yzafrir כתב:סופו הוא וואן טריק פוני . מה שהוא יודע לעשות הוא עושה ברמה הכי גבוהה שיש . אבל כחבילה אני חושב שג'וואי יותר מתאים לנו .
הסטט' של סופו קצת מטעה כי זה לא שאם נכפיל אצלו את זמן המשחק אז נקבל תפוקה כפולה , הוא מסוגל לתת עוד 5 דקות טובות מעבר למה שהוא משחק השנה כך שאפשר לומר שהממוצע שלו במקסימום יהיה 11-12 נק' למשחק ן 3-4 ריב' למשחק ב-17-18 דק' ...מעבר לדקות האלו סביר להניח שהוא יגרום יותר נזק בגלל ההגנה שלו מאשר יוסיף נק'....
לעומת זאת ג'וואי הוא שחקן שיכול לשחק 25 דק' ולתת תפוקה טובה יותר מסופו , בטח מבחינת ריב' והגנה ואולי אפילו בצבירת נק'...גם העונה הוא טוב מסופו במדד 10.1 לעומת 6.5 , גם בריב' 5.1 לעומת 2.3 וגם באחוזי הקליע .
גם בנקודות הם לא רחוקים אחד מהשני ....
בו נגיד שאני אשמח אם סופו יגיע אבל אני חושב שג'אווי יותר מתאים לקבוצה
נתן באמת בעונה טובה אבל אסור לשכוח שהוא חופשי בקיץ ועדיין לא חידשו לו את החוזה , והוא סנטר מחליף לשחקן שנמצא גם בעונת שיא העונה כמו טומיץ' כך שלא בטוח שברצלונה ישלמו לו יותר ממה שהוא מקבל היום...
1.זה לא משנה כי גם אם ג'אווי טוב יותר מסופו הוא צריך רכז עם יכולות ניהול משחק גבוהות כדי לבוא לידי ביטוי ואין כזה רכז במכבי
2.אתה באמת חושב שהיא לא תאריך לו את החוזה אחרי העונה שהוא נותן?אתה באמת חושב שמכבי יכולה להילחם עם ברצלונה על הסנטר המחליף שלה?