אשכול המלפפונים הדנדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 מאי 2013, 20:44

jol9 כתב:
אדגר פו כתב:"בנוסף ליכולת הטובה שרייס מציג, אחת הסיבות שמכבי תל אביב מגלה בו עניין הוא שיתוף הפעולה המקצועי המוצלח עם הלפרין. כזכור, למרות שישנם גורמים שאינם מתלהבים מהלפרין, בלאט לוחץ על הגעתו של השחקן לקבוצה, כך שבמכבי שוקלים להביא את שני השחקנים יחדיו."

:bigsmile3

הנה מגיעים שני התותחים לקו האחורי, שני התותחים שכולם ציפו להם.

מישהוא כאן מגחך על חשבוננו, אני לא יודע אם זו מכבי או אתר " וואלה ". דווקא לא הייתי פוסל את האופציה הראשונה מכל וכל.

דווקא מחשבה נכונה. זה מאוד נכון להביא שחקנים שכבר מחוברים. אולי אפילו שווה להביא את כל באיירן מינכן לכאן. כך גם תהיה המשכיות, גם איכות, וגם סיכוי
לכרטיסים בהנחה לגמר הצ'מפיונס הבא.

עריכה: :ass

אתה רציני???? מה אכפת לי שהם מחוברים, אפילו למגדל לא הייתי מביא אותם. איך פדרמן הצליח לשטוף לך את המוח, זה פשוט לא יאמן. גם השחקנים של נס ציונה שאולי תעלה ליגה מאוד מחוברים, אולי נביא גם אותם????
גם מה הקשר צ'מפיונס עכשיו? סתם מחפש תירוצים בשביל פדרמן.

תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 23 מאי 2013, 20:47

טייריס רייס ? היה ברור לי שהוא יוזכר כמעומד הקיץ אבל לא חשבתי שזה יהיה כלכך מהר...
בניגוד להרבה פה אני חושב שאם מכבי מחליטה בכל זאת להמר אז הוא הימור מצויין.
עשה עונה טובה בריטאס והעונה במינכן נותן עונה ענקית. גם החיבור שלו להלפרין שכנראה יגיע יכול מאוד לעזור.
אבל , הוא לא צריך להגיע במקום השחקן הבכיר שהבטיחו לנו ועדיין הייתי רוצה לראות אותו ליד שחקן כמו פארגו .
מכיוון שגם הוא כמו פארגו הוא קומבו גארד שמשחק כרכז ויכול לשחק גם כסקנד גארד אז אני חושב שהם יכולים להתאים יחד . אני אוהב את המשחק עם שני קומבו שמתחלפים בתפקידים כמו שהיה עם פרקינס ופארגו.
אומנם אני מעדיף את ג'אקסון על רייס אבל עדיין הוא אופציה טובה שמגיעה בשלב מאוד טוב בקריירה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 23 מאי 2013, 21:24

yzafrir כתב:טייריס רייס ? היה ברור לי שהוא יוזכר כמעומד הקיץ אבל לא חשבתי שזה יהיה כלכך מהר...
עשה עונה טובה בריטאס והעונה במינכן נותן עונה ענקית. גם החיבור שלו להלפרין שכנראה יגיע יכול מאוד לעזור.
אבל , הוא לא צריך להגיע במקום השחקן הבכיר שהבטיחו לנו ועדיין הייתי רוצה לראות אותו ליד שחקן כמו פארגו .
מכיוון שגם הוא כמו פארגו הוא קומבו גארד שמשחק כרכז ויכול לשחק גם כסקנד גארד אז אני חושב שהם יכולים להתאים יחד . אני אוהב את המשחק עם שני קומבו שמתחלפים בתפקידים כמו שהיה עם פרקינס ופארגו.
אומנם אני מעדיף את ג'אקסון על רייס אבל עדיין הוא אופציה טובה שמגיעה בשלב מאוד טוב בקריירה....

זאת בדיוק הבעיה-אנחנו לא צריכים להמר,אנחנו צריכים להביא שחקנים טובים ומוכחים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 מאי 2013, 21:40

jol9 כתב:
אדגר פו כתב:"בנוסף ליכולת הטובה שרייס מציג, אחת הסיבות שמכבי תל אביב מגלה בו עניין הוא שיתוף הפעולה המקצועי המוצלח עם הלפרין. כזכור, למרות שישנם גורמים שאינם מתלהבים מהלפרין, בלאט לוחץ על הגעתו של השחקן לקבוצה, כך שבמכבי שוקלים להביא את שני השחקנים יחדיו."

:bigsmile3

הנה מגיעים שני התותחים לקו האחורי, שני התותחים שכולם ציפו להם.

מישהוא כאן מגחך על חשבוננו, אני לא יודע אם זו מכבי או אתר " וואלה ". דווקא לא הייתי פוסל את האופציה הראשונה מכל וכל.

דווקא מחשבה נכונה. זה מאוד נכון להביא שחקנים שכבר מחוברים. אולי אפילו שווה להביא את כל באיירן מינכן לכאן. כך גם תהיה המשכיות, גם איכות, וגם סיכוי
לכרטיסים בהנחה לגמר הצ'מפיונס הבא.

תשמע, אולי ככה גם נצליח סוף כל סוף לנצח את בארסה (אולי אפילו להביס נניח 7-0..... :tongue3 )
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 24 מאי 2013, 14:34

yzafrir כתב:טייריס רייס ? היה ברור לי שהוא יוזכר כמעומד הקיץ אבל לא חשבתי שזה יהיה כלכך מהר...

לא נמאס כבר מהימורים? אנחנו בוגאס? מהמרים פה, מהמרים שם. זה שם קוד ל"פדרמן קמצן ואפס"?
שחף

הודעהעל ידי Allan Turing » 24 מאי 2013, 16:20

rc4991 כתב:הלוואי שדיוויס יגיע
אני אמנם מעדיף את בורוסיס אבל אני לא יהיה חזיר

דיוויס יותר טוב מבורוסיס נכון להיום. פשוט סנטר אדיר.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Allan Turing » 24 מאי 2013, 16:24

er79 כתב:לא פנטזיה ולא בטיח. עוד סימן לעונה פיננסית בינונית. אם הם לא מתכווננים לטווח שבין ג׳קסון במקרה הרע ופארגו במקרה הטוב, אני מאוד מקווה שהפעם לשם שינוי יהיה חרם מנויים. לא רייס ולא נעליים

LIKE
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מאי 2013, 16:35

Allan Turing כתב:

אני מקווה שלא כולם חושבים כמוך, כי אני דווקא חושב שהוא יגיע, אם הקהל יחשוב כמוך והוא באמת יגיע אז פדרמן עוד פעם הצליח ״לתת לקהל את מה שהוא רצה״.
הוא באמת סנטר טוב, אבל בלי שני גארדים מצויינים זה לא שווה.

האמת תחושה שלי זה יהיה הקו קדמי:
קלאת׳יס, טיוס, ג׳יימס, דייוויס ואולי ליאור.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 24 מאי 2013, 16:57

LIAV10 כתב:
Allan Turing כתב:

אני מקווה שלא כולם חושבים כמוך, כי אני דווקא חושב שהוא יגיע, אם הקהל יחשוב כמוך והוא באמת יגיע אז פדרמן עוד פעם הצליח ״לתת לקהל את מה שהוא רצה״.

אני מאחל שאתה צודק. קונה קו כזה (מינוס ליאור) בלי לחשוב פעמיים
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מאי 2013, 17:07

למה שדייויס יגיע? חימקי פשטו את הרגל? רק מכבי שמה לב שהייתה לו עונה טובה?
תורידו את הרף, חבל...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מאי 2013, 17:43

MTA2311 כתב:למה שדייויס יגיע? חימקי פשטו את הרגל? רק מכבי שמה לב שהייתה לו עונה טובה?
תורידו את הרף, חבל...

יש לי תחושה כזאת, הקבוצות הגדולות לא מתנהלות בצורה חכמה כ״כ, הן מסתכלות על סטט׳ ועל שלב שהקבוצה הגיעה, ריאל חיפשו נואשות סנטר בקיץ ולא החתימו אותו למרות שהוא שיחק בליגה הספרדית.
תחושה.

אגב, ״תורידו את הרף״, לא בטוח בכלל שהוא הפנטזיה שלי לקבוצה, אני לא ממעריציו, הוא אדיש מידי לפי דעתי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מאי 2013, 17:45

er79 כתב:
LIAV10 כתב:
Allan Turing כתב:

אני מאחל שאתה צודק. קונה קו כזה (מינוס ליאור) בלי לחשוב פעמיים

ואז תקבל בקו האחורי את היקמן, מקל, אוחיון, הלפרין, מייק גרין (או רייס בתסריט ה״אופטימי״), לאנדסברג והופסון.
(אוי ואבוי)
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 24 מאי 2013, 17:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2013, 17:46

Allan Turing כתב:

סנטר אדיר, רכז אדיר, SG אדיר... כולם אדירים, ובכל זאת הם עפו בטופ 16...

חבל לשלם הרבה כסף על שחקן כמו דייויס. קודם להשקיע כסף בקו אחורי איכותי, ואח"כ אפשר לבדוק כמה כסף נשאר לשאר העמדות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 24 מאי 2013, 17:47

אני לא מתלהב מדיוויס אומנם לא כל כך ראיתי אותו השנה מודה אבל ממה שהתרשמתי הוא מזכיר קצת את לאמפה לא ? גבוהה עם גוף טוב שמשחק קצת רחוק מהסל לא ? אני מת שיגיע ... אם לא הוא עוד נקבל איזה נגר מהליגה האלבנית...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שחף » 24 מאי 2013, 18:03

דייויס ממש לא דומה ללאמפה. דייויס שחקן פיזי יחסית, חוסם לא רע, די נייד, שחקן הגנה טוב שיש לו גם קצת פוסט אפ(לא שחקן מטרה מדהים), יד מחצי מרחק. יש לו בעיקר את הקשיחות שמשלימה טוב שחקן כמו ג'יימס. הוא לא בלבל ההתקפי של מישהו כמו בורוסיס שהוזכר פה, אבל זה באמת נראית לי פנטזיה פרועה למדי לאור המספרים והרקורד של בורוסיס...
שחף

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 24 מאי 2013, 20:24

כן אבל בתכונה הכי חשובה הוא חסר וזה משחק פוסט , אני אישית מעדיף שחקן עם משחק פוסט משובח עם 0 אחוזים משלוש על שחקן סטייל דיוויס , אבל שוב עם הנהלת הג'וניורים גם דיוויס הוא פנטזיה.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שחף » 24 מאי 2013, 21:00

יש מעט מאוד שחקני פוסט אפ טובים באירופה. גם בורוסיס שהוזכר פה והוא סנטר מצויין לא ממש חיית פוסט. וגם מישהו טכני יחסית כמו וויוקאס הוא לא איזה משהו בלתי עציר.
דייויס דרך אגב לא קולע משלוש... טווח הקליעה שלו הוא קצת כמו ד'אור פישר ששיחק פה, אולי אפילו פחות.

דייויס יחסית מתאים למאמן המאוד חסר מעוף שלנו בכל מה שקשור למשחק התקפה.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 24 מאי 2013, 21:07

שלשות זה משהו שיכול לצאת מידיו של דיוויס, כן יש לו את זה בקנה, לפחות בתיאוריה, כמו גם שון ג׳יימס. הוא גם תפר שלשה עם הבאזר נגד מכבי. אבל זה נכון שהוא זורק בעיקר מחצי מרחק
er79

הודעהעל ידי שחף » 24 מאי 2013, 21:21

גם הנדריקס קלע שלשת פוקס נגד ברצלונה משנה שעברה. זה לא אומר שקליעה משלוש זה חלק מהארסנל שלו. לאורך הקריירה דייויס כמעט ולא זורק מהטווח הזה.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 24 מאי 2013, 21:23

שחף כתב:גם הנדריקס קלע שלשת פוקס נגד ברצלונה משנה שעברה. זה לא אומר שקליעה משלוש זה חלק מהארסנל שלו. לאורך הקריירה דייויס כמעט ולא זורק מהטווח הזה.

הינה משהו בנושא :laugh1

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־24 אורחים