rc4991 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2629365

כל מילה בסלע
בואו נדבר רגע על הישראלים שהפרו את השביתה. אין כמו ניתוח הציטוטים בעניין הזה כדי ללמד את מידת הצביעות אשר אופפת את ההתייחסות אליהם. למשל דבריו של אביר זכויות האדם יניב גרין, שמצא לנכון לבוא בטענות אל אותם שחקני מכבי תל אביב שנכנעו לפחדים שלהם, או למעביד שלהם. מעניין שדברים כאלה מובאים מפיו של מוביל תאוריית ה"תנו לי מספיק כסף ואני אחמם בשמחה את הספסל" של העת החדשה. ארגון השחקנים צריך לדאוג לאינטרסים של השחקנים הישראלים. ברגע שהוא ממשיך בקטטה חסרת כל משמעות זולת אלמנטים של אגו או בויכוח שאפשר לנהל בדרכים מקובלות ובלתי פוגעניות, וכל זאת על חשבון משכורתיהם של השחקנים הישראלים, הרי שבכך איבד הוא כל זכות טענה כלפי אותם השחקנים.
כל כך נכון לגבי אוחיון הצבוע
הסיפור של גליל/ גלבוע, למשל, הוא אחד הבלופים הגדולים והשמורים ביותר בכדורסל הישראלי (וסליחתי מראש עם היו"ר ירון אוחיון שעושה שם עבודת קודש). קבוצה נטולת קהל וזהות, אבל אף אחד לא באמת מדבר על זה, במיוחד מפאת חוסר העניין הציבורי. חיים אוחיון, אם זכרוני איננו מטעה אותי, הודיע בעבר פומבית על תמיכתו בהגבלה לשלושה זרים בלבד. אם אותו חיים אוחיון חש שזה מתחת לכבודו לנהל שיג ושיח עם עובדים שאינם מקבלים את כניסתו לחדר בהצדעה ובהכנעה, הוא מוזמן לוותר על התענוג.