הצלבה, משחק מס' 1: ריאל מדריד נגד מכבי -רביעי 21:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה, משחק מס' 1: ריאל מדריד נגד מכבי - שלישי, ערוץ 10

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אפריל 2013, 11:54

jol9 כתב:מילה לגבי התחברות לשחקנים.
נדמה לי כי העונה המחנאות בקרב אוהדי מכבי היא קיצונית במיוחד.

אין אפילו ישראלי אחד בקבוצה שהוא קונצנזוס. אליהו כבר מזמן הפך לשק החבטות של הפורום. פניני אמנם העלה את הרמה, אבל עדיין לא מעט אנשים תוהים
האם הוא שווה את הכסף. יוגי לטעמי שחקן מצויין עם עתיד מצויין לפניו, אבל גם הוא לא מוערך ואהוב ע"י כולם.

בזרים, יש שני באנקרים - סמית' וג'יימס, אבל השאר מאוד שנויים במחלוקת.
היקמן, שהוא שחקן שנותן סטטיסטיקה נהדרת, וגם יש לו איכויות באמת גבוהות בחלק מהאלמנטים (חדירה, מהירות), הוא שחקן שלי אישית מאוד קשה להתחבר אליו.
מצד שני לוגאן הכה לא אהוד אצל חלק מהאוהדים, הוא שחקן שאני מאוד מחבב, ולדעתי זאת תהיה טעות גדולה לא להמשיך איתו בעונה הבאה.

אפילו המאמן המצויין שלנו הוא לא קונצנזוס בקרב האוהדים.

בקיצור, קבוצה לא ברורה המכבי הזאת, אבל מה, דייויד חיבר אותה ליחידה אחת לוחמת, שלא תוותר, ותילחם עד הסוף.
יהיה מאוד מעניין בהצלבה.

רגע, רק לצורך הבהרה- פניני שווה לדעתך 400 אלף דולר לעונה? הוא אמנם שדרג את המשחק שלו בצורה מדהימה, ועכשיו הוא עומד על 4 נקודות למשחק, אבל הוא עדיין לא ברמה הזאת, ובטח שלא שווה את הכסף( הוא בטח היה מאחל לי סרטן בראש אחרי תגובה כזאת). עוד שחקן שצריך לחתוך באיזה 60% כשיגמר החוזה שלו.

שוב, לצורך הבהרה- אתה רוצה להמשיך עם יוגב גם שנה הבאה כרכז ראשון?

לגבי אליהו- רק תגיד מתי הפציעה כבר לא תהיה רלוונטית, כדי שנדע מתי זה כבר לא רשעות כשאנחנו כותבים שהוא לא טוב.

לוגאן- אין סיכוי שהיקמן לא ישאר אחרי מה שהוא נותן העונה( לצערי), ויש גם דיבורים על לנגפורד( לא יודע באיזו קונסטלציה), אז אם לוגאן ישאר, זה אומר לפחות שלושה גארדים זרים , sf זר אחד ו3 גבוהים זרים. זה לא כל כך מסתדר עם הרצון לראות פה סגל קצר, וגם לא כל כך עם החוק החדש של הליגה הישראלית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: הצלבה, משחק מס' 1: ריאל מדריד נגד מכבי -רביעי 21:45, ערו

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 אפריל 2013, 12:00

אתמול אליהו שיחק ארבע דקות שלמות , מה זה בדיוק אומר עליו?
יוסי22

הודעהעל ידי toja27 » 05 אפריל 2013, 12:30

חבר'ה מה יהיה עם ההשתלחיות בליאור אליהו כאן? חאלס טחנתם אותו. תנו קצת כבוד קודם כל כי הוא בן אדם.

אור, לטעמי פניני כן שווה את הכסף שהוא מקבל. הוא מביא איתו הרבה יותר מהסטטיסטיקה שהצגת. ואוחיון לטעמי הוא רכז שני נהדר. אבל זאת רק דעתי.

הולכת להיות לנו סדרה נהדרת נגד ריאל. אני מאמין ששתי הקבוצות יכולות לנצח אחת את השניה ושתיהן מגיעות בכושר טוב. אחלה סדרה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אפריל 2013, 12:49

toja27 כתב:חבר'ה מה יהיה עם ההשתלחיות בליאור אליהו כאן? חאלס טחנתם אותו. תנו קצת כבוד קודם כל כי הוא בן אדם.

אור, לטעמי פניני כן שווה את הכסף שהוא מקבל. הוא מביא איתו הרבה יותר מהסטטיסטיקה שהצגת. ואוחיון לטעמי הוא רכז שני נהדר. אבל זאת רק דעתי.

הולכת להיות לנו סדרה נהדרת נגד ריאל. אני מאמין ששתי הקבוצות יכולות לנצח אחת את השניה ושתיהן מגיעות בכושר טוב. אחלה סדרה.

גם אני חושב שיוגב הוא רכז שני מצויין, הבעיה היא שהוא ירוויח שנה הבאה 800 אלף דולר ברוטו. כמה כסף זה ישאיר לרכז ראשון?

אני באמת לא מצליח להבין מה הקטע שלכם עם פניני. הוא נלחם, יש לו אינטיליגנציית משחק גבוהה והוא אפילו מוסיף איזו שלשה פעם בארבעה משחקים, אבל 400 אלף דולר נטו? מוגזם בטירוף. הסכום הזה היה רלוונטי לפני שנה וחצי, כשהוא תרם הרבה יותר. היום כבר לא.

לגבי ליאור, שוב, השחקן הכי יקר בקבוצה לא פוגע. זה לא השתלחויות, זה תסכול. למה על מדלי והיקמן היה אפשר לנהל פה דיוני נאצה שלמים, אבל כשאומרים שליאור לא טוב, זה פתאום "רוע לב", או "השתלחות"?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 05 אפריל 2013, 13:37

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:חבר'ה מה יהיה עם ההשתלחיות בליאור אליהו כאן? חאלס טחנתם אותו. תנו קצת כבוד קודם כל כי הוא בן אדם.

גם אני חושב שיוגב הוא רכז שני מצויין, הבעיה היא שהוא ירוויח שנה הבאה 800 אלף דולר ברוטו. כמה כסף זה ישאיר לרכז ראשון?

אני באמת לא מצליח להבין מה הקטע שלכם עם פניני. הוא נלחם, יש לו אינטיליגנציית משחק גבוהה והוא אפילו מוסיף איזו שלשה פעם בארבעה משחקים, אבל 400 אלף דולר נטו? מוגזם בטירוף. הסכום הזה היה רלוונטי לפני שנה וחצי, כשהוא תרם הרבה יותר. היום כבר לא.

לגבי ליאור, שוב, השחקן הכי יקר בקבוצה לא פוגע. זה לא השתלחויות, זה תסכול. למה על מדלי והיקמן היה אפשר לנהל פה דיוני נאצה שלמים, אבל כשאומרים שליאור לא טוב, זה פתאום "רוע לב", או "השתלחות"?

אני לא יודע אם הוא שווה את הסכום שנקבת (דרך אגב למה 800 אלף דולר ברוטו?) אבל אני הייתי מאוד רוצה לראות את יוגב ממשיך במכבי כאחד משני הרכזים המובילים.
400 אלף דולר זה לא הרבה ולא מעט זה יחסי. יחסי לשאר הסכומים שמשולמים בקבוצות יורוליג אחרות ולסכומים שרצים בכדורסל בכלל. בשבילי פניני הוא מאותם השחקנים שעושה את הדברים הקטנים שעושה את הקבוצה גדולה. אני בעד שחקנים כאלה וכאמור לטעמי הוא שווה את המחיר. שלא לדבר על כך שהוא ישראלי.
אני נגד השתלחות לא משנה מי השחקן, הרצת דאחקות על חשבונו ורמיסת כבודו גם אם זה רק בפורום וירטואלי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אפריל 2013, 13:45

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:

אני לא יודע אם הוא שווה את הסכום שנקבת (דרך אגב למה 800 אלף דולר ברוטו?) אבל אני הייתי מאוד רוצה לראות את יוגב ממשיך במכבי כאחד משני הרכזים המובילים.
400 אלף דולר זה לא הרבה ולא מעט זה יחסי. יחסי לשאר הסכומים שמשולמים בקבוצות יורוליג אחרות ולסכומים שרצים בכדורסל בכלל. בשבילי פניני הוא מאותם השחקנים שעושה את הדברים הקטנים שעושה את הקבוצה גדולה. אני בעד שחקנים כאלה וכאמור לטעמי הוא שווה את המחיר. שלא לדבר על כך שהוא ישראלי.
אני נגד השתלחות לא משנה מי השחקן, הרצת דאחקות על חשבונו ורמיסת כבודו גם אם זה רק בפורום וירטואלי.

הוא חתם על חוזה של 1.2 מיליון לשלוש שנים. כמו פניני. הוא יכול להיות רכז שני מצויין, אבל לא רכז ראשון. אנחנו רואים את זה בכל משחק העונה.

400 אלף דולר לשחקן ישראלי במכבי זה הרבה כסף. לא יעזור כלום. לצורך ההשוואה, הוא מרוויח יותר מהיקמן, לוגאן ושון ג'יימס(!!) ובערך כמו דווין סמית'. למה? כי יש לו תעודת זהות כחולה. השחקנים שעושים את הקבוצה גדולה הם שחקנים כמו סמית' וג'יימס, לא שחקן כמו פניני, שעולה ל10 דקות ובמקרה הטוב קולע איזו שלשה, ומוסיף אסיסט טוב. אתה גם תראה שאני צודק כשיגמר לו החוזה והוא מהר מאוד יחתום על חוזה הרבה יותר קטן. אני בספק אם אפילו הוא חושב שהוא שווה 400 אלף דולר היום.

להגיד ששחקן משחק לא טוב, או שהוא לא תורם לקבוצה, זאת לא השתלחות ובטח שלא רמיסת כבודו. אני באופן אישי לא אמרתי יותר מזה ואני כנראה גם לא אגיד, למרות שאני בהחלט יכול להבין את אלה שכן עושים את זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 05 אפריל 2013, 14:50

אני לא יודע מה מרגיז יותר,
העובדה שכל כלי התקשורת כולל כולן כתבו שהמשחק הראשון יערך ביום שלישי בלי לטרוח לבדוק את העניין לאמיתו,
או העובדה שלא משנה כמה אנחנו מנסים להתחמק ממשחקים בימי שישי זה כל הזמן רודף אותנו כל פעם בסיבה אחרת.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Allan Turing » 05 אפריל 2013, 15:29

יוסי22 כתב:אתמול אליהו שיחק ארבע דקות שלמות , מה זה בדיוק אומר עליו?

שהוא קיבל ארבע דקות יותר מדי, ושבדקות הללו הוא הוכיח בדיוק את מה שאני אומר:
אפס נקודות, אפס נקודות מדד, והתרופפות כללית בהגנה של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 05 אפריל 2013, 15:53

אור,
אני לא כתבתי את הפוסט בציניות. באמת יש מצב שבו אנשים לא מתחברים לחלק גדול מהשחקנים.
זה המצב ואני לא אומר את זה בשביל לשפוט מישהו.

לגבי השחקנים:
אליהו שמשחק במלוא הפוטנציאל שווה את הכסף, הבעיה היא שהוא רחוק משם כרגע ולכן כמובן שהוא גם רחוק מרמת השכר אותה הוא מקבל.

פניני נותן למכבי הרבה דברים שהם לאו דווקא מדידים. האם זה שווה 400 אלף? כנראה שלא.

יוגי מוביל את מכבי פעם שניה כרכז ראשון להצלבה. האם אני רוצה אותו רכז ראשון בעונה הבאה? וואלה שאלה טובה.

לדעתי בסוף הכל ייקבע על פי האלטרנטיבות שיהיו בשוק.
זה לא מספיק להגיד שהיקמן או לוגאן או פניני לא מספיק טובים. צריך להביא אלטרנטיבות טובות יותר.
יהיה קיץ מעניין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 05 אפריל 2013, 16:01

אוחיון שווה 400 אלף אבל צריך לעלות מהספסל
פניני ואליהו מרוויחים הרבה יותר ממה שהם אמורים לקבל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי idan_parker » 05 אפריל 2013, 16:17

תמיד מכבי לא הייתה מוכנה להתפשר בכלל על לשחק ימי שישי, אפילו לא פעם אחת בעונה, אפילו לא בחוץ.

אבל בגלל שגם השתנתה השיטה ביורוליג וגם בגלל שהמשחקים עברו מימי רביעי וחמישי, לחמישי ושישי, חייבו את מכבי לשחק גם בימי שישי

והפשרה מצידם הייתה שזה לא יקרה במשחקי בית, אלא רק חוץ

אבל עכשיו זה יהיה פעם שלישית! גם נגד סיינה, גם נגד אולימפיאקוס, ובשישי הבא נגד ריאל...מה נסגר? כנראה שאפילו הכוח של שמעון אזל

אני לא אתפלא אם בשנים הקרובות התדירות תגדל ותגדל, ואולי ידרשו מאיתנו לשחק כך גם בבית
idan_parker

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 אפריל 2013, 16:27

idan_parker כתב:תמיד מכבי לא הייתה מוכנה להתפשר בכלל על לשחק ימי שישי, אפילו לא פעם אחת בעונה, אפילו לא בחוץ.

אבל בגלל שגם השתנתה השיטה ביורוליג וגם בגלל שהמשחקים עברו מימי רביעי וחמישי, לחמישי ושישי, חייבו את מכבי לשחק גם בימי שישי

אבל עכשיו זה יהיה פעם שלישית! גם נגד סיינה, גם נגד אולימפיאקוס, ובשישי הבא נגד ריאל...מה נסגר? כנראה שאפילו הכוח של שמעון אזל

אני לא אתפלא אם בשנים הקרובות התדירות תגדל ותגדל, ואולי ידרשו מאיתנו לשחק כך גם בבית

נגד ריאל זה יהיה הפעם הרביעית העונה, היה אחד בשלב הראשון ועוד שניים בטופ16 .
ושמכבי היתה מגיעה לחצי הגמר היא גם היתה משחקת בשישי...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 05 אפריל 2013, 16:27

idan_parker כתב:תמיד מכבי לא הייתה מוכנה להתפשר בכלל על לשחק ימי שישי, אפילו לא פעם אחת בעונה, אפילו לא בחוץ.

גם חימקי בחוץ היה בשישי.
~Box & 1~

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 05 אפריל 2013, 16:29

חנו'ש כתב:נגד ריאל זה יהיה הפעם הרביעית העונה, היה אחד בשלב הראשון ועוד שניים בטופ16 .

עדיין יש הבדל בין משחק אחד לבין התחושה שבמשך עונה שלמה אתה צריך לקוות שלא ישימו משחקים בשישי,
היורוליג הוכיח שסיבות לא חסרות לו, פעם זה ליגת האלופות, פעם זה דוקים, פעם זה הפלייאוף האירופי לשחמט, ופעם זה סתם כי בא לג'ורדי.
~Box & 1~

הודעהעל ידי rc4991 » 05 אפריל 2013, 16:44

~Box & 1~ כתב:
חנו'ש כתב:נגד ריאל זה יהיה הפעם הרביעית העונה, היה אחד בשלב הראשון ועוד שניים בטופ16 .

עדיין יש הבדל בין משחק אחד לבין התחושה שבמשך עונה שלמה אתה צריך לקוות שלא ישימו משחקים בשישי,
היורוליג הוכיח שסיבות לא חסרות לו, פעם זה ליגת האלופות, פעם זה דוקים, פעם זה הפלייאוף האירופי לשחמט, ופעם זה סתם כי בא לג'ורדי.

זה באמת מעצבן,מזרחי צריך להסביר להם את המצב ושלפחות את השלבים המכריעים לא נשחק בשישי
זה ממש מעצבן שמשחק כל כך גורלי יהיה ביום שישי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 05 אפריל 2013, 16:48

rc4991 כתב:זה באמת מעצבן,מזרחי צריך להסביר להם את המצב ושלפחות את השלבים המכריעים לא נשחק בשישי

קשה לי להאמין שלמזרחי יהיה אומץ לדבר איתם על החלפת שעות.
אחרי ההזזה של זמן גמר היורוליג עקב יום הזיכרון, נראה לי שהם כבר מתביישים לדבר איתם על הזזת תאריכים.
אחרת אין לי דרך להסביר את ההתרפסות שלהם בפני כל משחקי השישי למינהם שנערכו למכבי השנה.

פורמט לא פורמט לא מעניין אותי, כשקבוצה משחקת מול מכבי שתדע שהיא משחקת בחמישי ושתקבל את זה.
זה רק משחק אחד עבור הקבוצות היריבות, בעוד שאצלנו מדובר בלא מעט אוהדים.
40 שנה אנחנו משחקים באירופה ואף אחד לא מת שם ממשחקים בימי חמישי.
~Box & 1~

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אפריל 2013, 17:03

אלה החוקים ואין מה לעשות. אני מאוד מקווה ששמעון אפילו לא ינסה לדחות את המשחקים. אנחנו צריכים להפסיק לכפות שינויים על כל המפעל, רק כי זב לא מסתדר לנו בלו"ז.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 05 אפריל 2013, 17:05

MTA2311 כתב:אלה החוקים ואין מה לעשות. אני מאוד מקווה ששמעון אפילו לא ינסה לדחות את המשחקים. אנחנו צריכים להפסיק לכפות שינויים על כל המפעל, רק כי זב לא מסתדר לנו בלו"ז.

נסה לחשוב עבור אוהדי מכבי שומרי המסורת, עדיין תחשוב אותו הדבר?
~Box & 1~

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אפריל 2013, 17:09

~Box & 1~ כתב:
MTA2311 כתב:אלה החוקים ואין מה לעשות. אני מאוד מקווה ששמעון אפילו לא ינסה לדחות את המשחקים. אנחנו צריכים להפסיק לכפות שינויים על כל המפעל, רק כי זב לא מסתדר לנו בלו"ז.

נסה לחשוב עבור אוהדי מכבי שומרי המסורת, עדיין תחשוב אותו הדבר?

כן. מאוד חבל לי עליהם, אבל זה מה שהיורוליג החליט, וזה מה שיהיה. אם ליגת העל בכדורגל יכולה להתקיים בשבת, גם משחקי מכבי ביורוליג יכולים להתקיים פעם בתקופה ביום שישי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 05 אפריל 2013, 17:53

~Box & 1~ כתב:
rc4991 כתב:זה באמת מעצבן,מזרחי צריך להסביר להם את המצב ושלפחות את השלבים המכריעים לא נשחק בשישי

קשה לי להאמין שלמזרחי יהיה אומץ לדבר איתם על החלפת שעות.
אחרי ההזזה של זמן גמר היורוליג עקב יום הזיכרון, נראה לי שהם כבר מתביישים לדבר איתם על הזזת תאריכים.
אחרת אין לי דרך להסביר את ההתרפסות שלהם בפני כל משחקי השישי למינהם שנערכו למכבי השנה.

פורמט לא פורמט לא מעניין אותי, כשקבוצה משחקת מול מכבי שתדע שהיא משחקת בחמישי ושתקבל את זה.
זה רק משחק אחד עבור הקבוצות היריבות, בעוד שאצלנו מדובר בלא מעט אוהדים.
40 שנה אנחנו משחקים באירופה ואף אחד לא מת שם ממשחקים בימי חמישי.

נכון מאוד
כן. מאוד חבל לי עליהם, אבל זה מה שהיורוליג החליט, וזה מה שיהיה. אם ליגת העל בכדורגל יכולה להתקיים בשבת, גם משחקי מכבי ביורוליג יכולים להתקיים פעם בתקופה ביום שישי.

היורוליג החליט שיש משחקים בחמישי ושישי-אז שיתנו למכבי לשחק תמיד בחמישי
אני מבטיח לך שאם זו היתה בעיה של מוסלמים (באופן תאורטי) אז הם ישר היו מעבירים ולא מעיזים לעשות זאת שוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים