LIAV10 כתב:EulGam05,
לא שמעתי אותך אומר מילה על השיפוט המוזר במשחק האחרון, שתי עבירות תוקף שהומצאו נגד לברון (אחת הובילה לשלשה על הבאזר והשנייה בזמן קריטי), שריקה לוויד לצעדים (שלא היו) רבע שנייה לפני שבאטייה קובר שלשה שמורידה את ההפרד לנקודה בלבד 27 שניות לסיום ועוד הרבה שריקות מוזרות.
לא רוצה לקבוע כלום, אבל כמו שזה נראה לי לפחות אתה hater של לברון הרבה לפני שאתה אוהד של הבולס.
קודם כל, לא טרחתי אפילו לראות את המשחק הזה כך שאני לא יודע מה היה שם. שנית כל, גם אם נניח שהיו שריקות מוזרות - אם פעם בכמה עשרות משחקים השריקות לא הולכות לטובת מיאמי אז זה לא אסון גדול כל כך. שלישית כל, לפי הראיונות לפני ואחרי המשחקים עושה רושם שלה-פלופ ושחקני מיאמי בכלל התחילו לחשוב שהם מעל לליגה - לה-פלופ אומר שפלופים זה לא דבר רע כל כך ושהוא לא עושה ואפילו לא יודע איך לעשות פלופים (ומשחק לאחר מכן הוא כמובן נקנס ע"י הליגה על פלופים), נוריס קול מצהיר שהוא ואנדרסן חייבים לשחק מלוכלך כשקבוצות משחקות פיזי עם הכוכבים שלהם, הגדיל לעשות ווייד כשאמר שבלי פלופים הוא לא יודע בכלל איך הם היו מצליחים לשחק כדורסל ב-NBA. אז הליגה ואלו שהם לא אוהדי מיאמי או לה-פלופ לא מטומטמים וכנראה החליטו להוריד אותם קצת לקרקע במשחק שעליו אתה מלין.
לגבי הסיפא, אני לא שולט על המחשבות שלך ולא צריך להוכיח לאף אחד כמה אני אוהד או לא אוהד של הבולס, אני אחיה טוב מאד גם אם תחשוב שאני פשוט שונא את לברון.