חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:תגיד לי אתה
אתה זה שפיתחת אובססיה לא אני
אני? אובססיה? אולי זה בגלל שמכבי מפסידה כל הזמן? לא שמת לב לעבודה שולית זאת?
כל העולם אשם, ההנהלה, השחקנים, אפילו פליקס אשם, רק בלאט לא אשם שהקבוצה שלו נראית אסון וכל הזמן מפסידה לקבוצות זבל.
את זאת שיש לה אובססיה להגן על בלאט יהיה מה שיהיה כאילו היה אח שלך. נו באמת! לדעתך הכל בסדר?
נראה לי שאין כאן אחד שחושב בלאט נקי. זה עדיין לא אומר שהוא צריך להתפטר.
אני אומר ככה - אם הוא מאבד אליפות אז גם אני אתמוך בהחלפתו. אחרת נחכה ונקווה שהוא ייקבל קבוצה נורמלית לשם שינוי.
אתה תקרא להחלפתו על הפסד במשחק אחד? אם כבר הייתה סדרת גמר אבל לנצח בסידרה בחצי ולהפסיד במשחק אחד בגמר זה הביתה? טיפה צבוע
מסכימה.
אם יפסיד בסדרה בדרך לגמר, גם אני אתמוך בהחלפתו.
אבל משחק אחד אף פעם לא אמר לי כלום.
הבעיה היא שלההנהלה זה יגיד הרבה ככל הנראה, ואז הם כמובן יפעלו בפזיזות וימנו את המאמן של מי שינצח אותנו בגמר (קטש, דרוקר, דני פרנקו, אולי אפילו גרינברג...) או גודס.
בלי קשר, כי אני באמת לא רוצה שבלאט יילך, אבל אם הוא יילך אני ארצה את גרינברג פה למרות שזה ברור שגודס נשאר פה כל כך הרבה שנים כי הבטיחו לו את משרת המאמן
שני דברים בהקשר הזה
1 מאמנים גדולים מבלאט עזבו את מכבי אחרי הפסד אליפות ולא משנה שזה משחק אחד
2 הפסד אליפות יתחבר לעונה זוועתית באופן כללי עם כדורסל רע. את מכירה את דעתי לגבי בלאט אבל במקרה של אובדן
אליפות, הדבר הנכון הוא כנראה ריסטרט למערכת
זה לא אומר שזה היה נכון
תמכתי בהחלפת גרשון בלי קשר להפסד האליפות ורציתי שצביקה יישאר בלי קשר להפסד האליפות
זה נכון שהעונה הזאת זוועתית אבל לך תאשים את בלאט בהכל
יש גבול למה שהוא יכול לעשות עם מה שהביאו לו הנה
בוא נעשה עסק, אם עונה הבאה יגיע לפה מי שהוא מבקש ובאמת יביאו גארדים ברמה כמו שאומרים ועדיין נראה רע וניכשל, אני גם אגיד שמגיע לו ללכת
הפסד אחד? חשבתי שהפסדנו גם לאילת במשחק הקודם. שני הפסדים רצופים בלי יורוליג באמצע. ולפני זה שלושה הפסדים מבזים לריאל. ולפני זה עוד 2 הפסדים בליגה. תתחילי לספור
כשאתה תתחיל טיפול ל-OCD