Asf כתב:הלוואי שהיינו נותנים דקות לשגב כמו שבארסה נותנים למה שמו הזה.
הלוואי שלשגב היה חצי מהכישרון של אברינס
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Asf כתב:הלוואי שהיינו נותנים דקות לשגב כמו שבארסה נותנים למה שמו הזה.
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:גם אם מכבי תעבור את ריאל, היא תפגוש בחצי את ברצלונה...
כל העונה הזאת ייאוש אחד גדול
עלמה צהובה כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:גם אם מכבי תעבור את ריאל, היא תפגוש בחצי את ברצלונה...
כל העונה הזאת ייאוש אחד גדול
ממש לא נכון!
אני לא יודעת למה צריך לחזור על זה, אבל כל כך מהר שוכחים כאן מה הם עשו עד עכשיו.
היה ברור, לי לפחות, שהקבוצה הזאת לא ממש תגיע לפיינל פור וגם אם כן, רק תעלינה התקוות
והם לא מספיק טובים העונה כדי לנצח קבוצות חזקות ועשירות יותר.
זה המצב. תמיד יש עוד עונה.
בינתיים אני חושבת שאנחנו יכולים להיות גאים בהישגים שאם מישהו היה מדבר עליהם לפני כמה שבועות, היו ישר מאשפזים אותו![]()
וזהו. גמרתי לחפור בעניין.
לילה טוב
שחף כתב:מה עשיתם מהילד הזה? תפס יום מולנו. גם בר טימור עשה את זה.
שחף כתב:מה עשיתם מהילד הזה? תפס יום מולנו. גם בר טימור עשה את זה.
שמואל1 כתב:מי היה מאמין שאחרי הסיבוב הראשון, חימקי וסיינה תמצא את עצמן בחוץ, ומכבי בפנים.
jol9 כתב:נו, מה הקשר עכשיו? שגב הוא ילד חביב שצריך בהחלט לשחק, אבל לא צריך להגיד שמכבי לא יודעת לבנות שחקנים (היא בנתה את אוחיון שהיום הוא שחקן
יורוליג מוכר וידוע).
זה לא כזה פשוט לקחת ילד בן עשרה ולהכניס אותו לרוטציה.
תאמינו לי שאם היו כאן שחקנים ברמת הכשרון של ריקי, אברינס, פאו, נבארו וכו', הם היו משחקים גם אם היו בני 15. כל מה שיש לנו זה כל מיני ילדים מוכשרים
שהופכים להיות שחקני ליגה ב' לכל היותר.
jol9 כתב:נו, מה הקשר עכשיו? שגב הוא ילד חביב שצריך בהחלט לשחק, אבל לא צריך להגיד שמכבי לא יודעת לבנות שחקנים (היא בנתה את אוחיון שהיום הוא שחקן
יורוליג מוכר וידוע).
תאמינו לי שאם היו כאן שחקנים ברמת הכשרון של ריקי, אברינס, פאו, נבארו וכו', הם היו משחקים גם אם היו בני 15. כל מה שיש לנו זה כל מיני ילדים מוכשרים
שחף כתב:jol9 כתב:נו, מה הקשר עכשיו? שגב הוא ילד חביב שצריך בהחלט לשחק, אבל לא צריך להגיד שמכבי לא יודעת לבנות שחקנים (היא בנתה את אוחיון שהיום הוא שחקן
יורוליג מוכר וידוע).
אתה מודע לזה שהכנסת לרשימה אחת ילד שלא עשה כלום יחד עם אלוף NBA, רכז NBA לגיטימי ומלך הסלים של היורוליג?
שמואל1 כתב:שחף כתב:מה עשיתם מהילד הזה? תפס יום מולנו. גם בר טימור עשה את זה.
איך אתה יכול להכניס את אברינס ובר טימור לאותו משפט?
אברינס הוא אחד הכשרונות העולים בכדורסל הספרדי. מדובר בחומר ל NBA.
דרך אגב גם נגד סיינה בשבוע שעבר הוא קיבל הרבה דקות והיה טוב.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:נו, מה הקשר עכשיו? שגב הוא ילד חביב שצריך בהחלט לשחק, אבל לא צריך להגיד שמכבי לא יודעת לבנות שחקנים (היא בנתה את אוחיון שהיום הוא שחקן
יורוליג מוכר וידוע).
שמע , ברור שאברינס שחקן הרבה יותר מוכשר משגב, לכן אני לא מצפה שאיתי שגב יכנס לרוטציה ביורוליג.
אבל למה שהוא לא יקבל 20 דקות לערב בליגה? זה מה שהוא צריך כדי להתפתח, דקות משחק.
jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:נו, מה הקשר עכשיו? שגב הוא ילד חביב שצריך בהחלט לשחק, אבל לא צריך להגיד שמכבי לא יודעת לבנות שחקנים (היא בנתה את אוחיון שהיום הוא שחקן
יורוליג מוכר וידוע).
אתה מודע לזה שהכנסת לרשימה אחת ילד שלא עשה כלום יחד עם אלוף NBA, רכז NBA לגיטימי ומלך הסלים של היורוליג?
צודק.
תמחוק אותו ותשים את קלדרון.
זה לא משנה. הנקודה היא זהה.
זה כמו שנבוא בטענות לטניס הישראלי שלא מגדל אותה כמות טניסאים כמו ספרד. זה לא באיזור בכלל.
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:נו, מה הקשר עכשיו? שגב הוא ילד חביב שצריך בהחלט לשחק, אבל לא צריך להגיד שמכבי לא יודעת לבנות שחקנים (היא בנתה את אוחיון שהיום הוא שחקן
יורוליג מוכר וידוע).
צודק.
זה כמו שנבוא בטענות לטניס הישראלי שלא מגדל אותה כמות טניסאים כמו ספרד. זה לא באיזור בכלל.
הבעיה ששחקנים אצלנו עצלנים ורובם לא עובדים קשה כדי להתקדם ולשפר דברים במשחק שלהם. ליאור לדוגמא יכל להיות פאוור ברמה של מירוטיץ' אם הוא היה מנסה לשמור ולקחת ריבאונד, או לחילופין משפר אלמנטים במשחק שלו.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:נו, מה הקשר עכשיו? שגב הוא ילד חביב שצריך בהחלט לשחק, אבל לא צריך להגיד שמכבי לא יודעת לבנות שחקנים (היא בנתה את אוחיון שהיום הוא שחקן
יורוליג מוכר וידוע).
שמע , ברור שאברינס שחקן הרבה יותר מוכשר משגב, לכן אני לא מצפה שאיתי שגב יכנס לרוטציה ביורוליג.
אבל למה שהוא לא יקבל 20 דקות לערב בליגה? זה מה שהוא צריך כדי להתפתח, דקות משחק.
אין שום סיבה. זה באמת צריך לקרות, ואולי יקרה בעונה הבאה.
or163 כתב:עלמה צהובה כתב:זה לא נעים, אבל נתנו משחק טוב, שלא חלמנו עליו לפני כמה שבועות.
אז תפסיקו לבכות כבר. גם עם בייתיות לא היינו מגיעים לפיינל פור. זו המציאות העונה, אבל הקבוצה הזאת
עשתה מעל ומעבר וסיפקה לנו הרבה רגעים יפים וגאווה.
מה זה מעל ומעבר?
מכבי בכל שנה צריכה לשאוף לפיינל פור וזה שרואים בהגעה להצלבה הישג ושמכבי עשתה את שלה זאת הנצחת הבינוניות בידי פדרמן ורקנאטי.
jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:נו, מה הקשר עכשיו? שגב הוא ילד חביב שצריך בהחלט לשחק, אבל לא צריך להגיד שמכבי לא יודעת לבנות שחקנים (היא בנתה את אוחיון שהיום הוא שחקן
יורוליג מוכר וידוע).
צודק.
הבעיה ששחקנים אצלנו עצלנים ורובם לא עובדים קשה כדי להתקדם ולשפר דברים במשחק שלהם. ליאור לדוגמא יכל להיות פאוור ברמה של מירוטיץ' אם הוא היה מנסה לשמור ולקחת ריבאונד, או לחילופין משפר אלמנטים במשחק שלו.
מסכים. זה לא רק בכדורסל כמובן.
גם דודי סלע היה יכול להיות שחקן טופ 30 קבוע אם היה לו חשק...
jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:נו, מה הקשר עכשיו? שגב הוא ילד חביב שצריך בהחלט לשחק, אבל לא צריך להגיד שמכבי לא יודעת לבנות שחקנים (היא בנתה את אוחיון שהיום הוא שחקן
יורוליג מוכר וידוע).
צודק.
מסכים. זה לא רק בכדורסל כמובן.
גם דודי סלע היה יכול להיות שחקן טופ 30 קבוע אם היה לו חשק...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים