המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:מכבי במו"מ (לא רשמי כי אנחנו באמצע העונה...) עם לנגפורד ובובי בראון. לנגפורד אמור להיות השחקן היקר. בובי בראון אמור להגיע בסכומים של כ-500-600K.
פט קלאת'ס או דאון תומפסון כנראה יהיו על משבצת ה-4 הזול וימלאו יחד עם טיוס את העמדה הזו, כשטיוס אמור להיות אופציה לשחק גם ב-5 אם צריך, בדיוק כמו הנדריקס שמכבי מאוד רוצה להחזיר. אם לא יתקדמו איתו, סיכוי טוב לראות פה את ג'ון בריאנט.
אליהו יישאר רק אם יקצץ משמעותית בשכר והנטיה היא להפרד ממנו.
שון ג'יימס ודוין סמית' אמורים להשלים את מכסת 6 הזרים. אם תגיע הצעה שאי אפשר לסרב לה על ג'יימס, ייתכן שהוא יעזוב וזה גם יחזיר את אופציית ג'ון בריאנט לתמונה, על אף שהוא לא אתלט כמו הנדריקס.
בלאט ראה את המודל של פנאתינאייקוס עם לאזמה וגיסט האתלטים והבעיות שזה יוצר לכל קבוצה עם שחקנים כבדים ורוצה להגיע למצב דומה במכבי אם אפשרות תחלופה בין שחקנים כמו ג'יימס, הנדריקס וטיוס, שיכולים להכנס למשבצת הזו, כשטיוס והנדריקס גם כאלה שיכולים לשים יותר גוף ומאסה על שחקנים מאסיביים יותר, בעיה שהיתה לשון ג'יימס.
פלניניץ' בתוכנית להיות מושאל לעונה הקרובה כדי לראות אם אולי כן יכול להתפתח ממנו משהו אחרי ששמו עליו 300K דמי שחרור.
yzafrir כתב:חוץ מפארגו ודיון תומפסון ואולי בראון , אף שם ברשימה הזאת לא מלהיב אותי במיוחד .
גורדון זה הגרסא המעודנת יותר של אלן אנדרסון
גיסט יקר מידי לעמדה 4 וחבל על ההשקעה . אני חושב שאליהו , קלאטס וטיוס יכולים להחזיק את העמדה הזאת מספיק טוב....
לבראיינט יש נתונים פיזיים שהם יתרון גדול בליגה הגרמנית אבל ביורוליג אני לא בטוח שהוא יכול לעשות מספרים כאלו מרשימים . סך הכל מדובר בנגר ולא באיזה כשרון גדול...
לגבי פול דיוויס , אני לא חושב שהוא השחקן שאנחנו מחפשים , הוא לא מספיק פיזי ואין לו משחק פוסטאפ מספיק טוב...
בכלל בעונת המלפפונים הזאת אנחנו מחפשים את אותם שחקנים שחיפשנו שנה שעברה ,
וחוסר ההצלחה השנה מראה שרובינו צדקנו בקיץ הקודם כשהתלוננו על בניית הקבוצה .
עפר כתב:אני קורא שאנשים מתווכחים על חסרון של לנגפוד + פארגו.
האם מישהו באמת מאמין שיש סיכוי קלוש שניהם יהיו כאן?
כל אחד מהם זה מעל מיליון נטו. כלומר שניהם ביחד זה לפחות 3 מיליון ברוטו.
תוסיפו לזה עוד סנטר של מיליון וחצי.
האם אתם חושבים באמת שמכבי תחזיק ב 3 שחקנים יקרים כאלו?
אם יהיה סנטר של מליון וחצי ועוד אחד מבין השניים הללו זה יהיה נס.
עובדה שרוצים להביא את הנדריקס בתור סנטר ליד ג"ימס.
האם הנדריקס ו\או ג"ימס יכולים להתמודד מול מסה של קבוצות בסדר גודל של ריאל או ברסה?
התשובה ברורה. מכבי לא ישקיעו על גארד מיליון נטו וגם על סנטר מיליון נטו.
אז כל מי שחושב שמכבי יביאו את לנגפורד ואת פארגו, אני מציע לו לגשת לספרייה ולקחת סרט של מדע בדיוני.
חנו'ש כתב:בובי בראון ולאנגפורד ביחד??![]()
ומי ינהל את ההתקפה בחוכמה? ימסור לשחקנים האחרים? יפעיל את הגבוהים??
סבתא שלי??
זו תהיה קבוצה אגואיסטית בלי שום יכולת קבוצתית (למרות שיכולת אישית גבוהה), בערך כמו מילאנו של העונה....
Thorin כתב:בובי בראון מחלק מעל חמישה אסיסטים למשחק, אם יש בעיה עם בראון היא בטח לא באגואיסטיות שלו(כמו שהזכירו כאן, יש מספר שחקנים שנהנו משנה מצוינת והמון בזכותו).
אני לא חושב שהוא הכי מתאים להוביל את מכבי ובגלל זה אני מעדיף את פארגו\פלאניניץ.
איזה רביעייה עדיפה בעיניכם?
פארגו,יוגב
לוגאן,יותם
או
בראון,יוגב
קית,יותם
אני לוקח בחשבון שהעלות של פאגו גבוה משל קית ולכן יש צורך בגארד זר זול יותר לצידו.
עפר כתב:אני קורא שאנשים מתווכחים על חסרון של לנגפוד + פארגו.
האם מישהו באמת מאמין שיש סיכוי קלוש שניהם יהיו כאן?
כל אחד מהם זה מעל מיליון נטו. כלומר שניהם ביחד זה לפחות 3 מיליון ברוטו.
תוסיפו לזה עוד סנטר של מיליון וחצי.
האם אתם חושבים באמת שמכבי תחזיק ב 3 שחקנים יקרים כאלו?
אם יהיה סנטר של מליון וחצי ועוד אחד מבין השניים הללו זה יהיה נס.
עובדה שרוצים להביא את הנדריקס בתור סנטר ליד ג"ימס.
האם הנדריקס ו\או ג"ימס יכולים להתמודד מול מסה של קבוצות בסדר גודל של ריאל או ברסה?
התשובה ברורה. מכבי לא ישקיעו על גארד מיליון נטו וגם על סנטר מיליון נטו.
אז כל מי שחושב שמכבי יביאו את לנגפורד ואת פארגו, אני מציע לו לגשת לספרייה ולקחת סרט של מדע בדיוני.
Holiday_Armadillo כתב:כמה פרטים מפיק וספורטאנדו
- מכבי ינסו להגיע להסכם עם מילאנו על השאלת הנדריקס(אולי לא נצטרך לשלם את כל השכר שלו ככה)
- טיוס ינצל את סעיף היציאה שלו מקאנטו(50K)ויגיע למכבי
- מכבי ינסו להימנע משאר החוזה של פלאניניץ'
- גם לוגאן על הכוונת
- מכבי עדיין חושבים האם להשאיר את היקמן
- העתיד של מדלי עדיין לא ידוע למרות שיש לו חוזה
- כל הישראלים של מכבי(כולל הצעירים)צפויים להמשיך חוץ ממורן רוט שצפוי לחפש קבוצה אחרת
לא מחדש עד תיסכול
or163 כתב:http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=6561
הלוואי וזה נכון.
http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=6559
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:כמה פרטים מפיק וספורטאנדו
- מכבי ינסו להגיע להסכם עם מילאנו על השאלת הנדריקס(אולי לא נצטרך לשלם את כל השכר שלו ככה)
- טיוס ינצל את סעיף היציאה שלו מקאנטו(50K)ויגיע למכבי
- מכבי ינסו להימנע משאר החוזה של פלאניניץ'
- גם לוגאן על הכוונת
- מכבי עדיין חושבים האם להשאיר את היקמן
- העתיד של מדלי עדיין לא ידוע למרות שיש לו חוזה
- כל הישראלים של מכבי(כולל הצעירים)צפויים להמשיך חוץ ממורן רוט שצפוי לחפש קבוצה אחרת
לא מחדש עד תיסכול
כאילו, יש מצב שנשאר עם אותה קבוצה עלובה בדיוק בחיזוק הנדריקס וטיוס....
נהדר....
חנו'ש כתב:בובי בראון ולאנגפורד ביחד??![]()
ומי ינהל את ההתקפה בחוכמה? ימסור לשחקנים האחרים? יפעיל את הגבוהים??
סבתא שלי??
זו תהיה קבוצה אגואיסטית בלי שום יכולת קבוצתית (למרות שיכולת אישית גבוהה), בערך כמו מילאנו של העונה....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים