המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
NY boy כתב:הסגל הזה לא מחריד והוא לא צריך מהפכה, סגל מחריד לא מגיע להצלבה. הסגל הזה מחזיק בבסיס שחקנים משלימים מצוין ובלי שחקנים מובילים. הסגל הזה צריך רכז, קלעי ו4 יציבים וטובים, ש2 מהם הם שחקנים מובילים. אם פשוט יוסיפו 2 שחקנים מובילים לסגל של השחקנים המשלימים האלה + גבוה מחליף טוב אז פיינל פור יהיה אפשרי ובגדול. בשנה הבאה כמובן.
NY boy כתב:הסגל הזה לא מחריד והוא לא צריך מהפכה, סגל מחריד לא מגיע להצלבה. הסגל הזה מחזיק בבסיס שחקנים משלימים מצוין ובלי שחקנים מובילים. הסגל הזה צריך רכז, קלעי ו4 יציבים וטובים, ש2 מהם הם שחקנים מובילים. אם פשוט יוסיפו 2 שחקנים מובילים לסגל של השחקנים המשלימים האלה + גבוה מחליף טוב אז פיינל פור יהיה אפשרי ובגדול. בשנה הבאה כמובן.
NY boy כתב:אי אפשר להחליף את כל העולם ואישתו, כי אין במי להחליף. יש גם ליגה, חוק רוסי וכו'.
אפשר וצריך לשמור על יוגב, פניני, היקמן לאנדסברג כשחקני ספסל, ואת סמית וג'יימס כשחקני חמישיה.
להוסיף רכז, 2 ו4 פותחים, 1 שמנהל משחק טוב, 2 סקורר, 4 עם קליעה מבחוץ. 2 מתוך השחקנים צריכים להיות שחקנים מובילים\טופ או קרוב לטופ יורוליג (כי לא נראה לי שיוציאו כסף לטופ באמת). ועוד סנטר מחליף טוב.
להוסיף את הלפרין וטיוס כישראלים במקום אליהו ורוט.
והנה יש לך קבוצת פיינל פור בכיף.
שחף כתב:NY boy כתב:הסגל הזה לא מחריד והוא לא צריך מהפכה, סגל מחריד לא מגיע להצלבה. הסגל הזה מחזיק בבסיס שחקנים משלימים מצוין ובלי שחקנים מובילים. הסגל הזה צריך רכז, קלעי ו4 יציבים וטובים, ש2 מהם הם שחקנים מובילים. אם פשוט יוסיפו 2 שחקנים מובילים לסגל של השחקנים המשלימים האלה + גבוה מחליף טוב אז פיינל פור יהיה אפשרי ובגדול. בשנה הבאה כמובן.
שחקנים שצריכים לעוף מפה דחוף- ליאור, מדלי, פלאניניץ'
שחקנים שלא היה מפריע לי אם יעזבו- יוגב, לוגאן\היקמן,פניני
שחקנים שצריכים להישאר- סמית'(למרות איך שהוא נראה בסדרה הזאת), ג'יימס, לאנדסברג.
אכן המצב מדהים.
jol9 כתב:שחף כתב:NY boy כתב:הסגל הזה לא מחריד והוא לא צריך מהפכה, סגל מחריד לא מגיע להצלבה. הסגל הזה מחזיק בבסיס שחקנים משלימים מצוין ובלי שחקנים מובילים. הסגל הזה צריך רכז, קלעי ו4 יציבים וטובים, ש2 מהם הם שחקנים מובילים. אם פשוט יוסיפו 2 שחקנים מובילים לסגל של השחקנים המשלימים האלה + גבוה מחליף טוב אז פיינל פור יהיה אפשרי ובגדול. בשנה הבאה כמובן.
אכן המצב מדהים.
סתם שאלה. מה גורם לך לרשום את לאנדסברג באלה שאתה רוצה שיישאר?
כאילו, לי אין בעיה שיישאר או שיילך, כי כרגע זה לא נראה שהוא מתאים לרמה או שהוא הולך ומשתפר ושבעונה הבאה נקבל שחקן שאפשר לסמוך עליו.
יכול להיות שזה יקרה, כמו שקרה עם שון, ויכול להיות שלא.
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:NY boy כתב:הסגל הזה לא מחריד והוא לא צריך מהפכה, סגל מחריד לא מגיע להצלבה. הסגל הזה מחזיק בבסיס שחקנים משלימים מצוין ובלי שחקנים מובילים. הסגל הזה צריך רכז, קלעי ו4 יציבים וטובים, ש2 מהם הם שחקנים מובילים. אם פשוט יוסיפו 2 שחקנים מובילים לסגל של השחקנים המשלימים האלה + גבוה מחליף טוב אז פיינל פור יהיה אפשרי ובגדול. בשנה הבאה כמובן.
אכן המצב מדהים.
סתם שאלה. מה גורם לך לרשום את לאנדסברג באלה שאתה רוצה שיישאר?
כאילו, לי אין בעיה שיישאר או שיילך, כי כרגע זה לא נראה שהוא מתאים לרמה או שהוא הולך ומשתפר ושבעונה הבאה נקבל שחקן שאפשר לסמוך עליו.
יכול להיות שזה יקרה, כמו שקרה עם שון, ויכול להיות שלא.
כי צריך איפושהו ישראלים בגלל החוק הרוסי. וכי לאנדסברג שחקן צעיר שעוד יכול להשתפר. פניני לדוגמא לא.
שחף כתב:שגב לא שחקן ליורוליג כרגע.
שחף כתב:שגב לא שחקן ליורוליג כרגע.
שמואל1 כתב:שחף כתב:שגב לא שחקן ליורוליג כרגע.
מכבי צריכה להפוך אותו לכזה, כמו שברצלונה הפכה את אברינס (ואברינס שחקן צעיר יותר)
זה צריך להתחיל בלפחות 20-25 דקות לערב בליגה הישראלית.
שמואל1 כתב:שחף כתב:שגב לא שחקן ליורוליג כרגע.
מכבי צריכה להפוך אותו לכזה, כמו שברצלונה הפכה את אברינס (ואברינס שחקן צעיר יותר)
זה צריך להתחיל בלפחות 20-25 דקות לערב בליגה הישראלית.
גל גל כתב:שחף כתב:שגב לא שחקן ליורוליג כרגע.
דיברתי על הליגה
גל גל כתב:גל גל כתב:שחף כתב:שגב לא שחקן ליורוליג כרגע.
דיברתי על הליגה
פארגו\גקסון, אוחיון
לוגאן\היקמן\אחר, הלפרין, לאנדסברג
סמית, פניני
כספי\זר, טיוס
גיימס, זר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים