המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עמיר לונ כתב:חשבתי שהיה ניסיון להביא את ג'ייק כהן כסנטר לנבחרת (שיחק אשתקד בנבחרת העתודה שלנו והיה בין המצטיינים).
הוא יכול להיות סנטר מעולה לנבחרת שלנו וגם יש לו גובה ( 2.09).
מצאתי את הלינק שבו הוזכר הניסיון של אריק שיבק להכניס אותו לנבחרת הבוגרת:
http://www.one.co.il/Article/177866.html
מילוס כתב:מותר רק מתאזרח אחד..
"לוגית ג'ייק כהן לא נחשב למתאזרח", אמר אריק שיבק והסביר: "כדי להיות בטוחים אנחנו מחכים לתשובה מפיב"א והוא בהחלט עוד שחקן שדן שמיר עוקב אחריו מתוקף תפקידו. דן שוחח איתו והתכתב איתו במיילים, עקבנו אחריו ואחרי ביצועיו בקולג'ים. הוא יכול להיות מסוג השחקנים שיהיו 13-14 בסגל המורחב".
מילוס כתב:אני חייב להגיד שככל שהזמן עובר אני הולך ומאבד עניין בנבחרת. לא בגלל התוצאות חס וחלילה, כי גם במישור הזה עוד יש הפתעות מדי פעם.
העניין הוא שכבר שנים שהנבחרת הזאת לא מחדשת לנו פשוט שום דבר, ויותר מזה, היא הולכת אחורה...
אם פעם התגאנו בזה שלפחות גארדים כן יש לנו, ולא רק ארואסטי וברקוביץ' אלא יותר בתקופתנו, האיזור של קטש ושפר ועדי גורדון..
היום אנחנו עדיין איפשהו סומכים על הגארדים המג'עג'עים של לפני 10 שנים (בורשטיין, אפיק ניסים) בתוספת לכל מני שחקני ליגה בינוניים להחריד שכבר הרבה שנים אנחנו רואים אותם און-אוף בסגל שלנו, ועל הגבוהים בכלל מיותר לדבר, אם אנחנו עדיין בונים על גרין (שוב שחקן שכבר מזמן היה צריך להיות לו מחליף), ובגדול כל הניר כהן, קוז'יקרו.. מה אני אגיד לכם, זה פשוט גירסאות נוספות לכל השחר גורדונים, עופר פליישרים ונגרים אחרים שבזבזו לנו מקום מתחת לסל.. הדבר היחיד שאפשר להתגאות בו זו עמדה מספר 3, וזה כאמור לא מספיק בכדורסל, ביחוד בבית שקיבלנו.
אקיצור- שום דבר חדש, שום דבר מלהיב, אותה נבחרת בשינוי אדרת (או איך שלא כותבים את המילה האחרונה)..כמה שחקנים פג תוקף, כמה שחקני ליגה משעממים, ועמדה 3. זהו.
משעמם.
מילוס כתב:הלפרין משחק בנבחרת כבר מהאליפות ב2001.. זה יוצא 10 שנים, ואתה יודע מה? הוא לא עשה הרבה.. משחק טוב כזה או אחר גם אורי כהן מינץ נתן פה ושם.. העניין זה לסחוף את הנבחרת איכשהו, לאנשהו..לתת לה איזה פוש.. כמו שאתה מצפה מהגארד הכי מוכשר שלך..
עזוב, כל האוחיונים והרוטים, וגם נעימי.. זה שחקנים משלימים כמו שכל השנים באים והולכים.. לאליפות אירופה זה לא מספיק.
אליהו אף פעם לא היה יציב בנבחרת, אתה שם מולו שחקן קצת יותר חזק והוא נוטה להעלם.. לגבי הסנטרים, אני נוטה להאמין שכמו כל ארץ בעולם, כולל בארצות המזרח שהגובה הממוצע שם לא מאפשר להם להטביע אפילו בקט-סל, גם פה צומחים ילדים גבוהים.. השאלה זה מה עושים איתם מגיל צעיר, ולמה לא צמח פה אחד כזה רציני כבר בערך 82 שנה..
זהו לדעתי אנחנו תקועים במקום כבר איזה 20 שנה..
מילוס כתב:הלפרין משחק בנבחרת כבר מהאליפות ב2001.. זה יוצא 10 שנים, ואתה יודע מה? הוא לא עשה הרבה.. משחק טוב כזה או אחר גם אורי כהן מינץ נתן פה ושם.. העניין זה לסחוף את הנבחרת איכשהו, לאנשהו..לתת לה איזה פוש.. כמו שאתה מצפה מהגארד הכי מוכשר שלך..
עזוב, כל האוחיונים והרוטים, וגם נעימי.. זה שחקנים משלימים כמו שכל השנים באים והולכים.. לאליפות אירופה זה לא מספיק.
אליהו אף פעם לא היה יציב בנבחרת, אתה שם מולו שחקן קצת יותר חזק והוא נוטה להעלם.. לגבי הסנטרים, אני נוטה להאמין שכמו כל ארץ בעולם, כולל בארצות המזרח שהגובה הממוצע שם לא מאפשר להם להטביע אפילו בקט-סל, גם פה צומחים ילדים גבוהים.. השאלה זה מה עושים איתם מגיל צעיר, ולמה לא צמח פה אחד כזה רציני כבר בערך 82 שנה..
זהו לדעתי אנחנו תקועים במקום כבר איזה 20 שנה..
משה כתב:אני פשוט לא מבין למה קוז'יקרו לא זומן, השחקן היחיד בנוסף לגרין שכן יכול לתת גוף בהגנה הוא קוז'יקרו. מי יתן גוף בהגנה רוטבארט? דיי מספיק עם הגימקים, ואם הציפייה שאולי הוא פתאום יעשה קפיצת מדרגה ויפרוץ בעקבות הטורניר, זה לא יקרה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־8 אורחים