המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:בדר"כ כל הגלדסטונים למיניהם מפרסמים את המחשבות שלהם לגבי הסגל לכונה הבאה כבר ביום שבו מסתיימת העונה אבל היום כולם שותקים.
מעניין למה.
תן להם כמה ימים
קודם כל יגיעו כתבות על בלאגנים בחדר ההלבשה ואז יגיעו מועמדים
jol9 כתב:גם בספורט5 מתחילים לדבר על העונה הבאה, וכאן זה מעט מעודד יותר:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 41088.html
מדלי ישוחרר ("זאת למרות שהיטיב לשחק בחלק השני של העונה" רק מהמשפט הזה עולה לי הלחץ דם)
אליהו נמצא במצב שבו או שמסיימים איתו את החוזה או שממשיכים שנתיים נוספות בעלות של מליון נטו לעונה. אם זה אכן כך, אין סיכוי שהוא ימשיך.
מקיימים מגעים עם גארד בכיר (מן הסתם לאנגפורד). גם הנדריקס על הכוונת, גם טיוס וגם פט קלאתיס.
זאת כבר הכתבה השניה ששמה את כל הסגלים כאן ברמת הגיחוך.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:גם בספורט5 מתחילים לדבר על העונה הבאה, וכאן זה מעט מעודד יותר:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 41088.html
מדלי ישוחרר ("זאת למרות שהיטיב לשחק בחלק השני של העונה" רק מהמשפט הזה עולה לי הלחץ דם)
אליהו נמצא במצב שבו או שמסיימים איתו את החוזה או שממשיכים שנתיים נוספות בעלות של מליון נטו לעונה. אם זה אכן כך, אין סיכוי שהוא ימשיך.
מקיימים מגעים עם גארד בכיר (מן הסתם לאנגפורד). גם הנדריקס על הכוונת, גם טיוס וגם פט קלאתיס.
זאת כבר הכתבה השניה ששמה את כל הסגלים כאן ברמת הגיחוך.
מה שעוד יותר מגוחך בכתבה זה המחשבות לשחרר את שון ג'יימס....
מה הם לוקחים שם בהנהלה??
yzafrir כתב:לא הייתי מתייחס לכתבות האלו ברצינות , שנה שעברה בשלב הזה כבר חשבנו שיהיה לנו קוו קידמי שבנוי ממאריץ' והנדריקס...
מוקדם מידי לדעת איך יתפתח הקיץ ואיזה שחקנים ישוחררו מאיזה קבוצות...
מה שבטוח לדעתי זה שפלאנניץ , מדלי , היקמן ולוגן לא צריכים להמשיך . ואם ניקח בחשבון שפתחנו את העונה גם עם הגרוזיני ותומאס אז זה רק מראה כמה העונה הזאת הייתה " מוצלחת"....
jol9 כתב:yzafrir כתב:לא הייתי מתייחס לכתבות האלו ברצינות , שנה שעברה בשלב הזה כבר חשבנו שיהיה לנו קוו קידמי שבנוי ממאריץ' והנדריקס...
מוקדם מידי לדעת איך יתפתח הקיץ ואיזה שחקנים ישוחררו מאיזה קבוצות...
מה שבטוח לדעתי זה שפלאנניץ , מדלי , היקמן ולוגן לא צריכים להמשיך . ואם ניקח בחשבון שפתחנו את העונה גם עם הגרוזיני ותומאס אז זה רק מראה כמה העונה הזאת הייתה " מוצלחת"....
דווקא, הכוונה של בלאט היתה שזה בדיוק יהיה הקו הקדמי שלו (יחד עם ג'יימס).
בסוף זה לא הסתדר עם הנדריקס ועם מאריץ' בגלל כסף, אבל כולם מודים בפה מלא שזאת בדיוק היתה הכוונה.
לכן, דווקא הכתבות האלה מרמזות על רוח הדברים, גם אם בסוף הסגל ייראה אחרת.
מכאן אפשר להסיק שרוח הדברים היא לא להביא לכאן 4 שחקנים במליון, כפי שמופיעים בחלק מהסגלים, אלא להמשיך באותו קו ולעשות fine tuning.
yzafrir כתב:דבר אחד אני מסכים בבסיס שלו זה שהנדריקס יכול להגיע רק במקום ג'יימס . אין מקום לשניהם בסגל ואם שיחרור ג'יימס תמורת פיצוי והחתמת הנדריקס במקומו יביא להשקעה בסנטר בכיר נוסף אז אני בעד .
ג'יימס והנדריקס כלכך דומים גם באופי שזה מדהים . שניהם בחורים מקסימים וגם מבחינה מקצועית הם די דומים...
דבר נוסף , אם אליהו צפוי להרוויח מליון נטו , אין לי ספק שהוא לא ימשיך . אם הוא ירצה להמשיך הוא ירד בלפחות חצי מהסכום...
jol9 כתב:yzafrir כתב:דבר אחד אני מסכים בבסיס שלו זה שהנדריקס יכול להגיע רק במקום ג'יימס . אין מקום לשניהם בסגל ואם שיחרור ג'יימס תמורת פיצוי והחתמת הנדריקס במקומו יביא להשקעה בסנטר בכיר נוסף אז אני בעד .
ג'יימס והנדריקס כלכך דומים גם באופי שזה מדהים . שניהם בחורים מקסימים וגם מבחינה מקצועית הם די דומים...
דבר נוסף , אם אליהו צפוי להרוויח מליון נטו , אין לי ספק שהוא לא ימשיך . אם הוא ירצה להמשיך הוא ירד בלפחות חצי מהסכום...
לגבי ליאור אני מסכים איתך ועם כל מי שטען את מה שאמרת, אבל אני מסייג את זה לנוכחות של בלאט בקבוצה. זה לא עובד, ואין טעם ללכת עם הראש בקיר.
לגבי ג'יימס והנדריקס אני פחות מסכים. אם נניח שניהם יישבו על חוזה של 700-800K, אז יכול להיות שבלאט באופן הזה סוגר את עמדה 5 עם שני שחקנים שיכולים לשחק 20-25 דקות כל אחד,
וברמה מספיק טובה.
נכון - זה לא אידיאלי, אבל תחשבו עד כמה מצבנו היה טוב יותר עם שחקן כמו הנדריקס בסגל. יכול להיות אפילו הבדל בין הצלבה לפיינל פור.
לכן, אולי בהקשר הזה, כדאי לשים את החלומות בצד, ולהפסיק לחפש את הסנטר המצויין שיכול להשלים את ג'יימס, אלא פשוט להביא עוד סנטר טוב ומוכח שייסגור יחד עם ג'יימס את עמדה 5.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־14 אורחים