המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:למרות המצב הגרוע והפסימיות הברורה, אני מאמינה שאת המשחק הזה אנחנו כן ניקח.
כמובן שהסדרה לדעתי תיגמר ביום חמישי, אבל ביום שלישי אנחנו מנצחים!
הרי מכבי לא מפסידה סדרות בסוויפים חלקים (מתי פעם אחרונה שזה קרה??). הם יבואו להילחם על החיים שלהם, עם הגב של האוהדים והביתיות, עם הגב לקיר, עם הרצון לפחות לשמור על הכבוד של המועדון ועם העובדה שמדובר ביום העצמאות, את המשחק הזה אנחנו לוקחים!!
אח"כ כבר ריאל תסיים את העסק ביום חמישי ב3-1 צודק ומובהק, אבל לא בסוויפ!!
שמואל1 כתב:בואו נקווה שהסדרה הזאת תסתיים בהפסד מכובד ולא בעוד תבוסה.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:למרות המצב הגרוע והפסימיות הברורה, אני מאמינה שאת המשחק הזה אנחנו כן ניקח.
כמובן שהסדרה לדעתי תיגמר ביום חמישי, אבל ביום שלישי אנחנו מנצחים!
הרי מכבי לא מפסידה סדרות בסוויפים חלקים (מתי פעם אחרונה שזה קרה??). הם יבואו להילחם על החיים שלהם, עם הגב של האוהדים והביתיות, עם הגב לקיר, עם הרצון לפחות לשמור על הכבוד של המועדון ועם העובדה שמדובר ביום העצמאות, את המשחק הזה אנחנו לוקחים!!
אח"כ כבר ריאל תסיים את העסק ביום חמישי ב3-1 צודק ומובהק, אבל לא בסוויפ!!
מה זה משנה 3:0 או 3:1. מכבי לא קבוצה של הפסדים בכבוד. הפסד זה הפסד.
yzafrir כתב:מחר נגמרת העונה האירופית ומתחילה עונת המלפפונים באופן רישמי .
מה שהחזיר את מכבי בטופ 16 לתמונת העלייה ( אחוזי קליעה מטורפים ) נעלם כלא היה ולכן אין לי תקווה שמכבי מסוגלת לקחת משחק מריאל .
חייבים להודות על האמת אבל חימקי הייתה יותר ראוייה לעלות מהבית שלנו וגם הייתה נותנת פייט טוב יותר לריאל .
refael כתב:לא יודע מה אתם חושבים אבל אנחנו ניפגש בספרד בעוד שבוע
yzafrir כתב:מחר נגמרת העונה האירופית ומתחילה עונת המלפפונים באופן רישמי .
מה שהחזיר את מכבי בטופ 16 לתמונת העלייה ( אחוזי קליעה מטורפים ) נעלם כלא היה ולכן אין לי תקווה שמכבי מסוגלת לקחת משחק מריאל .
חייבים להודות על האמת אבל חימקי הייתה יותר ראוייה לעלות מהבית שלנו וגם הייתה נותנת פייט טוב יותר לריאל .
רועי כתב:מכבי נראו קטסטרופה ב-2 המשחקים האחרונים, כנראה קרסו מעומס, ויותר מזה - הם לא ברמה של ריאל. לא בחוץ בכל אופן. המשחקים בנוקיה יהיו אופרה אחרת. מכבי לא תובס בהם, והיא אפילו תנצח את המשחק ה-3 ותכפה משחק רביעי. המשחקים במדריד היו מבישים ומתסכלים, אבל הסגל בינוני ומטה, ואנחנו רק צריכים להוריד את הכובע על סיבוב שני נפלא ועל ההגעה לרבע הגמר וכל מה שנותר זה להחזיק אצבעות לזכייה באליפות ואז יהיה ניתן להגדיר את העונה כטובה.
צריך להיות ריאליים, כל עוד אין כסף במועדון ברמה של ברצלונה, ריאל וצסק"א, מכבי לא תהווה פקטור רציני לזכייה ביורוליג. המהלך הכי טוב שקורה בימים האחרונים והכי מעניין זה לא המשחק הקרב מול ריאל. זה השותף החדש שייכנס. ואם שותף שכזה ייכנס ויצליח להזרים עוד 2-3 מיליון דולר, מדובר בתוספת משמעותית ובעוד כוכב וחצי לקבוצה שצמאה לכוכב ובעל בית אמיתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים