 2013, 18:13

שחף כתב:

השאלה שנובעת מכאן זה כמה ליאור משמעותי אם הקבוצה משחקת יותר טוב בלעדיו. בעיני אם לשחקן משלמים סכום כזה והקבוצה יותר טובה בלעדיו, כנראה שהוא לא שווה את הכסף ואולי לא צריך אותו בקבוצה.

אני מאמין שאם הוא היה משחק אצל מאמן אחר אז הוא היה מצליח יותר טוב ואולי שווה את הכסף, אבל במצב הנוכחי הוא בוודאי לא שווה את הסכומים האלה (אם כי
לא בטוח שהוא לא יוכל למצוא קבוצה באירופה שתשלם לו את הסכומים האלה).

בשורה התחתונה ליאור בקבוצה וכדאי לנסות להפיק את המקסימום ממנו ולא לשמוח בכל פעם שלא הולך לו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 29 מרץ 2013, 18:21

אני לא מקבל את זה כל כך. אם מכבי מסוגלת לחתוך את מדלי, או כל זר אחר שלא פוגע, למה שהיא לא תחתוך את ליאור? אם בלאט הוא לא המאמן האידיאלי לליאור(נעזוב את זה שהיו מאמנים אחרים שלא נתנו לו לשחק בכלל כמו שרף ואיבאנוביץ', ולכן בעיני הטיעון הזה לא מחזיק כל כך) אולי עדיף שנמצא לבלאט שחקן אחר שקצת יותר מתאים לו?

אין פה עניין של שמחה לאיד, ואף אחד לא אומר לעצמו (אני לפחות לא) "אני מקווה שליאור יחטיא את הגויאבה הזאת כי אני שונא אותו ורוצה שהוא יכשל". זה פשוט מסקנה לוגית משלוש השנים האחרונות של ליאור בקבוצה.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 29 מרץ 2013, 18:23

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

אבל הוא גם לא תורם לה.

קודם כל, אני זוכר שהמקסימום שאמרת זה שההרכב הכי טוב העונה של מכבי, זה עם סמית' ב4, אבל יכול להיות שאני לא זוכר נכון.

כמו שבתחילת העונה אחרי כל משחק טוב שלו היו מהללים, לגיטימי שעכשיו, עם כל משחק שמכבי טובה בלי ליאור, זה יצויין שוב. יש פה מגמה שאי אפשר להתעלם ממנה.
חוץ מזה, כרגע נראה שליאור ימשיך במכבי עוד הרבה זמן, ובשנתיים הקרובות גם תמורת סכומים אסטרונומיים, אז כן, מותר לנו להתלונן על המחדל הזה. גם לא עזר להגיד שמדלי אפס אחרי כל משחק, אבל כולנו עשינו את זה.

כמו שיוסי אמר, זה סתם מרושע, כי הקבוצה משחקת טוב וליאור הוא שחקן פצוע שלא משחק לא כי הוא רע, אלא כי הוא לא חזר ל100% הגופני שלו.
אתה רוצה שבכל שבוע נזכיר כאן את רשימת הגולשים שקברו כבר את העונה, ואמרו שעדיף שמכבי תפסיד ותתרסק חזק?
אין בזה שום טעם כרגע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 29 מרץ 2013, 18:25

ולקטול את תומאס או כל זר אחר זה לא מרושע? לדעתי ליאור לא תורם לקבוצה ביורוליג וצריך לחתוך אותו. למה אסור לומר את זה?
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 29 מרץ 2013, 18:27

שחף כתב:אני לא מקבל את זה כל כך. אם מכבי מסוגלת לחתוך את מדלי, או כל זר אחר שלא פוגע, למה שהיא לא תחתוך את ליאור? אם בלאט הוא לא המאמן האידיאלי לליאור(נעזוב את זה שהיו מאמנים אחרים שלא נתנו לו לשחק בכלל כמו שרף ואיבאנוביץ', ולכן בעיני הטיעון הזה לא מחזיק כל כך) אולי עדיף שנמצא לבלאט שחקן אחר שקצת יותר מתאים לו?

אין פה עניין של שמחה לאיד, ואף אחד לא אומר לעצמו (אני לפחות לא) "אני מקווה שליאור יחטיא את הגויאבה הזאת כי אני שונא אותו ורוצה שהוא יכשל". זה פשוט מסקנה לוגית משלוש השנים האחרונות של ליאור בקבוצה.

זה לא שאי אפשר לחתוך - ברור שבסיטואציה מסויימת אפשר. אבל גם אם ניכנס לרגע לואקום, ונתעלם מההנהלה הנוכחית, ומהחוזה הנוכחי של ליאור, אז עדיין לא תמצא מקרים
בהיסטוריה של מכבי, שבה ישראלי בכיר ומרכזי נחתך לפתע מהקבוצה.
היו כל מיני ליובינים ושטיינהאורים שנתנו עונת נפל אחת ועזבו, אבל קח את הישראלים הבכירים לאורך השנים, ולא תמצא דוגמאות כאלה.

זה לא יקרה, גם כי מכבי זה מועדון שמקדש את השחקן הישראלי (בצדק או שלא) ולא ייפגע בתדמית הזאת עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 מרץ 2013, 18:29

שחף כתב:ולקטול את תומאס או כל זר אחר זה לא מרושע? לדעתי ליאור לא תורם לקבוצה ביורוליג וצריך לחתוך אותו. למה אסור לומר את זה?

ההבדל הוא פשוט - כשתומאס ומדלי החריבו למכבי את המשחק, מכבי הייתה באחת התקופות הגרועות ביותר שלה ביורוליג בכל השנים שלה במפעל. עכשיו היא נמצאת
בתקופה מצויינת, ואין שום צורך להתעסק בשחקן כזה או אחר שתורם פחות, פצוע או לא נמצא בתקופה טובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים