סקר: אליהו - להשאיר או לשחרר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אליהו - להשאיר או לשחרר

להשאיר
5
29%
לנסות לבקש ממנו להפחית משכרו לעונה הבאה
4
24%
לשחרר במידה ומוצאים לו קבוצה שתהיה מוכנה לשלם לו את כל המשכורת
4
24%
לשחרר גם אם מכבי יצטרכו להשלים חלק משכרו
4
24%

סך הכול הצבעות : 17

Re: סקר: אליהו - להשאיר או לשחרר?

הודעהעל ידי jol9 » 06 אפריל 2013, 17:38

Thorin כתב:להציע לו משכורת חייל, במידה ויסרב- לשחרר.
הוא לא מסוגל לעזור לקבוצה, הוא חסר מוטיבציה בהגנה, לא מבין תרגילי קליעה של היריב.
בהתקפה יש לו זריקה אחת וכשהיא לא נכנסת הוא ממשיך לנסות שוב ושוב ומחריב התקפות.

אם רוצים ישראלים על הבלטה שלו אפשר להביא את שולדבראנד שמאיים מחוץ לקשת או את טיוס הידוע לכולם.
שניהם לא יעלו חצי מהשכר שלו ושניהם יתרמו יותר ממנו.

:laugh3 :laugh3 :laugh3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 אפריל 2013, 17:39

ועוד קצת חומר למחשבה לכל שונאי אליהו, ובמיוחד לאלה, האוהבים לחזור על המאנטרה כאילו אליהו לא טוב במשחקים החשובים.
אני מזמין אתכם לבדוק את הפעם האחרונה שמכבי שיחק בגמר היורוליג:

http://www.euroleague.net/main/results/ ... #!boxscore

שימו לב. אליהו שיחק פחות מ 12 דקות, בהן הספיק לקלוע 12 נקודות, לקחת 5 כ"ח, לעשות 2 חטיפות ולסחוט 5 עבירות משחקני פאו.
לא שיחק טוב בהגנה? שטויות.
לא לקח ריבאונד? שטויות.
לא היה אפקטיבי בהתקפה? שטויות.

דווקא 5 העבירות שסחט משומרי ב פחות מ 12 דקות, מוכיחות כי אליהו עשה צרות גדולות למערך ההגנתי של פאו.
הריבאונדים והחטיפות מראים שהוא שיחק טוב גם בהגנה.
אבל מה, בלאט החליט לא לשתף אותו יותר.
בלאט החליט לתת 37 דקות לדיוויד בלו שעשה 2 ריבאונדים ענקיים ב 37 דקות (וגם 0 חטיפות).
מה זה מוכיח? זה מוכיח שזה בכלל לא משנה כמה טוב אליהו יהיה בהגנה או בריבאונד, בלאט תמיד יעדיף שחקן אמריקאי על פניו ולא יעזור בית דין.
מה בלאט הרוויח מזה? כשהחליט לייבש את השחקן היחיד שיוצר בקו הקידמי, בלאט "הרוויח" רק 70 נקודות שקלעה מכבי. בלאט גם "הרוויח" התרכזות של היריבה בפארגו, כי פארגו נשאר השחקן היוצר היחידי בערך, שאותו חייבים לשתק, מה שגרם לפארגו המסכן לאבד 6 כדורים. ובעיקר בלאט גם הרוויח הפסד בגמר נגד יריבה לא גדולה. ככה זה כשאתה משחק בונקר פחדני.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2013, 17:44

ואני מציע לך לראות שוב את המשחק, ואז לדבר. ליאור בדקות הראשונות החטיא איזה 5 זריקות ברצף. את הנקודות שלו הוא עשה כשההפרש כבר היה גדול. די לזרוק סתם שטויות לאוויר.
וגם אם היית צודק והוא נתן משחק גדול, בוא תביא את הסטטיסטיקות שלו משאר המשחקים הגדולים מ3 השנים האחרונות. תהנה...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 06 אפריל 2013, 17:46

פליקס, ההמשך יהיה כנראה סוג של שחזור של העבר.
ליאור יעזוב לאיזשהי קבוצת יורוליג אחרת (לא רק אנחנו יודעים לדבר על באראץ' והפוטנציאל שלו, והאפשרות להביא אותו עכשיו כשהוא בסוג של דעיכה,
גם באירופה יודעים מצויין שהמניות של ליאור בירידה, וקבוצות מהדרג הביניים יוכלו לשמוח להביא שחקן כזה במחיר טוב), אנחנו נמשיך עם מדלי, ואז במפגשים מול
אותה הקבוצה, ליאור יישחק טוב, וכולם שוב יזעקו (כמו שהיה בזמנו עם לאזמה) - איך יכול להיות שנתנו לליאור ללכת...

אני מנסה להסתכל על הדברים באופן אובייקטיבי, וגם כך, אני עדיין לא יכול להגיד שהאשמה היא כולה על ליאור. יש לו בהחלט קושי מרגיז להתחבב על בלאט ולשכנע אותו דרך הכדורסל
לתת לו דקות משמעותיות, אבל אני בטוח שבקבוצה אחרת ואצל מאמן אחר, הוא היה יכול לשחזר את המספרים הטובים שלו מעונת פיני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 אפריל 2013, 18:09

MTA2311,

התלונות שלך לאליהו על כך שהוא נפצע, פשוט ... לא יודע איך לקרוא להן מבלי לפגוע בצורה קשה ברמת האינטלגנציה שלך.
אני אגלה לך סוד קטן, כל יום קורה שבספורט השחקנים נפצעים!
בצסקא העונה היו פצועים ונעדרו לתקופות ממושכות יותר או פחות: חריאפה, ארצוג, וורונצביץ' וסוני ווימס.
בבארסה מייקל נפצע כבר פעם שניה או שלישית רק העונה, נבארו פצוע פחות או יותר לאורך כל העונה ומשחק בטופ-16 שבוע כן שבוע לא.
בפנר מקאלב נפצע אתמול בפעם השלישית, בוגדנוביץ' יה פצוע, ובאראץ חזר מפציעה באמצע העונה והוא משחק מאז כמו סבתא שלי ז"ל לאחר ששמו לה מפרק מלאכותי בברך.
וזה לפני שאני מתחיל לדבר על חובבי הפציעות כמו האחים לברינוביץ' שב 5 השנים האחרונות שניהם נפצעים בכל עונה ועונה ויותר מפעם אחת.
ועוד סוד קטן אחר, לפעמים השחקנים מתקשים מאוד לחזור לכושר משחק לאחר הפציעות. זה קשור לא רק בחומרת הפציעה, אלא גם במקום הפציעה.
טל בורשטיין נפצע ואז היה נכה כמעט לכל אורך 4-5 שנים האחרונות עד שפרש. אז הוא אשם בזה? אפשר לבוא אליו בתלונות? נו באמת?

לגבי כמה טוב ליאור ומתי. כמו כל שחקן, ליאור לא יכול להיות טוב, כשלא נותנים לו דקות וקרדיט מינימאליים. אתה לא יכול לשחק כשאין לך זכות לטעות. כולם טועים. כל השחקנים בעולם טועים. אבל במכבי יש שחקנים שמותר להם לטעות, ויש כאלה שלא. במכבי יש שחקנים שיכולים להיות גורעים כל המשחק ועדיין לשחק 35 דקות, ויש כאלה שאם הן לא טובים 2-3 דקות, אז הם נעלמים על הספסל עד המשחק הבא. זה לא יכול להיות ככה!

מתי בדיוק אתה רצית שאליהו יחזור לכושר משחק? בליגה לא היו משחקים בגלל השביתה, וביורוליג הוא לא מקבל זמן מבלאט. בפאקינג פלייסטיישן ?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אפריל 2013, 18:10

jol9 כתב:פליקס, ההמשך יהיה כנראה סוג של שחזור של העבר.
ליאור יעזוב לאיזשהי קבוצת יורוליג אחרת (לא רק אנחנו יודעים לדבר על באראץ' והפוטנציאל שלו, והאפשרות להביא אותו עכשיו כשהוא בסוג של דעיכה,
גם באירופה יודעים מצויין שהמניות של ליאור בירידה, וקבוצות מהדרג הביניים יוכלו לשמוח להביא שחקן כזה במחיר טוב), אנחנו נמשיך עם מדלי, ואז במפגשים מול
אותה הקבוצה, ליאור יישחק טוב, וכולם שוב יזעקו (כמו שהיה בזמנו עם לאזמה) - איך יכול להיות שנתנו לליאור ללכת...

אני מנסה להסתכל על הדברים באופן אובייקטיבי, וגם כך, אני עדיין לא יכול להגיד שהאשמה היא כולה על ליאור. יש לו בהחלט קושי מרגיז להתחבב על בלאט ולשכנע אותו דרך הכדורסל
לתת לו דקות משמעותיות, אבל אני בטוח שבקבוצה אחרת ואצל מאמן אחר, הוא היה יכול לשחזר את המספרים הטובים שלו מעונת פיני.

אחרי עונה של פניני כpf פותח ברור שזעקנו, יכול להיות שנזעק בעתיק, אבל העובדה היא שהוא מקבל כסף של שחקן למישייה במכבי (ועוד הכי יקר) ומונע הבאת שחקנים טובים יותר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אפריל 2013, 18:15

הבעיה עם ליאור היא שבנובף לכך שהוא לא פוגע לאחרונה בהתקפה הוא באמת שחקן הגנה רע (באמת), קיינר מדלי למשל לא מכריח בהתקפה (ליאור עשה נגד ברצלונה גויאבה עם הגב לסל מאיזור העונשין) ועדין היה מצויין בהגנה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2013, 18:16

התלונות שלי הן לא על הפציעות של ליאור. התלונות שלי הן לאלה שהופכים מתיחה קטנה בשריר, לפציעה קריטית שלוקח חצי שנה להתאושש ממנה. אני לא יודע איך עוד אני יכול להסביר את זה, בלי לפגוע קשות באינטיליגנציה שלך.
לא יכול להיות שתמיד יש תירוץ. פעם זה פציעה, פעם זה קו קידמי עמוס, פעם זה כושר לא טוב ובכל שאר הפעמים זה בלאט האידיוט. לא קונה את זה.

אתה חושב שליאור יכול להיות שחקן מצויין ביורוליג, ורק בלאט מונע את זה ממנו? זכותך, אבל כל עוד מכבי נראית טוב ומנצחת כשליאור לא משחק, או משחק רע, לפחות אל תגיד כלום, כי אין לך פה קייס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 06 אפריל 2013, 18:17

זה באמת עצוב, שכאשר סמית' עושה מדד 3- בסיינה בסיבוב הראשון של הטופ-16, ושבוע אחרי עושה מדד 0 בהפסד הביתי נגד קאחה, אף אחד לא מאשים אותו. אבל אם אליהו נותן משחק לא הכי טוב, מייד קופצים החוכמולוגים ומאשימים אותו בכל צרות מכבי.

עצוב עוד יותר, זה כשאותם החוכמוליגים משחקים אותה סקאוטים גדולים ומציעים למכבי להחליף את אליהו בשחקנים אפסיים שלא שווים את הנעל של אליהו מכיתה ד'.

עצוב!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 06 אפריל 2013, 18:21

MTA2311 כתב:התלונות שלי הן לא על הפציעות של ליאור. התלונות שלי הן לאלה שהופכים מתיחה קטנה בשריר, לפציעה קריטית שלוקח חצי שנה להתאושש ממנה. אני לא יודע איך עוד אני יכול להסביר את זה, בלי לפגוע קשות באינטיליגנציה שלך.
לא יכול להיות שתמיד יש תירוץ. פעם זה פציעה, פעם זה קו קידמי עמוס, פעם זה כושר לא טוב ובכל שאר הפעמים זה בלאט האידיוט. לא קונה את זה.

אתה חושב שליאור יכול להיות שחקן מצויין ביורוליג, ורק בלאט מונע את זה ממנו? זכותך, אבל כל עוד מכבי נראית טוב ומנצחת כשליאור לא משחק, או משחק רע, לפחות אל תגיד כלום, כי אין לך פה קייס.

כמו בכל מה שקשור באליהו, אתה שוב מדבר שטויות. קודם כל מתיחה לא קטנה ולא בשריר, אלא ברצועות הברך. פציעה קריטית או לא, זה לא אתה תקבע, גם כי אתה לא מומחה בתחום וגם כי אתה אפילו לא יודע מה היתה הפציעה. אז די, פשוט אל תבלבל את המוח. גם כן אורתופד ראשי.

מכבי לא ניצחה בסיבוב הראשון וכן ניצחה בשני לא בגלל אליהו, אלא בגלל שמית' היה אפסי בסיבוב הראשון וגדול בסיבוב השני.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2013, 18:26

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:התלונות שלי הן לא על הפציעות של ליאור. התלונות שלי הן לאלה שהופכים מתיחה קטנה בשריר, לפציעה קריטית שלוקח חצי שנה להתאושש ממנה. אני לא יודע איך עוד אני יכול להסביר את זה, בלי לפגוע קשות באינטיליגנציה שלך.

כמו בכל מה שקשור באליהו, אתה שוב מדבר שטויות. קודם כל מתיחה לא קטנה ולא בשריר, אלא ברצועות הברך. פציעה קריטית או לא, זה לא אתה תקבע, גם כי אתה לא מומחה בתחום וגם כי אתה אפילו לא יודע מה היתה הפציעה. אז די, פשוט אל תבלבל את המוח. גם כן אורתופד ראשי.

פליקס, לפני חמש דקות אמרת שטלטוביץ' לא היה שחקן יותר טוב מאליהו כשהם שיחקו ביחד, והנפצת שטויות על מספר הדקות שהוא שיחק. קצת צניעות לא תזיק לך.
מי שמדבר כל היום על הפציעה שלו, זה אתה אדוני, ולא אני. אתה אורתופד? אתה רופא? אתה מומחה? העובדה היא, שהרופאים של מכבי, לא אני, הפאקינג רופאים של מכבי קבעו שהוא כשיר. אז די לזיין את השכל על הפציעה שלו כבר. חאלס.

באמת שצריך להקים ועדת חקירה ממשלתית על מה שהולך פה. לא משנה כמה שחקן יהיה לא טוב, זה עדיין לא יגרום לך לסתום את הפה. הזוי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 06 אפריל 2013, 18:32

LIAV10 כתב:הבעיה עם ליאור היא שבנובף לכך שהוא לא פוגע לאחרונה בהתקפה הוא באמת שחקן הגנה רע (באמת), קיינר מדלי למשל לא מכריח בהתקפה (ליאור עשה נגד ברצלונה גויאבה עם הגב לסל מאיזור העונשין) ועדין היה מצויין בהגנה.

אז יופי. ליאור התחיל משחק בשתי החטאות, בוא לא ניתן לו לשחק חודש מעכשיו. והוא לא הכריח כלום, אלא זריקות שהוא כן קולע כשהוא בכושר (גם הגויאבה מהעונשין). חצי מהשלשות של סמית' במשחק האחרון היו ללא הכנה מינימאלית כשהוא אפילו לא מסובב לסל עד הסוף. מישהו אמר לו משהו? ואני כבר לא מדבר על היקמן, ש 70% מהזריקות שלו בכל משחק הן נגד מהלך המשחק ולא קשורות בכלל לשום דבר (בלי קשר אם הוא קולע אותן או לא).
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 06 אפריל 2013, 18:38

LIAV10 כתב:הבעיה עם ליאור היא שבנובף לכך שהוא לא פוגע לאחרונה בהתקפה הוא באמת שחקן הגנה רע (באמת), קיינר מדלי למשל לא מכריח בהתקפה (ליאור עשה נגד ברצלונה גויאבה עם הגב לסל מאיזור העונשין) ועדין היה מצויין בהגנה.

מדלי לא מכריח בהתקפה?? מאיפה בדיוק הקביעה הזאת מה-30% שלו מהשתיים או מ-40% מהשלוש?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 אפריל 2013, 18:39

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

פליקס, לפני חמש דקות אמרת שטלטוביץ' לא היה שחקן יותר טוב מאליהו כשהם שיחקו ביחד, והנפצת שטויות על מספר הדקות שהוא שיחק. קצת צניעות לא תזיק לך.
מי שמדבר כל היום על הפציעה שלו, זה אתה אדוני, ולא אני. אתה אורתופד? אתה רופא? אתה מומחה? העובדה היא, שהרופאים של מכבי, לא אני, הפאקינג רופאים של מכבי קבעו שהוא כשיר. אז די לזיין את השכל על הפציעה שלו כבר. חאלס.

באמת שצריך להקים ועדת חקירה ממשלתית על מה שהולך פה. לא משנה כמה שחקן יהיה לא טוב, זה עדיין לא יגרום לך לסתום את הפה. הזוי.

אני לא אורתופד ולכן אני לא קובע אם הוא בריא או לא, אתה כן קובע אם זו פציעה קלה ומי משחק אותה פצוע! אתה! וזה למרות שאני כנראה כן מבין הרבה יותר ממך בנושא. אני כן למדתי אנטומיה, פיזיולוגיה, ביוכימיה ועוד איזה 20 נושאים שונים ברפואה לפחות, כי הלימודים הראשונים שלי היו קשורים ברפואה, ועשיתי סטאז' של שנה בבית חולים. אז נכון, גם אני לא רופא, אבל אני גם לא בא לקבוע את חומרת הפציעות של אליהו. אתה עושה את זה!

היחיד שמזיין את השכל כאן זה אתה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי or163 » 06 אפריל 2013, 18:41

אחרי החודש וחצי האחרונים של מכבי ללא אליהו אפשר לצפות מהגרופים של אליהו לפחות לא לדבר עד שהוא יגיח בעונה הבאה עם דאבל דאבל מול פרוקום, אך לא ולא אתם לא רק שמגיבים אלא עוד תוקפים אותנו על כך שאנחנו חושבים שהוא לא כזה קריטי למכבי, בטח במחיר שהוא מרוויח עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2013, 18:42

אם תצליח למצוא הודעה שלי שאומרת שהוא משחק אותה פצוע אני מבטיח לשלם לבד את החוזה הבא של ליאור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 06 אפריל 2013, 18:44

MTA2311 כתב:התלונות שלי הן לא על הפציעות של ליאור. התלונות שלי הן לאלה שהופכים מתיחה קטנה בשריר, לפציעה קריטית שלוקח חצי שנה להתאושש ממנה.

נו ומה זה ?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2013, 18:47

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:התלונות שלי הן לא על הפציעות של ליאור. התלונות שלי הן לאלה שהופכים מתיחה קטנה בשריר, לפציעה קריטית שלוקח חצי שנה להתאושש ממנה.

נו ומה זה ?

ואחרי זה אתה מתעצבן כשאני אומר שאין לך הבנת הנקרא בשיט.
עוד מישהו הבין מההודעה הזאת שאני חושב שליאור ממציא פציעות?

ד"א, זאת ההודעה הרשמית שיצאה ממכבי אחרי הפציעה של ליאור:"לאחר המשחק עבר השחקן בדיקת MRI בבית חולים איכילוב שקבעה כי הוא סובל ממתיחה קלה של הרצועות עם מעט נוזל בברך והוא צפוי להעדר כשבועיים עד שלושה שבועות"
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אפריל 2013, 18:49

jol9 כתב:

מדלי לא מכריח בהתקפה?? מאיפה בדיוק הקביעה הזאת מה-30% שלו מהשתיים או מ-40% מהשלוש?

בהצלבה?
יש סיבה שהוא מקבל לאחרונה יותר דקות, הוא ירד מהעניין של הקונטקט לייאפס, הוא פחות זורק.
ולפליקס, לא, זאת לא הזריקה שלו, אולי המרחק כן, אבל הסיטואצייה לו, הוא תמיד זורק שהכדור אצלו במרחד 3-4 מטר מהסל וזה נגמר הרבה פעמים רע, הוא מנסה להכניס את עצמו בכוח. אם הוא היה בא בצניות אחרי הפציעה ומנסה לקבל דקות דרך ההגנה הוא היה מקבל יותר דקות ויותר אפשרויות בהתקפה.
וכן, שחקן שעושה הגנה טובה יקבל יותר דקות גם אם השלשות לו נכנסות לו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 06 אפריל 2013, 18:50

ועוד משהו לגבי טלטוביץ'. טלטוביץ' הפך לשחקן באמת גדול רק בעונת 2011-12 עם 21.7 למשחק ביורוליג, כשהוא גם משפר מאוד את העבודה שלו בריבאונד ובהגנה. בעונה של ליאור הוא היה בעיקר זורק שלשות וכלום חוץ מזה. משהו כמו סוג בלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google [Bot], מרסר ו־22 אורחים