דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 אפריל 2013, 16:43

שחף כתב:עם כל הכבוד לסמית', יש ואקום עצום בעמדה הזאת באירופה היום. חוץ מווימס, איזה עוד סמולים נורמלים יש באירופה? רודי, היירסטון ו... פיט מייקל בן ה-35? סאטו הגמור? בוגאדנוביץ' שהוא יותר קלעי מאשר סמול?

יש ואקום בלא מעט עמדות היום. כמה סנטרים ברמה גבוהה מסתובבים פה? כמה רכזים יש?
היורוליג כבר לא מפוצצת בכישרון כמו לפני 10 שנים וזה מה שמאפשר לסמית', שלפני 10 שנים היה לא יותר משחקן טוב, להיות אחד הsf הכי טובים באירופה היום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 01 אפריל 2013, 16:50

שחף כתב:עם כל הכבוד לסמית', יש ואקום עצום בעמדה הזאת באירופה היום. חוץ מווימס, איזה עוד סמולים נורמלים יש באירופה? רודי, היירסטון ו... פיט מייקל בן ה-35? סאטו הגמור? בוגאדנוביץ' שהוא יותר קלעי מאשר סמול?

אין קשר לואקום. עם ואקום או בלי ואקום, סמית' הוא שחקן מצויין. גם אם היו עשרה רודים ביורוליג, וגם אם לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 01 אפריל 2013, 16:59

MTA2311 כתב:

היורוליג כבר לא מפוצצת בכישרון כמו לפני 10 שנים וזה מה שמאפשר לסמית', שלפני 10 שנים היה לא יותר משחקן טוב, להיות אחד הsf הכי טובים באירופה היום.

יש כנראה לא מעט סנטרים אם חבר'ה כמו וויוקאס ומאריץ' מוצאים את עצמם ביורוקאפ. דווקא פה בשליפה אני יכול למנות את טומיץ', קרסטיץ', בורוסיס, זוריץ', ובסוף גם את שון ג'יימס שלנו, ג'אוואי...
פה המצב לא ממש שונה מאשר לפני 10 שנים. פשוט שמות אחרים.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 אפריל 2013, 17:04

שחף כתב:
MTA2311 כתב:

יש כנראה לא מעט סנטרים אם חבר'ה כמו וויוקאס ומאריץ' מוצאים את עצמם ביורוקאפ. דווקא פה בשליפה אני יכול למנות את טומיץ', קרסטיץ', בורוסיס, זוריץ', ובסוף גם את שון ג'יימס שלנו, ג'אוואי...
פה המצב לא ממש שונה מאשר לפני 10 שנים. פשוט שמות אחרים.

אפשר לחשוב שוויוקאס ומאריץ הם שחקני על. אחד התייבש שנתיים על הספסל של פאו ואחד עוד שחקן צעיר שעוד לא הוכיח כלום ברמת היורוליג.
גם טומיץ' וג'אוואי עד לפני שנה ממש לא היו מציאה גדולה.
דווקא עמדה 3 הרבה יותר איכותית. רודי, ווימס, בוגדאנוביץ' ומייקל( נתן עונה מצויינת, למרות הגיל) הם שחקני על באירופה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 01 אפריל 2013, 17:14

אני מציע לך להסתכל על המצב של לפני 10שנים. חוץ מסאבוניס(שחזר לעונת פרישה ולא כל כך רלוונטי בעיני לדיון) וניקולה, הרמה של הסנטרים הייתה די בזבל. האנו מוטולה הרכרוכי היה סנטר פותח של קבוצה שהגיעה לגמר. ויקטור אלכסנדר בן ה-35 היה הסנטר הפותח של צסק''א. הסנטר הכי טוב חוץ מהשניים האלה היה טאנוקה בירד, והוא בכלל שיחק רוב הזמן כ-4 ליד סאבוניס.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 אפריל 2013, 17:47

שחף כתב:אני מציע לך להסתכל על המצב של לפני 10שנים. חוץ מסאבוניס(שחזר לעונת פרישה ולא כל כך רלוונטי בעיני לדיון) וניקולה, הרמה של הסנטרים הייתה די בזבל. האנו מוטולה הרכרוכי היה סנטר פותח של קבוצה שהגיעה לגמר. ויקטור אלכסנדר בן ה-35 היה הסנטר הפותח של צסק''א. הסנטר הכי טוב חוץ מהשניים האלה היה טאנוקה בירד, והוא בכלל שיחק רוב הזמן כ-4 ליד סאבוניס.

סאבוניס + ניקו + בירד שווים ביחד יותר מכל הסנטרים שהיו מאז שהשלושה פרשו\לא משחקים ביורוליג.
אפשר לחשוב למה היה שווה וויוקאס באותם שנים, אפילו ההולנדי של מסינה שווה יותר מחצי הסנטרים ברשימה שלך.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 אפריל 2013, 17:56

הסתכלתי קצת על המצב ב8 הגדולות בין 2001-2 ל2003-4 ולא ראיתי אף שחקן פחות טוב מטומיץ' וג'אוואי. מי הם בכלל? בסך הכל שני שחקנים שנותנים עונה ראשונה טובה בקבוצת יורוליג מובילה.
אין היום אפילו סנטר על אחד באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 01 אפריל 2013, 18:38

מוטולה יותר טוב מטומיץ'? ויקטור אלכסנדר(בן 35 באותה שנה?) מרקונאטו? דואניאס?
חוץ מניקולה לא היה אף סנטר על באירופה גם אז(סאבוניס בא לעונת פרישה ולא באמת קשור לדיון פה)

אם תסתכל לעומת זאת על הרשימה של הסמול פורוורדים, תראה שם את בודירוגה, פארקר, נוצ'יוני, מוריס אוואנס, דלפינו ו-ואנטרפול. אני לא בטוח שסמית' נכנס לרשימה של העשירייה של הסמולים באותה שנה.
שחף

הודעהעל ידי ankram » 01 אפריל 2013, 19:01

שחף כתב:אני מציע לך להסתכל על המצב של לפני 10שנים. חוץ מסאבוניס(שחזר לעונת פרישה ולא כל כך רלוונטי בעיני לדיון) וניקולה, הרמה של הסנטרים הייתה די בזבל. האנו מוטולה הרכרוכי היה סנטר פותח של קבוצה שהגיעה לגמר. ויקטור אלכסנדר בן ה-35 היה הסנטר הפותח של צסק''א. הסנטר הכי טוב חוץ מהשניים האלה היה טאנוקה בירד, והוא בכלל שיחק רוב הזמן כ-4 ליד סאבוניס.

שחף , ולפני 11 ו12 שנים היו לך הפמן , ששם בכיס כל סנטר שיש היום , ויקטור אלכסנדר , רבראצ'ה (סנטר על במושגים כאלו),גריפית' ועוד אחרים (לא היה לי כוח עוד לנבור).
זאת מחזוריות נורמאלית שנובעת גם משינויים בשיטת המשחק (שעון 24, כדורסל יותר אתלטי) , וגם מחזוריות במחזורי שחקנים באירופה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 אפריל 2013, 19:03

מוטולה ואלכסנדר רמה מעל טומיץ'. אלכסנדר לפני 10 שנים נתן 17 נקודות למשחק, אז למי אכפת שהוא היה בן 35?
למה עונת פרישה לא נחשבת? בשנה שהוא שיחק פה, הוא היה סנטר על לכל דבר.

הרמה של היורוליג ירדה בשנים האחרונות, בגלל בריחה של כישרון לנבא( של שחקנים גבוהים בעיקר). זה מורגש בכל עמדה כמעט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 01 אפריל 2013, 19:08

מלבד זאת אני לא מבין מה העיקשות הזאת לגמד את היכולת של סמית' , חוץ מרוע לב ואולי איזה תסכול שנבואה מקצועית לא פגעה, אני לא מוצא שום תועלת בזה.
סמית' שחקן טוב שעבד קשה כדי להגיע למה שהגיע היום , קודם בהגנה , דרך ההתקפה ועד רגעי מומנטום אדירים , שהוא היה שותף פעיל להם (שלשות גדולות , חטיפות קריטיות , חסימות אדירות).

קצת הערכה לא תזיק , לא כל שחקן חייבים להשוות לפארקר שאראס או כל שחקן אחר , כל תקופה והשחקן שלה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי יוסי22 » 01 אפריל 2013, 19:46

אתה כנראה לא מעריך מספיק מניעים כמו רוע לב , תסכול וחוסר יכולת להודות בטעויות ככה שלמעשה כתבת בתחילת התגובה את המניע , אין שום צורך להמשיך לחפש.
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 אפריל 2013, 20:05

כמה פעמים נזרק לאוויר השבוע המונח "רוע לב" . לציין שאליהו מיותר, זאת רשעות. לציין שסמית' פחות טוב משחקנים ששחקו פה לפני 10 שנים זה רוע לב. לקרוא לבלאט אידיוט לעומת זאת, זה לגיטימי.

ד"א אני אמרתי השבוע שסמית' אחד השחקנים הכי טובים באירופה ושחייבים להשאיר אותו. זה אומר שאני נקי מאינטרסים כשאני אומר שסמית פחות טוב מפארקר ובודירוגה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 אפריל 2013, 20:43

מה עם סקולה? אנדרסן? באטיסט? אפילו ספליטר הצעיר? ויש עוד.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 01 אפריל 2013, 20:48

כולם היו מאוד רחוקים משיאם(באטיסט לא שיחק בפאנאתנייקוס ב-2004) חוץ מסקולה בכלל 4.
שחף

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 אפריל 2013, 00:35

MTA2311 כתב:כמה פעמים נזרק לאוויר השבוע המונח "רוע לב" . לציין שאליהו מיותר, זאת רשעות. לציין שסמית' פחות טוב משחקנים ששחקו פה לפני 10 שנים זה רוע לב. לקרוא לבלאט אידיוט לעומת זאת, זה לגיטימי.

ד"א אני אמרתי השבוע שסמית' אחד השחקנים הכי טובים באירופה ושחייבים להשאיר אותו. זה אומר שאני נקי מאינטרסים כשאני אומר שסמית פחות טוב מפארקר ובודירוגה?

גם אני אומר שהוא פחות טוב מפארקר , אני אוסיף ואומר שאין בכלל מקום להשוות בין שני השחקנים האלו .

מה זה קשור לחוסר הנוחות מהצורך האובססיבי לגמד את מה שהוא נותן והוא נותן המון .

וכן זה רוע לב לחפש את השלילי כל הזמן , זה רוע לב לא לפרגן לשחקן שסוחב את הקבוצה שלך רק כי טעית באבחנה שלך ( לא אתה אישית ...) וזה רוע לב להידבק לשחקן פצוע כל שבוע רק כי הקבוצה מצליחה בלעדיו.
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אפריל 2013, 07:12

מה זה משנה בכלל מה שהיה לפני 10 שנים ??
אני מסתכל על המצב כיום , והיום המצב הוא כזה שסמית' שחקן שמכבי חייבת לשמר .
אין טעם לנסות לחפש שחקן יותר טוב ממנו כי הוא כבר הוכיח שהוא מספיק טוב לרמות הגבוהות ...יש לנו עמדות אחרות הרבה יותר בעיתיות מעמדה 3...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אפריל 2013, 08:55

יוסי22 כתב:
MTA2311 כתב:כמה פעמים נזרק לאוויר השבוע המונח "רוע לב" . לציין שאליהו מיותר, זאת רשעות. לציין שסמית' פחות טוב משחקנים ששחקו פה לפני 10 שנים זה רוע לב. לקרוא לבלאט אידיוט לעומת זאת, זה לגיטימי.

גם אני אומר שהוא פחות טוב מפארקר , אני אוסיף ואומר שאין בכלל מקום להשוות בין שני השחקנים האלו .

מה זה קשור לחוסר הנוחות מהצורך האובססיבי לגמד את מה שהוא נותן והוא נותן המון .

וכן זה רוע לב לחפש את השלילי כל הזמן , זה רוע לב לא לפרגן לשחקן שסוחב את הקבוצה שלך רק כי טעית באבחנה שלך ( לא אתה אישית ...) וזה רוע לב להידבק לשחקן פצוע כל שבוע רק כי הקבוצה מצליחה בלעדיו.

דווקא נראה לי שאתה האובססיבי פה. מי מגמד את מה שהוא נותן? מי מטיל ספק בתרומה שלו? אתה עוד תקוע בשנה שעברה, שהיית צריך להגן עליו כשהוא נתן מספרים שביופורד היה מתבייש בהם. כמו שכבר אמרתי לא פעם, היחיד בפורום הזה שלא מהלל את סמית' זה רוי, והוא כבר די התפוגג. סמית' הוא קונצנזוס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 אפריל 2013, 09:18

אולי פספסת משהו אבל הגבתי לתגובה של אנקראם שבאה כתגובה לשחף שניסה בכוח לגמד את מה שסמית נותן, תקרא שוב את השרשור בבקשה ואז תגיד לי שאני האובססיבי.
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אפריל 2013, 11:59

יוסי22 כתב:אולי פספסת משהו אבל הגבתי לתגובה של אנקראם שבאה כתגובה לשחף שניסה בכוח לגמד את מה שסמית נותן, תקרא שוב את השרשור בבקשה ואז תגיד לי שאני האובססיבי.

לא יכול לדבר בשם שחף, אבל אני מניח שהוא אמר את מה שהוא אמר כתגובה להשוואה לפארקר.
בכל מקרה, אני, כמו הרוב המוחלט פה בפורום, מאוד מעריך את סמית'. נראה לי שהגיע הזמן לרדת מכל הודעות ה"אני צדקתי ואתם טעיתם"( שאתה כותב גם כשחף לא זורק איזו הערה על מה שהיה לפני 10 שנים). זה די חסר תועלת כשאין מי שמתווכח על איכותו של סמית'.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], omerk ו־25 אורחים