21 אפריל 2013, 17:51
yiffy כתב:jol9 כתב:זה לא היה ממש כוחות היום.
נובאק הוכיח היום שהוא תלוי רק בעצמו בכל משחק ועל כל מגרש. עם ההזדקנות של פדרר והחזרה לכושר של נדאל, יש לנובאק סיכוי בלתי רגיל לסגור גראנד סלאם העונה.
פדרר בווימבי רק צריך הגרלה טובה לרבע כדי לא להגיע מותש מדי ואז הוא יכול לקחת כל אחד (כפי שהיה עם נולה ומארי בשנה האחרונה). אם פרר ייפול במהלך עונת החימר הזו בחזרה לחמישי ונדאל יעלה לרביעי, לפדרר יהיה סיכוי טוב יותר כי הוא יוכל לקבל את פרר ברבע. נדאל הוא עדיין הקונטנדר החזק ביותר, אבל אין ספק שהזכייה הזו תוסיף לנולה הרבה ביטחון לקראת ה-RG הקרוב.
21 אפריל 2013, 19:55
21 אפריל 2013, 19:56
yiffy כתב:jol9 כתב:זה לא היה ממש כוחות היום.
נובאק הוכיח היום שהוא תלוי רק בעצמו בכל משחק ועל כל מגרש. עם ההזדקנות של פדרר והחזרה לכושר של נדאל, יש לנובאק סיכוי בלתי רגיל לסגור גראנד סלאם העונה.
פדרר בווימבי רק צריך הגרלה טובה לרבע כדי לא להגיע מותש מדי ואז הוא יכול לקחת כל אחד (כפי שהיה עם נולה ומארי בשנה האחרונה). אם פרר ייפול במהלך עונת החימר הזו בחזרה לחמישי ונדאל יעלה לרביעי, לפדרר יהיה סיכוי טוב יותר כי הוא יוכל לקבל את פרר ברבע. ב-RG נדאל הוא עדיין הקונטנדר החזק ביותר, אבל אין ספק שהזכייה הזו תוסיף לנולה הרבה ביטחון לקראת ה-RG הקרוב.
21 אפריל 2013, 20:47
misha כתב:yiffy כתב:jol9 כתב:זה לא היה ממש כוחות היום.
פדרר בווימבי רק צריך הגרלה טובה לרבע כדי לא להגיע מותש מדי ואז הוא יכול לקחת כל אחד (כפי שהיה עם נולה ומארי בשנה האחרונה). אם פרר ייפול במהלך עונת החימר הזו בחזרה לחמישי ונדאל יעלה לרביעי, לפדרר יהיה סיכוי טוב יותר כי הוא יוכל לקבל את פרר ברבע. ב-RG נדאל הוא עדיין הקונטנדר החזק ביותר, אבל אין ספק שהזכייה הזו תוסיף לנולה הרבה ביטחון לקראת ה-RG הקרוב.
קונה עוד ווימבי כדי לסיים את הקריירה בסטייל. גם לדעתי שם זה הסיכוי הכי טוב של פדרר.
21 אפריל 2013, 21:14
21 אפריל 2013, 21:31
jol9 כתב:אני חושב שלרוג'ר יהיה קשה לזכות בווימבלדון.
בשנה שעברה כמה דברים התחברו לו והוא הצליח (רפא לא היה, נובאק חווה עונה בינונית, מארי עדיין לא האמין מספיק בעצמו והוא קיבל דרך מאוד נוחה לחצי גמר והיה מספיק רענן
בשביל להתמודד מול נובאק ומארי.
אני מאמין שהשנה זה לא יהיה ככה... אבל מי יודע.
21 אפריל 2013, 21:59
yiffy כתב:jol9 כתב:אני חושב שלרוג'ר יהיה קשה לזכות בווימבלדון.
בשנה שעברה כמה דברים התחברו לו והוא הצליח (רפא לא היה, נובאק חווה עונה בינונית, מארי עדיין לא האמין מספיק בעצמו והוא קיבל דרך מאוד נוחה לחצי גמר והיה מספיק רענן
בשביל להתמודד מול נובאק ומארי.
אני מאמין שהשנה זה לא יהיה ככה... אבל מי יודע.
נולה שיחק מצוין בחצי, לא הרבה פחות טוב מששיחק בעונה לפני כן כשזכה בווימבי, פשוט רוג'ר היה נהדר. גם מארי שיחק טוב בגמר. האמין או לא האמין, באולימפיאדה הניצחון שלו נבע ממשחק רע מאוד של רוג'ר, ולא בשינוי משמעותי ברמה שלו עצמו בין שני הגמרים. לגבי הדרך לחצי הגמר אני מסכים, אבל זה משהו שיכול באופן תיאורטי לקרות גם הפעם. גם אם לא, על הדשא המשחקים מהירים יותר ומתישים פחות. אם הוא לא עף בחצי או מוקדם יותר (טפו טפו טפו) חייבים לספור אותו.
רפא יש וזה כמובן הופך הכל לקשה יותר, אבל יש סיכוי סביר שרוג'ר לא ייפגש איתו עד הגמר (הם יהיו מקומות 3-4) ואז הוא ינקה את אחד מהשניים הגדולים האחרים או שהם ינקו אותו.
21 אפריל 2013, 22:21
21 אפריל 2013, 22:52
yiffy כתב:מאיפה לך?
לרפא יש לא מעט נקודות לעשות במדריד ובהאלה. הוא אמנם מגן על ברצלונה ורומא, אבל גם פרר עלול לאבד נקודות בתקופה הזו, והפערים ביניהם מבחינת נקודות הם מזעריים כרגע.
אני בכל מקרה מעודד את רפא כל עוד נפשי בי. אם רוג'ר יישאר שלישי ופרר רביעי, זה מבטיח לרוג'ר רבע (נדאל, דל-פוטרו, ברדיך או צונגה), חצי (מארי או נולה) וגמר (כל אחד מהנ"ל) אכזריים במיוחד (בהגרלה לפחות). את פרר הוא לא יוכל לפגוש עד הגמר - ממש "אנחת רווחה" בהתחשב ב-14:0 האימתני שבין השניים.
21 אפריל 2013, 23:27
jol9 כתב:yiffy כתב:מאיפה לך?
לרפא יש לא מעט נקודות לעשות במדריד ובהאלה. הוא אמנם מגן על ברצלונה ורומא, אבל גם פרר עלול לאבד נקודות בתקופה הזו, והפערים ביניהם מבחינת נקודות הם מזעריים כרגע.
אני בכל מקרה מעודד את רפא כל עוד נפשי בי. אם רוג'ר יישאר שלישי ופרר רביעי, זה מבטיח לרוג'ר רבע (נדאל, דל-פוטרו, ברדיך או צונגה), חצי (מארי או נולה) וגמר (כל אחד מהנ"ל) אכזריים במיוחד (בהגרלה לפחות). את פרר הוא לא יוכל לפגוש עד הגמר - ממש "אנחת רווחה" בהתחשב ב-14:0 האימתני שבין השניים.
הבעיה מבחינתי של רפא היא שלפרר יש מעט מאוד נקודות להגן עליהן יחסית לעומת רפא (שכבר איבד איזה 400 נק' נוספות היום).
רק במדריד הוא יכול להרוויח נקודות ובכל השאר להפסיד, במיוחד בRG...
אני כמוך, מקווה שרפא יעלה למקום הרביעי. זה בערך אומר שהוא לוקח את RG...
24 אפריל 2013, 20:12
24 אפריל 2013, 21:52
misha כתב:אז פרר כבר מתחיל לאבד נקודות כמו שיפתח רצה. הפסיד לטורסונוב בסיבוב השני בברצלונה.
25 אפריל 2013, 18:49
jol9 כתב:misha כתב:אז פרר כבר מתחיל לאבד נקודות כמו שיפתח רצה. הפסיד לטורסונוב בסיבוב השני בברצלונה.
חברים זה לא יעזור. בשביל שרפא יהיה מדורג 4 בווימבלדון הוא יצטרך לזכות ברולאן, ולקוות למעידה של פרר שם. לפרר אין הרבה נקודות להגן עליהן
והפער בינהם הוא 1000 נק'.
אחרי ווימבי, אם רפא ימשיך להראות יכולת רפאית סבירה, הוא יגיע מאוד מהר למקום הרביעי, ואולי גם לשני (תלוי מה יעשה בווימבי ובUO).
25 אפריל 2013, 19:59
yiffy כתב:jol9 כתב:misha כתב:אז פרר כבר מתחיל לאבד נקודות כמו שיפתח רצה. הפסיד לטורסונוב בסיבוב השני בברצלונה.
חברים זה לא יעזור. בשביל שרפא יהיה מדורג 4 בווימבלדון הוא יצטרך לזכות ברולאן, ולקוות למעידה של פרר שם. לפרר אין הרבה נקודות להגן עליהן
והפער בינהם הוא 1000 נק'.
אחרי ווימבי, אם רפא ימשיך להראות יכולת רפאית סבירה, הוא יגיע מאוד מהר למקום הרביעי, ואולי גם לשני (תלוי מה יעשה בווימבי ובUO).
בכל מקרה אם רוג'ר יצליח איכשהו לשמור על המקום השני (שאלוהים יודע איך הוא פתאום הגיע אליו שוב), זה גם יעזור כי זה יחסוך פגישה עם נולה עד הגמר של כל טורניר. במדריד זה יסייע, אם כי יש סיכוי סביר שרוג'ר יאבד את המקום השני מיד אחריו כי הוא מגן על התואר שם.
25 אפריל 2013, 20:59
26 אפריל 2013, 18:57
27 אפריל 2013, 20:11
28 אפריל 2013, 00:34
28 אפריל 2013, 09:16
28 אפריל 2013, 15:09
yiffy כתב:משחקים מול אלמגרו צמודים בד"כ בגלל שהוא דומיננטי מאוד על הסרב שלו. מצד שני, הוא גם בקושי שובר שחקנים אחרים. אם היה עושה את זה כנראה שהיה מדורג קבוע בטופ 8 כי נכון להיום הוא מלך האייסים של הסבב. אני לא דואג לרפא יותר מדי להערב.
גם אני מקווה שרפא ייפול עם נולה - אולי זה יאפשר לרוג'ר להתקדם עד הגמר. אנחנו גם לא יודעים אם החימר שם עדיין מחליק או לא...