המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:זה משחק קלאסי שבו לרודף אין כמעט אפשרות להתקרב...
אני לא ממש מבין את בלאט היום. למה פניני לא רואה דקה? למה רוט לא מקבל קצת זמן, לפחות כשרודריגז על המגרש?
על אליהו אני בכלל לא מדבר...
מכבי משחקת טוב בהגנה, ריאל לא ביום גדול. מה שחסר למכבי זה קצת ברק בהתקפה. אבל עכשיו זה כבר לא יעזור. אם מישהו לא יתפוצץ,
זה די גמור.
מכביסט28 כתב:יול רוצח אותנו מהשלוש ויש כאן עוד כאלה שמעזים לומר שכבי משחקת טוב בהגנה..
עיוורון?
or163 כתב:יוגב אוחיון הוא הרכז הכי טיפש בתולדות מכבי.
גל גל כתב:or163 כתב:יוגב אוחיון הוא הרכז הכי טיפש בתולדות מכבי.
הוא לא רכז
MTA2311 כתב:jol9 כתב:זה משחק קלאסי שבו לרודף אין כמעט אפשרות להתקרב...
אני לא ממש מבין את בלאט היום. למה פניני לא רואה דקה? למה רוט לא מקבל קצת זמן, לפחות כשרודריגז על המגרש?
על אליהו אני בכלל לא מדבר...
מכבי משחקת טוב בהגנה, ריאל לא ביום גדול. מה שחסר למכבי זה קצת ברק בהתקפה. אבל עכשיו זה כבר לא יעזור. אם מישהו לא יתפוצץ,
זה די גמור.
פניני רוט ואליהו? אתה רציני? הקטע שלך עם הישראלים פשוט הזוי.
אני מצטער מאוד, אבל ריבאונדים ולוז בולס לא לוקחים עם כסף. הקבוצה הזאת עשתה את הקאמבק שלה דרך מלחמה, ודווקא ריאל עושה לה בית ספר בקטע הזה.
jol9 כתב:מכביסט28 כתב:יול רוצח אותנו מהשלוש ויש כאן עוד כאלה שמעזים לומר שכבי משחקת טוב בהגנה..
עיוורון?
וואלה צודק. שכחתי שמכבי היתה אמורה לעצור את ריאל על 15 נק' בכל המשחק...
עיוור שכמותי.
MTA2311 כתב:גל גל כתב:or163 כתב:יוגב אוחיון הוא הרכז הכי טיפש בתולדות מכבי.
הוא לא רכז
מגן שמאלי?
מכביסט28 כתב:jol9 כתב:מכביסט28 כתב:יול רוצח אותנו מהשלוש ויש כאן עוד כאלה שמעזים לומר שכבי משחקת טוב בהגנה..
עיוורון?
וואלה צודק. שכחתי שמכבי היתה אמורה לעצור את ריאל על 15 נק' בכל המשחק...
עיוור שכמותי.
למה הקיצוניות אבל? מי חשב בכלל על דבר כזה?
המינימום זה לסגור את הרוצחים שלהם מהשלוש שידוע לנו שכל השארה שלהם חופשיים ומאושרים תגרום להם להתפוצץ, אבל יול וקארול לא מקבלים אפילו חתיכת אצבע מול הפרצוף.. זאת לא הגנה!!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים