המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:סנטר מוביל. זה סיכון, כי אנחנו לא יודעים האם תהיה ליכולת של שון המשכיות, אבל מאיפה שאני מגיע, שחקן (או אדם עובד אחר לצורך העניין) שהוכיח את עצמו מעל ומעבר, אמור
להמשיך להנות ממעמדו הגבוה לכל הפחות, אם לא לקבל שדרוג.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:סנטר מוביל. זה סיכון, כי אנחנו לא יודעים האם תהיה ליכולת של שון המשכיות, אבל מאיפה שאני מגיע, שחקן (או אדם עובד אחר לצורך העניין) שהוכיח את עצמו מעל ומעבר, אמור
מסכימה.
במצב בו צריך לדעת איפה להשקיע יותר ואיפה פחות, עמדה בה יש לנו כבר שחקן נהדר לא צריכה להיות עמדה בה משקיעים הון תועפות (למה אף אחד לא חושב שצריך להביא עוד SF תותח שיחלוק עם סמית' את העמדה חצי חצי?).
עמדות אחרות בהן אין לנו כמעט כלום (רכז, SG, PF) - שם צריך להשקיע....
שחף כתב:רק אני ראיתי את המחצית השנייה נגד ברצלונה ונגד אולימפיאקוס? אי אפשר לשחק התקפה לרוחב כל הזמן. יכול להיות שבאמת חלק מהאשמה זה רכז, אבל צריך גם מישהו שאפשר להכניס לו כדור לפוסט אפ לפעמים.
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:סנטר מוביל. זה סיכון, כי אנחנו לא יודעים האם תהיה ליכולת של שון המשכיות, אבל מאיפה שאני מגיע, שחקן (או אדם עובד אחר לצורך העניין) שהוכיח את עצמו מעל ומעבר, אמור
מסכימה.
במצב בו צריך לדעת איפה להשקיע יותר ואיפה פחות, עמדה בה יש לנו כבר שחקן נהדר לא צריכה להיות עמדה בה משקיעים הון תועפות (למה אף אחד לא חושב שצריך להביא עוד SF תותח שיחלוק עם סמית' את העמדה חצי חצי?).
האמת שזה בגלל ששון לא יכול לשחק יותר מ25 דקות טובות כל משחק, וגם זה בלחץ. יש לו נטייה לעבירות, פציעות ועייפות. קצת כמו סופו.
אני גם חושב שלא צריך להתפרע בעמדה הזאת, אבל כן צריך להביא שחקן שישלים את שון, כלומר, שחקן פיזי( אם יהיו לו גם יכולת פוסט אפ, זה יהיה מצויין).
כמובן שקודם כל צריך להשקיע בעמדת הרכז.
Holiday_Armadillo כתב:כל הזמן מדברים על ''סנטר בכיר'' אבל בעצם בגלל היכולת ובגלל התפוקה של ג'יימס מה שצריך באמת זה סנטר שונה מג'יימס ולא סנטר שישחק במקומו
ג'יימס מתקשה עם סנטרים עבי בשר וזה לא מהיום אבל לא צריך למחוק אותו בגלל זה אלא להביא מישהו שיכול להיכנס במקומו כשהמאצ' אפ לא נוח
פלאניניץ' הוא ההגדרה של מה שצריך ליד ג'יימס כי גם אין לו אגו וגם יש לו וואחד גוף
הבעיה היא שהוא כרגע עוד לא ''מוכן''
אז או שמחפשים מישהו בסגנון שלו או שנותנים לו צ'אנס בעונה הבאה אבל מבחינת ה''טיפוס'' שצריך להביא, זה בדיוק ההגדרה
שחף כתב:אני חושב שזה לכל הפחות צריך להיות סנטר עם בשר ומשחק פוסט אפ. מישהו סטייל מאריץ' או וויוקאס. לנושא ההגנתי צריך לדאוג פחות כי ג'יימס הוא שומר קבוצתי מצויין. אבל ראינו כמה ההתקפה של מכבי חד גונית כשאין שחקן פנים שאפשר להכניס לו כדור. אם זה יכול להיות גם מישהו כמו בורוסיס מה טוב. אבל לא עוד הנדריקסים ודומיו שלא נותנים פה שום דבר.
יוני, אני סומך על המקצוענות של שון ג'יימס בנושא הזה. הוא בעצמו אמר שאם מכבי תביא סנטר מוביל הוא ילמד לשחק 4. בכל מקרה זה לא צריך להיות נגר נוראי שרק ייתן לו לנוח ולבלאט יימאס ממנו בסופו של דבר כי אם ככה כבר עדיף להשאיר את פלאניניץ'.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:סנטר מוביל. זה סיכון, כי אנחנו לא יודעים האם תהיה ליכולת של שון המשכיות, אבל מאיפה שאני מגיע, שחקן (או אדם עובד אחר לצורך העניין) שהוכיח את עצמו מעל ומעבר, אמור
מסכימה.
האמת שזה בגלל ששון לא יכול לשחק יותר מ25 דקות טובות כל משחק, וגם זה בלחץ. יש לו נטייה לעבירות, פציעות ועייפות. קצת כמו סופו.
אני גם חושב שלא צריך להתפרע בעמדה הזאת, אבל כן צריך להביא שחקן שישלים את שון, כלומר, שחקן פיזי( אם יהיו לו גם יכולת פוסט אפ, זה יהיה מצויין).
כמובן שקודם כל צריך להשקיע בעמדת הרכז.
מסכימה לגבי המשפט השני, לא אמרתי לרגע להשאיר אותו בדד לגמרי בעמדה, אבל לא להשקיע הון תועפות (לכן הצבעתי לאופציה הראשונה שמציעה סנטר מחליף ב600-800 אלף, שזה עבור מכבי סכום של שחקן מוביל אגב...)
וג'יימס אומנם מסתבך בעבירות, אבל פציעות? הבחור לא פספס אף משחק יורוליג העונה (טפו טפו טפו), ובטופ 16 יש לו ממוצע של 26 דקות למשחק (לסופו למשל היה רק 3 משחקים של 25 דקות ומעלה בשנתיים במכבי...), כך שההשוואות לכושר המשחק של סופו לא הכי מדויקות.
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:רק אני ראיתי את המחצית השנייה נגד ברצלונה ונגד אולימפיאקוס? אי אפשר לשחק התקפה לרוחב כל הזמן. יכול להיות שבאמת חלק מהאשמה זה רכז, אבל צריך גם מישהו שאפשר להכניס לו כדור לפוסט אפ לפעמים.
למכבי נכון להיום חוץ מרוט (ומדי פעם פניני) אין אף שחקן שיודע לשחק פיק אנד רול
jol9 כתב:שחף כתב:אני חושב שזה לכל הפחות צריך להיות סנטר עם בשר ומשחק פוסט אפ. מישהו סטייל מאריץ' או וויוקאס. לנושא ההגנתי צריך לדאוג פחות כי ג'יימס הוא שומר קבוצתי מצויין. אבל ראינו כמה ההתקפה של מכבי חד גונית כשאין שחקן פנים שאפשר להכניס לו כדור. אם זה יכול להיות גם מישהו כמו בורוסיס מה טוב. אבל לא עוד הנדריקסים ודומיו שלא נותנים פה שום דבר.
יוני, אני סומך על המקצוענות של שון ג'יימס בנושא הזה. הוא בעצמו אמר שאם מכבי תביא סנטר מוביל הוא ילמד לשחק 4. בכל מקרה זה לא צריך להיות נגר נוראי שרק ייתן לו לנוח ולבלאט יימאס ממנו בסופו של דבר כי אם ככה כבר עדיף להשאיר את פלאניניץ'.
אני אגיד לך מה נראה לי האופציות הריאליות שלנו:
1. שני סנטרים חדשים - אחד מהם יקר (במונחים של מכבי) והשני זול מהסוג של תומאס או פלאניניץ' (א פלאניניץ' עצמו).
2. שון כסנטר מוביל עם שכר משודרג וחוזה לכמה שנים וסנטר צעיר מחליף (מכל סוג שהוא)
3. שון נשאר על החוזה הנוכחי שלו ויחד איתו מגיע עוד סנטר לא זול
ההתלבטות היא לדעתי בין 2 ל-3 וכל אחת מהן היא סבירה לכאן ולכאן.
Holiday_Armadillo כתב:כל הזמן מדברים על ''סנטר בכיר'' אבל בעצם בגלל היכולת ובגלל התפוקה של ג'יימס מה שצריך באמת זה סנטר שונה מג'יימס ולא סנטר שישחק במקומו
ג'יימס מתקשה עם סנטרים עבי בשר וזה לא מהיום אבל לא צריך למחוק אותו בגלל זה אלא להביא מישהו שיכול להיכנס במקומו כשהמאצ' אפ לא נוח
פלאניניץ' הוא ההגדרה של מה שצריך ליד ג'יימס כי גם אין לו אגו וגם יש לו וואחד גוף
הבעיה היא שהוא כרגע עוד לא ''מוכן''
אז או שמחפשים מישהו בסגנון שלו או שנותנים לו צ'אנס בעונה הבאה אבל מבחינת ה''טיפוס'' שצריך להביא, זה בדיוק ההגדרה