המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:כמו שאמרתי על הסנטרים , כולם מצויינים ואשמח אם כל מי שיגיע מהם
אבל בחרתי קלאתס כי אני חושב שיחד עם ליאור וטיוס הם סוגרים את העמדה הזאת מספיק טוב התקפית והגנתית (בזכות טיוס) וגם ריבאונד (קלאתס) ...
מה גם שקלאתס קולע לא רע מבחוץ (אומנם לא ברמה של בלו אבל מספיק כדי ליצור איום מסויים מהטווח הזה )
והכי חשוב , הוא יהיה הכי זול מבין כולם ואני לא חושב שצריך להשקיע בעמדה הזאת הרבה כסף .
גם ליאור הולך לקצץ הרבה בשכר אם הוא רוצה להישאר כי מליון נטו הוא לא יקבל בחיים במכבי או בכל קבוצה אחרת...
Holiday_Armadillo כתב:רציתי את קלאת'יס עוד לפי שהגיע לפאו
אני יודעת בדיוק איזה שחקן הוא ואני רוצה אותו גם עכשיו
Holiday_Armadillo כתב:רציתי את קלאת'יס עוד לפי שהגיע לפאו
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רציתי את קלאת'יס עוד לפי שהגיע לפאו
חור בהגנה ולא יציב?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רציתי את קלאת'יס עוד לפי שהגיע לפאו
חור בהגנה ולא יציב?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רציתי את קלאת'יס עוד לפי שהגיע לפאו
חור בהגנה ולא יציב?
אתה מצפה שיגיע הנה שחקן מושלם?
יגיע הנה שחקן שיהיה לו יין ויאנג ואנחנו נצטרך לבחור מה ההעדפה שלנו ומה יותר חשוב לנו שיהיה בו
אני עשיתי את הבחירה שלי ואני רוצה את קלאת'יס
הוא לא שחקן מושלם והוא לא חיה הגנתית אבל הוא שחקן שאני מאוד אוהבת ואני מוכנה לקבל את החסרונות שלו
yellowaura כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רציתי את קלאת'יס עוד לפי שהגיע לפאו
חור בהגנה ולא יציב?
אתה מצפה שיגיע הנה שחקן מושלם?
יגיע הנה שחקן שיהיה לו יין ויאנג ואנחנו נצטרך לבחור מה ההעדפה שלנו ומה יותר חשוב לנו שיהיה בו
אני עשיתי את הבחירה שלי ואני רוצה את קלאת'יס
הוא לא שחקן מושלם והוא לא חיה הגנתית אבל הוא שחקן שאני מאוד אוהבת ואני מוכנה לקבל את החסרונות שלו
את היית רוצה לראות את אליהו איתו בעמדה 4 או שהיית מביאה 4 הגנתי יותר ליד קלאתיס ?
er79 כתב:ליד קלאתיס 4 הגנתי בלבד. חלילה לא אליהו
yzafrir כתב:er79 כתב:ליד קלאתיס 4 הגנתי בלבד. חלילה לא אליהו
יהי את אליהו וטיוס...זה לא מספיק לידו ?
jol9 כתב:אני חושב שמה שיהיה בעמדה 4 זה ככה:
ההנהלה תפנה לליאור ותבקש ממנו לחתום איתה על חוזה חדש. זה יהיה במקביל לכך ששלושת הגורמים - בלאט, אליהו וההנהלה יישבו בחדר ויסכימו בינהם
מה צריך לקרות כדי שליאור יחזור להיות שחקן משמעותי בסגל.
מכאן ההחלטה היא של ליאור. אם יסכים לחתום על חוזה חדש, אז הוא יישאר במכבי, אם לא, אז לא.
אני מעריך שהחוזה לא יהיה יותר מ400-450K,וזה אומר שלליאור תהיה דילמה לא פשוטה.
במקביל לכל המהלך הזה, אני מעריך שההנהלה ובלאט יביאו לכאן את טיוס.
אם ליאור יעזוב, יהיה להנהלה כסף פנוי להביא 4 חדש - יקר או זול. אם ליאור יישאר, אני מאמין שעמדה 4 תיסגר עם זר זול, או בלי זר בכלל.
בשני המקרים קלאתס הוא אופציה די ריאלית.
לדעתי בסוף ליאור יישאר בחוזה בסדר הגודל המדובר למעלה, טיוס יחתום וקלאתס (או זר זול אחר) יגיע.
טיוס יהיה בעצם הגבוה החמישי, שלפחות בהתחלה יהיה די מיותר.
יגיע גם זר לעמדה 5, אבל קשה לי להעריך אם זה יהיה מישהו שווה וטוב או הימור.
זהו. נוסטרדמוס סיים... (כמובן שבסוף הכל יהיה הפוך ממה שכתוב כאן)
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רציתי את קלאת'יס עוד לפי שהגיע לפאו
חור בהגנה ולא יציב?
20 משחקים מתוך 25 שהוא קולע בדאבל פיגרס זה לא יציב ? אם יש משהו שטוב השנה בחיפה זה שיש לה לפחות שלושה באנקרים העונה והם סמית' , קלאתס ומקל כשסטול גם מתפוצץ אבל קצת פחות יציב וגם תומאס....
לגבי ההגנה , אולי הוא לא ברמה של שחקנים הגנה אחרים בעמדה הזאת אבל הוא בטוח טוב מאליהו וגם אני מאמין שהוא יכול להיות טוב יותר . גם בלו לא היה שחקן הגנה גדול...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים