המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:יש פה בעייתיות מסוימת. אני בעמדה שמכבי חייבת להשקיע בראש ובראשונה בעמדה 1,2 ו-5. עמדה 3 היא פריבילגיה כספית מיותרת לדעתי. אם היה תקציב שחקנים הגיוני לקבוצת טופ יורוליג, הייתי שמח לראות אותו פה במקום פניני. מכיוון שלא כך המצב, יש עמדות חשובות יותר בעיניי.
החציל האצטקי כתב:לא רלוונטי, לא יגיע.
כל בר דעת שעוקב אחר הקריירה של עמרי מבין שהוא לא מוותר בכזאת קלות, ואת העונה הבאה הוא הולך לפתוח בNBA.
jol9 כתב:שחף, תרד מהסיסמאות. את ספאנוליס לא תראה כאן מה שלא יהיה.
felix_r כתב:לא מבין את הסקר הזה. למה כל התשובות קשורות בכלל לעמדה 4? כספי באמת שיחק קצת בעמדה הזאת במכבי לפני שהלך ל NBA, אבל לאחר שייצב את הקליעה שלו לשלוש הוא מתאים יותר לעמדה 3. 3 - זאת גם העמדה שהוא משחק בנבחרת ישראל.
לכן, השאלה אמורה להיות האם שווה להביא אותו במקום סמית'.
jol9 כתב:felix_r כתב:לא מבין את הסקר הזה. למה כל התשובות קשורות בכלל לעמדה 4? כספי באמת שיחק קצת בעמדה הזאת במכבי לפני שהלך ל NBA, אבל לאחר שייצב את הקליעה שלו לשלוש הוא מתאים יותר לעמדה 3. 3 - זאת גם העמדה שהוא משחק בנבחרת ישראל.
לכן, השאלה אמורה להיות האם שווה להביא אותו במקום סמית'.
הוא מתאים ל-4 האירופאי החדש. אני חושב שאם הוא יגיע, אז זה יהיה לעמדה 4 דווקא.
זה רק בונוס שהוא יכול לשחק ב-2 עמדות שונות.
שחף כתב:אני חושב שהיתרונות שלו דווקא יבואו יותר לידי ביטוי ב-3. ההוא יוכל להוריד שחקנים יותר חלשים עם הגב לסל ולנצל כוח וסנטימטרים עדיפים.
ד''א
אני עדיין חושב שהוא שחקן טוב מדווין "אוברייטד" סמית'(ראינו אתמול כמה התקשורת הגזימה בתשבוחות לשחקן הזה), אבל עדיין מעדיף את סמית' בגלל שהוא זול יותר וגם בגלל האופי שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים