הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי סילבר » 19 אפריל 2013, 16:40

מעין כתב:
er79 כתב:לא שונא אותו (העצבים שהיו לי עליו כבר פגו) אבל מכאן ועד להפוך אותו לשחקן ען עונה סבירה ולרכז יורוליג טוב? הגזמה בעיניי. הבעיה היא שאנשים עדיין מקובעים על הסדרה שלו נגד פאו. מספיק להיתקע בקיבעון הזה. לא אמרתי שהוא לא יכול להיות שחקן מחליף, אבל קח בחשבון שסאגת קובאן תחזור גם הקיץ, אולי ברזולוציות יותר גבוהות, ובדרך אתה תפספס אלטרנטיבות טובות ממנו, כאשר מכבי תילחם עליו מלחמה לא שווה בעיניי. ואין מה לעשות, מקל נותן עונה טובה ממנו, ולכן הוא ראוי יותר.

מקל נתן עונה טובה ממנו בליגה הישראלית. אי אפשר לקחת אותה כמדד. אוחיון שלישי ביורוליג מבחינת מדד אסיסטים-איבודים ויש לו שמונה נקודות למשחק, סטטיסטיקות לא רעות בכלל.

גם אוחיון שיחק נגד חיפה. הוא קלע מעל 30 נק'? הרי חיפה בליגה הישראלית אלא אם אתה רוצה לתת למקל הנחה שגרינברג לא עמד על הקווים?
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי מעין » 19 אפריל 2013, 16:52

סילבר כתב:
מעין כתב:
er79 כתב:לא שונא אותו (העצבים שהיו לי עליו כבר פגו) אבל מכאן ועד להפוך אותו לשחקן ען עונה סבירה ולרכז יורוליג טוב? הגזמה בעיניי. הבעיה היא שאנשים עדיין מקובעים על הסדרה שלו נגד פאו. מספיק להיתקע בקיבעון הזה. לא אמרתי שהוא לא יכול להיות שחקן מחליף, אבל קח בחשבון שסאגת קובאן תחזור גם הקיץ, אולי ברזולוציות יותר גבוהות, ובדרך אתה תפספס אלטרנטיבות טובות ממנו, כאשר מכבי תילחם עליו מלחמה לא שווה בעיניי. ואין מה לעשות, מקל נותן עונה טובה ממנו, ולכן הוא ראוי יותר.

מקל נתן עונה טובה ממנו בליגה הישראלית. אי אפשר לקחת אותה כמדד. אוחיון שלישי ביורוליג מבחינת מדד אסיסטים-איבודים ויש לו שמונה נקודות למשחק, סטטיסטיקות לא רעות בכלל.

גם אוחיון שיחק נגד חיפה. הוא קלע מעל 30 נק'? הרי חיפה בליגה הישראלית אלא אם אתה רוצה לתת למקל הנחה שגרינברג לא עמד על הקווים?

תעשה טובה. אם כל הכדורים היו הולכים אל אוחיון, הוא היה לוקח על עצמו את המשחק ובאמת היה לו יום באמת מוצלח, אז הוא היה יכול לעשות 30 נקודות מול חיפה. במיוחד עם איך שהוא שיפר את הקליעה מבחוץ שלו. אבל לא כל הכדורים ילכו אליו. למה? כי למכבי יש עוד כלים.
מעין

הודעהעל ידי jol9 » 19 אפריל 2013, 18:03

er79 כתב:לא צריך את עזרתך, תודה. לרגע לא חשבתי שבלאט לא רוצה את יותם, אבל לא תמיד בלאט צודק. ההנהלה רצתה את סופו, בלאט לא, בלאט טעה. אותו הדבר בנוגע לעוד שחקנים. לא תמיד מה שבלאט מביא הוא בינגו. יותם לא בינגו. ונעימי השנה היה הרבה יותר טוב ממנו, זה הכל, איך שלא תסובב אותו. יכול להיות שיותם יהיה פה, אני אשמח מאוד אם לא.

ברמת העיקרון יש צדק במה שאתה אומר, רק שנעימי לא בדיוק גם נתן עונה גדולה ברוסיה. הוא פתח מצויין אבל אח"כ ירד. לא יודע מה קורה עכשיו, אבל זה לא שהוא
נותן עונה פנומנלית שלא משאירה מקום לספק.

פרט לכך, בלאט לדעתי יהיה זה שייבחר, והוא ייבחר ביותם. אם החוזה יהיה נמוך (300K ולא יותר) אז זאת גם תהיה עסקה טובה עם סיכויי הצלחה טובים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי סילבר » 19 אפריל 2013, 18:36

מעין כתב:
סילבר כתב:
מעין כתב:

תעשה טובה. אם כל הכדורים היו הולכים אל אוחיון, הוא היה לוקח על עצמו את המשחק ובאמת היה לו יום באמת מוצלח, אז הוא היה יכול לעשות 30 נקודות מול חיפה. במיוחד עם איך שהוא שיפר את הקליעה מבחוץ שלו. אבל לא כל הכדורים ילכו אליו. למה? כי למכבי יש עוד כלים.

קבל טובה: הכדורים בחיפה הולכים קודם כל לסטול. ד"א למקל ממוצע אסיסטים של 5.3 למשחק.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 אפריל 2013, 18:51

אם להגיד את האמת, לאוחיון היו משחקים עם הרבה נק׳ בקמפיין האחרון של הנבחרת. חיפה זה לא דוגמא לכלום.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 19 אפריל 2013, 19:22

er79 כתב:לא צריך את עזרתך, תודה. לרגע לא חשבתי שבלאט לא רוצה את יותם, אבל לא תמיד בלאט צודק. ההנהלה רצתה את סופו, בלאט לא, בלאט טעה. אותו הדבר בנוגע לעוד שחקנים. לא תמיד מה שבלאט מביא הוא בינגו. יותם לא בינגו. ונעימי השנה היה הרבה יותר טוב ממנו, זה הכל, איך שלא תסובב אותו. יכול להיות שיותם יהיה פה, אני אשמח מאוד אם לא.

מסכים איתך. אני גם הייתי מעדיף את נעימי על פני יותם.אני מרגיש גם שהוא התגבר וזה לא אותו נעימי שראיתי בהפועל. הבעיה היא שגם MTA צודק, בלאט יעדיף את יותם על פני נעימי. זה חסרון של בלאט לפי דעתי ואפשר להתווכח על זה, שהוא תמיד יעדיף את goody goody גם אם השחקן "אפור" על פני אחד כמו נעימי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2013, 20:52

toja27 כתב:

מסכים איתך. אני גם הייתי מעדיף את נעימי על פני יותם.אני מרגיש גם שהוא התגבר וזה לא אותו נעימי שראיתי בהפועל. הבעיה היא שגם MTA צודק, בלאט יעדיף את יותם על פני נעימי. זה חסרון של בלאט לפי דעתי ואפשר להתווכח על זה, שהוא תמיד יעדיף את goody goody גם אם השחקן "אפור" על פני אחד כמו נעימי.

ברור, מסכים איתך לחלוטין, לא טענתי אחרת. בלאט יעדיף את יותם, אבל הוא טועה.
er79

הודעהעל ידי סילבר » 20 אפריל 2013, 01:55

LIAV10 כתב:אם להגיד את האמת, לאוחיון היו משחקים עם הרבה נק׳ בקמפיין האחרון של הנבחרת. חיפה זה לא דוגמא לכלום.

גם גליל לא דוגמה לכלום והיום פרגו לא יגיע לכאן בפחות מ 1.5M. תתפלא, שחקנים מתבגרים ומשתבחים גם בליגת קופל. לעניות דעתי, היום מקל טוב מאוחיון ולעושר דעתי, נעימי משאיר אבק להלפרין שדועך. אני לא מבין איך בלאט לא רואה את הלפרין כפי שהוא באמת. מדהים בעיניי.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי סילבר » 20 אפריל 2013, 01:58

er79 כתב:
toja27 כתב:

ברור, מסכים איתך לחלוטין, לא טענתי אחרת. בלאט יעדיף את יותם, אבל הוא טועה.

אם לחשוב מעט לעומק, בחירת שחקנים היא תכונה שבלאט לא אמור להתגאות בה בCV שלו.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי refael » 20 אפריל 2013, 15:14

אוחיון רוט
פארגו הלפרין
סמית פניני
קלייזה טיוס
גיימס וויאקס

פלאניניץ אוחיון
לאנגפורד הלפרין
סמית פניני
קלאטס טיוס
גיימס בארץ
תמונה
refael

הודעהעל ידי סילבר » 20 אפריל 2013, 16:07

refael כתב:אוחיון רוט
פארגו הלפרין
סמית פניני
קלייזה טיוס
גיימס וויאקס

פלאניניץ אוחיון
לאנגפורד הלפרין
סמית פניני
קלאטס טיוס
גיימס בארץ

אני לא מבין כיצד אנשים עדיין דובקים בפניני והלפרין שנמצאים אובר דה היל, בירידה ומאיצים כלפי מטה. האחד מסריח את תלאביב והאחר את הבווארים. השכר שלהם יהיה מעיק ביחס לכל ישראלי אחר. נעימי ומקל עולים על שניהם, כנ"ל טיוס, כנ"ל בלו המושבת. אם כבר ישראלים רופסים, אני מעדיף צעירים רעבים וזולים שעתידם לפניהם ואסתפק גם בזקנים רעבים כגון רוט ואפילו יבזורי.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי felix_r » 20 אפריל 2013, 16:15

קשה להאשים את פניני בחוסר תרומה כאשר השחקן המרכזי של הקבוצה, שמשחק הכי הרבה דקות בכל משחק, הוא השחקן בעמדה של פניני (סמית').
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 אפריל 2013, 16:29

כשאני חושב על איך אני הולך לבנות את מכבי, אני חושב בעיקר על מה לא היה לי העונה. מספר דברים.
הבולט מכולם זה בעל בית- ואני כמובן מדבר על מנהל משחק. במכבי שיחקו העונה כמה שחקנים עם איכויות התקפיות ברורות אבל מי שראה את מכבי נתקעת שוב ושוב מול ברצלונה וריאל או לחלופין ראה את הסטים ההתקפיים שרצים בצסק"א או אפילו בחימקי יכל לראות את הצורך בבעל בית. לפעמים היקמן לקח פיקוד, לפעמים לוגאן, לפעמים סמית' אבל לרוב הדברים באו במהלכי אחד על אחד ארעיים ולא מתוך עבודה קבוצתית אמיתית.
יוגב אוחיון הוא שחקן הגנה טוב. הוא שחקן חדירה והוצאה די טוב. הוא שחקן פיק אנד רול בינוני וסקורר חלש. האיכויות המוגבלות שלו לא מספיקות ומכבי צריכה שחקן שיביא את כל המכלול. רוצים שם? אתם נוקבים בו ברובכם: ג'רמי פארגו.
אני מת על פארגו כי בעיניי הוא באמת אחד שהיה לו הכל. יצירתי מאוד, קשוח בהגנה, חודר, משחק את הפיקנרול, קולע מבחוץ ולא מפחד לקחת על עצמו. אני מאמין שהוא הטוב ביותר בשוק ולמכבי יש יכולת להביא אותו, אחרי עונותיים לא ממצות בNBA.
בעמדה מספר שתיים הייתי ממזג בין היקמן ללוגאן ומחפש שחקן שיהיה יציב יותר אבל יתבסס בעיקרו על קליעה משלוש. הוא יהיה חייב להיות שומר טוב ולתת עזרה אמיתית בניהול המשחק. בקיצור- קלעי אפקטיבי של 40% ומעלה משלוש שגם יכול להוריד לחץ מהרכז וליצור גם בעצמו. לנגפורד יכול להיות אדיר אבל אני ריאלי. קיימים שמות נוספים בשוק וצריך לאתר אותם. רוצים לצאת מהקופסא? אני מביא את שני האחים פארגו. רוצים עוד שם? סת' קארי, האח של סטפן. אני בטוח שיש עוד רבים וטובים בשוק.
אני בעד יותם הלפרין, הגיע הזמן שכבר יחזור. הוא מנוסה, הוא נותן שכל ואופציית קליעה סולידית והוא כבר לגמרי יכול לתפוס מעמד של שחקן ספסל. מכאן כל פעולה חיובית שיעשה רק תזקף לזכותו, וזו עמדה נוחה עבורו להצליח.
עמדה מספר שלוש של מכבי טובה ואני נשאר עם סמית' ופניני, גם אם ברור לי שלא יקלעו המון נקודות. אני לא צריך את זה מהשלוש המודרני, שאמור בעיקר לתת אולראונד גיים ושניהם עושים את זה טוב.
אני נשאר עם אליהו. כי הוא שחקן טוב וכי מכבי הצליחה גם איתו והוא לא באמת נטל. מכבי מקבלת ממנו נקודות, אסיסטים וריבאונדים (בסדר הזה) באיכות גבוהה מעמדה 4 והיא צריכה אותו טוב. אני מצרף לאליהו פאוור פורוורד שירווח את המגרש. יכול להיות שאפילו את דייויד בלו. מה שכן, חשוב שאותו ארבע יהיה ספק נקודות אמין ביורוליג לא פחות מאליהו, שהציג את מחנקיו לאורך ההיסטוריה די פעמים כדי לפקפק בו. מן הסתם, עליו להיות גם פיזי וקשוח ממנו (כמה זה כבר קשה?)
בחמש אני הולך על 3 שחקנים: האחד הוא כמובן ג'יימס המצויין, שלאו דווקא חייב לעלות בחמישיה הפותחת אבל אמור לקבל נתח דומה של דקות. השני הוא אלכס טיוס, כיוון שהוא ישראלי, כיוון שהוא מביא את מה שהוא מביא גם ביורוליג (ריבאונדים, דאנקים, חסימות) וכיוון שהוא יוכל לסייע גם כ4 במידת הצורך. את הכסף האמיתי אני שם על ביג מן אמיתי. 2.10 על 110 ומעלה, כזה שיכול לשחק בפנים בשני הצדדים. גם פה לא חסרים שמות. לא צריך שחקן שירווח את הפרקט ב5 אלא יטחן בפנים. לכן אני פחות מתלהב מבריאנט או בורוסיס למרות ששניהם די מהוקצעים גם בפוסט. אני שוב לא בוחר שם כי כאמור, השוק ייפתח והשמות כבר ייכתבו- עדיין לא בחרתי לי פייבוריט פה.
שורה תחתונה- הייתי רוצה לראות את מכבי חוזרת לשחק בכלים לא קונבנציונליים. כמו בלאט, הייתי מת לראות פה רכז שלם כמו פארמר, סקורר מחונן כמו לנגפורד, רוצח משלוש כמו בלו ובאמצע את סופו האימתני. השמות כבר לא רלוונטיים, אבל מכבי צריכה לבנות לעצמה את השחקנים שמביאים את האיכויות האלה. ואולי לאו דווקא את אלה, אבל אם נביא את השחקנים שיביאו יכולות עלית באספקטים מסויימים, שם נוכל להביא את עצמנו לידי ביטוי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי סילבר » 20 אפריל 2013, 17:46

felix_r כתב:קשה להאשים את פניני בחוסר תרומה כאשר השחקן המרכזי של הקבוצה, שמשחק הכי הרבה דקות בכל משחק, הוא השחקן בעמדה של פניני (סמית').

דוגמה מאיגרא רמה: קארול מקבל בד"כ שאריות מפרננדס. הוא תורם כשהוא נכנס.
פניני של לפני 3 שנים תרם ועוד איך תרם ולכן גם נתח הדקות שלו עלה בהתאמה. הוא לא פוגע שנתיים. מה ישתנה לגביו בקבוצה שאמורה להיות טובה יותר? הוא בירידה ולמרות שאני אוהב את השטיקים שלו, אני מוותר עליו.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי סילבר » 20 אפריל 2013, 17:48

החציל האצטקי כתב:כשאני חושב על איך אני הולך לבנות את מכבי, אני חושב בעיקר על מה לא היה לי העונה. מספר דברים.
הבולט מכולם זה בעל בית- ואני כמובן מדבר על מנהל משחק. במכבי שיחקו העונה כמה שחקנים עם איכויות התקפיות ברורות אבל מי שראה את מכבי נתקעת שוב ושוב מול ברצלונה וריאל או לחלופין ראה את הסטים ההתקפיים שרצים בצסק"א או אפילו בחימקי יכל לראות את הצורך בבעל בית. לפעמים היקמן לקח פיקוד, לפעמים לוגאן, לפעמים סמית' אבל לרוב הדברים באו במהלכי אחד על אחד ארעיים ולא מתוך עבודה קבוצתית אמיתית.
יוגב אוחיון הוא שחקן הגנה טוב. הוא שחקן חדירה והוצאה די טוב. הוא שחקן פיק אנד רול בינוני וסקורר חלש. האיכויות המוגבלות שלו לא מספיקות ומכבי צריכה שחקן שיביא את כל המכלול. רוצים שם? אתם נוקבים בו ברובכם: ג'רמי פארגו.
אני מת על פארגו כי בעיניי הוא באמת אחד שהיה לו הכל. יצירתי מאוד, קשוח בהגנה, חודר, משחק את הפיקנרול, קולע מבחוץ ולא מפחד לקחת על עצמו. אני מאמין שהוא הטוב ביותר בשוק ולמכבי יש יכולת להביא אותו, אחרי עונותיים לא ממצות בNBA.
בעמדה מספר שתיים הייתי ממזג בין היקמן ללוגאן ומחפש שחקן שיהיה יציב יותר אבל יתבסס בעיקרו על קליעה משלוש. הוא יהיה חייב להיות שומר טוב ולתת עזרה אמיתית בניהול המשחק. בקיצור- קלעי אפקטיבי של 40% ומעלה משלוש שגם יכול להוריד לחץ מהרכז וליצור גם בעצמו. לנגפורד יכול להיות אדיר אבל אני ריאלי. קיימים שמות נוספים בשוק וצריך לאתר אותם. רוצים לצאת מהקופסא? אני מביא את שני האחים פארגו. רוצים עוד שם? סת' קארי, האח של סטפן. אני בטוח שיש עוד רבים וטובים בשוק.
אני בעד יותם הלפרין, הגיע הזמן שכבר יחזור. הוא מנוסה, הוא נותן שכל ואופציית קליעה סולידית והוא כבר לגמרי יכול לתפוס מעמד של שחקן ספסל. מכאן כל פעולה חיובית שיעשה רק תזקף לזכותו, וזו עמדה נוחה עבורו להצליח.
עמדה מספר שלוש של מכבי טובה ואני נשאר עם סמית' ופניני, גם אם ברור לי שלא יקלעו המון נקודות. אני לא צריך את זה מהשלוש המודרני, שאמור בעיקר לתת אולראונד גיים ושניהם עושים את זה טוב.
אני נשאר עם אליהו. כי הוא שחקן טוב וכי מכבי הצליחה גם איתו והוא לא באמת נטל. מכבי מקבלת ממנו נקודות, אסיסטים וריבאונדים (בסדר הזה) באיכות גבוהה מעמדה 4 והיא צריכה אותו טוב. אני מצרף לאליהו פאוור פורוורד שירווח את המגרש. יכול להיות שאפילו את דייויד בלו. מה שכן, חשוב שאותו ארבע יהיה ספק נקודות אמין ביורוליג לא פחות מאליהו, שהציג את מחנקיו לאורך ההיסטוריה די פעמים כדי לפקפק בו. מן הסתם, עליו להיות גם פיזי וקשוח ממנו (כמה זה כבר קשה?)
בחמש אני הולך על 3 שחקנים: האחד הוא כמובן ג'יימס המצויין, שלאו דווקא חייב לעלות בחמישיה הפותחת אבל אמור לקבל נתח דומה של דקות. השני הוא אלכס טיוס, כיוון שהוא ישראלי, כיוון שהוא מביא את מה שהוא מביא גם ביורוליג (ריבאונדים, דאנקים, חסימות) וכיוון שהוא יוכל לסייע גם כ4 במידת הצורך. את הכסף האמיתי אני שם על ביג מן אמיתי. 2.10 על 110 ומעלה, כזה שיכול לשחק בפנים בשני הצדדים. גם פה לא חסרים שמות. לא צריך שחקן שירווח את הפרקט ב5 אלא יטחן בפנים. לכן אני פחות מתלהב מבריאנט או בורוסיס למרות ששניהם די מהוקצעים גם בפוסט. אני שוב לא בוחר שם כי כאמור, השוק ייפתח והשמות כבר ייכתבו- עדיין לא בחרתי לי פייבוריט פה.
שורה תחתונה- הייתי רוצה לראות את מכבי חוזרת לשחק בכלים לא קונבנציונליים. כמו בלאט, הייתי מת לראות פה רכז שלם כמו פארמר, סקורר מחונן כמו לנגפורד, רוצח משלוש כמו בלו ובאמצע את סופו האימתני. השמות כבר לא רלוונטיים, אבל מכבי צריכה לבנות לעצמה את השחקנים שמביאים את האיכויות האלה. ואולי לאו דווקא את אלה, אבל אם נביא את השחקנים שיביאו יכולות עלית באספקטים מסויימים, שם נוכל להביא את עצמנו לידי ביטוי.

הלפרין בירידה קיצונית. ראה נתוניו במינכן. הוא לא אותו יותם וגם לא יהיה. צריך להסתכל קדימה ולמצוא פרוספקט ישראלי חדש כמו גייק כהן.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 אפריל 2013, 18:23

היית רוצה את סת׳ קארי?
הוא לא בן 19?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 אפריל 2013, 18:39

23. ראית אותו זורק לסל?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 20 אפריל 2013, 18:45

חציל, עם אליהו אני לא כל כך חושב שיש כסף לסגל שאתה מדבר עליו. חוץ מזה, פארגו הוא הרבה דברים, אבל פיק אנד רול זה לא כל כך הצד החזק שלו. הוא גארד של חדירה ומסירה ואת זה הוא עשה מצויין במכבי.
שחף

הודעהעל ידי yellowaura » 20 אפריל 2013, 18:50

סילבר כתב:
החציל האצטקי כתב:כשאני חושב על איך אני הולך לבנות את מכבי, אני חושב בעיקר על מה לא היה לי העונה. מספר דברים.

הלפרין בירידה קיצונית. ראה נתוניו במינכן. הוא לא אותו יותם וגם לא יהיה. צריך להסתכל קדימה ולמצוא פרוספקט ישראלי חדש כמו גייק כהן.

פניני במיוחד היום הוא 4 נטו. השנה לא היה מחליף לסמית' בכלל. חייבים גארד גבוה שייתן דק' מנוחה לסמית'.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 אפריל 2013, 18:56

שחף כתב:חציל, עם אליהו אני לא כל כך חושב שיש כסף לסגל שאתה מדבר עליו. חוץ מזה, פארגו הוא הרבה דברים, אבל פיק אנד רול זה לא כל כך הצד החזק שלו. הוא גארד של חדירה ומסירה ואת זה הוא עשה מצויין במכבי.

פארגו שבע רמות מעל כל שחקן במכבי בפיק אנד רול. עשה את זה מעולה עם הנדריקס בזמנו ובכלל.

אני מוכן לוותר על אליהו רק בתנאי שבלו חוזר הנה. מכבי חייבת לטעמי ישראלי טוב בכל עמדה כמאסט. פניני מבחינתי 3 וככזה הוא הכי טוב. ההצבה שלו ב4 רק פוגעת בו (ראינו את הפיקציה הזאת מספיק בעונת גרשון).
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים