רוצה לשגר אותו באופן מיידי לארה"ב.
ככה בא לו היום.
זה לא סיפור דימיוני , זה מה שצפון קוריאה רוצה לעשות לארה"ב.
מעניין מה יקרה כשלאייטולות מאיראן יהיה נשק גרעיני , איך אנחנו נישן ?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:חמוד, אבל קשה לי להאמין שיש לו גרעין.
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:חמוד, אבל קשה לי להאמין שיש לו גרעין.
זו עובדה די ידועה שיש לצפון קוריאה גרעין.. השאלה פה היא לא אם יש או אין אלא אם ישתמש או לא (מן הסתם ההגיון אומר שלא אבל הגיון זה לא הצד החזק שלו)
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:חמוד, אבל קשה לי להאמין שיש לו גרעין.
זו עובדה די ידועה שיש לצפון קוריאה גרעין.. השאלה פה היא לא אם יש או אין אלא אם ישתמש או לא (מן הסתם ההגיון אומר שלא אבל הגיון זה לא הצד החזק שלו)
לפי דעתי היא אחת המדינות שנשק גרעיני אצלה היא רק בגדר ספקולצייה, יש למיטב ידיעתי 7 מדינות שיש להן ב100% נשק גרעיני, אם אני לא טועה הן: ארה״ב, סין, רוסיה, ישראל, צרפת, בריטניה ופקיסטן.
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:חמוד, אבל קשה לי להאמין שיש לו גרעין.
לפי דעתי היא אחת המדינות שנשק גרעיני אצלה היא רק בגדר ספקולצייה, יש למיטב ידיעתי 7 מדינות שיש להן ב100% נשק גרעיני, אם אני לא טועה הן: ארה״ב, סין, רוסיה, ישראל, צרפת, בריטניה ופקיסטן.
הם כבר הספיקו לעשות 3 ניסויים אם אני לא טועה, אני חושב שהיה אחד השנה (או סוף שנה שעברה) ולא רק שהם הודו בזה אלא גם היה גינוי בינלאומי ואני זוכר דיווחים על קרינה שגילו באיזור ורעש אדמה די רציני שהורגש בזמן הניסוי מה שהופך את זה לדי אמין.
חנו'ש כתב:America don't worry Israel is behind you.![]()
כיתוב שיצא לי לראות פעם על טישרט....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים