המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אלמוג כתב:פדרמן כבר מכין את התירוץ לזה שאין שוב גבוה נורמאלי, בטענה שהמיסוי על ג'יימס עלה משמעותית ולכן אין כסף.
LIAV10 כתב:אלמוג כתב:פדרמן כבר מכין את התירוץ לזה שאין שוב גבוה נורמאלי, בטענה שהמיסוי על ג'יימס עלה משמעותית ולכן אין כסף.
מעניין אם יש לו יועץ שיווקי, כל שנה הוא מכין תירוצים מראש כאילו כתבו בשבילו טבלה.
er79 כתב:איכשהו ידעתי שהשם של כהן ישתרבב. אם מדובר בסנטר שלישי, ושלישי בלבד-לליגה, במקום זלמנסון, אני בעד. יש לו סייז ויד רכה מחוץ לקשת. יש עם מה לעבוד.
felix_r כתב:
ממה אפשר להיות מבסוט כל כך? הנדריקס ו/או טיוס לא יעשו את מכבי טובה יותר.
גל גל כתב:er79 כתב:איכשהו ידעתי שהשם של כהן ישתרבב. אם מדובר בסנטר שלישי, ושלישי בלבד-לליגה, במקום זלמנסון, אני בעד. יש לו סייז ויד רכה מחוץ לקשת. יש עם מה לעבוד.
איפה ראית משהו עליו?
felix_r כתב:
LIAV10 כתב:מישהו לוקח על עצמו את פתיחת ת׳רד המלפפוניאדה החדש?
er79 כתב:felix_r כתב:
אולי, אבל אותו הדבר אפשר גם להגיד על אליהו
MTA2311 כתב:גלדסטון אמר בחדשות הספורט שכבר מתנהל מו"מ עם רכז זר.
Assaf M כתב:מכבי צריכה כוכב. סטאר, ווינר, ג'רמי פארגו סטייל. הייתי אומר ג'ורדון פארמר אבל הוא חתום על חוזה עתק.
כוכב שיקח את הכדור האחרון.
yellowaura כתב:Assaf M כתב:מכבי צריכה כוכב. סטאר, ווינר, ג'רמי פארגו סטייל. הייתי אומר ג'ורדון פארמר אבל הוא חתום על חוזה עתק.
כוכב שיקח את הכדור האחרון.
מכבי חייבת כוכב זה נכון. פארגו בהחלט מתאים אבל חשוב לזכור שגם שהיה במכבי בשיא הוא לא היה שייך לרמות הגבוהות ביותר של דיאמנטידיס, ספאנוליס...
כלומר פארגו שחקן חשוב מאוד וכדאי שהוא יהיה במכבי שנה הבאה. אבל מכבי חייבת עוד שחקן איכותי לידו בסקנד. בזה אני מסכים עם צפריר. עם היקמן לא נגיע לכלום. חוץ מזה שילוב השחקנים חייב להיות עם מחשבה על אסטרטגיה מסוימת כמו שהיה בזמנו עם פארגו- פרקינס- אידסון והגנת הלחץ. חייבים למצוא איזו שיטה. השנה לא היה כלום חוץ מאוסף שחקנים ששיחקו כדורסל משעמם ובסיסי.
פארמר מוכשר מאוד אבל רך בהגנה. הייתי שמח לראות אותו בסקנד כי יש לו יכולות קליעה מצויינת לשלוש.