Sabonis כתב:יש למישהו לינק למשחק של חימקי? הוא עכשיו או עוד שעה?
עוד שעה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Sabonis כתב:יש למישהו לינק למשחק של חימקי? הוא עכשיו או עוד שעה?
or163 כתב:מצד אחד אם חימקי מפסידה זה מגביר את הסיכוי למקום שני, מצד שני אם חימקי מפסידה, כלומר קאחה מנצחת גם במקרה של הפסד של סיינה היום לא עלינו סופית, אלא אך ורק אם אולי' תפסיד היום.
Sabonis כתב:or163 כתב:מצד אחד אם חימקי מפסידה זה מגביר את הסיכוי למקום שני, מצד שני אם חימקי מפסידה, כלומר קאחה מנצחת גם במקרה של הפסד של סיינה היום לא עלינו סופית, אלא אך ורק אם אולי' תפסיד היום.
אז אולי עדיף שחימקי ינצחו וזהו.
גם ככה למקום שני נצטרך ככל הנראה לנצח בברצלונה.
LIAV10 כתב:למה? אם סיינה גם מפסידה זה אמור להבטיח, כי שבוע הבא שתיהן נאבקות אחת מול השנייה ויש לנו יתרון פנימי נגד שתיהן.
or163 כתב:LIAV10 כתב:למה? אם סיינה גם מפסידה זה אמור להבטיח, כי שבוע הבא שתיהן נאבקות אחת מול השנייה ויש לנו יתרון פנימי נגד שתיהן.
אם אולי' ינצחו היום וקאחה ינצחו את שני המשחקים שלהם וחימקי תנצח שבוע הבא ומכבי תפסיד לבארסה (חח כמה אם) יווצר בית מרובע של מאזן 8-6
שכולל את קאחה, חימקי, אולי ומכבי ואז מכבי תהיה תלויה בהפרשים של אותם משחקים בין חימקי לאולי' ובין חימקי לקאחה,
בכל מקרה זה התרחיש עם הסיכוי הכי נמוך.
LIAV10 כתב:or163 כתב:LIAV10 כתב:למה? אם סיינה גם מפסידה זה אמור להבטיח, כי שבוע הבא שתיהן נאבקות אחת מול השנייה ויש לנו יתרון פנימי נגד שתיהן.
אם אולי' ינצחו היום וקאחה ינצחו את שני המשחקים שלהם וחימקי תנצח שבוע הבא ומכבי תפסיד לבארסה (חח כמה אם) יווצר בית מרובע של מאזן 8-6
שכולל את קאחה, חימקי, אולי ומכבי ואז מכבי תהיה תלויה בהפרשים של אותם משחקים בין חימקי לאולי' ובין חימקי לקאחה,
בכל מקרה זה התרחיש עם הסיכוי הכי נמוך.
למה? בבית מרובע אין הפרשים פנימיים?
בכל מקרה, יש לנו הפרש כללי מעולה, אני לוקח בשתי ידיים את התרחיש שחימקי יפסידו היום ואנחנו ננסה לעשות את שלנו בספרד.
מכביסט28 כתב:אני מבולבל לגמרי.. מישהו יכול בבקשה לרשום כאן בתמציתיות מה יקרה לסיכויים שלנו לעלות אם חימקי תנצח או קאחה תנצח?
אני לא יודע את מי לעודד וזה די מעצבן לראות ככה משחק![]()
or163 כתב:מכביסט28 כתב:אני מבולבל לגמרי.. מישהו יכול בבקשה לרשום כאן בתמציתיות מה יקרה לסיכויים שלנו לעלות אם חימקי תנצח או קאחה תנצח?
כדי לעלות היום בוודאות צריכים שגם סיינה וגם קאחה יפסידו,
או שאפשר לעלות היום בוודאות במקרה של הפסדים גם של סיינה וגם של אולי', אך גם אם אחת מהם תפסיד זה כמעט ויבטיח את העלייה.
מכביסט28 כתב:or163 כתב:מכביסט28 כתב:אני מבולבל לגמרי.. מישהו יכול בבקשה לרשום כאן בתמציתיות מה יקרה לסיכויים שלנו לעלות אם חימקי תנצח או קאחה תנצח?
כדי לעלות היום בוודאות צריכים שגם סיינה וגם קאחה יפסידו,
או שאפשר לעלות היום בוודאות במקרה של הפסדים גם של סיינה וגם של אולי', אך גם אם אחת מהם תפסיד זה כמעט ויבטיח את העלייה.
אם חימקי תנצח זה די מרסק את הסיכויים הגם ככה קטנים שלנו לסיים מקום שני נכון?
LIAV10 כתב:אם חימקי לא יפסידו היום הם לא יפסידו גם שבוע הבא.
טוב, בכל מקרה נפסיד לברצלונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים