המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
~Box & 1~ כתב:הכתבה על כך שמכבי מתעניינת בשון דניאל כבר עלתה או לא?
מה התאריך היום?
~Box & 1~ כתב:הכתבה על כך שמכבי מתעניינת בשון דניאל כבר עלתה או לא?
מה התאריך היום?
אודי רקנאטי התראיין הבוקר לרדיו תל אביב
רקנאטי אמר כי בלאט לא מעוניין ליצור להביא ''הימורים'' צעירים כמו דרקו פלאניניץ' שאמור לעזוב וכי הם מתכננים להביא שחקנים שייכשלו בדראפט ה-NBA.
אם במכבי יחליטו לנסות ולשים את מחלוקות העבר בצד (מכבי טענה שפארגו הפר חוזה, זכתה בבוררות בנושא ופוצתה על כך), לא מן הנמנע שניתן יהיה להביאו בסכום הגיוני. מדובר בשחקן מוכשר מאוד כידוע לכולם, אבל גם באחד שהצליח באירופה רק במדי מכבי וכשל עד כה בניסיון ה-NBA שלו. לא מן הנמנע שהצהובים ינסו לסגור איתו, אם לא ימצא קבוצה ב-NBA לעונה הבאה.
Chen כתב:ג'רלס לא שם כזה גרוע.. הייתי מוכן לחתום עליו. אני יודע שנגיע לשמות גרועים יותר שיכולים לחתום.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:ספורט 5 מזכירים את קרטיס ג'רלס....
והנה התחלנו עם כל ה"רכזים" ו"מנהלי המשחק" האדירים שבטח יבואו בסוף.
עלק פלאניניץ או פארגו....
אני לא מאמינה שאנשים עדיין קונים את הספינים האלה
מרגישה קצת רע בשבילם אבל בסופו של יום לא כי..אם עדיין לא למדתם לא להיות אופטימיים זאת אשמתכם
Assaf M כתב:ממה שאני בררתי היום אין שום מו"מ מול באראץ', יש לו חוזה לעונה הבאה ולאחרונה הוא מגלה שיפור ביכולותיו מה שעשוי להשאיר אותו בטורקיה.
דובלייביץ' זה שחקן שמכבי עוקבת כמה שנים, עדיין אין החלטה כי עדיין לא ברור מה יעלה בגורל אליהו/טיוס/קלאת'יס
rc4991 כתב:Assaf M כתב:ממה שאני בררתי היום אין שום מו"מ מול באראץ', יש לו חוזה לעונה הבאה ולאחרונה הוא מגלה שיפור ביכולותיו מה שעשוי להשאיר אותו בטורקיה.
דובלייביץ' זה שחקן שמכבי עוקבת כמה שנים, עדיין אין החלטה כי עדיין לא ברור מה יעלה בגורל אליהו/טיוס/קלאת'יס
אבל מכבי מאמינה בכלל שהוא יגיע אם היא תרצה?הוא לא יקר מדי בשבילה?
ומה לגבי כספי?פלאניניץ'?פארגו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־23 אורחים