המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:רק טוב ליורוליג עשה השינוי הזה בטופ 16 - היורוליג הרבה יותר מעניין ולא צפוי.
jol9 כתב:ankram כתב:רק טוב ליורוליג עשה השינוי הזה בטופ 16 - היורוליג הרבה יותר מעניין ולא צפוי.
נכון. עכשיו הם צריכים רק להביא את הקבוצות הטובות באמת שלא נמצאות במפעל אליו.
jol9 כתב:ankram כתב:רק טוב ליורוליג עשה השינוי הזה בטופ 16 - היורוליג הרבה יותר מעניין ולא צפוי.
felix_r כתב:jol9 כתב:ankram כתב:רק טוב ליורוליג עשה השינוי הזה בטופ 16 - היורוליג הרבה יותר מעניין ולא צפוי.
אבסורד, אבל הבעיה היא דווקא בשיטה הספורטיבית.
לדוגמא, בשיקטאש משחקת כי היא זכתה באליפות טורקיה. לצערנו היא שיחררה בקייץ הרבה כוכבים ונראית כמו כלום.
את הדוגמא של בשיקטאש צריך להראות לכל הבכיינים, שמדברים נגד שיטת השריונים ביורוליג.
הכי מצחיק, שאחרי שפירקנו את בשיקטאש בחדשות הספורט ישב אפי בירנבוים וירד על בשיקטאש, מבלי לדעת בכלל, שבשיקטאש היא דוגמא למה שהוא עצמו רוצה. לבן אדם אין מוסג מינימאלי ביורוליג. איך הביאו אותו למכבי בזמנו? זה נושא לועדת חקירה!
ankram כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:ankram כתב:רק טוב ליורוליג עשה השינוי הזה בטופ 16 - היורוליג הרבה יותר מעניין ולא צפוי.
לדוגמא, בשיקטאש משחקת כי היא זכתה באליפות טורקיה. לצערנו היא שיחררה בקייץ הרבה כוכבים ונראית כמו כלום.
את הדוגמא של בשיקטאש צריך להראות לכל הבכיינים, שמדברים נגד שיטת השריונים ביורוליג.
הכי מצחיק, שאחרי שפירקנו את בשיקטאש בחדשות הספורט ישב אפי בירנבוים וירד על בשיקטאש, מבלי לדעת בכלל, שבשיקטאש היא דוגמא למה שהוא עצמו רוצה. לבן אדם אין מוסג מינימאלי ביורוליג. איך הביאו אותו למכבי בזמנו? זה נושא לועדת חקירה!
ודוגמא הפוכה היא פנר , שלא זכתה באליפות שפכה ים של כסף ובנתה סגל מפלצתי שאין לו שום ניצחון בטופ 16 (לבשיקטש יש לפחות את זה)
יש לעשות מוקדמות לפני הגעה ליורוליג , כמו שהיה בזמנו , ככה לפחות חלק מהמוץ תוכל לזרקו לפני.
felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:ankram כתב:רק טוב ליורוליג עשה השינוי הזה בטופ 16 - היורוליג הרבה יותר מעניין ולא צפוי.
ודוגמא הפוכה היא פנר , שלא זכתה באליפות שפכה ים של כסף ובנתה סגל מפלצתי שאין לו שום ניצחון בטופ 16 (לבשיקטש יש לפחות את זה)
יש לעשות מוקדמות לפני הגעה ליורוליג , כמו שהיה בזמנו , ככה לפחות חלק מהמוץ תוכל לזרקו לפני.
כדאי לך לפעמים לבדוק, לפני שאתה כותב.
לפנר יש שני נצחונות בטופ-16. אחד מהם על חימקי. אם לא הנצחון הזה של פנר, חימקי כבר היתה מבטיחה לעצמה הצלבה.
הקבוצה היחידה ללא נצחון בטופ-16 זו באמברג הגרמנית.
LIAV10 כתב:איך אני מחכה למשחק ביום שישי
ankram כתב:
~Box & 1~ כתב:LIAV10 כתב:איך אני מחכה למשחק ביום שישי
שוקל לטוס לטורקיה לראות את זה בלייב.
מכביסט28 כתב:~Box & 1~ כתב:LIAV10 כתב:איך אני מחכה למשחק ביום שישי
שוקל לטוס לטורקיה לראות את זה בלייב.
אני לא ישן כמו שצריך בלילות האחרונים בגלל המשחק הזה
שמואל1 כתב:לא ידעתי את זה- אם חימקי מנצחת את אולימפיאקוס ב 3 הפרש, שתיהן עולות לשלב הבא!
Allan Turing כתב:שמואל1 כתב:לא ידעתי את זה- אם חימקי מנצחת את אולימפיאקוס ב 3 הפרש, שתיהן עולות לשלב הבא!
כן, גם לי לקח זמן לעלות על זה. האמת שהפסד ב- 3 ומטה הוא כמו ניצחון בשביל אולימפיאקוס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים