הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי yellowaura » 27 אפריל 2013, 20:07

מסקנות ביניים מהתוצאות של הסקרים והדיון:

1. הרוב רוצים את באראץ' כסנטר
2. הרוב המוחלט רוצים את פארגו כפוינט גארד
3. אין מסקנה לגבי הפורוורד. כלומר צריך להמשיך לחפש. כנראה שהשמות בינוניים וממוחזרים. הייתי ממשיך לחפש מחוץ לקופסא שלנו
4. לגבי הגארד הנוסף הרוב כנראה רוצה את לאנגפורד. אין יותר מדי שמות שעולים לאוויר. האופוזיצה בעיקר השארת היקמן ולוגן.
5. אף אחד לא רוצה את אליהו אבל לא משתגעים על טיוס לכן אין פתרון לגבי הפורוורד הנוסף שיהיה ליד הזר.

סה"כ סגל כזה זה מה שכנראה רוב רוצה (אם כמה אילוצים שנצטרך לקבל בעיקר בעמדות הפורוורד- פניני + אליהו או טיוס):

C- ג'יימס*, באראץ'*
PF- פורוורד זר זול יחסית* , אליהו או טיוס
SF- סמית'*, פניני
SG- לאנגפורד*, לאנדסברג
PG- פארגו*, אוחיון
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 27 אפריל 2013, 21:59

איך הגעת למסקנות האלו ?
יש רק שלושה דברים ברורים . כולם רוצים את פארגו בקבוצה
בארץ הפייבוריט לעמדה 5
כולם רוצים זר זול לעמדה 4.
מה שאין הסכמה עדיין זה:
מי הזר הזול לעמדה 4
מי הגארד הזר הנוסף
האם אליהו ימשיך לצד טיוס והזר הזול ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yellowaura » 27 אפריל 2013, 22:07

yzafrir כתב:איך הגעת למסקנות האלו ?
יש רק שלושה דברים ברורים . כולם רוצים את פארגו בקבוצה
בארץ הפייבוריט לעמדה 5
כולם רוצים זר זול לעמדה 4.
מה שאין הסכמה עדיין זה:
מי הזר הזול לעמדה 4
מי הגארד הזר הנוסף
האם אליהו ימשיך לצד טיוס והזר הזול ?

מי הזר הזול לעמדה 4- זה בדיוק מה שאמרתי שאין הסכמה. הסיבה לכך לפי דעתי היא שהשמות שהועלו לו מספיק טובים שיהיה לגביהם קונצנזוס.

מי הגארד הנוסף- שוב לא ראיתי שמות שחזרו והועלו מלבד לאנגפורד לעמדה 2. מכאן אני מסיק שהרוב מחוסר ברירה רוצים אותו.

האם אליהו ימשיך לצד טיוס והזר הנוסף- כאן כבר אין דילמה... ברור שאם יש אפשרות אז נרצה את שניהם. העניין זה הכסף. בכל מקרה כמו שאמרתי הרוב לא רוצה אף אחד מהם אבל משיקולי ישראלי יצטרך להסתפק בהם.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי rc4991 » 28 אפריל 2013, 17:17

מעדכן את שלי:
פארגו,אוחיון/מקל
מורו,הלפרין/נעימי
סמית,פניני
כספי/אליהו,גיסט
ג'יימס,דובלייביץ'

רק לחשוב איזה ארסנל התקפי מדהים יש לקו הקדמי הזה ובייחוד עם כספי ודובלייביץ'
גם הקו האחורי יהיה נהדר עם גו טו גאי ענק(פארגו)ועוד שני קלעים מצויינים בדמות סמית' ומורו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 28 אפריל 2013, 21:21

מהפך... הרוב רוצים את דיוויס על באראץ'.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Allan Turing » 28 אפריל 2013, 21:41

rc4991 כתב:מעדכן את שלי:
פארגו,אוחיון/מקל
מורו,הלפרין/נעימי
סמית,פניני
כספי/אליהו,גיסט
ג'יימס,דובלייביץ'

גם הקו האחורי יהיה נהדר עם גו טו גאי ענק(פארגו)ועוד שני קלעים מצויינים בדמות סמית' ומורו

אל תרים יותר מדי ציפיות, זה לא לתקציב של דני שובבני. הוא קמצן, והסגל שלך יקר. (ד"א, מי זה המורו הזה שאתה מזכיר?)
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2013, 21:43

Allan Turing כתב:
פארגו,אוחיון/מקל
מורו,הלפרין/נעימי
סמית,פניני
כספי/אליהו,גיסט
ג'יימס,דובלייביץ'

אל תרים יותר מדי ציפיות, זה לא לתקציב של דני שובבני. הוא קמצן, והסגל שלך יקר. (ד"א, מי זה המורו הזה שאתה מזכיר?)

אנתוני מורו מדלאס מאבריקס, קלעי משוגע.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Allan Turing » 28 אפריל 2013, 21:48

LIAV10 כתב:
Allan Turing כתב:
פארגו,אוחיון/מקל
מורו,הלפרין/נעימי
סמית,פניני
כספי/אליהו,גיסט
ג'יימס,דובלייביץ'

אהה... ולמה שיגיע למכבי?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי rc4991 » 28 אפריל 2013, 21:55

Allan Turing כתב:
פארגו,אוחיון/מקל
מורו,הלפרין/נעימי
סמית,פניני
כספי/אליהו,גיסט
ג'יימס,דובלייביץ'

ברור שלא,אני רק אומר שזה סגל שהייתי מת לראות פה(והאמת שהוא גם לא כזה הזוי תקציבית)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2013, 21:56

Allan Turing כתב:
LIAV10 כתב:
Allan Turing כתב:
פארגו,אוחיון/מקל
מורו,הלפרין/נעימי
סמית,פניני
כספי/אליהו,גיסט
ג'יימס,דובלייביץ'

אהה... ולמה שיגיע למכבי?

אני גם לא חושב שיגיע, רק תקוות שווא, בכל אופן, נתן את העונה הגרועה בקריירה שלו עם פחות מ-5 נק' למשחק לפי מה שאני זוכר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Allan Turing » 28 אפריל 2013, 22:10

הלוואי והקבוצות ביורוליג היו מתנהלות בשקיפות תקציבית, כמו ב- נבא.
אז פדרמן לא היה יכול למרוח אותנו. תראו איזה סגלים אנשים כותבים פה, ובצדק, כי זה מה שמגיע למכבי.
בסוף מה שנראה זה עוד קבוצת טלאים מבאסת.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי סילבר » 29 אפריל 2013, 01:37

yzafrir כתב:הבעיה עם סופו הייתה האופי שלו וזה מה שקבר אותו .
לגבי שרמאנדיני , בלאט לא ויתר עליו , הוא שוחרר כי מדלי שהיה אמור להיות משוחרר נפצע ולכן לא יכלו למצוא קבוצה שתקלוט אותו ולכן שרמאן הלך במקומו.
שרמאנדיני דווקא קיבל הרבה הזדמנויות ולא הוכיח את עצמו כך שהאשמה היא לא רק על בלאט...
גם באראץ , אם יקבל הזדמנויות ולא יצליח סביר שיזרק ...

רשמת בסגל שלך:
הסגל שלי 2013-2014
1-2 :ג'אקסון / ניק קלאטיס/בובי בראון , פארגו , אוחין , הלפרין , לאנדסברג
3 : פניני , סמית'
4-5 : ג'יימס, מאריץ'/ויוקאס/ג'אווי/בורוסיס , פאט קלאטיס, אליהו , טיוס

אני לא מצליח להבין מה אתה מחזיק מפניני והלפרין הדועכים?
דבר נוסף: אתה מכיר בהישג יד צלף שלשות טוב מלוגן להוציא את קארול קופנן ובלו? אין לך שוטר בסגל.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי er79 » 29 אפריל 2013, 06:07

סילבר כתב:
לגבי שרמאנדיני , בלאט לא ויתר עליו , הוא שוחרר כי מדלי שהיה אמור להיות משוחרר נפצע ולכן לא יכלו למצוא קבוצה שתקלוט אותו ולכן שרמאן הלך במקומו.
שרמאנדיני דווקא קיבל הרבה הזדמנויות ולא הוכיח את עצמו כך שהאשמה היא לא רק על בלאט...

רשמת בסגל שלך:
הסגל שלי 2013-2014

דבר נוסף: אתה מכיר בהישג יד צלף שלשות טוב מלוגן להוציא את קארול קופנן ובלו? אין לך שוטר בסגל.

דווקא אני מכיר עוד אחד כזה שהוא גם נגיש תקציבית-קירק פני. כן, כן, אולי תצחקו עליי, אבל קירק פני. הבחור עדיין תופר בליגה הטורקית
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אפריל 2013, 06:26

סילבר כתב:

רשמת בסגל שלך:
הסגל שלי 2013-2014

לגבי הלפרין , אני פשוט חשוב שעכשיו זו הסיטואציה הכי טובה בשבילו להגיע למכבי ולהצליח כי הוא מגיע כשחקן פחות משמעותי בסגל בלי כל הלחץ . דבר שני מהכרות אישית (כבר סיפרתי על זה פעם ) אני יודע מה הסיבות לאיך שהוא נראה העונה ואין לי ספק שחזרה שלו לארץ תשנה אותו לגמרי...
לגבי פניני , זה לא עניין של מחזיק ממנו , החוזה שלו מחזיק אותו במכבי ואני חושב שהוא מספיק חשוב למערכת כדי שלפחות יתנו לו לסיים את החוזה . שנה הבאה אם ימשיך להראות ככה אז או שיעוף או שיקבל חוזה חדש בחצי מהסכום .

כמה קבוצות אתה מכיר שמחזיקות צלף ברמות של קארול וקופנן (שהוא הרבה פחות ממנו ) ? בלו לא פעיל יותר אז הוא לא רלוונטי ....
גם קארול וגם קופנן וגם לוגן הם לא בעשירייה הראשונה מבחינת אחוזים ל-3 העונה , הם אומנם קלעו הרבה שלשות העונה אבל הם זרקו משם בלי הכרה...
פארגו , הלפרין , סמית' וגם קלאתס וגם לאנדסברג שהראה שיפור ואפילו פניני כשהוא מאופס על עצמו הם קלעי שלשות מספיק טובים .

אני מאוד מחבב את לוגן וזה ידוע עוד מתחילת העונה , אבל אני לא חושב ששווה לבזבז משבצת של זר על שחקן שהביא לך העונה רק קליעות משלוש . חייבים שחקנים מגוונים ואיכותיים יותר בשביל להגיע רחוק יותר ביורוליג...

קירק פני ? שימשיך לתפור בטורקיה כי אני לא רואה אותו עושה את זה בשום מקום אחר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 29 אפריל 2013, 08:10

yzafrir כתב:
סילבר כתב:

רשמת בסגל שלך:
הסגל שלי 2013-2014

לגבי הלפרין , אני פשוט חשוב שעכשיו זו הסיטואציה הכי טובה בשבילו להגיע למכבי ולהצליח כי הוא מגיע כשחקן פחות משמעותי בסגל בלי כל הלחץ . דבר שני מהכרות אישית (כבר סיפרתי על זה פעם ) אני יודע מה הסיבות לאיך שהוא נראה העונה ואין לי ספק שחזרה שלו לארץ תשנה אותו לגמרי...
לגבי פניני , זה לא עניין של מחזיק ממנו , החוזה שלו מחזיק אותו במכבי ואני חושב שהוא מספיק חשוב למערכת כדי שלפחות יתנו לו לסיים את החוזה . שנה הבאה אם ימשיך להראות ככה אז או שיעוף או שיקבל חוזה חדש בחצי מהסכום .

כמה קבוצות אתה מכיר שמחזיקות צלף ברמות של קארול וקופנן (שהוא הרבה פחות ממנו ) ? בלו לא פעיל יותר אז הוא לא רלוונטי ....
גם קארול וגם קופנן וגם לוגן הם לא בעשירייה הראשונה מבחינת אחוזים ל-3 העונה , הם אומנם קלעו הרבה שלשות העונה אבל הם זרקו משם בלי הכרה...
פארגו , הלפרין , סמית' וגם קלאתס וגם לאנדסברג שהראה שיפור ואפילו פניני כשהוא מאופס על עצמו הם קלעי שלשות מספיק טובים .

אני מאוד מחבב את לוגן וזה ידוע עוד מתחילת העונה , אבל אני לא חושב ששווה לבזבז משבצת של זר על שחקן שהביא לך העונה רק קליעות משלוש . חייבים שחקנים מגוונים ואיכותיים יותר בשביל להגיע רחוק יותר ביורוליג...

קירק פני ? שימשיך לתפור בטורקיה כי אני לא רואה אותו עושה את זה בשום מקום אחר...

אל תדבר דברים שאתה לא יודע. פני הוא שוטר אדיר, הוא הוכיח זאת תקופה ארוכה. זה שבזמנו הוא לא נוצל כראוי, זו רק אשמת המאמן. ותזלזל בליגה הטורקית כמה שאתה רוצה, גם לתפור נאמברס מפלצתיים נגד אנאדולו, גאלא', פנר ובשיקטאש זה לא דבר של מה בכך. לצורך השוואה, הוא לא רואה ממטר את לוגאן.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2013, 08:58

er79 כתב:
סילבר כתב:

רשמת בסגל שלך:
הסגל שלי 2013-2014

דווקא אני מכיר עוד אחד כזה שהוא גם נגיש תקציבית-קירק פני. כן, כן, אולי תצחקו עליי, אבל קירק פני. הבחור עדיין תופר בליגה הטורקית

רק שהוא לא יותר טוב מלוגאן...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 29 אפריל 2013, 09:17

jol9 כתב:
er79 כתב:
סילבר כתב:

רשמת בסגל שלך:
הסגל שלי 2013-2014

לא מסכים איתך, אבל איש באמונתו יחיה. עכשיו אני אסביר לך גם למה, לפחות על פי תפיסת העולם שלי. לוגאן מהיר ואתלטי יותר, שומר לא רע, אבל הוא תופס לך משבצת היום של ה-2 הבכיר, אפילו יותר מהיקמן, ובכל זאת הקבוצה נראית רע. לוגאן גם לא יציב, ואת זה אנחנו יודעים כמה שנים, אתה לא יודע איך הוא יקום בבוקר. 90 אחוז מהמשחק שלו, למרות האתלטיות והמהירות, מתבסס אך ורק על קליעה ל-3. אם אני הולך על תבנית שיהיה לי בה סטריק שוטר, שהוא לא ורסטילי, אני עושה מהפכה בעמדה 2: מנסה להביא גו טו גאי כמו לנגפורד, או במקרה הפחות טוב שחקן בעמדה 2 שגם מתבסס על קליעות אבל יותר ורסטילי לדעתי מלוגאן, כמו פרידזון (שטוב גם לליגה שלנו), ואת פני אני שומר כנשק שובר שוויון מהספסל, באותו הייעוד של ג'ייסי קארול, לצורך השוואה. לוגאן עושה תפקיד זהה, אבל היום הוא כבר ה-2 הבכיר, גם אם הוא עולה מהספסל, התרומה שלו פחות אפקטיבית וורסטילית, והכי חשוב, הוא לא יציב, למרות תקופה לא רעה בחודש האחרון (שאין לדעת מתי היא תסתיים). אם כבר אני מביא שחקן שמתבסס רק על קליעה, אני מעדיף שהוא יהיה קלעי טוב יותר שעולה מהספסל ומשנה מומנטומים, שהשחקן שהוא מחליף תורם ביותר אספקטים של המשחק. פני גם יהיה קצת יותר זול מלוגאן, לדעתי.
ולכן, אני יכול לחיות עם לוגאן, אני מעדיף מישהו עם יד נפץ טובה יותר ויציבה יותר, לתפקיד אחר במרקם הקבוצתי.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אפריל 2013, 09:58

מה הטעם להחזיק שני זרים בעמדה 2 ?
אם ניקח בחשבון שמכבי צריכה לפחות זר אחד בכל עמדה
רכז , גארד , סמול , פאוור , וסנטר
אז השחקן זר השישי יהיה בטוח סנטר נוסף כי שם אין לנו תחליף לזרים .
אם אתה רוצה אותו כזר שביעי אז אישית הייתי מעדיף את לוגן הצעיר יותר...פני כבר זקן מידי ....
אני אסתפק בהלפרין כמחליף בעמדה 2 , שגם הוא קלעי לא רע מבחוץ .
אני לא חושב שקבוצה חייבת את הקלעי חסר רחמים הזה בעמדה כי יש מעט מאוד כאלו באירופה וממש לא לכל קבוצה יש אחד כזה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2013, 10:08

er79 כתב:
jol9 כתב:
er79 כתב:
סילבר כתב:

רשמת בסגל שלך:
הסגל שלי 2013-2014

לא מסכים איתך, אבל איש באמונתו יחיה. עכשיו אני אסביר לך גם למה, לפחות על פי תפיסת העולם שלי. לוגאן מהיר ואתלטי יותר, שומר לא רע, אבל הוא תופס לך משבצת היום של ה-2 הבכיר, אפילו יותר מהיקמן, ובכל זאת הקבוצה נראית רע. לוגאן גם לא יציב, ואת זה אנחנו יודעים כמה שנים, אתה לא יודע איך הוא יקום בבוקר. 90 אחוז מהמשחק שלו, למרות האתלטיות והמהירות, מתבסס אך ורק על קליעה ל-3. אם אני הולך על תבנית שיהיה לי בה סטריק שוטר, שהוא לא ורסטילי, אני עושה מהפכה בעמדה 2: מנסה להביא גו טו גאי כמו לנגפורד, או במקרה הפחות טוב שחקן בעמדה 2 שגם מתבסס על קליעות אבל יותר ורסטילי לדעתי מלוגאן, כמו פרידזון (שטוב גם לליגה שלנו), ואת פני אני שומר כנשק שובר שוויון מהספסל, באותו הייעוד של ג'ייסי קארול, לצורך השוואה. לוגאן עושה תפקיד זהה, אבל היום הוא כבר ה-2 הבכיר, גם אם הוא עולה מהספסל, התרומה שלו פחות אפקטיבית וורסטילית, והכי חשוב, הוא לא יציב, למרות תקופה לא רעה בחודש האחרון (שאין לדעת מתי היא תסתיים). אם כבר אני מביא שחקן שמתבסס רק על קליעה, אני מעדיף שהוא יהיה קלעי טוב יותר שעולה מהספסל ומשנה מומנטומים, שהשחקן שהוא מחליף תורם ביותר אספקטים של המשחק. פני גם יהיה קצת יותר זול מלוגאן, לדעתי.
ולכן, אני יכול לחיות עם לוגאן, אני מעדיף מישהו עם יד נפץ טובה יותר ויציבה יותר, לתפקיד אחר במרקם הקבוצתי.

האגדה האורבנית הזאת שלוגאן לא יציב חייבת ליהפסק. הוא באמת היה לא יציב בתחילת העונה,
אבל מהטופ 16, אחרי שהבין מה רוצים ממנו ומה התפקיד שלו, הוא את העבודה שלו נותן.
אתה רוצה שנחזור וניזכר בנפילות המנטליות של החבר בלו?

אני גם לא מצליח להבין את ההגיון שלך. אם לוגאן ופני אמורים לעלות בערך אותו הדבר, אז מה ההבדל בהגדרות? אני גם לא חושב שלוגאן צריך להיות שחקן חמישייה. הוא מאוד
מתאים לעלות מהספסל ולשנות קצב, והעונה במכבי הוא קיבל קרדיט יפה מבלאט, וגם החזיר לו לדעתי ביכולת טובה.

נכון לעכשיו, זה לא נראה שללוגאן או לפני יש מקום בסגל כי לא יהיו יותר מ-6 זרים כנראה (וגם לא צריך), אבל אם היה איזשהו ישראלי נורמלי שהיה יכול לפתוח בחמישייה בקו האחורי,
אז הייתי מאוד שמח אם לוגאן היה ממשיך כגארד שעולה מהספסל.

מעבר לכך, כשמשווים קלעים, חייבים גם להתייחס להיסטוריה שלהם. פני שיחק ביורוליג שתי עונות, וזה היה ממש מזמן. הוא היה חלש במכבי ובינוני בז'לגיריס.
לוגאן שורף רשתות ביורוליג כבר כמה וכמה שנים, והוא נחשב לאחד הקלעים הטובים בסביבה.
אז איפה ההשוואה כאן בכלל?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 29 אפריל 2013, 10:09

yzafrir כתב:מה הטעם להחזיק שני זרים בעמדה 2 ?
אם ניקח בחשבון שמכבי צריכה לפחות זר אחד בכל עמדה
רכז , גארד , סמול , פאוור , וסנטר
אז השחקן זר השישי יהיה בטוח סנטר נוסף כי שם אין לנו תחליף לזרים .
אם אתה רוצה אותו כזר שביעי אז אישית הייתי מעדיף את לוגן הצעיר יותר...פני כבר זקן מידי ....
אני אסתפק בהלפרין כמחליף בעמדה 2 , שגם הוא קלעי לא רע מבחוץ .
אני לא חושב שקבוצה חייבת את הקלעי חסר רחמים הזה בעמדה כי יש מעט מאוד כאלו באירופה וממש לא לכל קבוצה יש אחד כזה...

הדברים שאני מציין בעיקר רלוונטיים אם ניתן לחטוף את פרידזון. אם לא, הבאת פני באה בחשבון רק אם יבוא ישראלי לעמדה אחרת. יש בעייתיות מסוימת, לא אמרתי שזה קל לשבץ אותו בקונסטלציה. לגבי הגיל שלו, צעיר יותר מבלו ב-4 חודשים. אם היו מציעים לך את בלו לעונה הבאה לא היית לוקח אותו? סגנון המשחק שלו, ואפשר להגיד את אותו הדבר אצל שאראס למשל, לא בנוי על אתלטיות, אלא בעיקר על קליעה. הוא יכול בשקט להרבית עוד שנתיים-שלוש עם אותה יכולת. יותם שיחק רע השנה, ובלי שום קשר הוא קלעי פחות טוב מפני. שאלתם אם יש קלעי שלשות איכותי? הצעתי לכם. לגבי לוגאן, תנסה להבין את מה שכתבתי בפוסט הקודם, אני לא חושב שהוא פחות טוב מפני, אבל הוא מלכודת דבש: כרגע, למרות שהוא עולה מהספסל, הוא הסקנד גארד הבכיר בקבוצה, משמעותי יותר מהיקמן, ובהתאם לאספקטים שהוא מביא, אתה לא יכול לצאת מורווח. הוא יהיה פחות אפקטיבי ככל שיהיה יותר שחקן מפתח, לא בגלל יכולת הקליעה שלו, אלא בגלל החוסר ורסטיליות שלו. מנגד, אם תחזיר אותו להיררכיה של שחקן ספסל שולי, זה עלול לפגוע בבטחון וביציבות שלו, שהמלכתחילה היא לא בשמיים מהיכרותנו אותו. פני יבוא בנישה אחרת לגמרי, בדיוק כפי שתיארתי קודם לכן, והוא קלעי טוב יותר. זו דעתי. אני מסכים שזה בעיה להביא אותו כי רוב הסיכויים שהסקנד גארד הפותח שישחק במכבי בעונה בעונה הבאה יהיה זר, אבל אני לא מסכים לגבי יתר הדברים. שוב, לוגאן הוא שחקן לא רע, אני חושב שניתן לעשות דברים טובים יותר.
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 29 אפריל 2013, 10:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים