אורי כתב:Assaf M כתב:אקס מכבי אלקטרה ת"א, אסטבן באטיסטה, חתם אצל יריבת הצהובים בשלב הבתים, אנאדולו אפס איסטנבול
"אקס מכבי אלקטרה ת"א"..... מה נהיה הפכת לשמעון מזרחי?
זו העתקה מההודעה של מכבי בפייסבוק סתם לא היה לי כוח לכתוב

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אורי כתב:Assaf M כתב:אקס מכבי אלקטרה ת"א, אסטבן באטיסטה, חתם אצל יריבת הצהובים בשלב הבתים, אנאדולו אפס איסטנבול
"אקס מכבי אלקטרה ת"א"..... מה נהיה הפכת לשמעון מזרחי?
yzafrir כתב:מליון דולר הוא אפילו לא יפזול אלינו כי עכשיו הוא מרוויח הרבה יותר....
מה גם שמכבי לא ישלמו לו מליון דולר...
אני מסכים שהוא אחלה שחקן אבל לא ברמת התקציב שלנו....ואגב לות'ר הד מאוד מזכיר לי אותו ויהיה אפשר להביא אותו בסכום נמוך יותר...
ankram כתב:yzafrir כתב:מליון דולר הוא אפילו לא יפזול אלינו כי עכשיו הוא מרוויח הרבה יותר....
מה גם שמכבי לא ישלמו לו מליון דולר...
אני מסכים שהוא אחלה שחקן אבל לא ברמת התקציב שלנו....ואגב לות'ר הד מאוד מזכיר לי אותו ויהיה אפשר להביא אותו בסכום נמוך יותר...
איך הכנסת את לות'ר הד לעניין פה ? מה עניין שחקן בשיא כושרו ,עם 2 אליפויות אירופה תוך מתן משחקי שיא בגמר , לאיזה שחקן שלא כדרר דקה במפעל האירופאי .
מספיק פיספסנו אותו בעונת קטשרף.
מליון דולר זה סכום יפה , שלא לדבר על זה שאחרי אובראדוביץ' , בלאט הוא האופצייה הטובה עבורו .
Assaf M כתב:אקס מכבי אלקטרה ת"א, אסטבן באטיסטה, חתם אצל יריבת הצהובים בשלב הבתים, אנאדולו אפס איסטנבול
felix_r כתב:Assaf M כתב:אקס מכבי אלקטרה ת"א, אסטבן באטיסטה, חתם אצל יריבת הצהובים בשלב הבתים, אנאדולו אפס איסטנבול
זה רק אני, או שחוץ מיעל שחרור אף אחד לא שמע על זה?
טיקי חוזר כתב:וקחא נשארה בלי סנטר אחד נורמלי ?
טיקי חוזר כתב:ומי יקח ריבאונד שם או יתן גוף בצבע ? סבתא שלי ז"ל ?
טיקי חוזר כתב:אני לא מזלזל בלמפא אבל הוא שחקן פיזי כמו שאני רקדן בלט(יש לי נכות של 40 אחוז ברגל ומפרק ברך מפלטינה )
החציל האצטקי כתב:זה אני או שהשעמום גורם לכם לנהל דיאלוג של ילדים בכיתה ד'?
itai7 כתב:אחת השמועות ההזוית של הקיץ - J ריץ'(אורלנדו), למילאנו
http://nbadiretta.altervista.org/blog/b ... ichardson/
yarinsaky כתב:מה יש כל כך להבין ? הכדורסל האירופאי בצרות, אל תתרשמו מהכסף ששופכים כאן הטורקים, ברובו הוא ישפך לחינם כמו בשנים האחרונות
בלי להביא תוצאות כל שהן.
הסכומים שרצים כאן הם חסרי הגיון לגמרי, בטח הסכומים שמשלמים לשחקנים כמו איידסון או תאודוסיץ'. כמות הכישרון הולכת וקטנה,
פחות קבוצות רציניות באמת יכולות להשקיע כספים ומקבלים ניפוח מלאכותי של משכורות לשחקנים בינוניים.
השביתה בנ.ב.א עוד תפיח רוח מסויימת באירופה, אבל מיד כשהביא תיגמר יצא האוויר מהבלון ואז הנפילה תהיה כואבת מאוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר, עידן ו־26 אורחים