המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
CYellow7 כתב:jol9 כתב:CYellow7 כתב:גם אם יביאו את פארגו(ב1.5 מיליון דולר) לצורך העניין, שאר השחקנים שיגיעו יהיו ברמה של תומאס במקרה הטוב.
ללא עלייה של לפחות 2 מיליון דולר בתקציב(השחקנים!) בלתי אפשרי לבנות קבוצה שתגיע להישגים ולא תזדקק לניסים כדי להגיע להצלבה ולהתבזות.
אתה רוצה להגיד שמה שראית שעשו עם התקציב הנוכחי זה הכי טוב שיש? כנראה שלא.
אני לא אומר שלא צריך לעלות את התקציב. לא רק שצריך, אלא זאת החובה של ההנהלה להעביר אחוז מכובד מהשטויות שהכסף נזרק עליהן, אל תקציב השחקנים,
אבל גם בלי זה, מכבי חייבת לבנות קבוצה איכותית יותר.
כך שגם אם פארגו מגיע ב1.5 מליון, זה לא אומר שסביבו לא יהיו שחקנים ראויים וטובים.
לא, אני מסכים שגם בתקציב הנוכחי חובה לבנות קבוצה הרבה יותר טובה ממה שראינו העונה.
אבל! אם נביא שחקן אחד יקר(1.5 מיליון) ללא העלאה של התקציב, זה מן הסתם יבוא מהתקציב של שאר הזרים שיגיעו ולצד ה"כוכב" היחיד הזה, נראה את סמית', ג'יימס ועוד 2-3 זרים בינוניים/הימורים ואני לא בטוח שזה ישנה את המצב בצורה שרוב האוהדים מצפים לה.
שחף כתב:לא ראיתי יותר מידי גבוהים מהקופליג שהופכים לגבוהים טובים ביורוליג. ביורוליג האסל יצטרך לקחת ריבאונדר מול כל מיני ענקים של 2.13 מ', לא מול אורי קוקיה ויניב גרין. מה לעשות שזה לא אותה רמה.
לי אישית נמאס מהימורים. אנחנו לא בוגאס, הגיע הזמן שהפדרמנים יביאו סנטר אמיתי, ולא חרגול שנע בין עמדות 4 ל-5 או ילד חסר ניסיון(פלאניניץ').
שחף כתב:יכול להיות. אבל יש לי תחושה שאולי אפשר לשים את היד על באראץ'. אפס תנסה להיפטר ממנו לדעתי אחרי עונה לא טובה, ומיליון וחצי לסנטר מחליף זה הרבה גם בשביל קבוצה טורקית. קצת כמו סופו לפני שנתיים, זו יכולה להיות הזדמנות לשים יד על סנטר שמכבי בדרך כלל לא מסוגלת להתחרות עליו בכלל. באראץ' במצבו לא יעניין יותר מידי את קבוצות הצמרת, היחידה אולי שיכולה להתעניין זה מילאנו. מה שמוביל אותו ללבל השני שזה מכבי וכל מיני קבוצות מרוסיה. 50-50 כזה, בהנחה שמכבי תהיה מוכנה לשלם לו סכום ראוי כמובן.
יכול להיות כמובן שאני טועה, ודני פדרמן יציע לו 300K ושוקו עם לחמניה ואז כנראה זה לא יהיה רלוונטי. כעיקרון בעיני הוא הסנטר שהכי מתאים להשלים את ג'יימס.
jol9 כתב:שחף כתב:יכול להיות. אבל יש לי תחושה שאולי אפשר לשים את היד על באראץ'. אפס תנסה להיפטר ממנו לדעתי אחרי עונה לא טובה, ומיליון וחצי לסנטר מחליף זה הרבה גם בשביל קבוצה טורקית. קצת כמו סופו לפני שנתיים, זו יכולה להיות הזדמנות לשים יד על סנטר שמכבי בדרך כלל לא מסוגלת להתחרות עליו בכלל. באראץ' במצבו לא יעניין יותר מידי את קבוצות הצמרת, היחידה אולי שיכולה להתעניין זה מילאנו. מה שמוביל אותו ללבל השני שזה מכבי וכל מיני קבוצות מרוסיה. 50-50 כזה, בהנחה שמכבי תהיה מוכנה לשלם לו סכום ראוי כמובן.
יכול להיות כמובן שאני טועה, ודני פדרמן יציע לו 300K ושוקו עם לחמניה ואז כנראה זה לא יהיה רלוונטי. כעיקרון בעיני הוא הסנטר שהכי מתאים להשלים את ג'יימס.
את באראץ' אפשר להביא בערך בסכום שהביאו את סופו (אם הוא לא יסכים, אז לא צריך). זה דווקא מועמד קלאסי עבור דני חסכני, אלא שהחתמה שלו תהיה תלויה מאוד בבדיקות רפואיות מקיפות.
אם יקרה כאן מקרה פופס, כולנו נאכל אותה.
עם זאת, ילדעתי שווה להסתכן בשבילו. הכל כמובן אם הוא כשיר.
jol9 כתב:שחף,
יש צדק במה שאתה אומר, אבל זאת כבר לא הבעיה שלנו. בלאט גם הצליח מצויין עם סנטר כמו סופו שהוא עוד יותר איטי וכבד מבאראץ'. נכון שלפעמים הוא מצא את עצמו
מקריב עבירות או חוטף סלים מגארדים, אבל באמת שאין לנו מה להתעסק בזה.
אם אתה רוצה לבנות סגל ע"פ מה שנראה לך מושלם עבור בלאט, אז קח את הנדריקס וזהו, אבל זה לא מה שאנחנו מנסים לעשות, ואין לי ספק שבלאט יכול להחיות
את הקריירה של באראץ' מחדש כמו שעשה לזו של סופו.
מקאדו 3 כתב:jol9 כתב:שחף,
יש צדק במה שאתה אומר, אבל זאת כבר לא הבעיה שלנו. בלאט גם הצליח מצויין עם סנטר כמו סופו שהוא עוד יותר איטי וכבד מבאראץ'. נכון שלפעמים הוא מצא את עצמו
מקריב עבירות או חוטף סלים מגארדים, אבל באמת שאין לנו מה להתעסק בזה.
אם אתה רוצה לבנות סגל ע"פ מה שנראה לך מושלם עבור בלאט, אז קח את הנדריקס וזהו, אבל זה לא מה שאנחנו מנסים לעשות, ואין לי ספק שבלאט יכול להחיות
את הקריירה של באראץ' מחדש כמו שעשה לזו של סופו.
בלאט החיה את הקריירה של סופו וקבר אותה בחזרה עונה אחריי , הוא לא אוהב שחקנים גדולים בכל המובנים , אפור שקופץ גבוהה שחור וצייתן זו ההעדפה שלו בד'כ ...
מקאדו 3 כתב:סתם משהו מוואן : הסגל יקוצץ משמעותית ויהיו בו בעונה הבאה 9 שחקנים בלבד, כאשר 2 מהם יהיו בכירים ביותר ובעלי שם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים