המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:גם לאמפה וגם נוצ'יוני טובים מאוד היום, בינתיים הם מחזיקים את קאחה כמעט לבד.
Holiday_Armadillo כתב:אם חימקי מפידה וסיינה מפסידה ואולי' מנצחת..מה קורה מבחינתנו?
Allan Turing כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם חימקי מפידה וסיינה מפסידה ואולי' מנצחת..מה קורה מבחינתנו?
עדיין כלום, אבל זה מעלה את הסיכוי למקום שני.
Holiday_Armadillo כתב:אם חימקי מפידה וסיינה מפסידה ואולי' מנצחת..מה קורה מבחינתנו?
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם חימקי מפידה וסיינה מפסידה ואולי' מנצחת..מה קורה מבחינתנו?
אז עדיין לא עלינו ב100%, ואם אולי' ינצחו שבוע הבא את חימקי נעלה בוודאות.
וואו איזה שלשה של בייליצה
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם חימקי מפידה וסיינה מפסידה ואולי' מנצחת..מה קורה מבחינתנו?
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם חימקי מפידה וסיינה מפסידה ואולי' מנצחת..מה קורה מבחינתנו?
יותר גדולה מהשלשה של סמית' מול אולי'?
or163 כתב:בקיצור, אם יש למכבי באמת מזל השנה, אז נקווה להפסדים של חימקי, סיינה ואולי' היום שלא רק שיבטיחו לנו עלייה אלא שבמידה רבה יבטיחו לנו מקום 2 אפילו.
Holiday_Armadillo כתב:Allan Turing כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם חימקי מפידה וסיינה מפסידה ואולי' מנצחת..מה קורה מבחינתנו?
עדיין כלום, אבל זה מעלה את הסיכוי למקום שני.
מהממ..אז צריך לקוות לניצחון של אולי'\סיינה ולקוות לניצחון של השנייה בשביל להבטיח את ההצלבה?
אדם כתב:טוב אני קצת מקדים
אבל קאחה בדרך לנצחון
ואני מעודד אותם מתחילת המשחק כי ווינרים רוצים להיות מקום שני בכל מצב מאשר העקר לעלות וזהו,אז עדיף לקחת סיכונים ולהיות בלי סיכוים למקום הכי טוב מאשר להיסתפק במועט ,אז אני שמח ואשמח מהניצחון של קאחה ,ושבוע הבא אולי ייפסידו גם לאולימפיאקוס שיהיו חיבים ניצחון,ואנחנו יודעים מה השופטים יעשו כדי שהיוונים יצנחו.
אז מכבי גם בהפסד שבוע הבא תוכל לסיים שני .
למרות שבניתי על לפגוש את אנדולו,ולא משנה אם או בלי יתרון.
ובואו ניתפלל שגם ברצלונה יצחו בנקודה היום,למרות שהם מזה לא ספורטיבים אם המנוחה הזאת לנבארו
והיורוליג צריך להיתערב.
אגב פול דיויס שכולם רוצים אותם נראה לא מ שו כבר הרבה משחקים מה ההיתלהבות ממנו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־31 אורחים