המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:הזדמנות לראות שוב פעם את הופסון נגד מכבי . במשחק הקודם הוא היה מצויין , מעניין אם ימשיך ביכולת הזאת ?
סמית' לא ישחק אז זה יתן לו יתרון מסויים...
הופסון לא ירד מ-10 נק' למשחק העונה גם כשחזר מהפציעה שלו...
er79 כתב:yzafrir כתב:הזדמנות לראות שוב פעם את הופסון נגד מכבי . במשחק הקודם הוא היה מצויין , מעניין אם ימשיך ביכולת הזאת ?
סמית' לא ישחק אז זה יתן לו יתרון מסויים...
הופסון לא ירד מ-10 נק' למשחק העונה גם כשחזר מהפציעה שלו...
מה קרה לסמית' שהוא לא ישחק?
~Box & 1~ כתב:קשה לא להיות ממורמר כשאתה יודע ששום דבר אמיתי לא יצא לך מהמשחק הזה.
משחק מול אילת לא יגלה לנו כישרונות שלא הכרנו בסגל, וגם לא יעזור לנו להבין דבר יוצא דופן על מבנה הסגל לעונה הבאה.
באופן אישי סקרנתם אותי לגבי ההופסון הזה, כי למען האמת לא צפיתי בו אפילו פעם אחת העונה.
yzafrir כתב:~Box & 1~ כתב:קשה לא להיות ממורמר כשאתה יודע ששום דבר אמיתי לא יצא לך מהמשחק הזה.
משחק מול אילת לא יגלה לנו כישרונות שלא הכרנו בסגל, וגם לא יעזור לנו להבין דבר יוצא דופן על מבנה הסגל לעונה הבאה.
באופן אישי סקרנתם אותי לגבי ההופסון הזה, כי למען האמת לא צפיתי בו אפילו פעם אחת העונה.
גם במשחק הקודם נגד מכבי לא ראית אותו ?
כמנוי ותיק אני לא הולך לכל המשחקים בליגה אבל בטלויזיה אני בדרך כלל לא מפספס...נגד אילת דווקא כן הלכתי...
~Box & 1~ כתב:yzafrir כתב:~Box & 1~ כתב:קשה לא להיות ממורמר כשאתה יודע ששום דבר אמיתי לא יצא לך מהמשחק הזה.
גם במשחק הקודם נגד מכבי לא ראית אותו ?
כמנוי ותיק אני לא הולך לכל המשחקים בליגה אבל בטלויזיה אני בדרך כלל לא מפספס...נגד אילת דווקא כן הלכתי...
את המשחק מול אילת ראיתי בהקלטה רק מהרבע הרביעי
לכן אין לי שום זיכרון ספציפי במשחק הזה ממנו. סוקרנתי.
Chen כתב:מכבי יכולה להפסיד בלי סמית' לקבוצה כמו אילת.. הדבר היחיד שאני מקווה שיקרה במשחק זה שיתוף של לנדסברג בהרבה דקות. לא יקרה כלום גם אם בלאט יתן קצת פרקט לזלמנסון ושגב גם אם התוצאה לא 30 הפרש.
rc4991 כתב:נראה לי שבלאט משחק בכוונה עם הרכבים משונים כדי להבליט את החולשות של הקבוצה ואז אולי ההנהלה תבין איזו קבוצה נוראה יש לנו ותגדיל את התקציב
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:נראה לי שבלאט משחק בכוונה עם הרכבים משונים כדי להבליט את החולשות של הקבוצה ואז אולי ההנהלה תבין איזו קבוצה נוראה יש לנו ותגדיל את התקציב
לא, זאת פשוט הקבוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־22 אורחים