ת'רד הסקאוטינג החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מאי 2013, 17:21

er79 כתב:
MTA2311 כתב:אין לך מושג מי זה דאנקו אה? קפיץ? סנטר?
הוא פורוורד, שלא נחות פיזית מרוב הפורוורדים באירופה. את הפוסט אפ על קרסטיץ' וטומיץ', נשאיר לטיוס שלך לעשות.
קאלאטיס קולע יותר טוב ממנו מבחוץ? תסתכל קצת על הסטטיסטיקות( לראות משחקים זה כנראה קצת גדול עליך. לא היה לך מושג אפילו באיזה עמדה דאנקן משחק)

בקיצור, לא נראה לי ששכנעת אפילו את עצמך.

עזוב, שמור את הבדיחות שלך לעצמך. לא נחות פיזית מרוב הפורוורדים באירופה? מעניין איך לא גנבו את המציאה הזו עד כה מאשדוד וירושלים. עוד פעם אתם מביאים לי סטטיסטיקות? אחוזים מצווינים לשלוש, בוודאי. כמה הוא כבר זורק משם? אני אומר לך מה שכבר אמנרתי לפליקס, מי שזורק יותר האחוזים שלו יורדים. זה מה יש. לא כל אחד נולד ג'ייסי קארול. mark my words - קלאתיס קולע הרבה יותר טוב. מדאנקן. ועדיין לא שכנעת אותי. אולי את עצמך. לא היה לי מושג באיזו עמדה דאנקן משחק? סמוך עליי. אני יודע. זה שמציבים אותו פעם 4 פעם 5, לא עושה אותו 5. סה"כ עוד טווינר לליגת הגמדים, לא שונה מטיוס, רייט או רנדל לצורך העניין. גם לא טוב מהם.

הוא לא נחות פיזית, אז "מעניין איך לא גנבבו את המציאה". וואו.
הוא קולע 16 שלשות פחות, ב67 זריקות פחות. זה אמור לסגור את הדיון.

הוא 4. גם מוריס שיחק בליגה הזאת כ-5. אז?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מאי 2013, 17:22

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:
er79 כתב:
MTA2311 כתב:לא ברור לי איך אתה קובע בכזאת נחרצות שהוא "בהחלט עדיף על דאנקן".

אני כבר הסברתי לא פעם ולא פעמיים, דפדף קצת אחורה. אולי תסביר לי אתה במה דאנקן עדיף על קלאתיס? את מימד האתלטיות אני כבר אקבל מעמדות אחרות, כולל מעמדה 4 של דאנקן (טיוס). מעבר לזה, קלאתיס הוא חבילה יותר מוכשרת ויותר ורסטילית מדאנקן. אני שמח שירושלים ממשיכים להתעקש עליו.

הגנה, קליעה מבחוץ ופוסט אפ. גם את זה תקבל מעמדות אחרות? אז מה תקבל מקלאטיס? אין שום דבר שהוא עושה היום, שאתה יכול להיות בטוח שהוא יעשה גם ביורוליג. דאנקן הוא הימור בטוח יותר.

לא שאכפת לי מהוויכוח הזה כי אנחנו בסך בכל חופרים כאן על 2 זרים מפאקינג מגדל וחיפה.
אבל מאיפה החלטת שדאנקן הוא הימור בטוח ליורוליג?? בטא שיחק שם פעם?
כי עד שזה לא יקרה לא הכל זה הימור!!
זה לא שאנחנו מתווכחים בין ספאנוליס לדיאמנטידיס....

האמת שאין לי מושג מאיפה החלטתי שהוא הימור בטוח ליורוליג. צריך לשאול אותך את זה.
אמרתי שהוא הימור בטוח יותר מקאלאטיס. בטח אצל בלאט.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מאי 2013, 17:52

er, פיזית מאיזה פורוורדים ביורוליג דאנקן נחות?
אולי חרייאפה, לורבק, ועוד איזה 1-2, לא יותר.
בקליעה של קלאת׳יס לא יציבה בעליל.

האמת קצת עצוב שיש הרבה אוהדי מכבי שרוצים לפתוח פה סניף של כוכבי ליגת העל, קלאת׳יס, דאנקן, מקל, סמית׳, הופסון, בן שימול, האסל
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2013, 18:00

LIAV10 כתב:er, פיזית מאיזה פורוורדים ביורוליג דאנקן נחות?
אולי חרייאפה, לורבק, ועוד איזה 1-2, לא יותר.
בקליעה של קלאת׳יס לא יציבה בעליל.

האמת קצת עצוב שיש הרבה אוהדי מכבי שרוצים לפתוח פה סניף של כוכבי ליגת העל, קלאת׳יס, דאנקן, מקל, סמית׳, הופסון, בן שימול, האסל

לא עצוב בכלל.. הכל עניין של המשכיות (אל תשאל אותי איזו המשכיות, בטח יש איזשהי)

האמת שדי בטוח שבעונה הבאה יגיעו למכבי 3-4 שחקנים חדשים שהם שחקני ליגה (או אקס ליגה). טיוס והלפרין כנראה יהיו במכבי, ויגיע כנראה עוד זר אחד לפחות.

זה לא מפריע לי כל עוד יישארו כאן סמית' וג'יימס, יגיעו שני זרים חזקים לקו האחורי ויגיע סנטר טוב שיחלוק את העמדה עם שון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 24 מאי 2013, 18:41

mta, תמשיך לחיות עם הסגידה הלא מובנת שלך לדאנקן, המספרים שאתה מספק לי לא אמורים לסגור שום דיון. קלאתיס קלעי טוב יותר מדאנקן. הוא לא אבסולוטי, אבל הוא טוב יותר מדאנקן בתחום הזה. אני אתנחם בהודעה הרשמית של המועדון:

"בהמשך לידיעות בנושא ג'וש דאנקן שהופצו ביומיים האחרונים, מכבי אלקטרה ת"א מבקשת להבהיר:

למכבי אלקטרה ת"א נמאס מזמן להתייחס לידיעות מומצאות של כתבים שונים המבקשים לבנות סיפורים וסנסציות שלא היו ולא נבראו!

למען הסר ספק, מובהר פעם נוספת כי מדובר בקשקוש מוחלט! מכבי אלקטרה ת"א לא שקלה את מועמדותו של ג'וש דאנקן בשום פורום של הקבוצה, רשמי או לא רשמי, ובוודאי שלא פנתה אליו."

ליאב, הרשימה כל כך ארוכה, ממש אין לי כוח להתחיל לנקוב בשמות. יש די והותר שחקנים, בבארסה, באולימפיאקוס, בפאו, בבארסה, בצסק"א, אפילו בקובאן, שדאנקן לא יכול להתמודד מולם. אין לי כח לפרט.
er79

הודעהעל ידי NY boy » 24 מאי 2013, 20:04

הרבה דברים אפשר להגיד על דאנקן אבל לבקר את הקליעה שלו. דאנקן הוא ה4 קליעה הכי טוב שהיה בארץ מלבד דיוויד בלו. אין לו בכלל מתחרים בתחום הזה. בשנה שעברה הוא היה על 49% מהשלוש. השנה הוא על 44%. בעונה הראשונה שלו הכי גרועה הוא קלע ב41%. קלאתס לא עבר את ה40% מהשלוש מעולם בקריירה שלו נדמה לי (לפחות ב3-4 שנים אחורה). דאנקן לא ירד מה40% באף עונה שלו פה.

קלאתס שחקן מוכשר ומגוון, אבל קלעי יותר טוב??? באמת? נפלת על הראש או משהו. פלייאוף למשל דאנקן עומד על 73% מהשלוש. קלאתס על 18%.

קלאתס זורק יותר כי הוא משחק בקבוצה עם שחקנים שמוסרים הרבה יותר, שמשחקים הרבה יותר קבוצתי, לעומת ירושלים וחבורת האגואים שלהם. מקומות 2, 3 ו5 בטבלת האסיסטים הם של חיפה. קלאתס זוכה לראות את הכדור הרבה יותר פעמים.

וזה לפני שדיברנו על העונשין. דאנקן שחקן של 85% מהעונשין. לעומת קלאתס שקולע בפחות מ70%. ודאנקן זורק הרבה יותר מהעונשין כמובן.
NY boy

הודעהעל ידי er79 » 24 מאי 2013, 20:40

אם ירושלים היא קבוצה של אגואים אז דאנקן אמור היה לזרוק יותר. אם דאנקן היה זורק יותר האחוזים שלו היו יורדים. להשוות את דאנקן לבלו? נו, באמת. לא ברור לי מה קרה לאנשים שהם מורידים פה ציפיות, כנראה פדרמן מתחיל לחלחל בכל אחד מאיתנו. יש רק שני שחקנים שהייתי שוקל לשים במכבי כמחליפים והם משחקים כיום בליגה: קלאתיס ומקל. על התענוג ששמו דאנקן אני מוותר. וכל הכבוד לדאנקן שהוא קולע עונשין מצויין. אתה רוצה קונטרה? קלאתיס קוטף יותר ריבאונדים וחוסם יותר מדאנקן, למרבה האירוניה. שתהיה שבת שלום.
er79

הודעהעל ידי NY boy » 24 מאי 2013, 20:50

כן, שחקן בלי אגו עם אופי מצויין, בקבוצה של אגואים עם אופי מחורבן... איך הגעת לזה שזה מוביל ליותר זריקות רק אלוהים יודע. אם דאנקן היה משחק בחיפה במקום קלאתס אז הוא היה זורק הרבה יותר מבחוץ כנראה (וממשיך לקלוע באותם אחוזים מצויינים כנראה, כמו שהוא עשה לכל אורך הקריירה שלו).

אין פה שום אירוניה. קלאתס שחקן טוב. דאנקן שחקן טוב. הדבר היחידי ההזוי זה שאתה מנסה לתאר פה איזה שחקן שהוא הרבה יותר טוב מהשני כשהשני הוא שחקן נהדר שלא נופל ממנו בכלום. לדעתי ולדעת רבים כנראה דאנקן הוא שחקן יותר טוב מקלאתס. זה שאתה היית שוקל רק אותו או את מקל לא הופך אותך למישהו שצודק.

אין שום טענה או שום נתון שאתה יכול להביא ולהגיד שיראה שקלאתס שחקן טוב יותר מדאנקן, פשוט שום דבר. שניהם נתנו עונה טובה בארץ, שניהם שחקנים טובים. אתה יכול להגיד שלדעתך קלאתס יותר טוב ומתאים, אבל לנסות ולקטול את דאנקן שהוא שחקן שנותן עונה לא פחות טובה, בדיוק באותה ליגה, וגם לא עונה ראשונה שלו טובה בארץ, זה מגוחך.
NY boy

הודעהעל ידי er79 » 24 מאי 2013, 21:03

להפך, במרבית הקטגוריות ידו של קלאתיס על העליונה, וזה הופך אותו לטוב יותר. דאנקן לא מרבה בזריקות מבחוץ באף אחת מהקבוצות ששיחק בהן, לא זכור לי שהוא ירה באשדוד כמו טלטוביץ׳, ועל כן אתה מדבר על אחוזים שהם אשליה אופטית. אין לי שום דבר נגד דאנקן, שחקן סביר לליגה, אבל כמו שאמרת, כל אחד ודעתו. לדעתי הוא לא טוב מקלאתס.
er79

הודעהעל ידי שחף » 24 מאי 2013, 21:07

אחוזים זה אולי אשליה אופטית בליגה שלנו, אבל אם מול ההגנות של אשדוד וירושלים קלאת'יס קולע ב-30%, זה מעלה תהיה איך בדיוק הוא יקלע יותר מול ההגנות של צסק''א וברצלונה.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 24 מאי 2013, 21:11

מה גורם לך לחשוב שדאנקן יקלע יותר טוב מולם? בעצם, כנראה שאתה צודק, כי בין כה וכה הוא יזרוק מולם אולי זריקה אחת או שתיים לכל היותר. :?
er79

הודעהעל ידי שחף » 24 מאי 2013, 21:21

לא אמרתי שדאנקן יקלע יותר טוב. אבל מי שקולע 30% מול ההגנות המשובחות של הליגה שלנו זה נראה לי קצת נאיבי לצפות שיקלע יותר מול הגנות קשוחות יותר...
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2013, 21:54

חבר'ה, להשוות את דאנקן לבלו בקליעה?? אולי נשווה גם את לימונד לדורון ג'ימצ'י...

שניהם שחקנים חביבים, ואם יגיעו לכאן שני גארדים ברמה גבוהה, לא איכפת לי אם אחד מהם יישחק במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 מאי 2013, 22:06

אני לא מבין מה אתה רוצה מדאנקן, באמא שלי. קלעי מעולה. פשוט יעיל בהרבה.

הוא שחקן חכם. מודע ליתרונות שלו ולחסרונות שלו ויודע לשחק אליהם. הוא לא אינסטנט סקורר כמו טלטוביץ' או בלו שיקלע בצרורות בדקות קצרות. הוא שחקן אחר.
דאנקן יסתובב, יחסום, יכנס, יצא, יקלע, ימסור. הוא אגרסיבי וחזק ברמות שלא אליהו ולא קלאתיס הדקיקים מתקרבים אליהם. הוא לא חייב כדור ביד כדי לעשות נזק.
הוא מאסיבי ברמה אחרת. 109 ק"ג, בהשוואה לקלאתיס ואליהו שנעים ביום טוב על ה98 וביום רע על 92.

מה יש למכבי בעמדה 4? אורך, כשרון, אתלטיות, אינסטנט-סקורינג, יכולת מסירה, הובלת כדור, משחק מעבר.
מה חסר למכבי בעמדה 4? מאסה, האסל, כוח, דיוק, יכולת קליעה משלוש, הגנה, ריבאונד, יכולת חסימה.

קלאתיס שחקן טוב וגם קלעי טוב. אבל הוא הרבה יותר דומה למה שיש, ופחות למה שחסר. דאנקן מסמן יותר V ולכן הוא טוב יותר לתפקיד- זה הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 24 מאי 2013, 22:25

הבעיה עם קלאת'ס, שהוא ממש לא שומר טוב.
אצל בלאט זה לא ילך. לאנדסברג הוא דוגמא מצוינת. לאנדסברג שחקן התקפה טוב מאוד, אבל בגלל שהוא חלש בהגנה, הוא כמעט ולא משחק אצל בלאט.

זאת הסיבה, שלדעתי דאנקן כן יכול להצליח במכבי ואילו קלאת'ס - לא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי NY boy » 24 מאי 2013, 23:01

er79 כתב:להפך, במרבית הקטגוריות ידו של קלאתיס על העליונה, וזה הופך אותו לטוב יותר. דאנקן לא מרבה בזריקות מבחוץ באף אחת מהקבוצות ששיחק בהן, לא זכור לי שהוא ירה באשדוד כמו טלטוביץ׳, ועל כן אתה מדבר על אחוזים שהם אשליה אופטית. אין לי שום דבר נגד דאנקן, שחקן סביר לליגה, אבל כמו שאמרת, כל אחד ודעתו. לדעתי הוא לא טוב מקלאתס.

כשאתה תדבר על נתונים נכונים יהיה אפשר להתייחס לטענות, אבל הנתונים שלך פשוט לא נכונים. הוא לא צריך לזרוק כמו טלטוביץ. הוא כן זורק לא מעט לגבוה עם קליעה מבחוץ. בשנה שעברה הוא זרק 3 זריקות בממוצע למשחק מהשלוש (וקלע בכמעט 50%), השנה הוא זרק קצת יותר מ2 זריקות בממוצע למשחק (וקלע ב45%). אין שום בסיס לטיעונים המוזרים שלך כאילו אם היה זורק יותר האחוזים היו יורדים. שחקן שהאחוזים שלו יציבים מעל ה40% מהשלוש בכל הקריירה, ושזורק כמות לא קטנה של זריקות האחוזים שלו לא ירדו פלאים אם יתחיל לזרוק יותר.

כן האחוזים הטובים זה חלק מזה שהוא לא שכונה כנראה, הוא לא שוק. הוא לא זורק זריקות בלי קשר לכלום וסתם מפציץ מבחוץ. הוא שחקן יותר מגוון ואם אין לו קליעה טובה הוא יקח את השחקן פנימה כנראה, או חס וחלילה ימסור כנראה לשחקן שנמצא במצב זריקה יותר טוב. אבל אם 3 זריקות בממוצע למשחק וכמעט 50% מהשלוש בשנה שעברה (קבוצה שהגיעה לגמר), ו2 זריקות ו45% מהשלוש השנה זה לא זורק הרבה אז אין יותר מידי מה לדבר.

ודרך אגב אם הטענה שלך לגביי מספר הזריקות היו נכונות אז השנה הוא היה צריך לקלוע ביותר מ50% כי בשנה שעברה הוא זרק יותר וקלע באחוזים טובים יותר.
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2013, 23:24

NY boy כתב:
er79 כתב:להפך, במרבית הקטגוריות ידו של קלאתיס על העליונה, וזה הופך אותו לטוב יותר. דאנקן לא מרבה בזריקות מבחוץ באף אחת מהקבוצות ששיחק בהן, לא זכור לי שהוא ירה באשדוד כמו טלטוביץ׳, ועל כן אתה מדבר על אחוזים שהם אשליה אופטית. אין לי שום דבר נגד דאנקן, שחקן סביר לליגה, אבל כמו שאמרת, כל אחד ודעתו. לדעתי הוא לא טוב מקלאתס.

כשאתה תדבר על נתונים נכונים יהיה אפשר להתייחס לטענות, אבל הנתונים שלך פשוט לא נכונים. הוא לא צריך לזרוק כמו טלטוביץ. הוא כן זורק לא מעט לגבוה עם קליעה מבחוץ. בשנה שעברה הוא זרק 3 זריקות בממוצע למשחק מהשלוש (וקלע בכמעט 50%), השנה הוא זרק קצת יותר מ2 זריקות בממוצע למשחק (וקלע ב45%). אין שום בסיס לטיעונים המוזרים שלך כאילו אם היה זורק יותר האחוזים היו יורדים. שחקן שהאחוזים שלו יציבים מעל ה40% מהשלוש בכל הקריירה, ושזורק כמות לא קטנה של זריקות האחוזים שלו לא ירדו פלאים אם יתחיל לזרוק יותר.

כן האחוזים הטובים זה חלק מזה שהוא לא שכונה כנראה, הוא לא שוק. הוא לא זורק זריקות בלי קשר לכלום וסתם מפציץ מבחוץ. הוא שחקן יותר מגוון ואם אין לו קליעה טובה הוא יקח את השחקן פנימה כנראה, או חס וחלילה ימסור כנראה לשחקן שנמצא במצב זריקה יותר טוב. אבל אם 3 זריקות בממוצע למשחק וכמעט 50% מהשלוש בשנה שעברה (קבוצה שהגיעה לגמר), ו2 זריקות ו45% מהשלוש השנה זה לא זורק הרבה אז אין יותר מידי מה לדבר.

ודרך אגב אם הטענה שלך לגביי מספר הזריקות היו נכונות אז השנה הוא היה צריך לקלוע ביותר מ50% כי בשנה שעברה הוא זרק יותר וקלע באחוזים טובים יותר.

זה עדיין לא אומר שביורוליג הוא יוכל לשמור על אחוזים דומים.

להצליח במכבי זה עניין של אופי ולא רק של אחוזים מהשדה או מספרים אחרים. לא בטוח שדאנקן יכול לעשות את המעבר, כי הוא לא נראה לי איזה מישהו עם אופי חזק מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 24 מאי 2013, 23:52

החציל האצטקי כתב:אני לא מבין מה אתה רוצה מדאנקן, באמא שלי. קלעי מעולה. פשוט יעיל בהרבה.

הוא שחקן חכם. מודע ליתרונות שלו ולחסרונות שלו ויודע לשחק אליהם. הוא לא אינסטנט סקורר כמו טלטוביץ' או בלו שיקלע בצרורות בדקות קצרות. הוא שחקן אחר.
דאנקן יסתובב, יחסום, יכנס, יצא, יקלע, ימסור. הוא אגרסיבי וחזק ברמות שלא אליהו ולא קלאתיס הדקיקים מתקרבים אליהם. הוא לא חייב כדור ביד כדי לעשות נזק.
הוא מאסיבי ברמה אחרת. 109 ק"ג, בהשוואה לקלאתיס ואליהו שנעים ביום טוב על ה98 וביום רע על 92.

מה יש למכבי בעמדה 4? אורך, כשרון, אתלטיות, אינסטנט-סקורינג, יכולת מסירה, הובלת כדור, משחק מעבר.
מה חסר למכבי בעמדה 4? מאסה, האסל, כוח, דיוק, יכולת קליעה משלוש, הגנה, ריבאונד, יכולת חסימה.

קלאתיס שחקן טוב וגם קלעי טוב. אבל הוא הרבה יותר דומה למה שיש, ופחות למה שחסר. דאנקן מסמן יותר V ולכן הוא טוב יותר לתפקיד- זה הכל.

בוא נתחיל מזה שחסימות אתה לא הולך לקבל ממנו, שכח מזה. אפילו קלאתיס חסם יותר ממנו העונה, וגם קטף יותר ריבאונדים. אתה רוצה האסל? יש לך את טיוס, הרבה יותר יעיל ממנו. השחקן שקולע שלשות יכול להיות זה שישלים אותו. למה צריך גם את דאנקן, גם את טיוס וגם את ג׳יימס באותה קבוצה, רבאק? אתה מדבר פה על מסירות, פוסט אפ... עשיתם מדאנקן וויצ׳יץ׳. חבר׳ה, אני מזכיר לכם למקרה שאתם מבולבלים, אנחנו מדברים כאן על ג׳וש דאנקן, לא על טים-כן? בואו נבחן איך הוא הולך להתמודד בסדרה נגד מכבי, נראה אם אני אחכים יותר או אתם.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 מאי 2013, 00:02

er79 כתב:
החציל האצטקי כתב:אני לא מבין מה אתה רוצה מדאנקן, באמא שלי. קלעי מעולה. פשוט יעיל בהרבה.

בוא נתחיל מזה שחסימות אתה לא הולך לקבל ממנו, שכח מזה. אפילו קלאתיס חסם יותר ממנו העונה, וגם קטף יותר ריבאונדים. אתה רוצה האסל? יש לך את טיוס, הרבה יותר יעיל ממנו. השחקן שקולע שלשות יכול להיות זה שישלים אותו. למה צריך גם את דאנקן, גם את טיוס וגם את ג׳יימס באותה קבוצה, רבאק? אתה מדבר פה על מסירות, פוסט אפ... עשיתם מדאנקן וויצ׳יץ׳. חבר׳ה, אני מזכיר לכם למקרה שאתם מבולבלים, אנחנו מדברים כאן על ג׳וש דאנקן, לא על טים-כן? בואו נבחן איך הוא הולך להתמודד בסדרה נגד מכבי, נראה אם אני אחכים יותר או אתם.

לא הבנתי איך אתה קוטל כ״כ את דאנקן ואומר שהוא לא טים, וקלאת׳יס הוא כן טים?
באמת שלא הבנתי
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי NY boy » 25 מאי 2013, 01:06

jol9 כתב:
NY boy כתב:

זה עדיין לא אומר שביורוליג הוא יוכל לשמור על אחוזים דומים.

להצליח במכבי זה עניין של אופי ולא רק של אחוזים מהשדה או מספרים אחרים. לא בטוח שדאנקן יכול לעשות את המעבר, כי הוא לא נראה לי איזה מישהו עם אופי חזק מדי.

דווקא הוא נראה עם אופי מאד חזק. שחקנים שמגיעים לירושלים בדרך כלל משחקים פחות טוב מהקבוצות שהם מגיעים, זה מועדון מחורבן שהורס שחקנים לא אחת ראינו את זה כבר. דאנקן איכשהו הוא אי של יציבות בקבוצה מחורבנת, עם אופי מחורבן, כשמסביב כולם מקללים את כולם והישראלים הם שחקנים עם אופי מחורבן גם כן (לימונד וטפירו).

אי אפשר לדעת אם דאנקן מתאים ליורוליג או לא. זה הימור בדיוק כמו שפארגו היה, ופרקינס היה. מה שכן אפשר לדעת זה שיש לו כלים מסויימים (כמו הקליעה מבחוץ) שהם בהחלט ברמת יורוליג. ודווקא דאנקן (בניגוד לקלאתס לדעתי) עושה רושם של שחקן שאם מסביבו יהיו שחקנים יותר טובים (מה שיש בקבוצת יורוליג) הוא יכול להיות יותר טוב. כי הוא לא שחקן שצריך את הכדור ביד, הוא לא שחקן טיפש שעושה שטויות, הוא שחקן קבוצתי.

אז זה לא אומר שהוא אפילו שחקן יותר טוב מקלאתס, הוא בטח לא שחקן פחות טוב אבל אם מודדים מה שהם עשו בארץ. ובהחלט יש קייס לאנשים שחושבים שדאנקן יצליח יותר ביורוליג מאשר קלאתס כי אם רואים את הבנאדם משחק רואים שכן יש לו כלים שהוא יכול להביא לידי ביטוי ברמות האלה.

פאקינג אלכס טיוס הצליח ביורוליג לעשות מספרים סבירים השנה, והוא היה הזר השלישי בהיררכיה של הקבוצה באשדוד בשנה שעברה, אותה קבוצה שדאנקן שיחק בה.
NY boy

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים