פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
16 יולי 2011, 07:56
יכול להיות שריברס יגיע על חשבונו של מוס.
מוזר שמוס מתנדנד למרות שהיו מרוצים ממנו העונה. כנראה רוצים להשתדרג עוד יותר בעמדה שלו.
16 יולי 2011, 10:19
cannon כתב:לאון רדוסביץ' הפאוור-פורוורד-סנטר הצעיר והסופר מוכשר של ציבונה קנה יציאה מהחוזה שלו ועבר לארמני מילאנו שממשיכה להתחמש בטירוף.
קיי סי ריברס מיודענו נמצא כנראה בדרך לסיינה. גם הוא קנה את השחרור שלו מוירטוס בולוניה.
שחקן אדיר לגילו רדוסביץ'
16 יולי 2011, 11:55
בוואלה טוענים שמו אוואנס בדרך לריאל מדריד. בניגוד ללא מעט חבר'ה שיגיעו מה-NBA, לבחור יש שנתיים מוצלחות באירופה עם אולימפיאקוס ובנטון טרוויזו, וסביר להניח שהפיזיות והקליעה שהוא פיתח עם השנים תחפה על הירידה הטבעית באתלטיות של שחקן בן 32. בקדנציה הקודמת, אגב, הוא העמיד מספרים של 17.4 נקודות ב-61.7% לשתי נקודות, 3.7 ריבאונדים ו-0.5 לחסימות למשחק בבנטון של מסינה. האמת שזה מתחיל לתסכל קצת שריאל מביאה את מו אוואנס ומכבי מעוניינת בשחקן יורוקאפ כמו מרקו פופוביץ'.
16 יולי 2011, 12:00
שחף כתב:בוואלה טוענים שמו אוואנס בדרך לריאל מדריד. בניגוד ללא מעט חבר'ה שיגיעו מה-NBA, לבחור יש שנתיים מוצלחות באירופה עם אולימפיאקוס ובנטון טרוויזו, וסביר להניח שהפיזיות והקליעה שהוא פיתח עם השנים תחפה על הירידה הטבעית באתלטיות של שחקן בן 32. בקדנציה הקודמת, אגב, הוא העמיד מספרים של 17.4 נקודות ב-61.7% לשתי נקודות, 3.7 ריבאונדים ו-0.5 לחסימות למשחק בבנטון של מסינה. האמת שזה מתחיל לתסכל קצת שריאל מביאה את מו אוואנס ומכבי מעוניינת בשחקן יורוקאפ כמו מרקו פופוביץ'.
או שפדרמן מוכן להוציא רק חצי מיליון על שחקן אחרי שחייב את כל השחקנים לעונת פרך עם האדריאטית תמורת מיליון...
16 יולי 2011, 12:37
ניקולאס רשמית במילאנו.
קבוצה פשוט אדירה על הנייר. לא יודע איך זה יתחבר להם, אבל הרימו שם סגל פשוט מעולה.
16 יולי 2011, 16:02
אורי כתב:ניקולאס רשמית במילאנו.
קבוצה פשוט אדירה על הנייר. לא יודע איך זה יתחבר להם, אבל הרימו שם סגל פשוט מעולה.
חבל חבל חבל רציתי אותו במכבי .
מה השכר שלו הולך להיות שם ?
16 יולי 2011, 16:15
שאלה קצת לא קשורה- איפה משחקים כרגע וולטר הרמן וקארל אינגליש ששיחקו לפני שנתיים בטאו .
16 יולי 2011, 16:21
הרמן לא משחק בשום מקום
ואנגליש בחובטנוד
16 יולי 2011, 18:05
מרצין גורטאט לספרטק
16 יולי 2011, 18:07
הוא עוד שחקן תחת חוזה נכון?
16 יולי 2011, 18:08
כן, יש לו חוזה די גדול לעוד 3 שנים (21 מיליון סה"כ). עוד אחד שיחזור בסיום השביתה לNBA.
16 יולי 2011, 18:34
itai7 כתב:מרצין גורטאט לספרטק
וואו זה חתיכת שחקן ,אל תתפלאו אם יהיו לו המון משחקים של דאבל דאבל וגם הרבה חסימות
אגב ידוע לך כמה הוא יקבל?
16 יולי 2011, 18:56
אורי כתב:ניקולאס רשמית במילאנו.
לא יודע כמה הוא צפוי להרוויח אבל קשה לי להאמין שמדובר בסכומים שמכבי לא יכולה לעמוד בהם (בטח באזור המיליון דולר), מה עוד שסביר להניח שהוא היה מגיע למכבי ולבלאט (שאימן אותו בעבר) במחיר נמוך יותר. חבל, כי בדיוק שחקן כמוהו חסר לנו, בטח כשיותם לא מגיע.
16 יולי 2011, 19:21
קודי כתב:אורי כתב:ניקולאס רשמית במילאנו.
לא יודע כמה הוא צפוי להרוויח אבל קשה לי להאמין שמדובר בסכומים שמכבי לא יכולה לעמוד בהם (בטח באזור המיליון דולר),
מה עוד שסביר להניח שהוא היה מגיע למכבי ולבלאט (שאימן אותו בעבר) במחיר נמוך יותר. חבל, כי בדיוק שחקן כמוהו חסר לנו, בטח כשיותם לא מגיע.
חבריקו, אתה מזלזל יותר מידי בכוח הכסף. אני מניח שניקולאס ירוויח בסביבות ה-1.2 מיליון יורו, וגם אם מכבי היתה מציעה לו מיליון דולר הוא לא היה נוחת פה.
16 יולי 2011, 21:03
מישהו יודע מה גובה החוזה המוערך של ניקולאס במילאנו ?
16 יולי 2011, 21:12
itai7 כתב:מרצין גורטאט לספרטק
פעם הבאה תפרט יותר. זה עדיין רחוק מלהיות עסקה סגורה.
קובי כתב:מישהו יודע מה גובה החוזה המוערך של ניקולאס במילאנו ?
לא ראיתי בשום מקום שהזכירו את המספרים. באמת מעניין כמה הם שילמו לו.
17 יולי 2011, 05:38
ממש חבל שמכבי לא הלכו על ניקולאס בכל הכח, אלא אם כן באמת מדובר על חוזה עתק...
17 יולי 2011, 10:29
כתבה נחמדה בקשר לשביתה:
http://sports.walla.co.il/?w=/175/1841465משפטים מעניינים:"למילאנו, לעומת זאת, יש את היכולת הכלכלית כרגע לבצע אולי כל החתמה שתרצה. אם תהיה לה אפשרות, אפשרי בהחלט שהיא תחתים כוכב בעל שם כלל עולמי".(מאיפה כל הכסף הזה פתאום?)
"פנרבחצ'ה-אולקר ואפס היו שמחות להחתמות גדולות אבל הן מוכנות לחתום אך ורק לעונה מלאה לפחות"
"אני יודע ממקור ראשון שג'מאל קרופורד הוצע לקבוצה עבור 3 מיליון דולרים לעונה, ללא אופציית יציאה עם סיום השביתה ואפס לא הייתה מעוניינת"(יכול להיות שהוא בכל זאת יבוא?אחרי הכל שמעתי על משא ומתן מתקדם עם קבוצה טורקית בכירה,מה גם ששלוש מיליון לשחקן כזה זה מחיר נהדר ושידרוג אדיר)
ובכלל מציינים שם שאין כבר הרבה קבוצות שיתפעו עם התקציב(אני חושב שאלה חדשות טובות מצד אחד הם לא יעלו את המחירים של השחקנים ומצד שני הקבוצות הקטנות(כמו מילאנו וז'לגיריס מצמצמות פערים,אני חושב שרמת היורוליג עולה ותמשיך לעולת

)
תגובות?(ותשובות?)
17 יולי 2011, 10:44
איזה באסה , אם הייתי יודע שזה יהיה כך , לא הייתי קונה את החליפה של ארמני ב8000 שקל...עזרתי לאויב )-:
17 יולי 2011, 10:53
ריאל מדריד מעוניינת באנתוני פארקר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4096296,00.htmlמקווה שזה בלוף.
ממש לא מעוניין לראות אותו משחק נגדנו בהיכל (ולאו דווקא בגלל היכולת, יותר בגלל האמוציות שזה יעלה).