rc4991 כתב:הקליפרס לא יאריכו את החוזה של דל נגרו
די מגעיל מצדם אחרי העונה הנהדרת שלהם
הוא פישל בפלייאוף ולקראת סוף העונה.
ממאבק על המקום השני (ואולי אפילו ראשון) בתקופה של לפני האול סטאר וויקנד ועד למקום רביעי בסוף.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:הקליפרס לא יאריכו את החוזה של דל נגרו
די מגעיל מצדם אחרי העונה הנהדרת שלהם
MaccabiTA כתב:הגריזליס חבורה של לוחמים, אבל אני לא חושב שזה יספיק. הלילה הייתה נפילה עם רבע רביעי מחריד אבל טימי נתן הארכה אדירה גם בהגנה וגם בהתקפה ובכלל לממפיס אין תשובה להגנה של הספרס, הסיבה לדעתי שממפיס הצליחו להצמד לספרס היא בעיית העבירות של דאנקן, נתון מדהים-עם דאנקן על הפרקט הגריזליס עם 4/24 מהצבע, בלי דאנקן 9/14.
זה לא יהיה קל אבל אם ננצח את אחד ממשחקי החוץ, משהו סביר לחלוטין בהתחשב בדומיננטיות של הספרס במשחק 1 וברוב משחק 2, הסדרה הזאת תהיה שלנו.
פארקר עם תצוגת ניהול משחק מדהימה, 18 אסיסטים וכל כך הרבה מסירות גאוניות, פשוט תענוג לראות את השחקן הזה מפרק את הקו האחורי ההגנתי הכי טוב בליגה כל פעם מחדש.
רנדולף וגאסול המאיימים עם 10/30 מהשדה ביחד. זי-בו עם 7/26 מהשדה בסדרה הזאת. פופ סימן אותו והנקמה הוגשה, רוב הנקודות שלו במחצית השנייה כשדאנקן בקושי דרך על המגרש.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:הגריזליס חבורה של לוחמים, אבל אני לא חושב שזה יספיק. הלילה הייתה נפילה עם רבע רביעי מחריד אבל טימי נתן הארכה אדירה גם בהגנה וגם בהתקפה ובכלל לממפיס אין תשובה להגנה של הספרס, הסיבה לדעתי שממפיס הצליחו להצמד לספרס היא בעיית העבירות של דאנקן, נתון מדהים-עם דאנקן על הפרקט הגריזליס עם 4/24 מהצבע, בלי דאנקן 9/14.
זה לא יהיה קל אבל אם ננצח את אחד ממשחקי החוץ, משהו סביר לחלוטין בהתחשב בדומיננטיות של הספרס במשחק 1 וברוב משחק 2, הסדרה הזאת תהיה שלנו.
פארקר עם תצוגת ניהול משחק מדהימה, 18 אסיסטים וכל כך הרבה מסירות גאוניות, פשוט תענוג לראות את השחקן הזה מפרק את הקו האחורי ההגנתי הכי טוב בליגה כל פעם מחדש.
רנדולף וגאסול המאיימים עם 10/30 מהשדה ביחד. זי-בו עם 7/26 מהשדה בסדרה הזאת. פופ סימן אותו והנקמה הוגשה, רוב הנקודות שלו במחצית השנייה כשדאנקן בקושי דרך על המגרש.
אחד השחקנים הכי אנדר רייטדים בהיסטוריה של המשחק לדעתי. כמה שהוא לא יהיה טוב, לא יתנו לו את הקרדיט שמגיע לו.
Holiday_Armadillo כתב:דוראנט תרם מליון דולר(!!)לצלב האדום בעקבות הטורנדו
אולי זה נשמע כלום כי הוא מקבל מליונים אבל יש מספיק שחקנים או מפורסמים שמקבלים מליונים ומבקשים לתרום ואז תורמים בעצמם 10K או משהו
מליון דולר זה הרבה
גם הת'אנדר תרמו מליון
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:דוראנט תרם מליון דולר(!!)לצלב האדום בעקבות הטורנדו
אולי זה נשמע כלום כי הוא מקבל מליונים אבל יש מספיק שחקנים או מפורסמים שמקבלים מליונים ומבקשים לתרום ואז תורמים בעצמם 10K או משהו
מליון דולר זה הרבה
גם הת'אנדר תרמו מליון
בניגוד לרוב הסופרסטארים של הדור הזה, דוראנט עושה רושם של אחלה בנאדם ולא מהיום. נראה מאוד grounded.
Holiday_Armadillo כתב:דוראנט תרם מליון דולר(!!)לצלב האדום בעקבות הטורנדו
מליון דולר זה הרבה
גם הת'אנדר תרמו מליון
MaccabiTA כתב:misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:דוראנט תרם מליון דולר(!!)לצלב האדום בעקבות הטורנדו
מליון דולר זה הרבה
גם הת'אנדר תרמו מליון
בניגוד לרוב הסופרסטארים של הדור הזה, דוראנט עושה רושם של אחלה בנאדם ולא מהיום. נראה מאוד grounded.
הוא מזכיר לי את דאנקן בדרך מסויימת (מבחינה התנהגותית כמובן)
LIAV10 כתב:כל הכבוד לדוראנט!!
ובגלל שאני דוחף את לברון לכל מקום אני אספר שלפני חודשיים בערך הוא תרם מליון דולר לאולם של התיכון שלו באקרון.
גם בתשדיר של ההחלטה לעבור למכבי הוא החליט שהרווחים ילכו לילדים נזקקים, 3 מליון דולר.
misha כתב:MaccabiTA כתב:misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:דוראנט תרם מליון דולר(!!)לצלב האדום בעקבות הטורנדו
מליון דולר זה הרבה
גם הת'אנדר תרמו מליון
הוא מזכיר לי את דאנקן בדרך מסויימת (מבחינה התנהגותית כמובן)
האמת, חשבתי על דאנקן כשכתבתי את ההודעה. שניהם קלאסה.
אם כבר מדברים על טימי, מדהים לראות עד כמה הוא עדיין אפקטיבי בגיל 37 ויכול בקשט לתת עוד איזה 3 עונות טובות. הולך בדרכו של מלון (שנתן סטטיסטיקות מטורפות עד גיל 40) בקטע הזה.LIAV10 כתב:כל הכבוד לדוראנט!!
ובגלל שאני דוחף את לברון לכל מקום אני אספר שלפני חודשיים בערך הוא תרם מליון דולר לאולם של התיכון שלו באקרון.
גם בתשדיר של ההחלטה לעבור למכבי הוא החליט שהרווחים ילכו לילדים נזקקים, 3 מליון דולר.
misha כתב:הספקתי לראות רק את הארכה אבל ההחלטה של ווגל להוציא את היברט בשני המהלכים החשובים הפסידה לפייסרס את המשחק.
LIAV10 כתב:למה יש בקהל צעקות שנשמעות כמו מעריצות של ג׳סטין ביבר?
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:למה יש בקהל צעקות שנשמעות כמו מעריצות של ג׳סטין ביבר?
אתה חושב שזה נורא? תשמע את הscreaming lady של הספרס, זה מתחיל מהשלשה של גרין ונמשך במשך חצי דקה..
https://www.youtube.com/watch?v=6f9wo08Um2w
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:למה יש בקהל צעקות שנשמעות כמו מעריצות של ג׳סטין ביבר?
אתה חושב שזה נורא? תשמע את הscreaming lady של הספרס, זה מתחיל מהשלשה של גרין ונמשך במשך חצי דקה..
https://www.youtube.com/watch?v=6f9wo08Um2w
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים