הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי jol9 » 18 מאי 2013, 19:14

שחף כתב:ואני שוב אענה לך ואגיד שאם אתה מביא שחקן על אירופאי כמו ספאנוליס אפשר לחיות עם שחקנים כאלה בפנים, ואם אתה מביא שחקנים טובים(ע''ע פלאניניץ', פארגו, לאנגפורד) אתה צריך שחקן עם פוסט אפ סביר, גם אם זה לא יהיה קרסטיץ' או טומיץ'...

הבעיה היא שאתה עושה פה הסקה ממקרה בודד של קבוצה למה שצריך לעשות. הקבוצות של ג'ורדן לקחו 6 אליפויות עם נגרים בתור שחקני פנים. זה גרם לכל הקבוצות לבנות סגלים בלי שחקני פנים נורמליים? שנה אחרי הפרישה שלו הספרס עם תאומי המגדל דאנקן ורובינסון לקחו אליפות. שנה אחר כך שאק דרס את הליגה.

בסדר, ספאנוליס לא יהיה לנו, אבל שני גארדים מצויינים? בהחלט אפשרי - כל אחד במליון וחצי למשל.

מכאן, אם תצליח להביא גבוה עם פוסטאפ שלא יהיה איזה אפס, אז סבבה, אני איתך. אבל אם יוקצה לגבוה השני ליד ג'יימס 600-700K, אז אני אעדיף שהכסף הזה יילך על מניה יחסית
בטוחה גם אם פחות כשרונית, מאשר על הימור שאולי יילך לאבדון ויהרוס את כל העונה, ששוב תהיה תלויה בג'יימס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 מאי 2013, 19:19

יוני, מה עם לרשום בת'רד הזה את הסגל שלך? לא זכור לי שכתבת :)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 18 מאי 2013, 19:19

MTA2311 כתב:
בברצלונה של בודירוגה שיחקו גם נבארו ושאראס. מה שאולימפיאקוס עשתה בשנתיים האחרונות הוא מאוד חריג באירופה. לא חושב שיש לזה תקדים.
כמובן שבנבא רוב הקבוצות בנויות ככה, אבל כמו שאמרתי קודם, זה משחק שונה לחלוטין.

לא יודע מה זה חיה רעה. ג'יימס לוקח יותר ריבאונדים וחוסם יותר. בקשר להגנה האישית, אני ממש לא חושב שמה שהיה בפיינל פור משקף את היכולת ההגנתית של היינס באחד על אחד. בסופו של דבר מדובר באותו סגנון של שחקן. אפשר גם להכניס שחקנים כמו הנדריקס ולאזמה לאותה קטגוריה.

חיה רעה זה שחקן כמו בן וואלאס, דניס רודמן או לאזמה, פרקינס והלפרין למשל.
ג'יימס הוא שחקן עדין יחסית. הוא שחקן הגנה מצויין, אבל לא רוצח, וזה לא קשור למספר הריבאונדים, אלא לאיזשהי אגרסיביות בסיסית של שחקן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 18 מאי 2013, 19:28

yellowaura כתב:
שחף כתב:מיליון וחצי על קייל היינס????? מה נסגר איתכם אנשים???

קודם כל אמרתי בין 1M ל-1.5M דולר. לדעתי שחקן מצויין עם מוטת ידיים, כוח ופיזיות שעולים על מרבית הסנטרים באירופה. בנוסף לקח 2 תארי יורוליג כסנטר מוביל.. יותר מזה ?
זה אומר שלפחות הגנתית הוא יכול לעצור כמעט כל סנטר באירופה (שבד"כ עולים פי 4 ממנו). את השאר הגארדים שלנו יכולים לעשות. במחיר של סנטר בינוני אתה יכול להביא גארד מצויין.

אגב תתן לי שם של סנטר אחד שיותר טוב מהיינץ ועולה פחות ? האפשרויות שלך באירופה מוגבלות (באראץ שרצית נפצע- עוד דבר נפוץ בקרב סנטרים גדולים) .

אגב למתלבטים:

1. זוריץ'- חתום על חוזה לעוד שנתיים (ולדעתי חסר פיזיות)
2. דיוויס- חתום על חוזה לעוד שנה (לא יודע מה המצב של חימקי). לדעתי גם עולה 2M לפחות.
3. היינץ= מסיים חוזה

מסכים איתך לגמרי לגבי היינס. גם אני אוהב אותו. עוד במשחק חוץ של מכבי נגד אולימפיאקוס אמרתי ששני השחקנים שצריכים לעצור חוץ מספאנוליס הם היינס ופאפאניקולאו(שלדעתי עוד מעט יהפוך להיות הכוכב של נבחרת יוון ואחד הטובים באירופה).
אני גם לא מקבל את הטענה שהיינס טוב רק בגלל ספאנוליס. היינס הוא לא איזה שחקן פיק אנד רול ופוסט גדול. הוא חי מהרבה תנועה בתוך הרחבה, ריבאונד התקפה ומחכה בסבלנות עד שאיזה גארד יחדור ויתן לו את המסירה מתחת לסל ששם הוא מסיים באחוזים גבוהים. יש לו אופי של ברזל והוא שחקן הגנה טוב. הייתי אומר שהוא סוג של ריצ'רד הנדריקס משודרג.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yellowaura » 18 מאי 2013, 19:34

LIAV10 כתב:עם היינס אתה חייב רכז טוב, גארד התקפי כוכב (או כמעט כוכב) ו-4 עם קליעה באנקר שיפתח את הצבע AKA פלאניניץ', פארגו ופוטסיס למשל.

כל סנטר צריך לידו גארד מתאים...

סנטר שטוחן מבפנים כמו טומיץ' לא יסתדר בלי רכז שיזין אותו שיודע למסור לגבוה (אגב גם כאלה לא היו לנו השנה וגם אלה נדירים כיום- דוגמה שאראס, מקאלב, הוורטאס...)

בשני המקרים עדיף סטרץ' פור (אבל לא הכרחי)+ צריך גארדים שיודעים לקלוע מבחוץ לפתוח את ההגנה.

במקרה של היינס סוג הגארדים הם יותר קומבו גארדים שיקלעו ובמקרה של טומיץ' (דוגמה קלאסית לסנטר פוסט אפ איכותי) אתה חייב רכז מנהל משחק איכותי.

החישוב הכלכלי שלי הוא: סנטר איכותי עם פוסט אפ+ רכז איכותי> סנטר לוחמני (באיכות הגבוה בקטגוריה זו)+ קומבו גארד איכותי. אין מה לעשות היום סנטר איכותי עולה ים של כסף ואין כמעט בשוק !!
שלא תבינו אותי לא נכון אם היה אפשר להביא את טומיץ' על פני היינס במחיר דומה הייתי בוחר את טומיץ' (חלק גדול גם בגלל האטרקטיביות)... הבעיה שכל סנטר בינוני גבוה עם חצי משחק פוסט אפ עולה פתאום 1.5-2 מיליון יורו.

אני גם חושב שעושים יותר מדי מספאנוליס... הוא לא מייקל ג'ורדן או לברון ג'יימס. יש חלק גדול מאוד לשחקנים שאיתו באליפויות שאולימפיאקוס לקחו. תקחו את ספאנוליס ושימו אותו במכבי אתם חושבים שהוא יקח יורוליג ? ... לומר שספאנוליס ענק ופארגו בסדר זה מעוות. כן ספאנוליס טוב יותר אבל אני חושב שהקבוצה תפורה למידותיו ולצוות המסייע תרומה גדולה מאוד.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 18 מאי 2013, 19:39

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
בברצלונה של בודירוגה שיחקו גם נבארו ושאראס. מה שאולימפיאקוס עשתה בשנתיים האחרונות הוא מאוד חריג באירופה. לא חושב שיש לזה תקדים.

לא יודע מה זה חיה רעה. ג'יימס לוקח יותר ריבאונדים וחוסם יותר. בקשר להגנה האישית, אני ממש לא חושב שמה שהיה בפיינל פור משקף את היכולת ההגנתית של היינס באחד על אחד. בסופו של דבר מדובר באותו סגנון של שחקן. אפשר גם להכניס שחקנים כמו הנדריקס ולאזמה לאותה קטגוריה.

ג'יימס הוא שחקן עדין יחסית. הוא שחקן הגנה מצויין, אבל לא רוצח, וזה לא קשור למספר הריבאונדים, אלא לאיזשהי אגרסיביות בסיסית של שחקן.

?? מניח שהלפרין זה טעות... אבל מבין את הכוונה שלך תחליף לבאסטון שהוא המפלצת האהובה עלי (בשיאו).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 18 מאי 2013, 19:42

LIAV10 כתב:יוני, מה עם לרשום בת'רד הזה את הסגל שלך? לא זכור לי שכתבת :)

נדמה לי שרשמתי איפשהו את העיקרונות שאני מאמין בהם לקראת העונה הבאה ובהתחשב בתקציב.

- קו אחורי חזק ואטרקטיבי שכולל שני גארדים מובילים בחמישייה, רכז מחליף יעיל וטוב מהספסל וSG מחליף שיכול להיות לאנדסברג או בסיטואציה מסויימת - לוגאן.
- עמדה שלוש סגורה עם סמית' ופניני ואם לא פניני אז לאנדסברג. אם פניני עוזב או מועזב, לא הייתי מביא מחליף אלא מנסה לגדל את סילבן לתפקיד.
- קו קדמי שמורכב מג'יימס ומליאור שמשחקים בקבוצה, טיוס שיגיע וסנטר זר נוסף.

סה"כ משהו כמו 10 שחקנים עם 6 זרים ו-4 ישראלים (ליאור, טיוס, רכז מחליף וSF מחליף) או 5 זרים ו-5 ישראלים (שני גארדים מחליפים).

יש גם אופציה שבה ליאור עוזב ואז הייתי מחפש הימור מעניין אבל שחקן שבבסיסו הוא אתלטי ושומר טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 מאי 2013, 19:43

yellowaura כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

?? מניח שהלפרין זה טעות... אבל מבין את הכוונה שלך תחליף לבאסטון שהוא המפלצת האהובה עלי (בשיאו).

הלפרין זאת לא טעות (בכל אופן את זה אנחנו לא יודעים - רק ההורים שלו... :tongue3 )
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 18 מאי 2013, 19:55

toja27 כתב:
yellowaura כתב:
שחף כתב:מיליון וחצי על קייל היינס????? מה נסגר איתכם אנשים???

קודם כל אמרתי בין 1M ל-1.5M דולר. לדעתי שחקן מצויין עם מוטת ידיים, כוח ופיזיות שעולים על מרבית הסנטרים באירופה. בנוסף לקח 2 תארי יורוליג כסנטר מוביל.. יותר מזה ?
זה אומר שלפחות הגנתית הוא יכול לעצור כמעט כל סנטר באירופה (שבד"כ עולים פי 4 ממנו). את השאר הגארדים שלנו יכולים לעשות. במחיר של סנטר בינוני אתה יכול להביא גארד מצויין.

אגב תתן לי שם של סנטר אחד שיותר טוב מהיינץ ועולה פחות ? האפשרויות שלך באירופה מוגבלות (באראץ שרצית נפצע- עוד דבר נפוץ בקרב סנטרים גדולים) .

אגב למתלבטים:

1. זוריץ'- חתום על חוזה לעוד שנתיים (ולדעתי חסר פיזיות)
2. דיוויס- חתום על חוזה לעוד שנה (לא יודע מה המצב של חימקי). לדעתי גם עולה 2M לפחות.
3. היינץ= מסיים חוזה

מסכים איתך לגמרי לגבי היינס. גם אני אוהב אותו. עוד במשחק חוץ של מכבי נגד אולימפיאקוס אמרתי ששני השחקנים שצריכים לעצור חוץ מספאנוליס הם היינס ופאפאניקולאו(שלדעתי עוד מעט יהפוך להיות הכוכב של נבחרת יוון ואחד הטובים באירופה).
אני גם לא מקבל את הטענה שהיינס טוב רק בגלל ספאנוליס. היינס הוא לא איזה שחקן פיק אנד רול ופוסט גדול. הוא חי מהרבה תנועה בתוך הרחבה, ריבאונד התקפה ומחכה בסבלנות עד שאיזה גארד יחדור ויתן לו את המסירה מתחת לסל ששם הוא מסיים באחוזים גבוהים. יש לו אופי של ברזל והוא שחקן הגנה טוב. הייתי אומר שהוא סוג של ריצ'רד הנדריקס משודרג.

מסכים עם כל מה שאמרת... יש לנו בחירה בין הנדריקס משופר ללאמפה/באטיסטה לא משופרים...
פאפאניקולאו שחקן שגם לדעתי יהיה שחקן מוביל באירופה/שחקן ספסל לגיטימי בנ.ב.א. הגנה טובה+FRAME טוב + יכולת קליעה לשלוש (52%). אין לו כמעט איבודים או שטויות שזה יפה בגיל הזה. להיות חלק בקבוצה אלופה שמשחקת ברמות האלה בגיל צעיר זה דרך אדירה לשחקן להתפתח. יש לו עוד המון דברים לשפר אבל הוא בדרך הנכונה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 18 מאי 2013, 20:13

LIAV10 כתב:עם היינס אתה חייב רכז טוב, גארד התקפי כוכב (או כמעט כוכב) ו-4 עם קליעה באנקר שיפתח את הצבע AKA פלאניניץ', פארגו ופוטסיס למשל.

נניח השגת הבאת שחקן פוסט כמו זוריץ'... הוא לא צריך פוינט גארד איכותי שיפתם אותו בכדורים ? אם כבר הוא הכי צריך כי שחקן כמו היינץ חי מללקט לעצמו מצבים. כמו דאור פישר ולאסמה. אתה לא צריך שחקן שיפתח את הצבע עם שחקן פוסט ?? ... בקיצור התיאוריה הזו נופלת. שחקני פנים תלויים בגארדים שאיתם.

לגבי פוטסיס וסטרץ' פור מסכים עם יוני... לא MUST... יש מספיק קבוצות שלקחו אליפויות בלי סטרץ פור...

בכלל מרגיש לי שמחפשים את היינץ כאילו בלי פרינטזיס/אנטיץ' כסטרץ' פור+ ספאנוליס (כגארד היחידי ביבשת שיכול לחפות עליו) +++ הוא לא היה מצליח .

במבחן התוצאה מדובר בשחקן שהצטיין בכל מקום שהיה. אחד השחקנים עם הסטטיסטיקות הכי מרשימות ב NCAA (למרות שלא היה במכללה ענקית), מצטיין בליגה האיטלקית השנייה (MVP), מצטיין בליגה הגרמנית (אליפות+ גביע ו MVP)+ מספר חודשים שבהם נבחר למצטיין חודש ביורוליג.

גם בקרב שחקנים מסוג כזה יש סדר עדיפויות. מדובר בסנטר-פורוורד מהטובים היום ביבשת.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי rc4991 » 18 מאי 2013, 20:28

אנשים פה על סמים שהם רוצים את היינס?ועוד במיליון וחצי דולר??? :eek
אני אפילו לא צריך להסביר למה זה הזוי...(אני מניח שהטענות שלי כבר הועלו פה על ידי משתמשים אחרים)

אתם שואלים איזה סנטר אפשר להביא בכסף הזה?
התשובה היא:בורוסיס שנחשב לאחד הסנטרים הטובים באירופה ולדעתי אפילו הטוב ביותר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מאי 2013, 20:31

yellowaura כתב:

נניח השגת הבאת שחקן פוסט כמו זוריץ'... הוא לא צריך פוינט גארד איכותי שיפתם אותו בכדורים ? אם כבר הוא הכי צריך כי שחקן כמו היינץ חי מללקט לעצמו מצבים. כמו דאור פישר ולאסמה. אתה לא צריך שחקן שיפתח את הצבע עם שחקן פוסט ?? ... בקיצור התיאוריה הזו נופלת. שחקני פנים תלויים בגארדים שאיתם.

לגבי פוטסיס וסטרץ' פור מסכים עם יוני... לא MUST... יש מספיק קבוצות שלקחו אליפויות בלי סטרץ פור...

בכלל מרגיש לי שמחפשים את היינץ כאילו בלי פרינטזיס/אנטיץ' כסטרץ' פור+ ספאנוליס (כגארד היחידי ביבשת שיכול לחפות עליו) +++ הוא לא היה מצליח .

במבחן התוצאה מדובר בשחקן שהצטיין בכל מקום שהיה. אחד השחקנים עם הסטטיסטיקות הכי מרשימות ב NCAA (למרות שלא היה במכללה ענקית), מצטיין בליגה האיטלקית השנייה (MVP), מצטיין בליגה הגרמנית (אליפות+ גביע ו MVP)+ מספר חודשים שבהם נבחר למצטיין חודש ביורוליג.

גם בקרב שחקנים מסוג כזה יש סדר עדיפויות. מדובר בסנטר-פורוורד מהטובים היום ביבשת.

שחקן פוסט איכותי- שחקן יוצר. שחקן כמו היינס- צריך גארד שייצור בשבילו מצבים.

כמה קבוצות ב15 שנה האחרונות לקחו אליפות אירופה בלי גבוה שקולע מבחוץ? אין לי כוח לבדוק, אז אני לא אהיה נחרץ ואגיד שאף אחת, אבל לא יותר מדי.

ברשותך אני לא אתייחס למה שהוא עשה בליגה האיטלקית השנייה ובגרמניה. באולי' הוא נותן מספרים מאוד בינוניים, וגם היכולת לא יותר מבינונית. בסך הכל מדובר בשחקן נחמד, שנקלע לסיטואציה מדהימה מבחינתו באולימפיאקוס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 18 מאי 2013, 20:45

rc4991 כתב:אנשים פה על סמים שהם רוצים את היינס?ועוד במיליון וחצי דולר??? :eek
אני אפילו לא צריך להסביר למה זה הזוי...(אני מניח שהטענות שלי כבר הועלו פה על ידי משתמשים אחרים)

http://www.insidehoops.com/forum/showth ... p?t=263340

1.5 מיליון יורו נטו במילאנו ... נראה לך סדר גודל דומה של מחיר ? ...יותר כמו 2 מיליון דולר נטו.

חוץ מזה שלא הוביל את האיטלקים לכלום ושום דבר (ואי אפשר לומר שלא היו לידו שחקנים טובים) והוא הד קייס לא קטן
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 18 מאי 2013, 21:05

אני חושב שיש כאן נטייה חזקה של הרבה אנשים ללכת על סנטר פנים איכותי.. דרישה שלא תמיד הייתה קיימת. מצחיק שדווקא בתקופה של קיצוצים יש פתאום דרישה ללכת על שחקני פנים קלאסיים יקרים. הדרישה במיוחד מוזרה שהסנטר שמגיע יצטרך לחלוק דקות עם סנטר איכותי שכבר יש לנו - שון ג'יימס.
מכבי כבר הסתדרה בעבר ללא שחקני פנים קלאסיים עם שחקנים כמו פישר ושחקני חוץ איכותיים. שחקן כמו היינץ הוא הטופ כיום בקטגוריה זו. תשימו לידו 2 גארדים איכותיים+ סמית' ותקבלו קבוצה איכותית.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי rc4991 » 19 מאי 2013, 00:51

yellowaura כתב:

1.5 מיליון יורו נטו במילאנו ... נראה לך סדר גודל דומה של מחיר ? ...יותר כמו 2 מיליון דולר נטו.

חוץ מזה שלא הוביל את האיטלקים לכלום ושום דבר (ואי אפשר לומר שלא היו לידו שחקנים טובים) והוא הד קייס לא קטן

זה הסכום שהוא הרוויח השנה,אני די בטוח שהוא ירוויח פחות מזה בחוזה הבא שלו בגלל הסיבות שציינת
אני לא מאמין שהוא ימשיך במילאנו,הספרדיות לא מחפשות סנטרים,היווניות מחזיקות בתקציב דומה לשלנו והרוסיות והטורקיות קופצות על שחקנים שנותנים עונות מדהימות ומגיעים לשלבים המכריעים של היורוליג
אז למה אני רוצה אותו?
כי הוא סנטר אדיר-גבוה,מאסיבי,עם קליעה מחצי מרחק ומהשלוש,שומר לא רע ומפלצת ריבאונד,בקיצור-החבילה השלימה
לדעתי אם הוא יקבל שלושים דקות במשחק הוא יעמיד בקלות ממוצע של דאבל-דאבל ולי אין ספק שהוא הסנטר הטוב באירופה או לפחות מהטופ 3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 מאי 2013, 00:57

rc4991 כתב:
yellowaura כתב:

זה הסכום שהוא הרוויח השנה,אני די בטוח שהוא ירוויח פחות מזה בחוזה הבא שלו בגלל הסיבות שציינת
אני לא מאמין שהוא ימשיך במילאנו,הספרדיות לא מחפשות סנטרים,היווניות מחזיקות בתקציב דומה לשלנו והרוסיות והטורקיות קופצות על שחקנים שנותנים עונות מדהימות ומגיעים לשלבים המכריעים של היורוליג
אז למה אני רוצה אותו?
כי הוא סנטר אדיר-גבוה,מאסיבי,עם קליעה מחצי מרחק ומהשלוש,שומר לא רע ומפלצת ריבאונד,בקיצור-החבילה השלימה
לדעתי אם הוא יקבל שלושים דקות במשחק הוא יעמיד בקלות ממוצע של דאבל-דאבל ולי אין ספק שהוא הסנטר הטוב באירופה או לפחות מהטופ 3

קודם כל ריאל חיפשה כל הקיץ סנטר, בנוסף סלאוטר בטח לא ימשיך, אז בטוח שהיא מחפשת סנטר.
דבר שני, הלוואי והיה לנו תקציב כמו של היווניות (אגב שמועות שפאו חוזרת לתקציבים מלפני שנתיים-שלוש, כמו כן אובראדוביץ׳ צפוי לחזור)
דבר שלישי, נכון, הטורקיות קופצות על שחקנים עם סטט׳ טובה, והעונה האחרונה של בורוסיס היתה הטובה בקריירה שלו מבחינת סטט׳, הן גם הביאו לא מעט שחקנים שלא הגיעו לשלבים המאוחרים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 19 מאי 2013, 01:07

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:
yellowaura כתב:

אז למה אני רוצה אותו?

קודם כל ריאל חיפשה כל הקיץ סנטר, בנוסף סלאוטר בטח לא ימשיך, אז בטוח שהיא מחפשת סנטר.
דבר שני, הלוואי והיה לנו תקציב כמו של היווניות (אגב שמועות שפאו חוזרת לתקציבים מלפני שנתיים-שלוש, כמו כן אובראדוביץ׳ צפוי לחזור)
דבר שלישי, נכון, הטורקיות קופצות על שחקנים עם סטט׳ טובה, והעונה האחרונה של בורוסיס היתה הטובה בקריירה שלו מבחינת סטט׳, הן גם הביאו לא מעט שחקנים שלא הגיעו לשלבים המאוחרים.

1.ריאל היתה גם בלי סנטר קלאסי בקיץ והיא לא החתימה אחד כזה למרות שהיו כמה פנויים
2.מסכים,ליווניות עדיין יש תקציב גבוה משלנו אבל לא בהרבה.אל תשכח ששתיהן מחזיקות בשחקני על שלוקחים להם מיליונים וזה די מאזן אותנו עם התקציב שלהם(לפחות עם אול')
בכלל,קשה לדעת עם בורוסיס יחזור לפאו אחרי המ שהיה ביניהם לפני שנתיים(אם אני אל טועה הוא היה אפילו תחת חוזה והם שיחררו אותו)
3.נכון,אבל לרוב הם הולכים על שחקנים שגם הגיעו לשלבים המאוחרים,נקווה שזה יהיה גם הפעם
בקיצור-אני לא אומר שהוא בכיס שלנו אבל אני מאמין שנוכל להילחם עליו אם נציע לו באיזור ה-1.5 מיליון דולר,זה יהיה תלוי כמובן גם בשגעונות של הגדולות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 מאי 2013, 08:50

איזה שחקנים חופשיים היו כבר לריאל?
מרוב יאוש הם הציעו 3 מיליון יורו לאוקור.

התכוונת אולימפיאקוס.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 מאי 2013, 12:27

LIAV10 כתב:איזה שחקנים חופשיים היו כבר לריאל?

התכוונת אולימפיאקוס.

מאריץ', ויוקאס וסופו. דווקא היה קיץ לא רע בעמדה הזאת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 19 מאי 2013, 14:51

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:איזה שחקנים חופשיים היו כבר לריאל?

התכוונת אולימפיאקוס.

מאריץ', ויוקאס וסופו. דווקא היה קיץ לא רע בעמדה הזאת.

גם דיוויס ששיחק בליגה הספרדית
היה להם סנטרים טובים שהם יכלו להחתים והם החליטו שלא
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים