המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מה שלא מובן לי זה התקציב של מלאגה
הם בנו שם קבוצה לא רעה ולא זולה ועדיין ביזבזו 3.5 מליון יורו פחות ממכבי
נראה לי שמכבי זה כמו תקציב הביטחון כרגע, הרבה פינוקים שלא צריכים להיות מעלים את התקציב ומכריחים להוציא יותר בשביל להגיע לתוצאה בינונית
yellowaura כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שלא מובן לי זה התקציב של מלאגה
נראה לי שמכבי זה כמו תקציב הביטחון כרגע, הרבה פינוקים שלא צריכים להיות מעלים את התקציב ומכריחים להוציא יותר בשביל להגיע לתוצאה בינונית
מכבי ירדה מתקציב של 19 מיליון יורו לפני שנה לתקציב של 15.5 מיליון יורו השנה שזה כמעט כמו הממוצע של קבוצות יורוליג. השנה לא היו הרבה פינוקים... זה כל הסיפור. אתה לא יכול להתמודד בצורה ראויה שאתה מקצץ 3.5 מיליון יורו מהתקציב.
קבוצה כמו מכבי זה מועדון גדול עם הרבה יותר הכנסות ממאלגה וגם יותר הוצאות. בשביל סדר גודל של מועדון כמו מכבי זה תקציב נמוך. תראי תקציבים של מועדונים גדולים כמו צסק"א וריאל.
פאו (עם דיאמנטידיס) ואולימפיאקוס (ספאנוליס) שדיברו הרבה על הקיצוץ בתקציב מעמידים תקציב גבוה משל מכבי.
מלאגה בנתה קבוצה בינונית. תורידי את המסורת+ מאמן בינוני ותקבלי קבוצה בינונית כמו מכבי.
Holiday_Armadillo כתב:yellowaura כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שלא מובן לי זה התקציב של מלאגה
מכבי ירדה מתקציב של 19 מיליון יורו לפני שנה לתקציב של 15.5 מיליון יורו השנה שזה כמעט כמו הממוצע של קבוצות יורוליג. השנה לא היו הרבה פינוקים... זה כל הסיפור. אתה לא יכול להתמודד בצורה ראויה שאתה מקצץ 3.5 מיליון יורו מהתקציב.
קבוצה כמו מכבי זה מועדון גדול עם הרבה יותר הכנסות ממאלגה וגם יותר הוצאות. בשביל סדר גודל של מועדון כמו מכבי זה תקציב נמוך. תראי תקציבים של מועדונים גדולים כמו צסק"א וריאל.
פאו (עם דיאמנטידיס) ואולימפיאקוס (ספאנוליס) שדיברו הרבה על הקיצוץ בתקציב מעמידים תקציב גבוה משל מכבי.
מלאגה בנתה קבוצה בינונית. תורידי את המסורת+ מאמן בינוני ותקבלי קבוצה בינונית כמו מכבי.
כשאני מדברת על ''פינוקים'' אני מדברת על הכל חוץ מעל תקציב השחקנים
ואני לעולם לא אצפה ממכבי שיוציאו כמו הקבוצות הטורקיות\רוסיות\ספרדיות אבל אין סיבה שתקציב השחקנים יהיה בערך 50% מהתקציב הכולל
Allan Turing כתב:אני חייב להגיד, שצריך להגדיל את התקציב, אבל לא בהרבה.
מספיק להיות מקום שישי בתקציב (~20M) בכדי להוות פאקטור.
Allan Turing כתב:אני יוצא מנקודת הנחה שלכל הקבוצות יש בערך את אותן ההוצאות..