felix_r כתב:שחף כתב:גם הנדריקס קלע שלשת פוקס נגד ברצלונה משנה שעברה. זה לא אומר שקליעה משלוש זה חלק מהארסנל שלו. לאורך הקריירה דייויס כמעט ולא זורק מהטווח הזה.
הינה משהו בנושא![]()

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:שחף כתב:גם הנדריקס קלע שלשת פוקס נגד ברצלונה משנה שעברה. זה לא אומר שקליעה משלוש זה חלק מהארסנל שלו. לאורך הקריירה דייויס כמעט ולא זורק מהטווח הזה.
הינה משהו בנושא![]()
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:גם פארגו לבדו לא יקח אותנו לרמות הגבוהות של היורוליג.
לנגפורד הוא בדרג השני של הגארדים ביורוליג. מיד אחרי ספאנוליס, דיאמנטידיס, נבארו ותאודוסיץ'.
יותר טוב ממנו לא תקבל.
לא יקרה, אבל אתה חושב שפארגו וקית׳ ילך ביחד?
"המקורבים לאליהו מבינים שמכבי הולכת לממש את סעיף היציאה מהחוזה. היא תשלם לו 100,000 דולר ותציע לקלוט אותו בחזרה בחצי מחיר. הסיכוי שאליהו ייענה להצעה הזו נמוך."
rc4991 כתב:מהבלוג של גרינוולד:"המקורבים לאליהו מבינים שמכבי הולכת לממש את סעיף היציאה מהחוזה. היא תשלם לו 100,000 דולר ותציע לקלוט אותו בחזרה בחצי מחיר. הסיכוי שאליהו ייענה להצעה הזו נמוך."
rc4991 כתב:פרוביץ' שחורר ממלאגה,הייתם מביאים אותו למכבי?
הדעה שלי עליו השתנתה אבל הוא עדיין סנטר נחמדוגבוה עם הגנה רצחנית
MTA2311 כתב:אם הוא ייתן הגנה מטורפת וייקח 10 ריבאונדים כל משחק, יכאב לך אם הוא יעזוב?
jol9 כתב:כרמל, הוא לא יישאר בחוזה הנוכחי שלו. נדמה לי שזה כבר ברור לכולם כולל לליאור עצמו.
עכשיו ליאור עובד על החוזה הבא שלו אם זה במכבי או באירופה. אני מעריך שבמכבי הוא יכול להישאר בעבור חצי מליון (ונכון להיום רק כספי הוא ישראלי ששווה יותר מזה).
חשוב לציין שטיוס הוא 5. אם ליאור עוזב, אז בעצם טיוס יצטרך לשחק רוב הזמן ב-4 כנראה, וזה לא נראה לי כמו רעיון טוב. ככה שאני מקווה שליאור בכל זאת יישאר בשכר סביר
ונורמלי יותר, ושהכסף יילך לבניית הקו האחורי.
rc4991 כתב:הייתם מביאים את סופו אם הוא לא היה תחת חוזה?
אני כן-הוא משלים נהדר את ג'יימס ואני לא חושב שצריך להרחיב עליו
MTA2311 כתב:בלאט לא רוצה אותו, אז זה לא רלוונטי.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:בלאט לא רוצה אותו, אז זה לא רלוונטי.
השאלה היא האם הוא יתפשר בתמורה לשני שחקנים חזקים בקו האחורי...
עוד חודשיים אני אעשה ציטוט לפוסט הזה אחרי ששני התותחים שחיכיתי להם בקו האחורי הם אוחיון והיקמן בשכר משודרג
MTA2311 כתב:בלאט לא רוצה אותו, אז זה לא רלוונטי.
שחף כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:בלאט לא רוצה אותו, אז זה לא רלוונטי.
השאלה היא האם הוא יתפשר בתמורה לשני שחקנים חזקים בקו האחורי...
עוד חודשיים אני אעשה ציטוט לפוסט הזה אחרי ששני התותחים שחיכיתי להם בקו האחורי הם אוחיון והיקמן בשכר משודרג
אוחיון??? הוא תותח של קובאן
די יוני אתה מפנטז יותר מידי
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:בלאט לא רוצה אותו, אז זה לא רלוונטי.
אני בטוח שהיום בלאט כבר התפכח ומבין שהוא לא יקבל שחקן יותר טוב מסופו .
היום בלאט כבר יהיה מוכן לקבל שחקנים שפעם הוא לא היה חושב עליהם אפילו בתור מחליפים.
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:בלאט לא רוצה אותו, אז זה לא רלוונטי.
אני בטוח שהיום בלאט כבר התפכח ומבין שהוא לא יקבל שחקן יותר טוב מסופו .
היום בלאט כבר יהיה מוכן לקבל שחקנים שפעם הוא לא היה חושב עליהם אפילו בתור מחליפים.
אין קשר ליכולת המקצועית של סופו.
הוא לא המשיך בקבוצה כי לבלאט לא היה כוח להתעסק איתו. לא חושב שמשמהו השתנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים