המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:CYellow7 כתב:לדעתי רוט לא פחות טוב מאוחיון ומקל. אז אם כבר רוצים לחסוך על שחקני הספסל, למה לא רוט?
אין ספק שמבחינת ניהול משחק רוט עולה עליהם ולדעתי הוא אפילו מנהל משחק ברמה גבוהה ביורוליג
הבעיה היא שהוא די נגר ושקשה לו לשמור על שחקני יורוליג
לי אין בעיה שהוא ישאר כרכז השני אבל קשה לי להאמין שזה יקרה
אתה רציני ?
רוט בתור רכז שני ביורוליג ??
יש כאלה שלא חושבים שאוחיון או מקל מספיק טובים כרכז שני אז אתה ממש צנוע בדרישות שלך...
רוט מרוויח קצת ואם הכסף שנחסוך נוכל להשקיע עוד יותר בגארדים
אני חושב שרוט יכול לשחק 10 דקות ביורוליג בסיטואציות מסויימות ובמידה והגארדים שיהיו לידו יהיו תותחים
כמובן שאני מעדיף את מקל,אבל אם זה יהיה על חשבון גארד תותח אז אני מעדיף את רוט
אתה באמת חושב שה-200K שיחסכו במקרה הטוב, יהיו ההבדל בין רכז טוב לרכז על ?
זה לא שאוחיון או מקל מרווחים 800K ורוט 200K שזה הפרש משמעותי...
MTA2311 כתב:כבר ניהלנו את הדיון הזה. מה יוגב עשה לפני שהוא הגיע למכבי?
LIAV10 כתב:ומה הוא עשה באירופה?
ומי הועדף בנבחרת?
ומי יותר הצליח במכבי?
אם כל הכבוד, זה שחצי פורום פה היה שמח להביא לפה את כל החמישייה של חיפה אומר הרבה.
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:ומה הוא עשה באירופה?
ומי הועדף בנבחרת?
ומי יותר הצליח במכבי?
אם כל הכבוד, זה שחצי פורום פה היה שמח להביא לפה את כל החמישייה של חיפה אומר הרבה.
הבעיה איתך שאתה מסרב להבין שמקל השתפר מאז
גם אני לא רציתי אותו עד תחילת העונה אבל אי אפשר להגיד שהוא לא נותן עונה מדהימה
וזה בלי לדבר על העונה הגרועה של אוחיון
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:ומה הוא עשה באירופה?
ומי הועדף בנבחרת?
ומי יותר הצליח במכבי?
הבעיה איתך שאתה מסרב להבין שמקל השתפר מאז
גם אני לא רציתי אותו עד תחילת העונה אבל אי אפשר להגיד שהוא לא נותן עונה מדהימה
וזה בלי לדבר על העונה הגרועה של אוחיון
רואים שהוא השתפר, אז מה?
גם ורי סימונס נתן עונה מדהימה בחולון, גם אוחיון נתן קמפיין אדיר בנבחרת, זה אומר שהוא יצליח במכבי?
אני עדיין חושב שאוחיון טוב ממקבל, אבל בתאכלס ששניהם יחתמו בעירוני סיביר ואנחנו נקבל גארד זר ברמה.
LIAV10 כתב:ומה הוא עשה באירופה?
ומי הועדף בנבחרת?
ומי יותר הצליח במכבי?
jol9 כתב:LIAV10 כתב:ומה הוא עשה באירופה?
ומי הועדף בנבחרת?
ומי יותר הצליח במכבי?
אני לא ראיתי שמישהו כאן בפורום רוצה איזשהו שחקן של חיפה כשחקן חמישייה.
דיברו על קלאתיס כPF הזול שיעלה כמחליף של ליאור. דיברו על מקל שיהיה הרכז המחליף של הרכז המוביל שאמור להגיע בעונה הבאה...
זה לא כזה מופרך.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:ומה הוא עשה באירופה?
ומי הועדף בנבחרת?
ומי יותר הצליח במכבי?
דיברו על קלאתיס כPF הזול שיעלה כמחליף של ליאור. דיברו על מקל שיהיה הרכז המחליף של הרכז המוביל שאמור להגיע בעונה הבאה...
זה לא כזה מופרך.
דונטה סמית׳
jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:ומה הוא עשה באירופה?
ומי הועדף בנבחרת?
ומי יותר הצליח במכבי?
זה לא כזה מופרך.
דונטה סמית׳
יש לנו כבר סמית' אחר...
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:כבר ניהלנו את הדיון הזה. מה יוגב עשה לפני שהוא הגיע למכבי?
היה בקבוצה שהרסה כל שחקן שעבר בה וגרמה לו להראות כמו קקה.
מקל כבר היה במכבי ונכשל.
בנבחרת אוחיון נראה כמו איזה כוכב על (גם אליהו), זאת רק הוכחה שמה שטוב לנבחרת ולליגה טוב למכבי.
לפחות יוגב שיחק במכבי וגם הצליח (פחות או יותר, עד כמה שאפשר לקרוא לזה הצלחה) ומקל לא.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:כבר ניהלנו את הדיון הזה. מה יוגב עשה לפני שהוא הגיע למכבי?
מקל כבר היה במכבי ונכשל.
בנבחרת אוחיון נראה כמו איזה כוכב על (גם אליהו), זאת רק הוכחה שמה שטוב לנבחרת ולליגה טוב למכבי.
לפחות יוגב שיחק במכבי וגם הצליח (פחות או יותר, עד כמה שאפשר לקרוא לזה הצלחה) ומקל לא.
מקל שיחק במכבי כרכז היחיד בקבוצה? היה לו מאמן שנתן לו לפתוח בחמישייה כבר במשחק האימון הראשון של הקבוצה?
felix_r כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:כבר ניהלנו את הדיון הזה. מה יוגב עשה לפני שהוא הגיע למכבי?
מקל כבר היה במכבי ונכשל.
מקל שיחק במכבי כרכז היחיד בקבוצה? היה לו מאמן שנתן לו לפתוח בחמישייה כבר במשחק האימון הראשון של הקבוצה?
קודם כל גם אוחיון לא התחיל כרכז הפותח. להזכירך, היה לפניו את פרמאר.
מקל ברח ממכבי אחרי משהו כמו חודש אחד, לפני שבכלל ראינו מה הוא מסוגל לעשות
מקובי כתב:מבחינתי? זה נבילה וזה טריפה...
לא שכחתי ליוגב את הקיץ.
מקל אוהד הפועל.
נעימי יכול לעלות כאופציה לא רעה (הוא והלפרין כגארדים מהספסל זה סבבה)
אבל אוחיון ישאר בסוף לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים