חנו'ש כתב:yellowaura כתב:
מה דעתכם על סגל כזה:
ג'יימס, הנדריקס
אליהו, קלאטיס
סמית', לאנדסברג
לאנגפורד, היקמן
פארגו, אוחיון
אתה שם לב שיש כאן רק שחקן אחד חדש דנדש שלא שיחק במכבי בעבר (וזה כולה קלאתיס).
מה עם קצת שמות חדשים ולא ממוחזרים??
לצערי השוק האירופאי חלש מאוד (ואני יחסית מכיר די הרבה שחקנים). אני גם אחד שאוהב חידושים אבל אין מישהו שמרגש אותי השנה באירופה (בניגוד ללפני שנתיים שלוש).
הנדריקס+ לאנגפורד הם שמות שהצליחו כאן באופן יחסי, פארגו היה מצוין וכולם שיחקו תחת בלאט. אם את רוצה שמות חדשים אז את לוקחת סיכון.
בנוסף הנדריקס+ לאנגפורד רוצים לחזור משמע יש להם מוטיבציה לשחק תחת בלאט ולמען מכבי + יסכימו להתגמש קצת מתחת לשווי שוק שלהם.
לגבי הנדריקס... כן הוא לא סנטר על אבל אל תשכחו שמדובר בשחקן מחליף !! בזמנו הוא עשה יפה מאוד והוא היה על תקן שחקן חמישייה. אני חושב שהוא יכול לשחק גם עם ג'יימס ביחד וזה יתרון (ג'יימס צריך ריבאונדר טוב לידו). בנוסף הנדריקס יכול לתת הרבה דקות ויש לו פחות נטייה לפציעה מסנטרים גדולים.
אני הייתי מעדיף את דיוויס על הנדריקס אבל מדובר בשני סנטרים לגיטימיים לקבוצה בכירה ביורוליג (ג'יימס, דיוויס) לכן קשה לי להאמין שנצליח לעשות חמישייה עם 2 שחקני יורוליג מובילים ובנוסף להביא 2 גארדים בכירים ובנוסף לשמור על סמית' בשכר משודרג ועל הישראלים היקרים שלנו.
אם את בכל זאת רוצה שמות חדשים:
PG/SG תומאס הורטל מקאחה לבוראל גארד צעיר איכותי. סדרה טובה נגד צסק"א. שחקן אטרקטיבי אבל בהחלט לא ברמה של לאנג ופארגו לפחות לא כרגע
יש גם את השמות הוותיקים כמו קורסלאב סימון (חודר מצויין ויודע לקלוע אבל שומר בינוני), סאן אמטריו (יקר יחסית וסטטיסטית ברמה של לאנגפורד), פרינטזיס (הלוואי ווינר , מגוון התקפית אבל יקר יחסית לעמדת PF).
הייתי שמח לחמישייה כזאת:
C- ג'יימס, דיוויס
PF- פרינטזיס, אליהו
SF- סמית', פניני
SG- סאן אמטריו, לאנדסברג
PG- פארגו, אוחיון
אבל ככל הנראה זו חמישייה לא מציאותית.
אני חושב שתוספת של הנדריקס לגבוהים כבר משפרת לא מעט את הגבוהים שהיו השנה (הנדריקס במקום פלאניניץ' אני חושב שכולם יסכימו שזה שיפור), בתוספת 2 גארדים איכותיים מאוד אני אחיה עם זה
אגב לגבי הנדריקס- כולנו ראינו מה הוא שווה. בפועל בעונתו האחרונה היה יותר טוב מסופו גם שסופו לא היה פצוע. הנדריקס לעולם לא יגיע לשיאים של סופו אבל הרבה יותר יציב. הנדריקס לא שחקן של סטטיסטיקות גדולות, כנ"ל לגבי סמית', הנפלד והרבה שחקנים טובים ששיחקו כאן. מדובר בשחקן קבוצתי מצוין ואפור. אני חושב שבמידה ומביאים 2 גארדים איכותיים גם ככה רוב המשחק ילכו עליהם בהתקפה וקצת על ג'יימס וסמית' בקיצור אתה לא חייב פורוורד מבריק.