הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי שחף » 20 אפריל 2013, 19:00

בשביל זה יש ת'יוס. ישראלי, שומר, ריבאונדר סביר ואחד שכנראה לבלאט יש יותר סבלנות אליו. במקרה של אליהו זה לא זה כבר 3 שנים.

לגבי פארגו, לא כל כך זוכר פיק אנד רולים שלו, למעט כל מיני הבלחות. המשחק שלו בנוי מלעבור את השומר שלו ולחדור לסל, לא ממהלכי פיק אנד רול.
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 אפריל 2013, 19:05

רק שטיוס מוגבל להחריד. ראן ג'אמפ וזהו. כבר ראינו איך מכבי נראית עם שחקן כמו לאזמה בעמדה הזאת וזה היה מראה מזוויע...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 20 אפריל 2013, 19:24

אני מעדיף שחקן כזה, זול, על חשבון מישהו כמו אליהו שלא נותן כלום בהגנה וגם שורף מיליון וחצי דולר ברוטו.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אפריל 2013, 19:27

החציל האצטקי כתב:רק שטיוס מוגבל להחריד. ראן ג'אמפ וזהו. כבר ראינו איך מכבי נראית עם שחקן כמו לאזמה בעמדה הזאת וזה היה מראה מזוויע...

לאזמה שיחק רק 5.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 20 אפריל 2013, 19:29

הסגל שלי:

C- דיוויס- סנטר עם מאסה אבל אתלטי יחסית. יעזוב את חימקי ככל הנראה. 1.9 מיליון דולר ברוטו.
C- גיי'מס- 1.2 מיליון ברוטו לאחר שדרוג לחוזה הקיים.
PF- דולמן- 900,000 ברוטו. שחקן שהצליח בליגה הספרדית. זריז, אתלטי, קולע שלשות. גבוה ממדלי ב 3 ס"מ ובנוי יותר לעמדת הפורוורד
PF- אליהו- עד 1M ברוטו לחוזה חדש.
SF- סמית'- עד 1.1M ברוטו
SF- פניני- נו נניח שהוא סמול. בפועל גם ככה בקושי ישחק. כ- 700,000 ברוטו
SG- סאן אמטריו- עד 1.5M ברוטו. מבחינתי האס היחידי באירופה שבטווח מחירים נורמאלי. יכול לשחק 2 ו -3 . עונה בינונית שנותנת סיכוי.
SG- לאנדסברג- 500,000 ברוטו
PG- פארגו- 2 מיליון ברוטו
PG- אוחיון- 1 מיליון ברוטו

11.8 מיליון ברוטו
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Assaf M » 20 אפריל 2013, 19:39

פלאניניץ', אוחיון
לנגפורד, היקמן, הלפרין
סמית', פניני, לנדסברג
אליהו, דובלייביץ'
באראץ', ג'יימס, טיוס
Assaf M

הודעהעל ידי yellowaura » 20 אפריל 2013, 19:40

http://sports.walla.co.il/?w=//2634047

אני חייב להסכים עם חלק גדול מהדברים.
כמו שאני רואה את זה עדיף להיפרד מישראלים מאשר מהליגה הישראלית.

שחקנים בכירים ישראלים בגלל המס הגבוה פי 2 מזרים (עד כמה שאני יודע) הופכים להיות יקרים במידה מוגזמת מאוד

אני מאוד התחברתי לקבוצה גם שהיה ישראלי אחד כמו בורשטיין. חייב ישראלי אחד בחמישייה.

תחשבו מה אפשר לעשות עם המשכורת של פניני ואליהו שכמעט 3 מיליון ברוטו. את יכול לקנות את פארגו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שחף » 20 אפריל 2013, 19:44

yellowaura כתב:הסגל שלי:

C- דיוויס- סנטר עם מאסה אבל אתלטי יחסית. יעזוב את חימקי ככל הנראה. 1.9 מיליון דולר ברוטו.
PF- דולמן- 900,000 ברוטו. שחקן שהצליח בליגה הספרדית. זריז, אתלטי, קולע שלשות. גבוה ממדלי ב 3 ס"מ ובנוי יותר לעמדת הפורוורד
SF- סמית'- עד 1.1M ברוטו
SG- סאן אמטריו- עד 1.5M ברוטו. מבחינתי האס היחידי באירופה שבטווח מחירים נורמאלי. יכול לשחק 2 ו -3 . עונה בינונית שנותנת סיכוי.

11.8 מיליון ברוטו

דולמן יכול להיות בכיף מדלי 2.
שחף

הודעהעל ידי yellowaura » 20 אפריל 2013, 19:53

Assaf M כתב:פלאניניץ', אוחיון
לנגפורד, היקמן, הלפרין
סמית', פניני, לנדסברג
אליהו, דובלייביץ'
באראץ', ג'יימס, טיוס

פלאניניץ' שחקן מוגבל משלוש . 9 מתוך 55 משלוש ביורוליג (16.4 %). אני חושב שזה תרם הרבה לחוסר ההצלחה של חימקי להעפיל להצלבה. אם מדברים על כך שהיום גבוהים צריכים לדעת לזרוק מ-שלוש זה תקף גם לגבי פוינט גארדים (יול, הוורטאס, תיאודוסיץ'...). אגב בגלל זה אוחיון לא מספיק טוב להיות פוינט גארד פותח . לפלאניניץ' גם חסר כוח מתפרץ. באמת שמדובר בשחקן טוב אבל פארגו למשל ב- 2 דרגות עדיף עליו.

באראץ'. די הבנאדם סוס מת. 5 נק' באפס כ- 4 ריב'. אני חושב שהשיא שלו היה נגד סופו ומאז שניהם בירידה תלולה.

נקודה נוספת היא סגל של 7 זרים. אני דווקא מסכים לקונספט (אין ישראלים טובים בשוק. נמאס שצריך להתפשר על מקל, הלפרין או נעימי).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אפריל 2013, 19:56

אני לא נוהג לבנות סגלים בקיץ, כי עוד חודשיים- שלושה כולנו נגחך על הת'רד הזה, אבל שיהיה:

pg- פלאניניץ', יוגב.
sg- לנגפורד, לנדסברג, יותם\נעימי.
sf- סמית', בן רייס\ ישראלי אחר שלא עולה 800 אלף ברוטו כמו פניני.
pf- גיסט, טיוס.
c- באראץ, שון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 20 אפריל 2013, 19:59

שחף כתב:
yellowaura כתב:הסגל שלי:

SF- סמית'- עד 1.1M ברוטו

11.8 מיליון ברוטו

דולמן יכול להיות בכיף מדלי 2.

גם הנדריקס שיחק 4 בליגה הספרדית והיה שחקן טוב. ההבדל בין דולמן למדלי כמו שכבר ציינתי זה שדולמן בנוי להיות 4 (2.06 ומוטת ידיים ארוכה יותר). מדלי הוא טווינר בין 3 ל- 4 (2.03 עם מוטת ידיים ממוצעת ופחות קליל מדולמן). כמובן שאי אפשר לדעת מה יהיה...

אם אתה רוצה קלף בטוח הייתי הולך על פרינטזיס אבל זה היה מעלה לתג מחיר של 2M ברוטו ++
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Chen » 20 אפריל 2013, 20:00

פארגו/בוורלי, אוחיון/מקל
לנגפורד/לסטר האדסון/כריס דאגלס רוברטס,לנדסברג
כספי,פניני
גיסט,טיוס,רייט
דיוויס, גיימס

לא רלוונטי כי הסיכוי שכספי יגיע קלוש.. ואין לי ישראלי אחר שראוי להיות שחקן חמישיה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי rc4991 » 20 אפריל 2013, 21:31

החציל האצטקי כתב:כשאני חושב על איך אני הולך לבנות את מכבי, אני חושב בעיקר על מה לא היה לי העונה. מספר דברים.
הבולט מכולם זה בעל בית- ואני כמובן מדבר על מנהל משחק. במכבי שיחקו העונה כמה שחקנים עם איכויות התקפיות ברורות אבל מי שראה את מכבי נתקעת שוב ושוב מול ברצלונה וריאל או לחלופין ראה את הסטים ההתקפיים שרצים בצסק"א או אפילו בחימקי יכל לראות את הצורך בבעל בית. לפעמים היקמן לקח פיקוד, לפעמים לוגאן, לפעמים סמית' אבל לרוב הדברים באו במהלכי אחד על אחד ארעיים ולא מתוך עבודה קבוצתית אמיתית.
יוגב אוחיון הוא שחקן הגנה טוב. הוא שחקן חדירה והוצאה די טוב. הוא שחקן פיק אנד רול בינוני וסקורר חלש. האיכויות המוגבלות שלו לא מספיקות ומכבי צריכה שחקן שיביא את כל המכלול. רוצים שם? אתם נוקבים בו ברובכם: ג'רמי פארגו.
אני מת על פארגו כי בעיניי הוא באמת אחד שהיה לו הכל. יצירתי מאוד, קשוח בהגנה, חודר, משחק את הפיקנרול, קולע מבחוץ ולא מפחד לקחת על עצמו. אני מאמין שהוא הטוב ביותר בשוק ולמכבי יש יכולת להביא אותו, אחרי עונותיים לא ממצות בNBA.
בעמדה מספר שתיים הייתי ממזג בין היקמן ללוגאן ומחפש שחקן שיהיה יציב יותר אבל יתבסס בעיקרו על קליעה משלוש. הוא יהיה חייב להיות שומר טוב ולתת עזרה אמיתית בניהול המשחק. בקיצור- קלעי אפקטיבי של 40% ומעלה משלוש שגם יכול להוריד לחץ מהרכז וליצור גם בעצמו. לנגפורד יכול להיות אדיר אבל אני ריאלי. קיימים שמות נוספים בשוק וצריך לאתר אותם. רוצים לצאת מהקופסא? אני מביא את שני האחים פארגו. רוצים עוד שם? סת' קארי, האח של סטפן. אני בטוח שיש עוד רבים וטובים בשוק.
אני בעד יותם הלפרין, הגיע הזמן שכבר יחזור. הוא מנוסה, הוא נותן שכל ואופציית קליעה סולידית והוא כבר לגמרי יכול לתפוס מעמד של שחקן ספסל. מכאן כל פעולה חיובית שיעשה רק תזקף לזכותו, וזו עמדה נוחה עבורו להצליח.
עמדה מספר שלוש של מכבי טובה ואני נשאר עם סמית' ופניני, גם אם ברור לי שלא יקלעו המון נקודות. אני לא צריך את זה מהשלוש המודרני, שאמור בעיקר לתת אולראונד גיים ושניהם עושים את זה טוב.
אני נשאר עם אליהו. כי הוא שחקן טוב וכי מכבי הצליחה גם איתו והוא לא באמת נטל. מכבי מקבלת ממנו נקודות, אסיסטים וריבאונדים (בסדר הזה) באיכות גבוהה מעמדה 4 והיא צריכה אותו טוב. אני מצרף לאליהו פאוור פורוורד שירווח את המגרש. יכול להיות שאפילו את דייויד בלו. מה שכן, חשוב שאותו ארבע יהיה ספק נקודות אמין ביורוליג לא פחות מאליהו, שהציג את מחנקיו לאורך ההיסטוריה די פעמים כדי לפקפק בו. מן הסתם, עליו להיות גם פיזי וקשוח ממנו (כמה זה כבר קשה?)
בחמש אני הולך על 3 שחקנים: האחד הוא כמובן ג'יימס המצויין, שלאו דווקא חייב לעלות בחמישיה הפותחת אבל אמור לקבל נתח דומה של דקות. השני הוא אלכס טיוס, כיוון שהוא ישראלי, כיוון שהוא מביא את מה שהוא מביא גם ביורוליג (ריבאונדים, דאנקים, חסימות) וכיוון שהוא יוכל לסייע גם כ4 במידת הצורך. את הכסף האמיתי אני שם על ביג מן אמיתי. 2.10 על 110 ומעלה, כזה שיכול לשחק בפנים בשני הצדדים. גם פה לא חסרים שמות. לא צריך שחקן שירווח את הפרקט ב5 אלא יטחן בפנים. לכן אני פחות מתלהב מבריאנט או בורוסיס למרות ששניהם די מהוקצעים גם בפוסט. אני שוב לא בוחר שם כי כאמור, השוק ייפתח והשמות כבר ייכתבו- עדיין לא בחרתי לי פייבוריט פה.
שורה תחתונה- הייתי רוצה לראות את מכבי חוזרת לשחק בכלים לא קונבנציונליים. כמו בלאט, הייתי מת לראות פה רכז שלם כמו פארמר, סקורר מחונן כמו לנגפורד, רוצח משלוש כמו בלו ובאמצע את סופו האימתני. השמות כבר לא רלוונטיים, אבל מכבי צריכה לבנות לעצמה את השחקנים שמביאים את האיכויות האלה. ואולי לאו דווקא את אלה, אבל אם נביא את השחקנים שיביאו יכולות עלית באספקטים מסויימים, שם נוכל להביא את עצמנו לידי ביטוי.

כמה שחקנים כאלה כבר יש שיהיו פנויים?אתה יכול לכתוב אותם?
ומי זה סת' קארי?אפשר סטט' שלו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 אפריל 2013, 23:59

החציל האצטקי כתב:23. ראית אותו זורק לסל?

לא ידעתי שהוא כבר בן 23.
ראיתי איך הוא זורק, אבל לא בטוח שזה יספיק והוא ממש לו אח שלו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 אפריל 2013, 00:04

Chen כתב:פארגו/בוורלי, אוחיון/מקל
לנגפורד/לסטר האדסון/כריס דאגלס רוברטס,לנדסברג
כספי,פניני
גיסט,טיוס,רייט
דיוויס, גיימס

לא רלוונטי כי הסיכוי שכספי יגיע קלוש.. ואין לי ישראלי אחר שראוי להיות שחקן חמישיה.

רייט? באמת?
חשבתי שקאנגור וקלאטיס זה השיא.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 21 אפריל 2013, 11:25

לנגפורד, היקמן, הלפרין
סמית', פניני, לנדסברג
אליהו, דובלייביץ'
באראץ', ג'יימס, טיוס

לוקח סגל כזה בשתי ידיים אם כי אני מעדיף את פארגו על לאנגפורד....אבל בכל מקרה נראה לי סגל הרבה מעל התקציב שלנו..
זה מרגיש לי שפארגו הוא השחקן היחיד כרגע שיש עליו קונצנזוס מוחלט פה בפורום....

אגב , מעניין מה יקרה בקיץ עם ארון ג'אקסון כי קשה לי להאמין שצסקא ישאירו אותו בסגל והוא בהחלט רכז שהייתי רוצה לראות כאן...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מעין » 21 אפריל 2013, 15:32

yellowaura כתב:
לנגפורד, היקמן, הלפרין
סמית', פניני, לנדסברג
אליהו, דובלייביץ'
באראץ', ג'יימס, טיוס

פלאניניץ' שחקן מוגבל משלוש . 9 מתוך 55 משלוש ביורוליג (16.4 %). אני חושב שזה תרם הרבה לחוסר ההצלחה של חימקי להעפיל להצלבה. אם מדברים על כך שהיום גבוהים צריכים לדעת לזרוק מ-שלוש זה תקף גם לגבי פוינט גארדים (יול, הוורטאס, תיאודוסיץ'...). אגב בגלל זה אוחיון לא מספיק טוב להיות פוינט גארד פותח . לפלאניניץ' גם חסר כוח מתפרץ. באמת שמדובר בשחקן טוב אבל פארגו למשל ב- 2 דרגות עדיף עליו.

באראץ'. די הבנאדם סוס מת. 5 נק' באפס כ- 4 ריב'. אני חושב שהשיא שלו היה נגד סופו ומאז שניהם בירידה תלולה.

נקודה נוספת היא סגל של 7 זרים. אני דווקא מסכים לקונספט (אין ישראלים טובים בשוק. נמאס שצריך להתפשר על מקל, הלפרין או נעימי).

הסיבה שאוחיון לא יכול להיות רכז פותח היא לא הקליעה שלו משלוש. מעבר לזה, העונה הוא שיפר מאוד את הקליעה שלו, שעומדת על אחוזים טובים מאוד של 38.
מעין

הודעהעל ידי er79 » 21 אפריל 2013, 16:16

38 אחוזים. המספר לא משקף. שאתה זורק כל כך מעט מהטווח הסטטיסטיקה שלך יכולה להיות סבירה. אוחיון קלעי רע. גם זוראן אולי קלעי רע, אבל מנהל משחק הרבה יותר טוב מאוחיון.
er79

הודעהעל ידי מעין » 21 אפריל 2013, 16:19

er79 כתב:38 אחוזים. המספר לא משקף. שאתה זורק כל כך מעט מהטווח הסטטיסטיקה שלך יכולה להיות סבירה. אוחיון קלעי רע. גם זוראן אולי קלעי רע, אבל מנהל משחק הרבה יותר טוב מאוחיון.

20/52. זה לא כ"כ מעט זריקות.
וזה בדיוק מה שאמרתי. הוא אמר שהזריקה של אוחיון משלוש היא הסיבה שהוא לא יכול להיות רכז ראשון. ואני אמרתי שזו לא, כי מעבר לזה שהוא נהיה קלע סביר פלוס, הוא מנהל משחק לא ברמה גבוהה מספיק.
מעין

הודעהעל ידי er79 » 21 אפריל 2013, 17:21

גם, וגם לא הייתי מתרגש מ-52 זריקות, שכמו שאמרתי זו כמות זריקות די נמוכה. אם הוא היה זורק יותר האחוזים שלו היו יורדים והיו משקפים יותר את המציאות. שורה תחתונה, יוגב קלעי בינוני ומטה, ומנהל משחק בינוני ומטה. חוץ ממשחק הגנה טוב ויכולת לא רעה בחדירות, הרבה לא רואים ולא מקבלים ממנו
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים