09 מאי 2013, 17:17
yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:העובדה שדימיטרוב מנצח את נולה במדריד וכמעט מנצח את רפא ב-MC היא בשורה לאוהבי הטניס המגוון והפדררי שאינו מתבסס רק על קרבות התשה מהקו האחורי. אם דימיטרוב, שעוד לא ממצה את הכישרון והפוטנציאל שלו, מסוגל לעולל מעללים שכאלו לשניים מטניסאי הקו האחורי הגדולים אי פעם הוא לא עניין של מה בכך.
אתמול הצד של פדרר בהגרלה די ניקה את עצמו מאיומים משמעותיים עם ההדחות של איזנר וגאסקה. אצל נדאל יש בעיקר פינוקים ספרדיים כך שגם הוא לא צפוי לחוות בעיות של ממש. אני מעריך שיהיה מפגש חצי מעניין מאוד בין שניהם. בצד השני, מארי אמנם מאושר נוכח ההדחה, אבל צפוים לו עדיין כמה משחקים קשים ומשחקי רבע וחצי לא פשוטים. יהיה מעניין לראות אם הוא מסוגל לנפנף אותם בדרך לגמר או שלא.
אני לא חושב שהוא דומה בסגנון המשחק שלו לפדרר. הוא גם בייסליינר קלאסי, שאוהב את קרבות החפירה האלה, ולא מחפש הרבה לתקוף.
מה שכן, סופסוף יש טניסאי צעיר שלא מפחד ורועד מהגדולים, ומגיע לשחק את הטניס שלו מולם.
לגבי ההגרלות - לפדרר יש מוקש אחד ויחיד בדרך לחצי והוא נישיקורי. לרפא תהיה דרך לא פשוטה לאותו המעמד עם פאיירה, אלמגרו ופרר.
למארי יש את סימון ואח"כ את ברדיץ' ואילו הצד של נובאק די נפתח עכשיו ויש שם את דימיטרוב, וורינקה וטסונגה שמועמדים להגיע לחצי גמר.
הוא בפירוש לא בייס-ליינר קלאסי. הוא מחפש את חבטת המחץ בכל הזדמנות ועולה לרשת הרבה. לא לחינם הוא זכה לכינוי בייבי-פד
09 מאי 2013, 17:23
09 מאי 2013, 18:09
09 מאי 2013, 19:02
09 מאי 2013, 19:13
09 מאי 2013, 19:16
yiffy כתב:אלוהים ישמור...איזה הפסד מביך לנישיקורי בסיבוב השני של מדריד.
פדרר היה חלוד במערכה הראשונה, משוחרר לחלוטין בשנייה אבל אז הגיעה קריסה לא ברורה בשלישית. אמנם רק משחק שני על החימר בעונה הזו, אבל איזו דרך נוראית להתחיל על עונת החימר.
09 מאי 2013, 19:27
or163 כתב:yiffy כתב:אלוהים ישמור...איזה הפסד מביך לנישיקורי בסיבוב השני של מדריד.
פדרר היה חלוד במערכה הראשונה, משוחרר לחלוטין בשנייה אבל אז הגיעה קריסה לא ברורה בשלישית. אמנם רק משחק שני על החימר בעונה הזו, אבל איזו דרך נוראית להתחיל על עונת החימר.
פדרר גם יורד עכשיו למקום השלישי,
ובכלל המשחק הזה ממש תסכל אותי.
מציג טניס טוב במערכה השנייה ומנצח אותה בנינוחות,
ופתאום נעלם לחלוטין במערכה השלישית, כאילו בהפסקה בין המערכות עלה שחקן אחר.
פדרר כבר מתקשה להיות יציב בתוך המשחק עצמו וממשחק למשחק בכלל.
09 מאי 2013, 19:31
09 מאי 2013, 19:33
jol9 כתב:or163 כתב:yiffy כתב:אלוהים ישמור...איזה הפסד מביך לנישיקורי בסיבוב השני של מדריד.
לא הייתי ממהר להסיק מסקנות כוללות כאלה.
אין ספק שפדרר חווה פתיחת עונה חלשה מאוד בסטנדרטים שלו, וחמישה וחצי חודשים לתוך העונה, הוא עדיין בלי תארים, אבל מצד שני, זה צפוי שיהיו אצלו עליות וירידות,
גם בגלל הגיל, וגם בגלל התחרות הקשה ממול.
עושה רושם שיש לא מעט טניסאים שמרימים את הראש, ולא מוכנים להתקפל מול הG4, וזה מתיש ומחליש אותם עד שמגיעים גם הפסדים.
09 מאי 2013, 19:43
yiffy כתב:הטניס של נישיקורי לא היה משהו לספר לחבר'ה, בניגוד לדוגמא לזה של דימיטרוב מול נדאל ונולה. מה שכן, יש לו סרב ראשון אפקטיבי באופן מפתיע, בעיקר בהתחשב בגובה שלו (1.78).
פדרר היה נראה משועמם לאורך כל המשחק. להוציא את המערכה השנייה, הטניס שלו היה בלתי מעורר השראה בעליל - אנטי-תזה לפרסונה שלו על מגרש הטניס לאורך הקריירה. בשנים האחרונות היו הרבה מאוד הפסדים מיותרים, אבל הרבה מהם היו בגלל הרבה טעויות בלתי מחויבות. הפעם זה אפילו לא היה זה, זה פשוט היה ריפיון כללי.
רומא הוא באופן מסורתי אחד הטורנירים החלשים שלו, כך שאני לא בונה הרים ומגדלים על הטורניר הזה. אני כן מקווה שהוא ייתן RG מכובד ויגן לפחות על חצי הגמר של שנה שעברה. הוא חייב להגיע לעונת הדשא עם יותר ביטחון.
) בטורניר של הצהרת כוונות לקראת הרולאן.09 מאי 2013, 19:45
or163 כתב:jol9 כתב:or163 כתב:yiffy כתב:אלוהים ישמור...איזה הפסד מביך לנישיקורי בסיבוב השני של מדריד.
לא הייתי ממהר להסיק מסקנות כוללות כאלה.
אין ספק שפדרר חווה פתיחת עונה חלשה מאוד בסטנדרטים שלו, וחמישה וחצי חודשים לתוך העונה, הוא עדיין בלי תארים, אבל מצד שני, זה צפוי שיהיו אצלו עליות וירידות,
גם בגלל הגיל, וגם בגלל התחרות הקשה ממול.
עושה רושם שיש לא מעט טניסאים שמרימים את הראש, ולא מוכנים להתקפל מול הG4, וזה מתיש ומחליש אותם עד שמגיעים גם הפסדים.
זה כבר לא חדש, בזמן האחרון לפדרר יש המון נפילות במשחק שלו תוך כדי משחק,
יכול מאוד להיות שזה בגלל הגיל וגם נראה לי שהוא איבד המון מהדרייב שלו,
ואי אפשר לבוא אליו בתלונות גם אחרי כל מה שהוא השיג.
בכל מקרה אני מחכה לווימבי, הדבר היחיד שעוד נותר לו להשיג זה לשבור שיא הזכיות שם ולזכות בווימבי מספר 8.
09 מאי 2013, 21:02
09 מאי 2013, 21:08
yiffy כתב:אז באסה, כי בפריז הוא לא הולך לשחק...
09 מאי 2013, 21:19
09 מאי 2013, 22:38
yiffy כתב:אלוהים ישמור...איזה הפסד מביך לנישיקורי בסיבוב השני של מדריד.
10 מאי 2013, 07:02
10 מאי 2013, 18:30
10 מאי 2013, 19:10
jol9 כתב:רפא מצליח לשרוד את פרר, למרות שהיה ממש קרוב להפסיד. לא הייתי בבית בשתי המערכות הראשונות והספקתי לראות קצת מהטיי ברייק, ואת הסט השלישי
בו רפא בייגל את פרר, אבל כבר היה ברור שפרר איבד מהריכוז ומהרצון.
בכל אופן רפא ממשיך לחצי הגמר ויפגוש את נישיקורי/אנדוחאר שיישחקו ממש עכשיו.
10 מאי 2013, 20:08
10 מאי 2013, 21:13