המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.143024.html
חחחח נראה לי גלדסטון קורא פה בפורום.
felix_r כתב:or163 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.143024.html
חחחח נראה לי גלדסטון קורא פה בפורום.
בטוח. אני לא אתפלא אם הוא מוכר כאן בשם בדוי.
felix_r כתב:ורק לחשוב איזו בנייה אידיוטית עשתה מכבי בקייץ אחרון!
הצליחו ליפול בעמדה הכי קלה - 4, שבה יש עשרות (אם לא מאות) שחקנים ברמה סבירה.
תארו לעצמכם, אם היינו מחתימים בקייץ את דאנקן (או כל שחקן זול אחר בעמדה 4), היינו יכולים במשכורות של מדלי + שרמדיני + תומאס + פלניניץ' + הבייאאוט של פלניניץ' להחתים בערך כל סנטר ביורוליג !
איזה בזבוז עצום! והכל רק בגלל שמישהו (ואני לא אגיד את שמו כדי לא ליצור ויכוחים מיותרים) רצה למצוא תואם בלותנטל!
Mta_atic כתב:felix_r כתב:ורק לחשוב איזו בנייה אידיוטית עשתה מכבי בקייץ אחרון!
הצליחו ליפול בעמדה הכי קלה - 4, שבה יש עשרות (אם לא מאות) שחקנים ברמה סבירה.
תארו לעצמכם, אם היינו מחתימים בקייץ את דאנקן (או כל שחקן זול אחר בעמדה 4), היינו יכולים במשכורות של מדלי + שרמדיני + תומאס + פלניניץ' + הבייאאוט של פלניניץ' להחתים בערך כל סנטר ביורוליג !
איזה בזבוז עצום! והכל רק בגלל שמישהו (ואני לא אגיד את שמו כדי לא ליצור ויכוחים מיותרים) רצה למצוא תואם בלותנטל!
אפשר לתמצת את כל מה שכתבת כאן בשתי מילים - חוכמה בדיעבד.
jol9 כתב:אני לא מבדיל בין השקעה בעמדה 4 או עמדה 5. אם קארל מאלון למשל היה חוזר 15 שנה אחורה במכונת זמן ומציע את עצמו במכבי, לא נראה לי שמישהו היה מתנגד רק
כי הוא משחק בעמדה 4.
מה שכן, זאת באמת טעות להביא שחקן יקר לעמדה זאת כשכבר יש לך אחד כזה בדיוק באותה העמדה.
אז אני מניח שבשנה הבאה אם ליאור יישאר, שכרו יקוצץ, ויגיע זר זול, שזה יהיה חסכון של לפחות מליון דולר. נקווה שזה ינותב למקומות הנכונים בבניית הסגל.
חנו'ש כתב:כמה זמן עד שאנשי הפועל מפרסמים גינויים על הכביכול התעניינות הזו בזמן שאנחנו אולי נשחק נגדם בשלב הבא, וכבר ממתחילים לספר לנו על פיצות למיניהם??
er79 כתב:יש איזה כתב ישראלי חדש ביורובאסקט, שדובי פיק כבר הספיק לקטול אותו בגלל שיש לו שגיאות כתיב ובגלל שהוא ״כותב שטויות שפוגעות לאתר במוניטין״ לפי דברי פיק, והוא טוען שקלאתיס קרוב לסיכום במכבי ל-3 שנים ושפול דיוויס בשיחות עם מכבי. הבחור לא נראה לי אמין במיוחד.
LIAV10 כתב:er79 כתב:יש איזה כתב ישראלי חדש ביורובאסקט, שדובי פיק כבר הספיק לקטול אותו בגלל שיש לו שגיאות כתיב ובגלל שהוא ״כותב שטויות שפוגעות לאתר במוניטין״ לפי דברי פיק, והוא טוען שקלאתיס קרוב לסיכום במכבי ל-3 שנים ושפול דיוויס בשיחות עם מכבי. הבחור לא נראה לי אמין במיוחד.
לא מופרך אבל.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:er79 כתב:יש איזה כתב ישראלי חדש ביורובאסקט, שדובי פיק כבר הספיק לקטול אותו בגלל שיש לו שגיאות כתיב ובגלל שהוא ״כותב שטויות שפוגעות לאתר במוניטין״ לפי דברי פיק, והוא טוען שקלאתיס קרוב לסיכום במכבי ל-3 שנים ושפול דיוויס בשיחות עם מכבי. הבחור לא נראה לי אמין במיוחד.
לא מופרך אבל.
זה באמת די הגיוני. גם לגבי קלאת'ס וגם לגבי דיוויס.
בעניין דיוויס. לפני כמה חודשים קראתי, שברוסיה התקבלה החלטה, שהתמיכה הממשלתית בכל מועדוני הספורט באיזור מוסקבה יקטן משמעותית בעונה הבאה. מה שאומר, לדעתי, שתקציבה של חימקי יקטן, והיא תשחרר את השחקנים היקרים.
felix_r כתב:jol9 כתב:אני לא מבדיל בין השקעה בעמדה 4 או עמדה 5. אם קארל מאלון למשל היה חוזר 15 שנה אחורה במכונת זמן ומציע את עצמו במכבי, לא נראה לי שמישהו היה מתנגד רק
כי הוא משחק בעמדה 4.
מה שכן, זאת באמת טעות להביא שחקן יקר לעמדה זאת כשכבר יש לך אחד כזה בדיוק באותה העמדה.
אז אני מניח שבשנה הבאה אם ליאור יישאר, שכרו יקוצץ, ויגיע זר זול, שזה יהיה חסכון של לפחות מליון דולר. נקווה שזה ינותב למקומות הנכונים בבניית הסגל.
קארל מלון הוא ממש לא דוגמא טובה, כי אנחנו לא מדברים על NBA, אלא על שחקנים שמגיעים לאירופה לאחר שהכי טובים נלקחו ע"י NBA
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־35 אורחים