המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:כמה כסף הוא מרוויח היום?
or163 כתב:MTA2311 כתב:כמה כסף הוא מרוויח היום?
אם אני זוכר נכון לפני שנה וחצי הוא חתם על חוזה של 80 אלף דולר לעונה.
er79 כתב:לנפנף ככה סמל זה יהיה בזיון ולא פחות מטמטום. מקווה שזה עוד בלון תקשורתי שיתפוצץ
jol9 כתב:er79 כתב:לנפנף ככה סמל זה יהיה בזיון ולא פחות מטמטום. מקווה שזה עוד בלון תקשורתי שיתפוצץ
אני מסכים, אבל מה שכן, השכר שלו צריך להיות מותאם לשכר של עוזר מאמן בקבוצה מהסדר גודל הזה.
בכל מקרה, נניח והוא מרוויח 100K, והשכר המקובל הוא 80K, אז ה-20K האלה, זה מה שיעשה את ההבדל?
אם יש לו חריגה משמעותית, אז צריך להגיע בדרך כזאת או אחרת לעמק השווה, אבל חייבים לעשות זאת בכבוד מקסימלי.
אסור גם להתעלם מזה שיכול להיות ומדובר בהנפצה עיתונאית רגילה.
felix_r כתב:jol9 כתב:er79 כתב:לנפנף ככה סמל זה יהיה בזיון ולא פחות מטמטום. מקווה שזה עוד בלון תקשורתי שיתפוצץ
אני מסכים, אבל מה שכן, השכר שלו צריך להיות מותאם לשכר של עוזר מאמן בקבוצה מהסדר גודל הזה.
בכל מקרה, נניח והוא מרוויח 100K, והשכר המקובל הוא 80K, אז ה-20K האלה, זה מה שיעשה את ההבדל?
אם יש לו חריגה משמעותית, אז צריך להגיע בדרך כזאת או אחרת לעמק השווה, אבל חייבים לעשות זאת בכבוד מקסימלי.
אסור גם להתעלם מזה שיכול להיות ומדובר בהנפצה עיתונאית רגילה.
שארפ דווקא מרוויח הרבה יחסית לעוזר מאמן. אני לא זוכר את הסכום המדויק, אבל אני זוכר שמכבי צ'יפרה אותו במשכורת טובה, כי כשהיה שחקן, הוא אף פעם לא דרש הרבה כסף (250K-300K כל הקריירה)
felix_r כתב:כמובן שאין לי שום דבר נגד שארפ. אני סתם כתבתי את מה שזכרתי בהקשר למשכורת שלו
yzafrir כתב:האמת שדריק בכלל היה צריך להיות מהמחליף של מוני במקום שלף. הוא הרבה יותאר מתאים מגור. והיה יכול להפוך לאבא של השחקנים הזרים כמו שמוני היה,
rc4991 כתב:yzafrir כתב:האמת שדריק בכלל היה צריך להיות מהמחליף של מוני במקום שלף. הוא הרבה יותאר מתאים מגור. והיה יכול להפוך לאבא של השחקנים הזרים כמו שמוני היה,
נכון,התפקיד הזה פשוט תפור עליו..אני לא מבין למה הוא לא מקבל אותו
שחף כתב:כמה מרוויח עוזר מאמן שני בארץ? רגע, כמה מרוויח מאמן בקבוצה שהיא לא מכבי\ירושלים\חיפה?
אני ממש לא אוהב את פדרמן, אבל לא צריך להתקרצץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים