המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:מקאלב דווקא יותר ריאלי, מוזר לי שהוא לא עלה עדיין בתקשורת.
yzafrir כתב:פארגו ללא ספק
הכי מגוון התקפית וגם טוב בהגנה ....
גם מבינת מחיר הוא נראה לי ריאלי כי סך הכל הוא לא עשה כלום העונה בשביל שקבוצות יזרקו עליו מליונים...
jol9 כתב:גם אני הצבעתי פארגו, אבל זה כי פלאניניץ' שחקן פחות טוב ממנו, ולאנגפורד הוא לא רכז, וזה אומר שאוחיון או היקמן יהיו רכזים מובילים לידו, וזה לא מספיק טוב כנראה.
שחף כתב:מקאלב דווקא יותר ריאלי, מוזר לי שהוא לא עלה עדיין בתקשורת.
yzafrir כתב:jol9 כתב:גם אני הצבעתי פארגו, אבל זה כי פלאניניץ' שחקן פחות טוב ממנו, ולאנגפורד הוא לא רכז, וזה אומר שאוחיון או היקמן יהיו רכזים מובילים לידו, וזה לא מספיק טוב כנראה.
אני בכלל הייתי שמח לראות שילוב של שניים מבין המעומדים ברשימה הזאת
פארגו עם פלאנניץ' או פארגו עם לאנגפורד , או לאנגפורד עם פלאנניץ' ....
jol9 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:גם אני הצבעתי פארגו, אבל זה כי פלאניניץ' שחקן פחות טוב ממנו, ולאנגפורד הוא לא רכז, וזה אומר שאוחיון או היקמן יהיו רכזים מובילים לידו, וזה לא מספיק טוב כנראה.
אני בכלל הייתי שמח לראות שילוב של שניים מבין המעומדים ברשימה הזאת
פארגו עם פלאנניץ' או פארגו עם לאנגפורד , או לאנגפורד עם פלאנניץ' ....
כן, זה בהחלט הדבר הכי טוב. אבל אנחנו עוד לא שם בכלל. הלוואי ויהיה אחד.
jol9 כתב:גם אני הצבעתי פארגו, אבל זה כי פלאניניץ' שחקן פחות טוב ממנו, ולאנגפורד הוא לא רכז, וזה אומר שאוחיון או היקמן יהיו רכזים מובילים לידו, וזה לא מספיק טוב כנראה.
שחף כתב:jol9 כתב:גם אני הצבעתי פארגו, אבל זה כי פלאניניץ' שחקן פחות טוב ממנו, ולאנגפורד הוא לא רכז, וזה אומר שאוחיון או היקמן יהיו רכזים מובילים לידו, וזה לא מספיק טוב כנראה.
אני יכול להבין את הטיעון שפארגו יותר מתאים לשיטה של בלאט(אם כי לא להסכים איתו- שיטה נגזרת מסגל שחקנים ולא להפך) או את הטיעון שפארגו כבר היה פה ולכן הוא הימור בטוח יותר.
אבל על מה מבוסס הטיעון שהוא שחקן טוב יותר? עונה אחת ביורוליג? כי הסטטיסטיקות שלהם ב-NBA די דומות. פארגו אולי שחקן אחד על אחד טוב יותר אבל בעיני רכז טוב זה לא בהכרח סקורר יותר טוב.
jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:גם אני הצבעתי פארגו, אבל זה כי פלאניניץ' שחקן פחות טוב ממנו, ולאנגפורד הוא לא רכז, וזה אומר שאוחיון או היקמן יהיו רכזים מובילים לידו, וזה לא מספיק טוב כנראה.
אני יכול להבין את הטיעון שפארגו יותר מתאים לשיטה של בלאט(אם כי לא להסכים איתו- שיטה נגזרת מסגל שחקנים ולא להפך) או את הטיעון שפארגו כבר היה פה ולכן הוא הימור בטוח יותר.
אבל על מה מבוסס הטיעון שהוא שחקן טוב יותר? עונה אחת ביורוליג? כי הסטטיסטיקות שלהם ב-NBA די דומות. פארגו אולי שחקן אחד על אחד טוב יותר אבל בעיני רכז טוב זה לא בהכרח סקורר יותר טוב.
אפשר להגיד את זה ככה:
לפארגו היתה עונה טובה אחת מתוך עונה אחת שהוא שיחק ביורוליג.
לפלאניניץ' היתה עונה טובה אחת מתוך איזה 6-7 עונות שהוא שיחק ביורוליג.
זה בערך מסכם את הכל. אני אומר שפארגו הוא כנראה שחקן טוב יותר מפלאניניץ' ולכן אני מעדיף אותו.
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:גם אני הצבעתי פארגו, אבל זה כי פלאניניץ' שחקן פחות טוב ממנו, ולאנגפורד הוא לא רכז, וזה אומר שאוחיון או היקמן יהיו רכזים מובילים לידו, וזה לא מספיק טוב כנראה.
אפשר להגיד את זה ככה:
לפארגו היתה עונה טובה אחת מתוך עונה אחת שהוא שיחק ביורוליג.
לפלאניניץ' היתה עונה טובה אחת מתוך איזה 6-7 עונות שהוא שיחק ביורוליג.
זה בערך מסכם את הכל. אני אומר שפארגו הוא כנראה שחקן טוב יותר מפלאניניץ' ולכן אני מעדיף אותו.
שזה כמובן...לגמרי לא נכון.ב-2002 בגיל של פארגו פלאניניץ' עשה 12.1 נקודות ו-2.4 אסיסטים למשחק בציבונה.
ב-2007 האיש נתן 9.3 נקודות ו-3.8 אסיסטים למשחק. לא מטורף, אבל בקו אחורי שכלל מפציץ כמו ראקוצ'ביץ' ועם סקולה בצבע.
שנה אחר כך 10.6 נקודות ו-3.1 אסיסטים, שוב כרכז מוביל של קבוצה מאוד מאוזנת שהגיעה לפיינל פור.
ב-2011 11.1 נקודות, 4.2 ריבאונדים ו-3 אסיסטים בחימקי, אבל כישלון קבוצתי די רציני.
וכמובן העונה הנוכחית שהיא הטובה ביותר בקריירה שלו עד כה.
שחף כתב:אבל ממתי עונה אחת מאפשרת לקבוע בוודאות ששחקן אחד טוב משחקן אחר? אני יכול להגיד שפארגו טוב מיוגב, ומכל מיני רכזים ביורוליג. אני לא בטוח שהוא טוב מפלאניניץ' כי הוא נתן עונה אחת טובה.
הזכרת שחקן כמו בראון מעל פלאניניץ', שגם הוא נתן עונה אחת טובה וזהו. שלא לדבר על יול(בכלל לא רכז).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־24 אורחים